a ko sme :pPp od vas da prizna...

Imala sam i ja isti problem pre neki dan, toliko mi je malo falilo da ga odvucem u mrak, ali sam se nekako izkontrolisala (ne pitajte kako), zarad uspesne veze sa mojim sadasnjim. Jeste da on nikad ne bi saznao, ali ja bi se vratila na staro, i opet bi uprskala sve...znaci, samo jaka zelja

Ma sve znam... Ovako na 120 kilometara, ali kad sam na 3 metra. A on je bezobrazno sladak, ne bezobrazno lep i osetis elektricitet. Ubice me Sasha! Moram da cutim!
Znaci, brojke... A ne slova.
7. Koliko puta ste se kresnule do sada. Onako otprilike - ja oko 200-250 racunam tako nesto... Nije bas bas bilo mnogo ali...

Znam... Ali ja sam imala "srecu" da naletim na brizne decake koji su mi govorili "Draga kvalitet a ne kvantitet". Mada nisam za svakodnevni sex. Izgubio bi mi draz. Ali nekoliko puta za redom u toku dana je OK. Maksimum mi je bio onih 15-16 puta za 70 sati. Tj. jedne noci 8 puta. Uh... Neko ce misliti da je mnogo, ali sam sve vreme bila napaljena. Ne znam kako, verujte. A sa drugim deckom sa kojim sam to uradila 80-90x za 4 godine sam mogla samo jednom. Vidis kad si mlad i lud i ne znas sta valja. Onda odes i saznas sta valja i kajes se sto ranije nisi otisao!

Naravno da je moguce. Ja ne volim maratonski sex. Do pola sata - maksimum. Ovo je bilo po petnaestak minuta najduzi. Pa tajm-aut, malo sokice, price i opet... I tako celu noc. Kao da se neko zezao i palio lampice u nama celu noc. Spavali smo par sati, a kad smo se probudili ponovo... Nije bilo nikog na kilometre pa smo mogli tako.

blondi:
Zak:
blondi:
Zak:
Ja se cuvam za brak :oops: :roll: 8)
šta je Zak... prpa a??? vadi cifru oma ,-))))))
---------------------------------------------------
Ma jok nego jednostavno nemam obicaj da ih prebrojavam...A i ne mogu javno da napisem zato sto cu posle morati da objasnjavam nekima sta i kako... 8)
eto toliko o hrabrosti muškaraca 8)

Evo i moje HRABRE cifre... Ako racunam samo kres, onda je moja ukupna cifra trenutno, ako se ne varam, tacno 29, dvadeset devet BODOVA, tj. mnogo vise kresa, ali sa 29 predivnih dama...
Ali ako racunam i zalizaje mackica, koji su uvek bili obavezan program, a cesto i jedini, zavisno od raspolozenja... Jer svaku koja me je kresnula, okusio sam dole... ali nisam uspeo da navucem svaku koja me je prethodno napojila, verovatno sto je tada uspela dovoljno da svrsi onako poplavno zenski da joj je bilo dosta... pa je broj mojih sisanja mackica malo veci od kresova... Ali , svejedno, ako na onih 29 sjajnih je8ova dodam i lizove, cifra je tu negde oko 44, koliko sam uspeo da saberem... Eto, mudrice moje , Blondika i Gazdinka, bejah vam hrabar, pa izvolte, kudite me ili hvalite, ali znajte, ili nisam nikako ili jesam ali da valja i svakoj od njih da bi priustio vrh ! Znaci to sto jesam, to je zaista vredelo zivota, svako iskustvo ponaosob... Sta kazete ?

Gazdarica:
Princessa:
Izinjavam se sto skrenuh sa teme, ali nisam mogla vise da izdrzim. O tome i pricam, taman zapocnemo temu i posle 10 odgovora se lagano krene drugim tokom.
Znaci back on start.
Mislim da cu se zaustaviti kod broja 9. To mi je srecan broj! Znaci jos dvojica!
Eh moja princezo i ja sam sebi bila odredila broj na kom cu se zaustaviti i treenutno se nalazim na njemu, a onog "pravog" i dalje nema... Znaci, moracu da predjem zacrtanu granicu... :roll:
:roll: :roll: :roll: Blago tebi, Gazdinka, trenutno si NA NJEMU, kuliras, seva leti, a ti uzgred tipkas svoje UTISKE... Dobra ti ideja, seva i tipka, luda kombinacija ! :P :P :P

dugi7777jezik:
Eto, mudrice moje , Blondika i Gazdinka, bejah vam hrabar, pa izvolte, kudite me ili hvalite, ali znajte, ili nisam nikako ili jesam ali da valja i svakoj od njih da bi priustio vrh ! Znaci to sto jesam, to je zaista vredelo zivota, svako iskustvo ponaosob... Sta kazete ?
zašto da ti ja sudim... ovu temu sam otvorila sama... radoznalost ubija... sad su 4 banke svude popularne, u svim forumima ih spominju... ima ih i lord a o tome ni glasa... videčemo šta če biti sa tobom... nadam se da neče ispasti kao što je bila debata u več jednom prijašnjem topicu... muškarac sme... žena ne... inače lepa ti brojka dugi ,-)

da se nebih udaljavala od teme, o broju ne zelim pricati. drzim ga u tajnosti, a i nije velik. mogu reci samo da sam ponosna na to sto sam isprobala za moj pojam dovoljno da bi mogla da odredim sta mi odgovara a sta ne.
moj razlog javljanja je taj sto sam u svom seksualnom zivotu strahovala od razno-raznih oboljenja, a i oboljevala sam. lako se prehladim i tad sam kao meta za gljivice i bakterije. cudi me samo kako mozete uopste da brojite. bilo bi bolje da razmisljate o tome da li volite i da li vas neko voli. mislim da je tad i seks predivan. a to je ono sto trazimo, zar ne?
o broju nek se hvale oni koji ne znaju da cene zivot. pozdrav!

