Ljuba82
Domaćin
- Poruka
- 3.085
....аууу јееее...па јел има сличица овде? Мислим јел треба да се качи или шта...?
...колико постова и прегледа....жене, жене :*
...колико постова и прегледа....жене, жене :*
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Okachi ljubo
i napishi ispod moj je najvechi i najbolji
vashi su fake
Pa da vidimo shta che da se desi.
P.S. kakve zzene bre, ovo je tema za premeravanje i uspostavljanje hijerarhije duzzine.![]()

i shirine![]()
zato je efendija tako samouveren 
....ма неееее....то само модераторке и супермодераторке могу да виде...мислим треба човек да остане доследан...
...а и пalим се на функцију ***![]()
) sa polozhaja sad treba da progovore,jel da?

Dakle, ove ( da ne kazhem u jednini ) sa polozhaja sad treba da progovore,jel da?

ovde je bio još jedan primerak, al se izgleda samoobrisao

Drugari, nabavila sam nekoliko slika, ali ne znam kako da stavim. Jos uvek nemam od mog decka, ali imam od nekih njegovih kolega i prijatelja. Je l' se to racuna?
Ne primaj se odmah, one to svakom kazu![]()
Ne primaj se odmah, one to svakom kazu![]()
a shto se smeshkash kad hvalim tudje ... 
Pa kazu da te ne bi razocaralene primam se, meni to kazu i uzivoprosto mi je bila smesna izjava
al ne vidim da je tebi neka rekla... iz postova sa prethodnih strana, rekao bih da ti je mali, ako ga uopste i imas

JA ne kazem svima. Kazem onima za koje to mislim dragia shto se smeshkash kad hvalim tudje ...
daj malo da hvalim i twoj
![]()

Pa kazu da te ne bi razocarale![]()
aj budi mi pozdravljen. potrazi na guglu neku hirursku kliniku koja se bavi tvojim problemom, a za psihicki aspekt mozes da dodjes i kod mene na terapijupa ybg... ni ja ne razocaram njihaj budi mi pozdravljen. potrazi na guglu neku hirursku kliniku koja se bavi tvojim problemom, a za psihicki aspekt mozes da dodjes i kod mene na terapiju

e ljudi nisam imala vremena da dodjem..jel bilo neshta?