А ко после Вучића?

Организовао градњу оног моста, издајник!!!

Продана душа!
па добро није био домета као твој вођени Вучић да направи Храм Светог Саве, Храм светог Жељка, и Београд на води и то све сам, Вучић је ипак полу бог са малим б

као прво свако за свакога може да каже да је није ово или да је ово, па ни Вучић ни Шешељ нису Срби, Томислав Николић јесте па није урадио ништа за њу (већ искучиво себе обогатио) дакле шта је Ђилас анти српски урадио који је то потез? а да ли може да конкурише може све док има странку и бави се политиком
Taj Tomislav Nikolic iako nikakav,lopov jeste ali nije kriminalac i mufljuz kao ova dvojica,sto se vidi po tome kako su ga sklonili iz javnog zivota i partije.Djilas ne moze da bude jer ga ne zanima nista van Beograd,plus je budala

Kod Đilasa je naglasak da je lopov a ne izdajnik.
ко каже АВ, лопов то јесте као и сви а шта је издао, за Вучића је евиденто да је и једно и друго и да ради са свим тим лоповима од Богољуба Карића, Мишковића, Бека, Пецонија, Ђиласа покојног Костића, Жељка Митровића итд итд

Taj Tomislav Nikolic iako nikakav,lopov jeste ali nije kriminalac i mufljuz
како се толико обогати кад није криминалац, коју стручност и знање поседује, шта је радио у животу? осим био директор погребног и политичар, трећеразредни

ко каже АВ, лопов то јесте као и сви а шта је издао, за Вучића је евиденто да је и једно и друго и да ради са свим тим лоповима од Богољуба Карића, Мишковића, Бека, Пецонија, Ђиласа покојног Костића, Жељка Митровића итд итд
Gde stavi Zeljka Mitrovica u ovu grupu,bez ovih ne mozes iako su lopovi ali ipak lopovi na nekom nivou,dok je on obicna narkomanska dzukela

како се толико обогати кад није криминалац, коју стручност и знање поседује, шта је радио у животу? осим био директор погребног и политичар, трећеразредни
Slazem se ali okoreli kriminalac,vodja Bande i jos nesto gore,to nije.Velika je razlika izmedju njega i ove dvojice

1736953199040.png

Ко је луђи...ова наша Замлата или овај Цар?

После Вучића
Kako stvari za sada stoje mislim da će biti manje više identična situacija kao i sada...
Dotični je jedna od najiritantnijih osoba u zemlji, ali mi se čini da iza njega stoji još dosta sličnih njemu koji su dovoljno pametni da se ne ističnu javno kao Minhauzen...
Kontam da bi neki najnormalniji izbor bio neki prosečni Šumadinac?
Sa druge strane mislim da bi nam najbolje legao neki psihopata da sistemsi počisti sve ove koji su od 90 radili na štetu države...

Kako stvari za sada stoje mislim da će biti manje više identična situacija kao i sada...
Dotični je jedna od najiritantnijih osoba u zemlji, ali mi se čini da iza njega stoji još dosta sličnih njemu koji su dovoljno pametni da se ne ističnu javno kao Minhauzen...
Kontam da bi neki najnormalniji izbor bio neki prosečni Šumadinac?
Sa druge strane mislim da bi nam najbolje legao neki psihopata da sistemsi počisti sve ove koji su od 90 radili na štetu države...
Bio je neki slepac Sumadinac na vlasti vec

Taj je poceo izgradnju granicnih prelaza prema Kosovu

Zvali smo ga Grobar sa stiroporom

Нешковска тема.

После Вучића

институције ,Устав, закони, владавина права, слобода за грађане!

А персонална питања ће бити мање битна.

После Вучића, направићемо Систем у коме ће сваки појединац моћи слободно да се развија и удружује са другима, и судбина једног народа неће више зависити од воље или невоље једног човека.
Evo JA ću

Back