- Poruka
- 43.554
Kolka je tvoja plata, Ruki? Trebalo je da ti svojim primerom najpre probijes led
Mislim da nije fer da mešam moju platu na ovoj temi jer ne živimo u istom društvu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kolka je tvoja plata, Ruki? Trebalo je da ti svojim primerom najpre probijes led
Plata od par hiljada evra u Švedskoj ili Kanadi nije isto što i ista cifra u Srbiji – tamo troškovi pojedu pola, ovde bi izgledala kao bogatstvo. Zato sama cifra bez konteksta često vara.Mislim da nije fer da mešam moju platu na ovoj temi jer ne živimo u istom društvu
Ne verujem da možeš da pariraš Siniši u neto iznosuMislim da nije fer da mešam moju platu na ovoj temi jer ne živimo u istom društvu
Nije neto, nego bruto.Ne verujem da možeš da pariraš Siniši u neto iznosu
mozes ti javno to da objavis, nije to problem, to profilise radnike....tacno vide sa znaci vrednije sa znaci nevrednije..Slažem se za državni sektor – tu bi transparentnost imala smisla jer se troši javni novac. Ali u privatnom biznisu poslodavac sam odlučuje koliko će platiti i koga će nagraditi. Ako misli da mu radnik vredi više, daće mu više, ako ne – neće. To je stvar tržišta i pregovora, a ne propisa.
Otkad se u Srbiji plate iskazuju u bruto iznosu?Nije neto, nego bruto.
A što da ne… tolika je plata, toliko zaradim..Otkad se u Srbiji plate iskazuju u bruto iznosu?
Pa kolika ti je neto? Kolko nosiš kući i na kolko si potpisao ugovor o radu? U Srbiji se ne ugovara bruto.A što da ne… tolika je plata, toliko zaradim..
Ne želim više da pišem o tome, jer sam jedini rekao otvoreno, a krenuli su očekivani napadi. Tema za mene završena.Pa kolika ti je neto? Kolko nosiš kući i na kolko si potpisao ugovor o radu? U Srbiji se ne ugovara bruto.
Ne verujem da možeš da pariraš Siniši u neto iznosu![]()
Lol, ko te napada? Kad si već bio iskren kolki ti je bruto, što ne kažeš na koliko si ugovorio platu.Ne želim više da pišem o tome, jer sam jedini rekao otvoreno, a krenuli su očekivani napadi. Tema za mene završena.
Bome si dobra prilikaMogu parirati![]()
Ovo si ti izmislila.U Švedskoj, plata nije tajna. Tamo je praksa da se informacije o prihodima građana javno objavljuju.
NisamOvo si ti izmislila.
Ne vredi svačiji rad isto, čak i na istom radnom mestu. A da nekome objašnjavaš zašto si ovome dao ovoliko, onome onoliko, to je gubljenje vremena. Otprilike kao da moraš nekome da se pravdaš zašto ti se sviđa ova devojka a ne neka druga. Prosto tako si odlučio, tvoja firma, tvoja pravila.
Posteno, ne bi voleo da navucem rodbinu i prijatelje na vrata objavljivanjem koliko zaradjujem.
Pored njih zatim ide napaljena poreska uprava.i razni prevaranti.