gost 107590
Buduća legenda
- Poruka
- 42.249
Ne matori. Ukupno tri partnerke sam imao do sada.![]()
Momchino, pod hitno da se aktiviras. Mani se forumasenja, uvece u zivot, klubovi, splavovi i tako to...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne matori. Ukupno tri partnerke sam imao do sada.![]()
Momchino, pod hitno da se aktiviras. Mani se forumasenja, uvece u zivot, klubovi, splavovi i tako to...![]()
Tako je ispalo do sada. Bile dugotrajne veze.
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)
pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...
ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:
dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)
pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...
ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:
dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)
Kao prvo, ko je ovde gazdarica, da to prvo ustanovimo? Meni se vidiš, oduvek činilo, da najmanje "gazduju" gazde prave a da vršljaju oni kojima je dopuštenmo da vršljaju. To je kao prvo. Kao drugo, u životu se nisam takmičila za nešto što ne mogu sačuvati, što ne želi da bude sačuvano, čuvano. Kao treće, ovde svi znaju svašta, a najmanje o sebi. A, kao četvrto, nekim ljudima su ljudi naprosto, recke. Figure. Duhovi. Prolaznosti kroz zivot. Usputne stanice. Kao gradovi. I kao peto, shvatih da je ovde istina kao istina precenjena stvar. Nešto , ne što se iole ceni, vec uopšte i ne vrednuje. Ovde se cene drugačije osobe. I persone. Ponašanja. I stavovi. ♥
Kao prvo, ko je ovde gazdarica, da to prvo ustanovimo? Meni se vidiš, oduvek činilo, da najmanje "gazduju" gazde prave a da vršljaju oni kojima je dopuštenmo da vršljaju. To je kao prvo. Kao drugo, u životu se nisam takmičila za nešto što ne mogu sačuvati, što ne želi da bude sačuvano, čuvano. Kao treće, ovde svi znaju svašta, a najmanje o sebi. A, kao četvrto, nekim ljudima su ljudi naprosto, recke. Figure. Duhovi. Prolaznosti kroz zivot. Usputne stanice. Kao gradovi. I kao peto, shvatih da je ovde istina kao istina precenjena stvar. Nešto , ne što se iole ceni, vec uopšte i ne vrednuje. Ovde se cene drugačije osobe. I persone. Ponašanja. I stavovi. ♥
Gazdarica je nik, to je jedna od legendi ovog foruma, mnogo pametna, duhovita i dobra žena.
Bila je i mnogo dobra moderatorka.
Ma sve naj...
Nedostaje mi.
Uvek mi nedostaje neko pametan i dobar kad ode s foruma, a ovi tantuzi koji se pojavljuju mi onda duplo više bodu oči, pa steknem utisak da je otišao svako ko valja. Sreća pa pacijenti takodje odlaze s foruma, tako da se njihovo učešće u ukupnom broju forumaša ne povećava drastično.
I treba da se pitas ko je gazdarica. Kada dizete stare teme. Osnovno je da se drzite pravila foruma...
Ja voleh troje. Svaki na svoj način je meni bio izuzetan, neponovljiv. I nešto što sam ja izuzetno volela, cenila & čuvala dok je želelo da bude čuvano, voljeno ili naprosto dok je htelo da bude željeno. Ljubila najčistijim emocijama. I istinski ♥ - em. I dokle god dišem, tako misliću. ♥