A gde je DS na protestu?

Canak je rekao istinu.Mutavog treba skloniti i neku instituciju za umobolne i baciti kljuc.Sramota me sto sam Srbin.A DS naravno nema sta da trazi sa bagrom i pljackasima.Predsednik je otisao u Rumuniju da se zahvali za rumunsku podrsku i nesto ucini za SArbiju.Obijanje prodavnica, razbijanje izloga i paljevina nisu nacin da svet stekne lepu sliku o SRbiji.Ko vas dovede u Beograd...
Ako na svakoj temi, dovoljno puta ponovis ovu svoju mantru, mozda neko i poveruje da jesi.
Niti je Srbin svako ko zivi u Srbiji a bogami nije ni Beogradjanin svako ko zivi u Beogradu, niti svi Beogradjani zive u Beogradu...vece je pitanje zasto takve kao ti trpimo u Beogradu...valjda smo previse gostoljubivi.:cool:

Ds i Ceda i Canak!

Sve izdajnik do izdajnika!

A rusili su ambasade onih koji su nam neprijatelji! Pa sta je trebalo?! da im kao DS-ovci zavucemo glave u guzice?!

Ne opravdavam rusenje ali sam Srpkinja i razumem protest Srba koji su se opredelili za tu nasilniju varijantu. U ostalom mnogo vise volim njih i zao mi je jer su oni povredjeni i policija sto su opetSrbi a oni stranci ponovo u sigurnom i mazu brke posle masno placene samostalnosti Kosova.

Dugo i debelo su Arnauti placali za ovo sada. Pare od preprodavanja droge, oruzija, belog roblja...Ali im nece te pare mnogo srece donesti ni jednima ni drugima, plasim se.

Ti nisi Srpkinja nego kretenusa.Samo to imam da ti kazem.

Dragi forumasi, Srbi pitam vas da li mislite da je to normalno da niko ali NIKO od lopova iz DS ne bude prisutan na protestu?

Onaj takozvani predsednik sto je po IQ-u od prilike u rangu sa Busom je bas juce i bas u vreme protesta bio u Rumuniji? Da je zeleo pesice bi iz nje stigao?

A sta je sa Derikozama, Djelicima, Cedama i ostalim izdajnicima? Oni nisu Srbi? I ne misle da je Kosovo Srbija?

A vi ih samo glasajte, neka jos i ovo sta je ostalo opljackaju!

Svi su oni bili ... ali ne vidim razlog da se ističu i opredeljuju po političkim strankama .... Miting je trebao da bude sa porukom da je Srbija jedinstvena po pitanju ne prihvatanja nezavisnosti, a ne da su Radikali ili DS za ili protiv.

Malo si to zvezdo pogrešno shvatio/la ... i sve dok tako ljudi sa suženom svešću shvataju, biće nam isto ovako i nikad nećemo moći da se domognemo boljeg života.

Ne nisam ja pogresno shvatila ali Tadic kao predsednik drzave nije nasao za shodno ni da bude u istoj dok se protest desava!

Niti je iko od njegovih poklisara nasao za shodno da bude uz Srbe, da ispostuje one sto su dosli ma koje politicke pripadnosti i da ih kratko bar pozdrave!

Ne oni nemaju odgovornost, njih samo pljacka interesuje, da otmu sto vise!

Oni u ovakvom trenutku nisu ni u Srbiji a kamo li sa Srbima i zovu se predsednikom!?

taj treba da bude osudjen za izdaju! I njegovi poklisari...

Zasto?

Zato sto me Ceda the djanki i ortak mu Tadic ne mogu prevariti? Ili ti je Canak miliji?

Na protestu juce jedino DS, Ceda, Canak i Siptari nisu bili!

Lazem li?!

Tebi očigledno ne može da se objasni.. Ili su mediji tamo gde već živiš loše preneli... Ili jednostavno ne shvataš..
P.S. Kažite mi kako da ubacim sliku iz painta, moraće da proradi crtanje .. :roll:

Ako na svakoj temi, dovoljno puta ponovis ovu svoju mantru, mozda neko i poveruje da jesi.
Niti je Srbin svako ko zivi u Srbiji a bogami nije ni Beogradjanin svako ko zivi u Beogradu, niti svi Beogradjani zive u Beogradu...vece je pitanje zasto takve kao ti trpimo u Beogradu...valjda smo previse gostoljubivi.:cool:

Ima resenje: iseli se iz Beograda.Jedan patriJota manje, i vazduh ce biti cisci.:)

Ds i Ceda i Canak!

Sve izdajnik do izdajnika!

A rusili su ambasade onih koji su nam neprijatelji! Pa sta je trebalo?! da im kao DS-ovci zavucemo glave u guzice?!

