a ko sme :pPp od vas da prizna...

d1:
Gazdarica:
Da, za djevojke/zene koje su imale jednog partnera neki misle da su van svog vremena, a opet za nas koje smo imale vise partnera, neki drugi, ili ti isti misle da smo "lake" i/ili da ne mozemo da se smirimo, da svakog varamo, ili sta vec...
Ja licno imam ovakav stav - kad sam slobodna onda spavam s kim hocu i kad hocu, ali kad sam u vezi, za mene postoji samo on... Vjerna sam kao pas...
e sad sam se zaljubio...

cccccc, d1 sta bi ovo?

blondi:
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)

pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:

dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)

1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12,13,14,15,16,17,18,...88,89,90,91,92,93....137,138,139,140,141...852,853,854,855,856...935,936,937...

Ja sam bre nevin.

blondi:
elem ovako... gazdarica upravo ustanavlja da forum gubi smisao... slažem se sa njom i dajem joj full support stoga otvaram ovaj topic... mislim da če biti zanimljivo 8)

pošto smo forumaši poznati po takmičenju tipa čiji je duži, koliko puta masturbiramo, ko je gde i na koji način i svi sve znamo i bla bla...

ajde sad lepo fino iskreno CIFRE na videlo :wink:

dakle znači: koliko partnera/ki ste imali dosada??? (znači sex, do kraja, ne ono malo muvali se...)

Pa evo sa mojim iskustvom od 687 ipo zena , a sve bile lepe :)i pukle od zdravle i rados' :wink: prijavljuem se na ovu tematiku .Matematika ti je cudo samo mnozis a nikad ne delis i eto rezultata...naravno dok ovo pisem broj se popeo za 7.2 komada 8) :lol:

Back