А ко после Вучића?

Тотално је небитно име и презиме будућег председника владе и државе.
Одвијање друштвених и државних делатности кроз институције, по уставу и закону.
Само то.

Један нормалан систем функционисања који сам себе штити и иде ка развитку владавине ПРАВА.

Неће бити лагано после ******ог, најпре због разноразних лезилебовића, који су навикли на муфтакис и уцене, претње, корупцију у разним облицима.
Али, држати се строго закона и примењивати га.

Веће је питање колику ће слободу имати следеће власти у економском простору, маневар им је свакако сужен.
Верујем да ће следећа влада кратко трајати, покушати да оживи институције и преусмери новац у буџет.
О капиталним инвестицијама не треба ни сањати.

Нешковска тема.

После Вучића

институције ,Устав, закони, владавина права, слобода за грађане!

А персонална питања ће бити мање битна.

После Вучића, направићемо Систем у коме ће сваки појединац моћи слободно да се развија и удружује са другима, и судбина једног народа неће више зависити од воље или невоље једног човека.
Dinko Gruhonjić - Predsednik
Mila Pajić - Brnaba
:vatromet:

studenti imaju samo srednmju školu završenu i maglovit status do diplomiranja

Procvetaće.
Ovi ološi samo gledaju na pare i menjaju zakone da bi mogli da rade to što rade.
Znam to jer sam bio na nekoliko sastanaka stranke i gde su samo pricali o koktelima i tome kako da svoj posao unaprede a kad sam otisao na gradski odbor gde su me zvali jer su videli da nisam klovan koji cuti i tamo sam se uverio da isto pricaju.
I totalno sam neaktivan jer mi je sve postalo jasno.
Na komentar kako je na Zlatiboru skup sve AV kaze ako vam je skupo nemojte ici. Zasto? Pa zato sto su on i njegova bratija naprsvili to sve na Zlatiboru i hoce da delju tj zaradjuju. Zato i nije stao na stranu naroda.
To je samo jedan od primera.
Naravno kompletnu ekipu koja je tu prisutna 30 godina treba izopstiti iz politike i zabraniti fa se bavi istom.
Vreme je za neiskvarene i one koji nisu ogrezli u kriminalu i drpisanju.
Onda ga treba, po svaku cenu, skloniti sto pre inace ce mo uskoro nestati i kao zemlja i kao narod.

Будућу власт/ владу треба да воде пословни људи и доказани предузетници.
Они су највише изложени утицају одлука сваке власти.
Сваки намет, такса или погодност највише утиче на њих, који имају, типа, преко 50 упосленика.
Нека међу собом изгласају најбољег по њиховом мишљењу.
На крају крајева, једино је то важно за опстанак и просперитет.

Премда се то и дешава, разлика је у томе што испред себе истакну професионалног продавца магле у виду политичара.

И једном раскрстити за навек:
Хоћемо ли бити претежно пољопривредна земља са очуваном природом и туризмом као главном споредном граном или ћемо као сада бити мешана салата, попут човека који не зна шта хоће.

.
Трагично је да се држава од седам милиона становника уопште бави овим питањем, на нивоу неког племена из Амазоније.

Толико има доказа да је садашњи председник неспособан и неук у пословима државе да питање "а кога после њега" звучи као да га постављају пацијенти из Лазе.

Он не пролази ни основни тест који гласи, да би водио друге, мораш да покажеш да умеш да водиш себе.

Човеку на најобичније новинарско питање јурне крв у главу да себи не може да дође. Јавно се, са поносом декларише као ватрени навијач што јасно указује на неуравнотеженост итд. итд.

Дакле, јасно је да се овај (ко зна који по реду) пројекат управљања Србијом распао.

Да се ми не бисмо по ко зна који пут упуштали у поновно измишљање точка, не би било лоше да мало завиримо у искуства сличних држава које су се овог јарма ослободиле.

То су пре свега Мађарска и Грузија.

Мађарске власти су буквално протерале из своје земље све што има везе са Сорошем иако се Сорош води као Мађар, а увели су строгу контролу осталих "невладиних" организација.

Грузија је после деценије+ "приближавања НАТО и ЕУ" изабрала руководство које је раскрстило са том погубном политиком.

Власт је усвојила закон о транспарентности финансирања "невладиних" организација који је буквално преписан закон какав имају САД и друге земље ЕУ.

На тај потез политичари ЕУ су се пропели на задње ноге и не престају са безумним покушајима да збаце легитимну власт Грузије.

Моје је скромно мишљење да пре било какве рестаурације републике, коју је овај перспективни кошаркашки стручњак потпуно укинуо, треба демонтирати механизам који је Србију довео у овакво трагично стање.

Дакле, под један усвојити закон о транспарентности финансирања "невладиних" организација и строгу контролу, као и у осталим областима.

Озбиљно преиспитивање овог ћорсокак у којем се Србија нашла под паролом "пут у ЕУ" који је Србији нанео немерљиву, пре свега политичку штету.

Прекинути сваку сарадњу са саветницима попут Блерове компаније и сл.

