Ko će doći poslije Vučića?

Iz tvoje perspektive. Uzeli ste Bešenovo na trčku za 4 B, to je sve.
pa zasto vam pere pamet da je pobedio neke teroriste i obojenu, ako smo mi obicni sibicari?
3 zemlje ruse srbiju, 4 milijarde!
a ovamo sinisa ima strane prijatelje koji ga pune sa parama, skoluju mu decu, offshore racuni

gde su te 4 milijarde koje pominje vucic, kako se one mogu sakriti, niste sakrili ni 115 miliona nadstesnica, pruga, a kamoli 4 milijarde mi da mozemo da sakrijemo? av orao vas kljuca u zdravu pamet, ili ste mentalaci aka caci, nema treceg

Da li stvarno mislite da je narod u Srbiji uopšte u mogucnosti da odabere političare koji će narod povesti u bolje sutra

Da li je taj narod uopšte spreman za bolje sutra ? Uzimajući u obzir da se kupuju glasovi, radna mjesta, usluga bolje medicinske usluge

U suštini i ako ćemo iskreno narod je egoističan i ponaša se oholo i iskljucivo prema sebi i svojim potrebama orijentisan

Na osnovu čega smatrate da je narod postao preko noći “svjestan i odgovoran” kad je upravo neodgovornost dovela do haosa ! ?

Koga vidite kao novog vodju i zašto smatrate da je to dobar odabir ?

Nemojte me pogrešno razumeti ali da mi neko da paket ili 100 eura da biram osobu x, nema šanse da bi to ikad uzela i birala osobu koja mi je urucila carepaket

„društvo laktova“ i označava društvenu poredak koja se smatra neprihvatljivom, a koja se zasniva na egoizmu, konkurenciji, bezobzirnosti i ličnoj koristi. U takvom društvu, socijalne percepcije i norme ponašanja su nedovoljno razvijene.

Dakle ajde da vas čujem
Проблем са једним делом ћација је што они желе господара са бичем да их бичује, субмисивни су. Нормалан народ не жели лидере и господаре, него јаке институције, јако демократско друштво уређено.
Други део ћација само жели материјалну корист и они ће подржавати хуљу док их плаћа.

Желимо друштво без Тита, Шешеља, Вучића, било каквих аутократа и диктатора.

Ko kaže da mu verujemo? I da ne znamo ko su drugosrbijanski šibicari, oportunisti. Ne ti lično ali većina. Nema više priče naša deca nego gola borba za vlast. Ok, onda su druga pravila.
ma gde ti vidis borbu za vlast ako nemamo nikakvu opoziciju? ja vidim samo veliku pljacku, postanak rudarske kolonije zarad kredita koji se obrcu i iznose van zemlje, javna preduzaca postaju AD, i ona isto odlaze za budzasto, ali neko se ovajdjuje masno

zasto av protezira kriminalce i zasto pod plastom racionalizcije ne mozemo da privedemo istragu kraju o nedostatku 115 miliona JTOK? zato sto se kradu milijarde, srbija ce biti unistena, posle bi se samo lud borio za vlast! pa i sada, ko je lud da preuzima vlast., ako ce srbija biti nepostojeca?

Премијерка Непала обишла рањену децу у болницама, скупља доказе и диже оптужнице

a sta radi av? sabotira istragu JTOK, secamo se kako je on video snimak sa DOLjEVCA, i posle je snimak nestao
sada imamo dokaze o 115 miliona, a ta sluzba se ukida, racionalizacija U POLICIJI, a zasto? pa da ne bi saradjivala sa JTOK, dokaze da uniste i sakriju, i opet pojeo vuk magarca, policija da ide da pendreci, sta ima da istrazuje organizovani kriminal i sns kriminalce, koji su maznuli te pare, i da predaje dokaze tuzilastvu? aljek ih je video, i sada da se bace i uniste kao snimak sa doljevca

ali dolijace oskar...

Poslednja izmena:
Проблем са једним делом ћација је што они желе господара са бичем да их бичује, субмисивни су. Нормалан народ не жели лидере и господаре, него јаке институције, јако демократско друштво уређено.
Други део ћација само жели материјалну корист и они ће подржавати хуљу док их плаћа.

Желимо друштво без Тита, Шешеља, Вучића, било каквих аутократа и диктатора
.

A da li ste spremni ? Nemoj me pogrešno razumeti ali od Tita opet su dolazili “titina škola”
Kriminal i njihove radnje su duboku utkani u društvo, institucije, dodje opet neko ko je “vredan” da drži sve te konce ili ga neće biti

A da li ste spremni ? Nemoj me pogrešno razumeti ali od Tita opet su dolazili “titina škola”
Kriminal i njihove radnje su duboku utkani u društvo, institucije, dodje opet neko ko je “vredan” da drži sve te konce ili ga neće biti
Treba li se prepustiti tome ili se boriti protiv toga,koliko se moze?
Covek je nekada ziveo u pecini. Je li trebao da se prepusti tome ili da vremenom otkrije vatru,pa tocak, pa motor,struju,pa kompjuter, vestacku inteligenciju,vasionski brod...
Napredak je sistematski proces od koga se ne odustaje .Oni koji zive u zabokrecini ,vekovima tapkaju u mestu.
Sociologija i sva nauka je dobro kojim narod treba da se uci.Korak po korak. To je razvoj civilizacije i njene kulture. Evolucija naroda, kako materijalna ,tako i duhovna.
Bog je dao coveku da se razvija,te to treba i da cini.Pre svega u kulturnom i moralnom pogledu.
Oni koji se bore protiv napretka, bore se protiv bozje volje.