Ne opravdavam rusenje ali sam Srpkinja i razumem protest Srba koji su se opredelili za tu nasilniju varijantu. U ostalom mnogo vise volim njih i zao mi je jer su oni povredjeni i policija sto su opetSrbi a oni stranci ponovo u sigurnom i mazu brke posle masno placene samostalnosti Kosova.

Dugo i debelo su Arnauti placali za ovo sada. Pare od preprodavanja droge, oruzija, belog roblja...Ali im nece te pare mnogo srece donesti ni jednima ni drugima, plasim se.

potpuno si u pravu.

Ja sam gledala RTS najvise i sve ostale TV stanice a imam ih mnogo! Ali RTS naravno najvise jer je prenosio u kontinuitetu.

I plakala sam kao kisa na pesmu Matije Beckovica dok ju je onaj glumac, svaka mu cast recitovao! i onda me j zvala majka iz Srbije i plakala kao kisa jer nam otimaju Kosovo! nije u godinama i zdravlju da ide na protest ali je srcem bila tamo.

A gde je bio predsednik drzave!? Da mi se obrati i utesi me? U Rumuniji?

Dragi forumasi, Srbi pitam vas da li mislite da je to normalno da niko ali NIKO od lopova iz DS ne bude prisutan na protestu?

Onaj takozvani predsednik sto je po IQ-u od prilike u rangu sa Busom je bas juce i bas u vreme protesta bio u Rumuniji? Da je zeleo pesice bi iz nje stigao?

A sta je sa Derikozama, Djelicima, Cedama i ostalim izdajnicima? Oni nisu Srbi? I ne misle da je Kosovo Srbija?

A vi ih samo glasajte, neka jos i ovo sta je ostalo opljackaju!

Ево нећемо их гласати више! Обећавам, нисам ни овај последњи пут!

Ja sam gledala RTS najvise i sve ostale TV stanice a imam ih mnogo! Ali RTS naravno najvise jer je prenosio u kontinuitetu.

I plakala sam kao kisa na pesmu Matije Beckovica dok ju je onaj glumac, svaka mu cast recitovao! i onda me j zvala majka iz Srbije i plakala kao kisa jer nam otimaju Kosovo! nije u godinama i zdravlju da ide na protest ali je srcem bila tamo.

A gde je bio predsednik drzave!? Da mi se obrati i utesi me? U Rumuniji?

Verovatno si navikla da je posao predsednika države da podilazi narodu... PREDSEDNIK DA DOĐE DA TE UTEŠI??????? Taj ko te navikao da je uvek uz narod (a za vreme bombardovanja bio u nekim katakombama) te je verovatno i oterao preko... Trbuhom za kruhom...

Ne interesuje me slika! Hocu da znam da li niko iz DS-a nije imao odgovornost da se tim ljudima obrati bas zato jer je jedini razlog bio Kosovo a ne politika. Pa dakle ako se ne slazemo politicki, kao Srbi se slazemo da je Kosovo srbija, zar ne?! Da li niko iz DS-a to nije mogao, hteo zeleo da podeli sa nama???!!!

Sta je uloga predsednika? Da laje kako mi necemo nista uraditi Jevropo a ti naj rasparcavaj i sistematski unistavaj!

Oni su doveli Srbe da budu kao i Kurdi, bez drzave, jezika identiteta. A jeste li primetili sinoc da mi imamo drzavu u Bosni i u C Gori i u Hrvatskoj, mislim ako je po pravilima te demokratske evrope?

Zasto onda nemamo drzavu koja obuhvata sve te Srbe? Nego nas dele na kantone i predgradja...

Sa istom funkcijom kao i Kusturica i Bodiroga jer su Srbi!

Sa istom funkcijom kao i 1000 000 SRBA! JER SU SRBI!

A Tadic da je hteo bi stigao pesice iz Rumunije, mislim toliko glupi nismo jel?!

Ne predsedniku je posao i obaveza a i moralna obaveza da bude uz svoju drzavu i uz svoj narod! A ne da nas prodaje svetu dok mi krvarimo! Ti to ne znas mozda jer te Tadic nije tome naucio. Ali te je naucio dobro sta je prodata drzava, placenistvo i lopovluk!

Iz koje god ja sam Srpkinja i Srpskog roda! Jedan pradeda mi je bio na Solunskom frontu i plako kao kisa pred smrt jer u komunizmu nije smeo da pomene da je Solunac!

Drugi mi je deda iz srca Srbije na pocetku rata odveden u zarobljenistvo u Nemacku. I u logoru je slavi Sv Nikolu, tako sto bi skupio nekoliko cigareta za ortake i podelio im na taj dan! Sam nije pusio...

Back