А ко после Вучића?

Људи, ви се делите по идеологијама и заборављате ко је са друге стране...замислите тај лонац у коме су заједно Бизон, Вућићевић, Мали, Весић, Јелена Милић, појачани ботовима попут Чанка, Чеде, Нестора и многих других...то се не побеђује идеологијом него сви сви сви...:super:
ubacili su nove takve

pogacara, brkovica, gruhonjicevu milu pajic...

uvek ce oni nekog na celu tih protesta da ubace...

верованто нови амерички пулен Др Драган из Ниш (а)

1736949306109.png

1736949443072.png

Људи, ви се делите по идеологијама и заборављате ко је са друге стране...замислите тај лонац у коме су заједно Бизон, Вућићевић, Мали, Весић, Јелена Милић, појачани ботовима попут Чанка, Чеде, Нестора и многих других...то се не побеђује идеологијом него сви сви сви...:super:
Sva ta goovna moraju da se kazne,svu tu imovinu pokradenu moraju im oduzeti,doživotna zabrana bavljenja politikom,sve sudije korumpirane u zatvor,ma bukvalno istrebiti žito od kukolja.
Pun mi je ****** onog daj ,ćuti doće gori.
Dokle bre da ćutim?
Ćutao sam dok sam bio u rovovima,dok sui me slali na najgore položaje,dok su njihova deca daleko od prve linije otvarala lokale i diskoteke po Srbiji.
Ta deca sada govore o patriotizmu.sa tetovažama po telu,a džepovi su im puni nakradenih para za deset narednih generacija.
Dokle bre više?
Daj bilo koga,samo da kazni sva ova goovna

слично тј исто је било у коалицији око ДС-а (док је била на власти) наравно

Sva ta goovna moraju da se kazne,svu tu imovinu pokradenu moraju im oduzeti,doživotna zabrana bavljenja politikom,sve sudije korumpirane u zatvor,ma bukvalno istrebiti žito od kukolja.
Pun mi je ****** onog daj ,ćuti doće gori.
Dokle bre da ćutim?
Ćutao sam dok sam bio u rovovima,dok sui me slali na najgore položaje,dok su njihova deca daleko od prve linije otvarala lokale i diskoteke po Srbiji.
Ta deca sada govore o patriotizmu.sa tetovažama po telu,a džepovi su im puni nakradenih para za deset narednih generacija.
Dokle bre više?
Daj bilo koga,samo da kazni sva ova goovna
Ja ću tebe predložiti za predsjednika Republike Srpske.
Takav ovdje može proči. Drčan i ,,u brk,,! A na pravoj strani.

Da,ali on je prosrpski nastrojen,iako bi bio americki igrac,za razliku od ovih sadasnjih i ovih drugih,Grbovica i ostalih Djilasa koji su antisrpski nastrojeni,tu je razlika
не може бити нико про српски настројен нико који НАТО агресију не сматра агресијом, и ко љуби руке Кристоферу Хилу

Ви левичари хоћете да се сарадња са странама света, истоком или западом или и истоком и западом (север, југ...) одређује државним декретима,

а ми десничари хоћемо да препустимо привреди, појединцима и удружењима да слободно развијају односе са свим земљама света, по својим потребама и нахођењима, без уплива државе.
Drago mi je zbog tebe, ali tu pomenutu levicu sebi zavuci znaš gde. z:mrgreen:

То су неки локалци из твоје паланке?
znaju svi ko je mila pajic.
tvoj KESIC inace saborac dinka gruhonjica sa anti srpskog festivala ju je prosle nedelje u emisiji predstavio ko vodju studentskih protesta MILU PAJIC

perjanicu dinkovu i pusacicu dinkovu ili dinkov jungekind :mazi:

uostalom tad je i pukla.
studenti se sirom sbrije odricu grupe STAV i mile pajic dinkove perjanice

не може бити нико про српски настројен нико који НАТО агресију не сматра агресијом, и ко љуби руке Кристоферу Хилу
Ne moze drugacije tj moze kad bi bugari ili rumuni pali pod ruski uticaj ali to je vec ma dugackom stapu,a do tada treba ocuvati drzavu u postojecem obliku,a i pitanje je da öi imamo pameti i volje da samostalno vodimo drzavu

Ne moze drugacije tj moze kad bi bugari ili rumuni pali pod ruski uticaj ali to je vec ma dugackom stapu,a do tada treba ocuvati drzavu u postojecem obliku,a i pitanje je da öi imamo pameti i volje da samostalno vodimo drzavu
не може оволика држава са овом популацијом бити самостална то је јасно, једна Немачка и Турска па нису самосталне, али је питање да ли треба бити колонија у најгорем смислу речи а не добити ништа ни на геополитичком и на унутрашњем плану

не може оволика држава са овом популацијом бити самостална то је јасно, једна Немачка и Турска па нису самосталне, али је питање да ли треба бити колонија у најгорем смислу речи а не добити ништа ни на геополитичком и на унутрашњем плану
Mozes da dobijes nesto,ali kad na vlasti budes imao ljude od struke koji ce se zalagati za razvoj Srbije,a na Beograda

Djilas kao prvo i nije srbin,kao drugo on je produzetak rezima i saboter promena,kao trece,najverovatnije saradnik sluzbe,kao cetvrto ne moze krugodvojkas vise da vodi Srbiju
као прво свако за свакога може да каже да је није ово или да је ово, па ни Вучић ни Шешељ нису Срби, Томислав Николић јесте па није урадио ништа за њу (већ искучиво себе обогатио) дакле шта је Ђилас анти српски урадио који је то потез? а да ли може да конкурише може све док има странку и бави се политиком

Back