a sad parfem..

vec godinama.... mada, tesko da ikada nosim parfem

Gucci_Rush_For_Women_EDT_50ml_spray.jpg

"Everlasting". Divan, ne košta mnogo. Hoću reći, interesuje me da li su ovo što ste naveli parfemi koje volite a imate ih s vremena na vreme, ili stalno koristite parfeme koji imaju jaku cenu?
Pa vidi... :think: da su skupi skupi su al zato vrede svake pare, zaista! :zaljubljena: Ako je parfemska, a ne toaletna, voda - pogotovo! Tako da dugo traju sve i da svaki dan koristim a naidje period da zaista svaki dan koristim... A ovo sto sam navela (kao i vecina parfema koje volim i oni koje trenutno imam) su jaki, slatki, orijentalni... tako da nisu bas dnevna varijanta... bar ne uvek i svuda... tako da nije da ih koristim s vremena na vreme ali nije bas ni da gusim ljude non-stop u njima... uvek imam neki BU toal. vodu npr. za svaki dan ako ne bih da gusim ljude teskim parfemom... A ne volim lagane, fresh i tako te note parfema... zato kupim toal. vodu koja ima miris kakav volim ali prosto je slabiji i naravno brze vetri nego ovi skupi poarfemi... tako bar kod mene to funkcionise do sada :manikir:

Ne znam vise ni koje volim,nekako se uvek ispalim ispostavi se posle nekog vremena da mi dosadi,ili me svrbi vrat od njega,ili pola fakulteta mirise na njega,ili jako kratko "traje..Koji parfem mi preporucujete ovaj put da kupim?

e upravo na ovo sam mislila kad sam rekla da ovi kakve ja volim nisu za bukvalno uvek i svuda... pa posluzi neki BU nekad... naci cu valjda nekad neki tj. valjda ce mi se svideti i neki koji je malo blazi... Ona moja Escada Sentiment moze da prodje, niej prejaka a jaaaako mi se svidja ... a i nije parfemska nego toaletna voda pa je i do toga... Ali Alchimie i Kenzo Jungle... UBIJAJU! Pozitivno naravno :klap: :worth:
Pitanje je bilo omiljen parfem pa sam navela 3 od kojih ne mogu da se odlucim, (pa dodala i novo ljubimce :zaljubljena: ) uvek imam sva 3... ali jako volim i trenutno jos uvek imam i i

Back