А ко после Вучића?

opet ista shranja i prodavanje magle...nisam u životu vidio veće drolje nego te slobode...svi joj ulaze među noge od imperijalista u alžiru do nacista u harkovu do komunista u pančevu i amerikanaca u iraku i siriji srbiji itd...svi oslobađaju a slobode nigdje...

Већих дрољи од вас напредњака нема.

Цео пост који си цитирао, и који ниси у стању да разумеш говори о СИСТЕМУ, те ако имаш примедбу, онда не треба у посту да тражиш реч која асоцира на Милу Пејић или Динка Грухоњића, већ да дискутујеш на тему система наспрам појединца и групице који грабе власт за себе на штету осталих.

А под слободом се не подразумева слобода свих народа и народности, већ се подразумева слобода појединца да може самостално да делује без тога да га државни апарат ограничава (што је ипак за тебе превише тежак концепт да би разумео, па нећу ни покушавати да ти објасним).

Хуља Демократске странке "ЖУТИ ОЛОШ" још јеедан по имену Драган Шутановац формално прешао у СНС и постао амбасадор Србије у САД, где су лојалисти да се спале и пусте крв јер они никад неће са ЖУТИМ ОЛОШЕМ :per:

a koje su loše stvari u promeni Vučića?
Nisam napisao da je losa stvar promeniti Vucica nego sam odgovorio na pitanje postavljaca teme "a sta posle Vucica", napisao sam da je dobra stvar bar iz razloga sto ga necete svakodnevno gledati na TV-u, sto izgleda vecina vas to i radi. Ali napisao sam da je sistem kod vas nepromenjiv, nepotizam, korupcija i kleptopmanija su toliko ukorenjerni da se to bar za zivota mladjih medju nama na forumu nece promeniti te da se ne ocekuje previse od nekog napretka u toj oblasti, ma ko bio na vlasti. Ili mislis da ce se Srblje totalno promeniti?

kjh.jpg4781210_ds-ttjpg.jpg434146901_122132425574169474_175385807497789667_n.jpgkjf.png417523795_3540965936218212_5428491933016499738_n.jpgpoks-logo.jpg

Ne znam.Slabo ja pratim televizore.Ja o tebe i vas nekoliko ostalih forumaša stičem saznanja o predsednikovim aktivnostima.Inače bih bio potpuno neinformisan.
Zanimljivo da i ja tako sticem informacije o aktivnostima vaseg preCednika. Nikada ga nisam gledao na TV-u, nisam pogledao nijedan njegov video na mrezama, ne citam njegove objave... no ako odes na bilo koji portal, na forum ili na drustvene mreze ('fala bogu nisam usao na njih brat-bratu 4-5 godina) tamo je stravicno prisutan, te uradio ovo ili ono, te rekao ovo ili ono. Neverovatna je opcinjenost ljudi iz Srbije njime, dok kucam ovaj post dole na web-stranici Krstarice vidim prozor sa pregledom slicnih tema, samo kolega @Alter_Ego_ ima 3 objavljene teme o vasem preCedniku u zadnjih mesec i po, ko ce doci na vlast posle Vucica, sta posle Vucica...

Нешковска тема.

После Вучића

институције ,Устав, закони, владавина права, слобода за грађане!

А персонална питања ће бити мање битна.

После Вучића, направићемо Систем у коме ће сваки појединац моћи слободно да се развија и удружује са другима, и судбина једног народа неће више зависити од воље или невоље једног човека.

Izgleda da ce to biti ŠuNATOvac kojeg je Vucic poslao za Ambasadora u Ameriku....

....

Zanimljivo da i ja tako sticem informacije o aktivnostima vaseg preCednika. Nikada ga nisam gledao na TV-u, nisam pogledao nijedan njegov video na mrezama, ne citam njegove objave... no ako odes na bilo koji portal, na forum ili na drustvene mreze ('fala bogu nisam usao na njih brat-bratu 4-5 godina) tamo je stravicno prisutan, te uradio ovo ili ono, te rekao ovo ili ono. Neverovatna je opcinjenost ljudi iz Srbije njime, dok kucam ovaj post dole na web-stranici Krstarice vidim prozor sa pregledom slicnih tema, samo kolega @Alter_Ego_ ima 3 objavljene teme o vasem preCedniku u zadnjih mesec i po, ko ce doci na vlast posle Vucica, sta posle Vucica...
Ne zna se šta je veći problem ,što je Vučić predsednik ili što jedan broj Soraba užasno pati zato što je Vučić predsednik ?
Mora ustav da se menja.Da jedno lice može dužnost predsednika obavljati samo u jednom mandatu ili najduže 4 godine.

