a bre Milun
Buduća legenda
- Poruka
- 36.863
dje ga nadje..........genijalno

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dje ga nadje..........genijalno
Tacno i morate biti u dobrom zdravstvenom stanju. Sex zahteva da se radi.Nema nikakve veze sa godinama.
Najbolji je sa osobom koja ti odgovara. Bilo kada.
Haha gde si bre Dark kao i uvek tako je.Ali americke milf ne nase.Imao sam par iskustava sa +50 i polumrtve sve bilo mi zao sto sam se i upuštao.Nema nista bolje od MILF i Mature.
Bilo bi super kada bismo mogli da biramo svoja zdravstvena stanja...Tacno i morate biti u dobrom zdravstvenom stanju. Sex zahteva da se radi.
ko da im je poslednji....,,,zajeb,,,to 36 godina,,,
,,,najbolje su od 45 do 55+/-,,,jer od svega shto su se ustezali do tada,,,u ove godine su oslobođene od svakojakih gluposti i predrasuda,,,
,,,to je eksplozija od uzhivanja u seksu,,,
Mozete i to u velikoj meri. Cuvajte svoje zdravlje. Redovno spavajte i rekreirajte se. Zdravo se hranite i pijte. Druzite se sa pozitivnim ljudima. Onda ce i sex biti jos bolji.Bilo bi super kada bismo mogli da biramo svoja zdravstvena stanja...
Samo otprilike svenešto nam se ućutale forumaljke.
će da ispadne da nijedna nije došla do 35.
Mozete i to u velikoj meri. Cuvajte svoje zdravlje. Redovno spavajte i rekreirajte se. Zdravo se hranite i pijte. Druzite se sa pozitivnim ljudima. Onda ce i sex biti jos bolji.
Pogorovo kad su bile duze u vezi i nakon prekida jedno pola godina nista ,valjda se razocaraju sta znam pa kad krenu ne znaju na koji stranu udaraju.Mnogi misle da žene u dvadesetim imaju najbolji seks, ali novo istraživanje je pokazalo da je to daleko od istine.
Pogledajte prilog 1775552
Ženama seks postaje sve bolji što su starije. To je pokazalo istraživanje koje je sprovela aplikacija "Natural Cycles".
Rezultati istraživanja pokazali su da žene imaju najbolji seks sa 36 godina i više.
Istraživanje je sprovedeno na uzorku od 2.600 žena koje su pitali o njihovim orgazmima, osećaju privlačnosti i koliko uživaju u seksu. Odgovori su zatim analizirani u tri grupe: mlada (do 23 godine), srednja (23-35 godina) i starija (36+).
Starije žene imaju bolji seks
Prema istraživanju, starija grupa žena najbolje se oseća u svojoj koži, pa je njih osam od deset reklo da se osećaju seksi. S druge strane, samo četiri od deset žena iz srednje grupe je reklo da se oseća privlačno, a sedam od deset žena mlađih od 23 godine su rekle da su zadovoljne svojim izgledom.
Starija grupa "pobedila" je i po broju i kvalitetu orgazama - čak šest od deset žena rekle su da imaju više i bolje orgazme za razliku od samo pet od deset žena u mlađoj i u srednjoj grupi.
Seks je bolji posle 36. godine
Žene sa 36 i više godina imaju bolji seks pa je 86% njih izjavilo da su imale odličan seks u poslednje četiri nedelje. Isto je reklo 76% žena u srednjoj grupi i samo 56% njih iz najmlađe grupe.
- Rezultati ankete poslali su pozitivnu poruku ženama koja govori da - što si stariji i što bolje poznaješ svoje telo, možeš više da uživaš u seksu i osećaš se samopouzdanije - rekla je portparolka aplikacije Amanda Boni, prenosi Nypost.
Jesu li žene s godinama zaista bolje u krevetu?
U principu tačno znaju šta žele i šta im se svidja, a nije im neugodno niti se ustručavaju da daju "uputstva"..
Seks u poznim godinma jeste rijedji ali je kvalitetniji i duže traje.
Ako je seks u poznijim godinama tek radi reda i zbog nekakvog "mira u kući", ti parovi mnogo gube ili su već izgubili odredjeno mentalno i fizičko stanje..
Kakve ti avanture zivisPogorovo kad su bile duze u vezi i nakon prekida jedno pola godina nista ,valjda se razocaraju sta znam pa kad krenu ne znaju na koji stranu udaraju.
Pa to je klasika ,dodje do pucanja veze ,pa su jedno vrijeme razocarane pa onda kad krenu udaraju na sve strane ,vjerovatno da nadoknade izgubljeno ,sta znam i u tim godinama im libido veoma jak ,te kad te uhvate iscijede te ko spuzvuKakve ti avanture zivis
Znas da su u braku najbolje one zene koje su promenile mnogo partnera kao devojke?
Tako kazu, sada se smirile, sve koncentrisane na muza end femili
Slusam malopre dva majstora u dvoristu sta pricaju, kaze jedan bolja ti je takva posle nece da te vara, a ovom jadniku snuzdeno lice, razocaran, samo sto ne kaze: Sto ja?
Ili, ne mogu jbg
Nije jedna muka.
Kazem im ja umerenost je bitna.
Kad je ovaj jedan skocio: Koja umerenost? Takva u krevetu mi ne treba i tako dalje![]()
Au Salko ako ja tebe ista razumem ali nema veze, ionako sam napisala nesto potpuno nepotrebno za temu, slucajnoPa to je klasika ,dodje do pucanja veze ,pa su jedno vrijeme razocarane pa onda kad krenu udaraju na sve strane ,vjerovatno da nadoknade izgubljeno ,sta znam i u tim godinama im libido veoma jak ,te kad te uhvate iscijede te ko spuzvu![]()
Meni se nekako dogodila ta Andersenova bajka. Potrudio sam seNa neke zivotne okolnosti jednostavno ne mozes da utices, a one ti itekako ugroze zdravlje.
Naravno da je sve ovo sto preporucujes lepo, sa ogradom da zivot nije Andersenova bajka…
Nisi jedinaAu Salko ako ja tebe ista razumem ali nema veze, ionako sam napisala nesto potpuno nepotrebno za temu, slucajno![]()
Naci ce se valjda neko da razumeNisi jedina.Zene oko 35 godina koju su slobodne izlaze cesto iz relacije koja je trajala duze od 10 godina, nakon raskida u pocetku i ne traze seks , da li zbog stresa koji razvod donosi ili su razocarane u muskarce , sta znam ali kad taj period prodje samo se seksaju ,nikad im nije dosta, imaju u tom periodu oko 35 i jak libido, sto je razlika u odnosu na muskarce koji imaju najjaci libido oko 18 godina.