A ko ima najbolji kurazz?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam kacio pre dve godine isto i javila se jedna i otisao sam na sastanak.Ali je to takva krsina da je to neopisivo.Isfolirao sam da imam kijavicu (za te blind susrete uvek imam maramice u dzepu jer se nikad ne zna koji ce krs da iskoci), popio kuvano vino i razgulio kuci uz izvonjenje-drugi put baby...
:)

***** ima 100 kila, teksas suknju i nosi starke.
Ruzna kao odron.

koji si car, pravilno si postupio, sto bi se smarao dva sata sa njom a ne prija ti drustvo..pa zar niste razmenili slike pre spojke?
Mojne vise na blind date da ides...
I te ribe toliko insistiraju na kiti, a onda nista...ko ce jos razumeti zene:roll:

Svaka čast za sve hrabre forumaše koji su bili voljni da slikaju "svog najboljeg prijatelja".

Samo zar je moguće da niko nije sređen...Žene se toliko trude, sve izdepilirane, sređene, a muškarci, ništa...e...razočarana sam totalno...

Pa jeste, ozbiljno...
Ima nekih 14-15 postova i neki nick bzvz..
:D
Kao-'vidim i pretpostavljam da si str8 ali ako si slucajno bisex ili si 'sirokih shvatanja' (stara pederska fora) mogli bi da se vidimo.
:)

uzas..bljak...a sta je sa devojkama..toliko su trazile kitu, i onda nista...:think:
efendija u svakom slucaju:klap::klap::klap:

:rotf:

Ku ku ku mene...

Ja bih mu dao adresu da se nadjemo i onda bih ga zajebO, ne bih se pojavio :hahaha:

Svaka čast za sve hrabre forumaše koji su bili voljni da slikaju "svog najboljeg prijatelja".

Samo zar je moguće da niko nije sređen...Žene se toliko trude, sve izdepilirane, sređene, a muškarci, ništa...e...razočarana sam totalno...

E sad, ovamo teme ,,Da li volite maljavo ili ne,,
,,Celavo ili froziurca,, i svi kazette da bude dlakav a sad se tu isprdjujes...

Brijali smo se u osmom razredu osnovne skole sad smo odrasli :roll:

Podrazumeva se da zemka bude celava a ne muzjak :hvala:

p0912072350316.jpg

nije bas kvalitetan snimak... 19cm

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back