А ко после Вучића?

Sin mu se već uvalio da zivi tamo u našoj ambasadi. Da zauzme krevet.
da , sto je jasnoda je pitanje trenutka kada ce i zuto gofno da predje tamo...

pa sad mi je jasno sto je u usa ambasador bio djuric, a znamo da je djuric bio dete OTPORA i rpakticno vucicev protivnik 2000te... a onda odjednom nejgov saradnik i ambasador u usa...

kanjda banda americka kod sebe u dvroiste prima iskljucivo te zute bandite pa je to jedan od sulova vucicu...
a mozda vucic msili da ce lakse saradjivati s tim americkim skotovima preko tih zutara iz doba dinkica djide i tadica...

Како откуд? Поставио их Вучић. То је та шљам екипа против које се студенти боре :kafa:
a sad mi je jasno sto je u usa ambasador bio djuric, a znamo da je djuric bio dete OTPORA i rpakticno vucicev protivnik 2000te... a onda odjednom nejgov saradnik i ambasador u usa...

kanjda banda americka kod sebe u dvroiste prima iskljucivo te zute bandite pa je to jedan od sulova vucicu...
a mozda vucic msili da ce lakse saradjivati s tim americkim skotovima preko tih zutara iz doba dinkica djide i tadica...

politika je kurfa gospodo.

nanu im politicku

Нешковска тема.

После Вучића

институције ,Устав, закони, владавина права, слобода за грађане!

А персонална питања ће бити мање битна.

После Вучића, направићемо Систем у коме ће сваки појединац моћи слободно да се развија и удружује са другима, и судбина једног народа неће више зависити од воље или невоље једног човека.
Posle Vucica bilo ko koga mrzite

Нешковска тема.

После Вучића

После Вучића, направићемо Систем у коме ће сваки појединац моћи слободно да се развија и удружује са другима, и судбина једног народа неће више зависити од воље или невоље једног човека.
I posle Vucica Vucic. Sin Prvorodjenac Danilo zna se.

Нешковска тема.

После Вучића

После Вучића поштовање Устава и закона. Да они који буду на власти држе се Устава и закона. А господин А. В. са Уставом брише да не кажем шта. Уместо протоколарне функције по Уставу у стварности се понаша као цар.

A kobasice, slanina i cokolada ce rasti na drvecu i ljudi ce samo pruzati ruke i uzimati. Nebo ce biti ljubicasto a fk Zvezda i Partizan ce se iz godine u godinu smenjivati kao sampioni Evrope u fudbalu.

Sve to ste mogli napraviti onomad, pre 13 godina pa unazad ali iz nekog misterioznog razloga niste hteli vec ste hteli da pljackate i unistavate. Zato ste na izborima popusili od Tome grobara, kakav blam.
aaa kod nas ti je sjaši kurta da uzjaše murta pa opet kurta a sistem niki ne dira :D

Ja sam se iselio iz Srbije 1997, u januaru, jos su u Kolarcevoj stajali kordon protiv kordona. Pao Milosevic 2000-te u oktobru, mi se vratili u februaru 2001-ve na neku nadu i neki konkretan posao, kao krenuce sve nabolje. I jeste krenulo nabolje, no onda se strefio atentat, a to nabolje i nije nesto ubrzavalo ka stvarnom nabolje, desise se i korupcija, i nepotizam i partokratija. Supruga izgubila posao, mene smenjivali jer nisam hteo da potpisujem projekte i racune za raznorazne direktore i likove koji su se talili sa njima. 2008-me smo se jos jednom iselili, ovaj put izgleda za stalno, ili bar dok nas dvoje matorih ne dosljakamo do penzija koje bi trosili na relaciji Fruska Gora-Zemun-USA-Canada.

I da li verujem da ce se izmeniti nabolje kad zglajzne zvalousti? Hoce, u smislu da ga vise necete gledati svakodnevno sa TV-a, umesto njega ce doci neko ko mozda nece biti toliko naporan ali i dalje ce biti neka stranka (ili ucenjivacka koalicija kao u vreme DOS-a) koja ce da deli javne nabavke, radna mesta, i dalje ce da se kupuju diplome Megableja te da se zaposlava sa tim, mladi, skolovani i oni sa zanatima u rukama ce i dalje da pale napolje... a vi na Krstarici cete i dalje da pisete o nekom novom SNS-u i nekom novom Vucicu/Tadicu/Kostunici/Milosevicu. Srbiju ce i dalje da na fudbalskim sampionatima ske.nja.vaju Siptari koji igraju za Svajcarsku, nesko ce da i dalje kuka kako je Kosovo izdano i kako ce sutra (kog stoleca?) da dodju bratja Rusi...

Ja sam se iselio iz Srbije 1997, u januaru, jos su u Kolarcevoj stajali kordon protiv kordona. Pao Milosevic 2000-te u oktobru, mi se vratili u februaru 2001-ve na neku nadu i neki konkretan posao, kao krenuce sve nabolje. I jeste krenulo nabolje, no onda se strefio atentat, a to nabolje i nije nesto ubrzavalo ka stvarnom nabolje, desise se i korupcija, i nepotizam i partokratija. Supruga izgubila posao, mene smenjivali jer nisam hteo da potpisujem projekte i racune za raznorazne direktore i likove koji su se talili sa njima. 2008-me smo se jos jednom iselili, ovaj put izgleda za stalno, ili bar dok nas dvoje matorih ne dosljakamo do penzija koje bi trosili na relaciji Fruska Gora-Zemun-USA-Canada.

I da li verujem da ce se izmeniti nabolje kad zglajzne zvalousti? Hoce, u smislu da ga vise necete gledati svakodnevno sa TV-a, umesto njega ce doci neko ko mozda nece biti toliko naporan ali i dalje ce biti neka stranka (ili ucenjivacka koalicija kao u vreme DOS-a) koja ce da deli javne nabavke, radna mesta, i dalje ce da se kupuju diplome Megableja te da se zaposlava sa tim, mladi, skolovani i oni sa zanatima u rukama ce i dalje da pale napolje... a vi na Krstarici cete i dalje da pisete o nekom novom SNS-u i nekom novom Vucicu/Tadicu/Kostunici/Milosevicu. Srbiju ce i dalje da na fudbalskim sampionatima ske.nja.vaju Siptari koji igraju za Svajcarsku, nesko ce da i dalje kuka kako je Kosovo izdano i kako ce sutra (kog stoleca?) da dodju bratja Rusi...
a koje su loše stvari u promeni Vučića?

Нешковска тема.

После Вучића

Нешковска тема.

После Вучића

opet ista shranja i prodavanje magle...nisam u životu vidio veće drolje nego te slobode...svi joj ulaze među noge od imperijalista u alžiru do nacista u harkovu do komunista u pančevu i amerikanaca u iraku i siriji srbiji itd...svi oslobađaju a slobode nigdje...

Људи, ви се делите по идеологијама и заборављате ко је са друге стране...замислите тај лонац у коме су заједно Бизон, Вућићевић, Мали, Весић, Јелена Милић, појачани ботовима попут Чанка, Чеде, Нестора и многих других...то се не побеђује идеологијом него сви сви сви...:super:
a tko će biti pobjednik...koji je taj baja po tvome koji će nositi barjak pobjede...

a sad mi je jasno sto je u usa ambasador bio djuric, a znamo da je djuric bio dete OTPORA i rpakticno vucicev protivnik 2000te... a onda odjednom nejgov saradnik i ambasador u usa...

politika je kurfa gospodo.

nanu im politicku
đurić je židov po majci znaći najpodesniji kao ambasador u izraelu 2

Back