Када се јасно дефинишу циљеви и пројекат будуће Србије, извођачи се лако пронађу.

.

.
Трагично је да се држава од седам милиона становника уопште бави овим питањем, на нивоу неког племена из Амазоније.

Толико има доказа да је садашњи председник неспособан и неук у пословима државе да питање "а кога после њега" звучи као да га постављају пацијенти из Лазе.

Он не пролази ни основни тест који гласи, да би водио друге, мораш да покажеш да умеш да водиш себе.

Човеку на најобичније новинарско питање јурне крв у главу да себи не може да дође. Јавно се, са поносом декларише као ватрени навијач што јасно указује на неуравнотеженост итд. итд.

Дакле, јасно је да се овај (ко зна који по реду) пројекат управљања Србијом распао.

Да се ми не бисмо по ко зна који пут упуштали у поновно измишљање точка, не би било лоше да мало завиримо у искуства сличних држава које су се овог јарма ослободиле.

То су пре свега Мађарска и Грузија.

Мађарске власти су буквално протерале из своје земље све што има везе са Сорошем иако се Сорош води као Мађар, а увели су строгу контролу осталих "невладиних" организација.

Грузија је после деценије+ "приближавања НАТО и ЕУ" изабрала руководство које је раскрстило са том погубном политиком.

Власт је усвојила закон о транспарентности финансирања "невладиних" организација који је буквално преписан закон какав имају САД и друге земље ЕУ.

На тај потез политичари ЕУ су се пропели на задње ноге и не престају са безумним покушајима да збаце легитимну власт Грузије.

Моје је скромно мишљење да пре било какве рестаурације републике, коју је овај перспективни кошаркашки стручњак потпуно укинуо, треба демонтирати механизам који је Србију довео у овакво трагично стање.

Дакле, под један усвојити закон о транспарентности финансирања "невладиних" организација и строгу контролу, као и у осталим областима.

Озбиљно преиспитивање овог ћорсокак у којем се Србија нашла под паролом "пут у ЕУ" који је Србији нанео немерљиву, пре свега политичку штету.

Прекинути сваку сарадњу са саветницима попут Блерове компаније и сл.

Када се јасно дефинишу циљеви и пројекат будуће Србије, извођачи се лако пронађу.

.
Pa evo i tvoj Fico nestaje sa stranica vremena

Uskoro i ovih par drugih rusoklošarčina, i razlaz.

Čak je i Vučićka interesantnija od Vučića

1737893158630.jpeg
1737893202473.jpeg
1737893230396.jpeg
1737893262120.jpeg

1737893532904.jpeg
1737894126294.jpeg
1737893744981.jpeg

Poslednja izmena:
Нешковска тема.

После Вучића

После Вучића, направићемо Систем
Ti ćeš napraviti šipak.

Kontra bote, moram da te pitam pošto si u petak uveče najavio da POLICIJA prelazi na stranu naroda u SUBOTU a vojska u NEDELJU, pošto policija juče naravno nije ni pokušala da pređe na stranu demonstranata-jeai ti bio pijan i pos uticajem maligana posle protesta u petak na kojima si kazes bio uvece pa otud ova STUPIDNA najava veka?

Jel te nije sram te gluposti koje pises?

Jesi se izvinuo ovde za takvu budalaštinu?

После Вучића

После Вучића, направићемо Систем у коме ће сваки појединац моћи слободно да се развија и удружује са другима, и судбина једног народа неће више зависити од воље или невоље једног човека.
Pitanje je bilo "A ko posle Vucica"?
Pa pretpostavljamo neko od studenata.
Nisi valda mislio na Rvata Ivicu Dacica?
:D

Pitanje je bilo "A ko posle Vucica"?
Pa pretpostavljamo neko od studenata.
Nisi valda mislio na Rvata Ivicu Dacica?
:D
A šta vam svima smeta Ivica Dačić?

O njemu svi sve znaju a o svojim kandidatima za koje glasaju gube im se misli u daljini i bulazne nešto nepovezano, neki i do 45-te i Tita odu dok pokušavaju da ti objasne zašto glasali tog i tog...

Ali za Ivicu Dačića - SVE ZNAJU IZ TOPA!

Ko ovi "što ne slušaju Cecu :heart: " al znaju ko peva "srce kuca tika-taka, ulica je puna mraka, ja bih noćas samo tebe ljubila"

Takvi su ti oni - pošteni ko francuske sobarice.

Znam nema nade, znam idu zime
Samo noćas da sam tvoja
Pa zauvek ostavi me...
:zurka:

Нешковска тема.

После Вучића

Prvo ga koknut, pa mu onda podići spomenik.....i mirna Bosna....

Нешковска тема.

После Вучића

A to će da bude kad Nemci dođu sa drvenim puškama ili kad samo studenti budu u parlamentu. Znači nikad.:mrgreen: Smejem se, al plakao bih...

Нешковска тема.

После Вучића

Neki kazu da Posle Vucica moze da bude Pepa Prase

Back