mene pitas? ne znam zaista, jedino da se ubijes. a mlada? sta tebi koji moj fali, na sta se zalis?sta ja da kazem sa malo preko 30,osudjena na vas gerijatriju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mene pitas? ne znam zaista, jedino da se ubijes. a mlada? sta tebi koji moj fali, na sta se zalis?sta ja da kazem sa malo preko 30,osudjena na vas gerijatriju!
mi bi mogli nego nam se na daapa i tu moze nesto da se iscacka...............bez starca nema udarca.
neka udaraju onda tebe.pa i tu moze nesto da se iscacka...............bez starca nema udarca.
ma vi bi mogli ..mi bi mogli nego nam se na daa
jeDINO D ASE NADJEMO, PA DA VIDMO,,ma vi bi mogli ..
ko nam ne daa ?mi bi mogli nego nam se na daa
OBICNO ZENE, pa se svaliremo sa andjelijamako nam ne daa ?
ja sam muskoOBICNO ZENE, pa se svaliremo sa andjelijama
andjelijaa bi skoro svako opalio, sama se namesta, ko ce je znati mozda je izazovana , a mozda i nije
ahaaaa, seksizam.............sace ban.OBICNO ZENE, pa se svaliremo sa andjelijama
andjelijaa bi skoro svako opalio, sama se namesta
nije posteno. andja zvuci zenskiahaaaa, seksizam.............sace ban.
andjelko a? pa, Zasto nas lazes da si andjelija?ja sam musko
Opaaa tri? Tri komada, tri komada to je naša nadapa opaaaa, sta ces? sto nisi pravio decu kao ja. sta ces sada. mene da prozivas sto imam 3?
Puše, piju i probiraju do 30e pa onda daj šta daš prvi koji umoči je onaj pravimene pitas? ne znam zaista, jedino da se ubijes. a mlada? sta tebi koji moj fali, na sta se zalis?
takav sam, plemenit i human... pomazem starimai tebe smo tamo vidjeli .......
Ja bih ti dao 20 .sta ja da kazem sa malo preko 30,osudjena na vas gerijatriju!
A ja mislio 28 maxsta ja da kazem sa malo preko 30,osudjena na vas gerijatriju!
Ja...ja tad prodavo neku robu na onaj pdf male oglase...bas prstaloEeee znate li vi kakav je sex bio ovde pre 20 godina sve prštalo![]()
ovde sklepaju decu i odmah se rasturaju, neke posle postanu lez, sto rece jedna - ima muza; a muskarci se kastriraju, ali hemijski valjda ne fizickiPuše, piju i probiraju do 30e pa onda daj šta daš prvi koji umoči je onaj pravi![]()
pa chije slike objavljujesh?ja sam musko
pa tudjepa chije slike objavljujesh?
gadna vremena............dok ne zavuces ruke u gace neznas skoj imas posla.pa tudje
ja ti ne verujem, samo si malko muskobanjasta, i to je to, prva aso-cija-cija [uf ispelovah] ana brnabic, ti li si macho late?ja sam musko