ups, greska, sitna slova, nisam video, ova iznad je bila za lepsi pol, a ova je za mene:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super ideja taj Savet staraca.ne treba forum 50+
treba forum: Savet staraca. Ko nekad medju plemenima.
a starci su kao posisali svu pamet ovog sveta? pleme, i kult sns vodje nas je i dovelo dovde...
ja sam poceo sa DIM suplementom, vraca mi se mlados', a vi kako 'ocete
za mesec dana da se obrise ova tema,. prelazim u 40+, a mozda i minus
u reduIz vise razloga: navescu samo par- pozivam starije od 60 da se pridruze-:
ma slusaj: posle y...nja nema kajanjasavet za zutokljunce: slusajte starije, ali radite po svom
(spada u:
- Lepo je meni moja mama govorila...
- Sta ti je govorila?
- Ne znam, nisam je slusao.)
coece, prosek godina forumasa je seda glava.da se raspravljamo sa nezrelom balavurdijom? pa i ja kada sam bio oko 40 sam bio nezreo
dajte vi zenske urgirajte tamo kod gazda, da se nama otvori poseban podforum, kao kada sam ja pre 100 godina urgrirao da se otvori religija podfporum, pa su me poslusali, sad imam 55 nije posteno da se trpam na 40+, a nemam kud, ako nema alternative

halo, pa znam, ali meni su sedi samo zulufi i brada, kid'o se i nervir'o, pa osedeo, sta cu ti ja sad? ja sam pio vitamine, pa nisamcoece, prosek godina forumasa je seda glava.
o kojoj balavurdiji ti pricas?
jedino onaj sensei ima manje od 30 godina![]()
u redu
ma slusaj: posle y...nja nema kajanja
ja ionako nikog nisam slusao, pa zato ni mene ne slusaju, neka bude da kako sam radio, tako mi se vratilo, jel ja zvucim kao da kukam? ko hoce da slusa, neka slusa, ko misli da zna bolje, - siroko mu polje
moja ladja se ispraznila, ostala je samo macka, a uskoro i ja, kapetan je napustam - hocu li se udaviti? cisto sumnjam, ja znam da plivam po svakakvim talasima, hebes bracnu luku, doplivacu do pustog ostrva, pa cu se opet spasiti
to uopste nije istina, vidi:tako je, ne moze to tako!
mora
my way or the highway!
Super ideja taj Savet staraca.
Iz vise razloga: navescu samo par- pozivam starije od 60 da se pridruze-:
-priznati svoje godine i ulazak u starost zahtijeva iskrenost,
-godine mozda ne nose mudrost, ali iskustvo sigurno.
Da cujemo- i citamo- ima li hrabrih?
Nisam niti mislila da ovaj Forum moze, zajedno sa mnom,Pa to je tako bilo jos od pre preistorije, nisam ja smislio Savet Staraca.
iznjedriti takve lumene!Nisam niti mislila da ovaj Forum moze, zajedno sa mnom,iznjedriti takve lumene!
Ideja o postavljanju teme za starije je dobra...
za one koji znaju cijeniti iskustvo i za one koji shvataju da zivot ne zavrsava sa 35. navrsenom godinom.
Ja sam za to da matori ljudi odu s foruma.
Nek cuvaju unuke. Nek igraju sah na kalemegdanu. Nek spremaju ajvar i zimnicu.
Ako si matoriro sta trazis na krsti? Babu s nemackom penzijom?
Mislim strasno ljudi wtf wtf omg
Ili bas da zabrljaju....Ne trebaju nam matoriOvde vecina 'matorih' i cuvaju unuke i unuke na krstarici, da ne zabrljaju nestoIli bas da zabrljaju....
Ne trebaju nam matori
Ne mozemo da se oslobodimo i radimo sve sto vole mladi kad nekom dedi non stop skripe vestacki zubi
Neka odu da ne smetaju!
imam vise zuba od tebe pa pukni od muke, a i lepsi sam ako cemo posteno
Ko vam ne daje slobodu i oslobodjenje? Da ga bacimo na djubre (ili mozda drugo resenje po knjizi Vadisrce, Borisa Vijana)Ne trebaju nam matori
Ne mozemo da se oslobodimo i radimo sve sto vole mladi kad nekom dedi non stop skripe vestacki zubi
Neka odu da ne smetaju!
Ajd dokazi da imas vise zuba i da si lepsi.
Pa vlada generacijski jazKo vam ne daje slobodu i oslobodjenje? Da ga bacimo na djubre (ili mozda drugo resenje po knjizi Vadisrce, Borisa Vijana)
Nznm sve opcije nov sam...
Pa vlada generacijski jaz
SMetaju matori
Ja razumem, kod kuce svi ga izignorisu, e onda se uloguju na krstu sa samo jednim ciljem vodjeni mislju: Oooo znam ja gde mogu neometano da smetam svi. Klik. Klik. Klik. Klik.
Pazi traze mesto na forumu gde mogu da se separatisu ko kosovo. Ne moze. Nek kliknu logout i pravac maksi - alpska salama je na akciji...
Pa vlada generacijski jaz
SMetaju matori
Ja razumem, kod kuce svi ga izignorisu, e onda se uloguju na krstu sa samo jednim ciljem vodjeni mislju: Oooo znam ja gde mogu neometano da smetam svi. Klik. Klik. Klik. Klik.
Pazi traze mesto na forumu gde mogu da se separatisu ko kosovo. Ne moze. Nek kliknu logout i pravac maksi - alpska salama je na akciji...
Lozim te ne primaj seEvo kako sam ubio svog oca zbog starog srpskog običaja!
Pogledajte prilog 1805904
Sandžak PRESS
https://sandzakpress.net › arhiva
·Translate this page
Oct 14, 2014 — Lapot je običaj ubijanja starih i nemoćnih, koji se u nekim dijelovima Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne zadržao skoro do kraja 19. vijeka, ...
Evo kako sam ubio svog oca zbog starog srpskog običaja!
Pogledajte prilog 1805904
Sandžak PRESS
https://sandzakpress.net › arhiva
·Translate this page
Oct 14, 2014 — Lapot je običaj ubijanja starih i nemoćnih, koji se u nekim dijelovima Srbije, Crne Gore, Makedonije i Bosne zadržao skoro do kraja 19. vijeka, ...