A čime ti se bavi muž?

meni to ne smeta...
ni kad me pitaju sta ja radim i cime se bavim (a trenutno ne radim), ni kad me pitaju sta mi decko radi (kad ga imam, posto muza nisam do sada imala).
pitaju me cesto i za brata, jer s njim zivim.
mislim, meni je to pitanje isto kao bilo koje drugo: koje sam godiste, u kom kraju zivim, s kim zivim, odakle sam, u koju sam skolu isla, gde izlazim, koji su moji hobiji, interesovanje, sta radim, gde radim, gde sam letovala...kako drugacije da se upoznamo i pronadjemo neke dodirne tacke koje su osnova za dalje upoznavanje...
ne trazim zlu nameru u pitanjima ljudi po svaku cenu.

ni meni... informacija ko informacija, nekad je verovatno stvar kurtoazije, a nekad ljude zanima... mislim i mene zanima cime se neko bavi kad ga tek upoznam, to mi da ideju u kom smeru da nastavim caskanje...
da...
mene recimo bas zanima cime se bave neki ljudi sa krstarice. pogotovo se redu o ljudima koji su na posredan nacin govorili o svom zanimanju... ili o onima za koje sam mislila da znam cime se bave, a ispostavilo se da im to nije profesija, vec hobi. kako da me ne zaintrigira?

da...
mene recimo bas zanima cime se bave neki ljudi sa krstarice. pogotovo se redu o ljudima koji su na posredan nacin govorili o svom zanimanju... ili o onima za koje sam mislila da znam cime se bave, a ispostavilo se da im to nije profesija, vec hobi. kako da me ne zaintrigira?

to je OK, niti lično znaš te ljude, niti ćeš ih ikada i videti (možda neke od njih i upoznaš)
i stvarno samo više time proveravaš svoj sud o njima:bye:

Ха, ето баш јуче сретнем маму своје другарице из основне, жена иначе ради у мојој фирми. И миц по миц, истресе ме из гаћа питањима - како се зове, које је годиште, шта ради, где ради, одакле је, има ли свој стан,....:eek::roll::thumbdown: А све по ПС-у, као за инат.:mrgreen:

Успут, крене да ми прича о некој девојци коју ја не познајем, никад видела ни чула, како је нашла лошег мужа.:eek:

А ја мислим,jбт, шта је овој жени, ни са њеном ћерком нисам у контакту још од како смо кренуле у средњу, а камоли са њом, какву сатисфакцију може да јој пружи сазнавање детаља из мог приватног живота .:???:

И на крају, пита она мене за неку девојку, такође из нашег разреда, да ли се удала. А ја реко', "знате како, срећем ја њу повремено, али стварно не знам, мени је непријатно да постављам таква питања".

Сад, да ли је схватила поруку...вероватно није...:dash:

Хахаха, не могу да верујем, ево управо је свратила код мене у канцеларију "да види слике" и да ме поново пита шта ради и да ли има стан, јер није запамтила јуче.:hahaha:

Ja mislim da je to kao priča o vremenu... ono kad nemaš šta pametnije da pričaš, dosadno je pa se razbija led.
mada mi je glupo, ali nešto ne mislim da je tako zlobno... I nisam čula to pitanje dok prvo nisam čula - a gde ti radiš? I mrzim na oba pitanja da dogovaram, zato što nekako ne prikažu realno stanje stvari

Back