"Opasni terorizam" 9-oro studenata uhapšenih na poslednjem velikom protestu

MUP negira navode da su policajci s Palilule odbili da obezbeđuju prostor Pionirskog parka​

super
cim negiraju znaci da ih je pogodilo

sad kad pocne murija sa podozrenjem da gledaju jedni na druge...a ti si taj koji nije hteo da brani studente koji bi da uce...a baba i deda iz satora vitlajuci motkom vicu, tako jeeee, hoce udzbenike da nam zapale i ostavljaju nas na nemilost ovim siledzijama sa fakulteta :rotf:

sto se mene tice svi imaju utoke, uniformisani a i njini murijasi u civilu, pa nek se ko na sudu civilizovano razracunaju :lol:

spremte kokice i uzivajte.

Ma jok bre,
samo ga ućutkaš - nema pederskijeg postupka od toga.

I posle se u javnosti čuje samo tvoje mišljenje.
Ljagu o jednoumlju baciš na Vučića ! 😉
Vidim ti, jadan ćutiš, reč ne pišeš, jer si žrtva jednoumne superke :D Pobogu, da ni toliko mozga nemaš da ne shvataš da si kontradiktoran samim ovim upisom. :roll:

Lazan snimak sa lazne televizije
Није лажан али је из 2020 године, када су десничари протестовали против ковид-мера, а другосрбијанци-будући блокадери тражили још оштрије мере, да се не би заразили.

Ovo je forum. Meni je jako žao što si pomislio da si na informeru, ali ništa strašno. Mi ovde ne nazivamo ljude ružnim imenima ako ne misle isto kao mi, niti ih targetiramo.
Lopta je okrugla i tu ne moze biti drugacijeg misljenja..........ako neko misli da je lopta kockasta, il je placen da tako misli ili ima "kurzschluss" u glavi................u obadva slucaja, velika su opasnost po moju decu i njihovu buducnost. Zato tako reagiram.

Да полиција не бије, не би смели мирно да ходамо улицом.Неке битанге би нас јуриле по улици, батина је из Раја изашла.
Jesi primetio da je smanjena stopa kriminala od kad je policija sa ćacijima u ćacilendu?
:mrgreen:

Jesi primetio da je smanjena stopa kriminala od kad je policija sa ćacijima u ćacilendu?
:mrgreen:
Много вам смета тих неколико шатора, изгледа да сте планирали да ту поставите свој Мајдан-камп, али вас Вучић предухитрио.

Back