Ko ima lepsi osecaj pri orgazmu...

плус што имају сисјасет тих мањих оргаѕама уз ту главну ерупцију

кад им видиш како им се очи заковрну и како фркћу, хукћу ко локомотива тресући се целим телом , мислиш да су на струју прикључене

дефитнитвно су по том питању много да кађемо обогаћеније од нас...
QQ kako ovo zvuci dok se cita katastrofa :rotf:

Neka moja logika..muskarcima je bolji osecaj jer stalno jure da ga dozive, svaki dan, nekad sa zenom nekad sa desankom...
...da je zenama bolji ne bi se skidale sa...:malav:
..bile bi gore nego muskarci a nisu, jelte...
Zanimljivo ... koliko je zaista muskarcima orgazam (nebitno kako postinut :lol:) bitan?
Koliko je zenama bitan?
Ne psiholoski, vec prirodno (fizioloski).
Tako posmatrano, izgleda da muskarci stvarno moraju tu “fiziolosku potrebu” da imaju.

Hajde da cujemo musku stranu foruma ?

Neka moja logika..muskarcima je bolji osecaj jer stalno jure da ga dozive, svaki dan, nekad sa zenom nekad sa desankom...
...da je zenama bolji ne bi se skidale sa...:malav:
..bile bi gore nego muskarci a nisu, jelte...
Isto tako se može reći da postoji mali milion igračaka za žene i skoro svaka koju znam ima neku igračku, a muškarac tek poneki eventualno kupi onaj fleshlight.

Isto tako se može reći da postoji mali milion igračaka za žene i skoro svaka koju znam ima neku igračku, a muškarac tek poneki eventualno kupi onaj fleshlight.
Pazi zanimljivo, zamislila sam se..realno, osim onih dildoa sve ostalo uopste i nisu igracke za zene
nego za muskarce koji bi da se igraju sa telom zene tj. da ga ponize na max ne bi li se sami uzbudili...:lol:

Back