blondi:
dugi7777jezik:
Eto, mudrice moje , Blondika i Gazdinka, bejah vam hrabar, pa izvolte, kudite me ili hvalite, ali znajte, ili nisam nikako ili jesam ali da valja i svakoj od njih da bi priustio vrh ! Znaci to sto jesam, to je zaista vredelo zivota, svako iskustvo ponaosob... Sta kazete ?
zašto da ti ja sudim... ovu temu sam otvorila sama... radoznalost ubija... sad su 4 banke svude popularne, u svim forumima ih spominju... ima ih i lord a o tome ni glasa... videčemo šta če biti sa tobom... nadam se da neče ispasti kao što je bila debata u več jednom prijašnjem topicu... muškarac sme... žena ne... inače lepa ti brojka dugi ,-)
:D :D :D Hvala ti na pohvali brojke, Slatka Blondika, sada si opet u svom elementu, zavodis i opijas... Da si mi blize, bio bih brzo pod tvojim nogama , sta cu kad si jaca , lepotom, sarmom i ... osecam... ukusom, koji sanjam da ti probam... Nisi se jos izjasnila jesi li kada pojila dole drugu voljenu, da li te je kada okusio zenski jezik ?! :P :P :P

Anonymous:
da se nebih udaljavala od teme, o broju ne zelim pricati. drzim ga u tajnosti, a i nije velik. mogu reci samo da sam ponosna na to sto sam isprobala za moj pojam dovoljno da bi mogla da odredim sta mi odgovara a sta ne.
moj razlog javljanja je taj sto sam u svom seksualnom zivotu strahovala od razno-raznih oboljenja, a i oboljevala sam. lako se prehladim i tad sam kao meta za gljivice i bakterije. cudi me samo kako mozete uopste da brojite. bilo bi bolje da razmisljate o tome da li volite i da li vas neko voli. mislim da je tad i seks predivan. a to je ono sto trazimo, zar ne?

:oops: :oops: :oops: Savrseno se slazem, cifra je nebitna, bitna je samo supstanca, esencija, fluid, sustina, osecaj, sve, samo ne pusta cifra, tako je Sestro, tako se voli, tako se ljubi, tako se ima... :!: :!: :!:

blondi:
dugi7777jezik:
Nisi se jos izjasnila jesi li kada pojila dole drugu voljenu, da li te je kada okusio zenski jezik ?! :P :P :P
ne
:P :P :P Ali i ti i Gazdarica ste precutale da li ste kada pozelele, makar u masti da vidite drugu pod sobom, makar i u nezeljenom snu... Ja tih egzibicija, Hvala Bogu nisam imao, i u snu i na javi, samo zene i devojke (i poneka babica do 50 godina starosti)! Ali Zenskom Rodu se sve prasta, osim cutanja... Zato ne cutite, vec Priznajte... :wink: :wink: :wink: Voli vas i ljubi obe (ali bas tamo gde biste obe najvise zelele)vas (nikad dovoljno) Dugi777jezik...!!! :P :P :P

dugi7777jezik:
Gazdarica:
Pa, privlacno izgleda u masti, a pitanje je da li bih to zaista i uradila, dugi...
Kad sam napisala NA NJEMU, mislila sam na broj, a ne na ****...
:lol: :lol: :lol: Ama salio sam se Gazdinka, znam sta si mislila, samo sam se pravio nevest, da malo zacinim forum... Ma nestasan sam ti ja, samo ako me malo pripustis i onda se jos kako nasladim... :D :D :D
Dugi, citaj malo bolje... Odgovor na to sam ti vec dala, kao sto sad mozes vidjeti...

dugi777jezik:
blondi:
dugi7777jezik:
Nisi se jos izjasnila jesi li kada pojila dole drugu voljenu, da li te je kada okusio zenski jezik ?! :P :P :P
ne
:P :P :P Ali i ti i Gazdarica ste precutale da li ste kada pozelele, makar u masti da vidite drugu pod sobom, makar i u nezeljenom snu... Ja tih egzibicija, Hvala Bogu nisam imao, i u snu i na javi, samo zene i devojke (i poneka babica do 50 godina starosti)! Ali Zenskom Rodu se sve prasta, osim cutanja... Zato ne cutite, vec Priznajte... :wink: :wink: :wink: Voli vas i ljubi obe (ali bas tamo gde biste obe najvise zelele)vas (nikad dovoljno) Dugi777jezik...!!! :P :P :P
dugi o tome sam komentarisala u nekoj drugoj temi... nesečam se više topica ali se radilo baš o tome... take your time and enjoy readinG ,-)

blondi:
dugi777jezik:
blondi:
dugi7777jezik:
ne
dugi o tome sam komentarisala u nekoj drugoj temi... nesečam se više topica ali se radilo baš o tome... take your time and enjoy readinG ,-)
:P :P :P Hvala na odgovorima Gazdinka i Blondika, Ljubi vas Dugi777jezik !!! :P :P

Anonymous:

Broj koji sam naveo ne shvatam kao hvalu, a pitanje se odnosilo bas na broj, ne na kriterijum, stoga ne vidim kuda cilja ova kritika i pogresna generalizacija. Naravno, sve je lakse iz anonimnosti.

Back