- Poruka
- 130.061
kad ste vi prezahtevnePa kad prvi posustanete![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kad ste vi prezahtevnePa kad prvi posustanete![]()
ko kaze da nisu?Neka moja logika..muskarcima je bolji osecaj jer stalno jure da ga dozive, svaki dan, nekad sa zenom nekad sa desankom...
...da je zenama bolji ne bi se skidale sa...
..bile bi gore nego muskarci a nisu, jelte...
QQ kako ovo zvuci dok se cita katastrofaплус што имају сисјасет тих мањих оргаѕама уз ту главну ерупцију
кад им видиш како им се очи заковрну и како фркћу, хукћу ко локомотива тресући се целим телом , мислиш да су на струју прикључене
дефитнитвно су по том питању много да кађемо обогаћеније од нас...
Tako jes a ti ukrasavaj kako ti miloQQ kako ovo zvuci dok sve cita katasrofa![]()
Zanimljivo ... koliko je zaista muskarcima orgazam (nebitno kako postinutNeka moja logika..muskarcima je bolji osecaj jer stalno jure da ga dozive, svaki dan, nekad sa zenom nekad sa desankom...
Opet , nisu sve zene iste, ne reaguju niti dozivljavaju sve isto .. to je mozda tvoje iskustvo, ok...Tako jes a ti ukrasavaj kako ti milo
Pa to je to otprilike.Opet , nisu sve zene iste, ne reaguju niti dozivljavaju sve isto .. to je mozda tvoje iskustvo, ok...
A vi, muskarci super normalno delujete treba to usnimiti pa pustiti corpus delictiPa to je to otprilike.
Ako je manjeg intenziteta, delujete normalnije...
Isto tako se može reći da postoji mali milion igračaka za žene i skoro svaka koju znam ima neku igračku, a muškarac tek poneki eventualno kupi onaj fleshlight.Neka moja logika..muskarcima je bolji osecaj jer stalno jure da ga dozive, svaki dan, nekad sa zenom nekad sa desankom...
sve je to lepo i prirodnoA vi, muskarci super normalno delujete treba to usnimiti pa pustiti corpus delicti![]()
Isto kao i kod zena..sve je to lepo i prirodno
mislio sam i na zeneIsto kao i kod zena..
Pazi zanimljivo, zamislila sam se..realno, osim onih dildoa sve ostalo uopste i nisu igracke za zeneIsto tako se može reći da postoji mali milion igračaka za žene i skoro svaka koju znam ima neku igračku, a muškarac tek poneki eventualno kupi onaj fleshlight.
Ako su za muškarce, što onda većina kategorički odbija te igračke u seksu?Pazi zanimljivo, zamislila sam se..realno, osim onih dildoa sve ostalo uopste i nisu igracke za zene
nego za muskarce koji bi da se igraju sa telom zene tj. da ga ponize na max ne bi li se sami uzbudili...![]()
Nista neobicno, naravno da ima i onih koji to ne vole, ne treba im, ne uzbudjuje ihAko su za muškarce, što onda većina kategorički odbija te igračke u seksu?
Koliko je ženama bitan? Pitaj svog ginekologaZanimljivo ... koliko je zaista muskarcima orgazam (nebitno kako postinut) bitan?
Koliko je zenama bitan?
Ne psiholoski, vec prirodno (fizioloski).
Tako posmatrano, izgleda da muskarci stvarno moraju tu “fiziolosku potrebu” da imaju.
Hajde da cujemo musku stranu foruma ?