Poslednja izmena:
Treba li se prepustiti tome ili se boriti protiv toga,koliko se moze?
Covek je nekada ziveo u pecini. Je li trebao da se prepusti tome ili da vremenom otkrije vatru,pa tocak, pa motor,struju,pa kompjuter, vestacku inteligenciju,vasionski brod...
Napredak je sistematski proces od koga se ne odustaje .Oni koji zive u zabokrecini ,vekovima tapkaju u mestu.
Sociologija i sva nauka je dobro kojim narod treba da se uci.Korak po korak. To je razvoj civilizacije i njene kulture. Evolucija naroda, kako materijalna ,tako i duhovna.
Bog je dao coveku da se razvija,te to treba i da cini.Pre svega u kulturnom i moralnom pogledu.
Oni koji se bore protiv napretka, bore se protiv bozje volje.

Istina je da se treba boriti samo eto dajem na razmišljanje i zbog toga i pitam da li ima uopšte iko koji je vredan te borbe naroda !

Istina je da se treba boriti samo eto dajem na razmišljanje i zbog toga i pitam da li ima uopšte iko koji je vredan te borbe naroda !
Narod se bori za sebe. Dobice onoga koga zasluzuje.Danas je to AV. To znaci da treba da se potrudi da bude bolji da bi dobio i bolju vlast.
Ovo sto danas zasluzuje je jad i beda. Ako se bude pokajao i popravio, imace i bolju vlast.
Narod mora da se izleci od korupcije.Korupcija je dovela AVa na vlast.
Ako li se narod bude jos vise izopacio, doci ce i jos gori.
Svaki greh nosi svoj porez.

Kakav narod -takva vlast.
Ko hoce bolju vlast, treba da krene od sebe.Sebe prvo da poravi i zasluzi bolju vlast i bolje drustvo.

Poslednja izmena:
Da li stvarno mislite da je narod u Srbiji uopšte u mogucnosti da odabere političare koji će narod povesti u bolje sutra
Da li je taj narod uopšte spreman za bolje sutra ? Uzimajući u obzir da se kupuju glasovi, radna mjesta, usluga bolje medicinske usluge
U suštini i ako ćemo iskreno narod je egoističan i ponaša se oholo i iskljucivo prema sebi i svojim potrebama orijentisan
Da li je tvoja Nemacka sprema za bolje sutra? Je li nemacki narod spreman da izabere vladu koja nece da ih odvede u potpunu ratnu tamu za koju godinu, i zaustavi recesiju? Je li omladina zadovoljna sto se ponovo uvodi vojni rok, sto postoji mogucnost da budu mobilisani i baceni u mlin za meso zbog imperijalizma. Mene iskreno mnogo vise brine vasa buducnost nego srpska.

Ви који кријете да сте ћаци, ви глумите неутралне.
Е замисли колико је то дрско рећи ''па ко да дође уместо Вучића, Вучићевића, Брнабићке'' и осталог олоша.
Не знам у чему је проблем рећи ''јесте ја сам ћаци и за Вучића сам, Вучићевића и остале дегенерике и криминалце ?

Prvo skinuti Vucica
A onda promeniti sistem
Da ne bude opet sisao Kurta, dosao Murta
Нисмо променили систем то стоји, али ако је Вучић Курта, не можемо рећи да је Тадић био Мурта или неки други ДОСовац.
Зло које нам је донео Шешељ, може се поредити само са Милошевићем и његовом екипом, али они бар нису имали медијске дегенерике и примитивце.

Нисмо променили систем то стоји, али ако је Вучић Курта, не можемо рећи да је Тадић био Мурта или неки други ДОСовац.
Зло које нам је донео Шешељ, може се поредити само са Милошевићем и његовом екипом, али они бар нису имали медијске дегенерике и примитивце.
Sve to stoji, Tadic je manje loš, ok, ali nije dobar za Srbiju.
Treba nam korenita promena, i da se izborimo s korupcijom konacno

Sve to stoji, Tadic je manje loš, ok, ali nije dobar za Srbiju.
Treba nam korenita promena, i da se izborimo s korupcijom konacno

Да се избориш са лоповима у Србији...немогућа мисија.

Али да се избориш са лоповима којима није доста што краду, него још и убијају...па то је у Србији увек могло.

Мене занима онај Никола Петровић,вучићев кум:

-Ко је њему дозволио да трпа србске реке у Цеви?
-Да ли је он то купио?
-Ко му сттвара Дозволе да он ту прави мИНИхидроектране?
-Зашто исти тај Никола Петровић КОНСЛИЕРЕ..Никад није одговорао због саобраћАнјог Прекршаја изазваном Наркотицима где су повревеђене 2 Девојке?

КАДА је све ,горе наведено( Вожња под Наркотицима),обелоданила једна Полицијска СлужбениЦА,даааааа,женског Рода,
онда је она била изложена дословној Тортури..
пРЕТЊЕ,СУЗПЕНЗИЈЕ,....ОТКАЗ.

Na osnovu čega smatrate da je narod postao preko noći “svjestan i odgovoran” kad je upravo neodgovornost dovela do haosa ! ?

Koga vidite kao novog vodju i zašto smatrate da je to dobar odabir ?

Nemojte me pogrešno razumeti ali da mi neko da paket ili 100 eura da biram osobu x, nema šanse da bi to ikad uzela i birala osobu koja mi je urucila carepaket

„društvo laktova“ i označava društvenu poredak koja se smatra neprihvatljivom, a koja se zasniva na egoizmu, konkurenciji, bezobzirnosti i ličnoj koristi. U takvom društvu, socijalne percepcije i norme ponašanja su nedovoljno razvijene.

Dakle ajde da vas čujem
I poslije Vučića Vučić.

Back