A ko ima najbolji kurazz?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hahahahahaha
kako je Efendiji stalo da bude najkuratiji,to je strasno....Efendija ti si lud covek...Okani me se ,**** te taj tvoj ***** manijace! :)

Stalo mi je da bude posteno.
Vrati onu sliku u gacama ako si faca.
I postavi bar dve slike.
Ja sam uvek za posteno.
Uostalom jesi to ti procenio da ti je veci jer je dignut?
Ili sta?
I ovde se ne radi o velicini-citaj temu.

Stalo mi je da bude posteno.
Vrati onu sliku u gacama ako si faca.
I postavi bar dve slike.
Ja sam uvek za posteno.
Uostalom jesi to ti procenio da ti je veci jer je dignut?
Ili sta?
I ovde se ne radi o velicini-citaj temu.

Ma aj nek svi koji postuju ovdje napishu na ku*ac "Ja volim Krstaricu"...ako mu ne moze stati,ne mora ni postavljati :mrgreen:

I kako to da samo moje fotke imaju citljiv exif?datum kad je slikano, model kamere, datum, blendu a nijedna fotka nema?
Ako vam nije jasno idite na forum racunari i pitajte.
Kad vec hocete raspravku.
I zasto svi stavljate po jednu fotku?
Ja sam postavio 5, tri su brisali.
pa ovako,kad slikas mobilnim nikakav datum i kur.ci ne ispadaju tako da nmr da znaci . . . . Efendija ***** si evo hranim ti ego a ako ti po citav dan sedis slikas kitu i izbacujes na krstu nzm sta time postizes . . . zato ,vashe kurichanstvo please get a life i slikaj malo pejzaz s tim aparatom izgleda ne mrda sa macro moda

pa ovako,kad slikas mobilnim nikakav datum i kur.ci ne ispadaju tako da nmr da znaci . . . . Efendija ***** si evo hranim ti ego a ako ti po citav dan sedis slikas kitu i izbacujes na krstu nzm sta time postizes . . . zato ,vashe kurichanstvo please get a life i slikaj malo pejzaz s tim aparatom izgleda ne mrda sa macro moda
Pusti coveka, vidis da se primio kao saucesce :roll:
Pa na primer i ja tebi mogu da ***** sestru, ali i to je u mogucem nacinu jer nisam.Pa nije ni to uvredljivog sadrzaja.
Mislim, mogao bih, al nisam..
:)

Ne bi mogao, ali bi mogla ona tebe :per:
:rotf:

slikano mobilnim
pazi druze-nije bitno ko je *****
nije bitno da li sam *****
nije bitno i da mi je najmanji
bitno je da gomila majmuna dodje na temu da sere kad drugi postavi fotku
a svoje ne postavljaju.
samo to.
nista vise.
na to se primam.

slikano mobilnim
a svoje ne postavljaju.
samo to.
nista vise.
na to se primam.
Vidi,cinjenica je da ti na ovoj temi ostavljaš utisak kao da treba da osvojis milion eura. . . . Nije tvoja stvar oce li neko stavit sliku s googla il nece. ,opcinjen si sto jes jes. . .

slikano mobilnim
a svoje ne postavljaju.
samo to.
nista vise.
na to se primam.
Vidi,cinjenica je da ti na ovoj temi ostavljaš utisak kao da treba da osvojis milion eura. . . . Nije tvoja stvar oce li neko stavit sliku s googla il nece. ,opcinjen si sto jes jes. . .

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back