Obratite paznju na Radulovića.
Čovek se ne gura da preuzme proteste kao neki, mudro ćuti i čeka da bude otkriven jer su ga strpali u malu rupu što se tiče medija.
A realno nešto je napravio u životu,bio član SNS sekte i napustio je kad je video šta se tu sve radi jer nije imao stomak za to.
Pogledate mu i facu i vidi se da nije gmaz kao ovi ostali što se guraju i bore za fotelje. Dao je dobar program svoje stranke ali sve džabe kad je malo njih čulo za njega.
Nisam član njegove stranke ali pratio sam šta je radio i kako je radio i svidelo mi se.
Jeste napravio par grešaka kad je ulazio u koaliciju sa pogrešnim strankama ali ko radi taj i greši.
Kad smo već kod toga ko bi mogao posle AV da dođe i kad počnu da kukaju kako ne postoji niko. A postoji....😉

Obratite paznju na Radulovića.
Čovek se ne gura da preuzme proteste kao neki, mudro ćuti i čeka da bude otkriven jer su ga strpali u malu rupu što se tiče medija.
A realno nešto je napravio u životu,bio član SNS sekte i napustio je kad je video šta se tu sve radi jer nije imao stomak za to.
Pogledate mu i facu i vidi se da nije gmaz kao ovi ostali što se guraju i bore za fotelje. Dao je dobar program svoje stranke ali sve džabe kad je malo njih čulo za njega.
Nisam član njegove stranke ali pratio sam šta je radio i kako je radio i svidelo mi se.
Jeste napravio par grešaka kad je ulazio u koaliciju sa pogrešnim strankama ali ko radi taj i greši.
Kad smo već kod toga ko bi mogao posle AV da dođe i kad počnu da kukaju kako ne postoji niko. A postoji....😉
Шта подразумеваш под "био члан СНС секте"?

Члан странке никада није био. Био је министар мање од три месеца, и то 2013. године. Министровање у Влади Ивице Дачића ја не бих називао припадање секти. Посебно што је у то време Вучић (ППВ) покушавао да у Владу убаци струку (мислио је да ће струка да слуша његове команде): Радуловић, Вербић, Крстић...

Нешковска тема.

После Вучића

институције ,Устав, закони, владавина права, слобода за грађане!

А персонална питања ће бити мање битна.

После Вучића, направићемо Систем у коме ће сваки појединац моћи слободно да се развија и удружује са другима, и судбина једног народа неће више зависити од воље или невоље једног човека.
Umesnije je pitanje a sta ce biti sa Srbijom posle Vucica?
:)

Umesnije je pitanje a sta ce biti sa Srbijom posle Vucica?
:)
Procvetaće.
Ovi ološi samo gledaju na pare i menjaju zakone da bi mogli da rade to što rade.
Znam to jer sam bio na nekoliko sastanaka stranke i gde su samo pricali o koktelima i tome kako da svoj posao unaprede a kad sam otisao na gradski odbor gde su me zvali jer su videli da nisam klovan koji cuti i tamo sam se uverio da isto pricaju.
I totalno sam neaktivan jer mi je sve postalo jasno.
Na komentar kako je na Zlatiboru skup sve AV kaze ako vam je skupo nemojte ici. Zasto? Pa zato sto su on i njegova bratija naprsvili to sve na Zlatiboru i hoce da delju tj zaradjuju. Zato i nije stao na stranu naroda.
To je samo jedan od primera.
Naravno kompletnu ekipu koja je tu prisutna 30 godina treba izopstiti iz politike i zabraniti fa se bavi istom.
Vreme je za neiskvarene i one koji nisu ogrezli u kriminalu i drpisanju.

Back