SURbel
Buduća legenda
- Poruka
- 36.560
Ma kakav Charnobilj, kakvi gasovi. Pa Srbi su ogoglali na sve to.
oGOOGLali

...ma ozbiljna sam...raspitaj se...slusala sam coveka koji je tada merio radioaktivnost u bg - kaze da je bila mnogo veca od onoga sto su prijavili....zato svaki put kad kazu da ne treba siriti paniku ja se uspanicim
Тачно тако! А ја к'о мутава баш тад још навалила на зелену салату... док нису стидљиво споменули да не треба да се једе... ***
У праву је cizmice - оgooglали смо ми, на жалост :x
А за сирене - ни ја нисам баш сигурна да оне треба да се чују ако не прети непосредна катастрофа (читај: бомбардовање), мислим да би и мене стрефила срчка да их чујем а да не знам о чему се ради, мада постоји више врста сирена.
Можда не би било лоше да се народ подсети како звучи која сирена за коју одређену ситуацију?
Није лоше ни имати оне вежбе у случају пожара, земљотреса и осталих природних (и неприродних) катастрофа, мислим да би то све требало да уврстити у "грађанско опште образовање"?!

Ето идеје за будућег градоначелника, ма ко он био, јер чак и ако дође из редова "демократског" блока, па, чак ни они нису толико моћни да предупреде овакве несреће или да обуздају природу.