- Poruka
- 4.953
Ja nikako da vas izvedem na pravi put 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A čime ti se bavi muž?- nemam muza ali verovatno znaci:jel bolje zaradjuje od "mog"
ili jos gore ako ga nema - da li da nasrne na njega![]()

Ja nikako da vas izvedem na pravi put![]()
Jao' što mi je potpis prikladan za ovu priliku.. jeste vi to namerno? : )dug je put...![]()
Jedino gore pitanje je: ''A gde ti radi dečko?'' (sa kojim si par godina a on je btw trenutno nezaposlen)![]()

ni meni... informacija ko informacija, nekad je verovatno stvar kurtoazije, a nekad ljude zanima... mislim i mene zanima cime se neko bavi kad ga tek upoznam, to mi da ideju u kom smeru da nastavim caskanje...meni to ne smeta...
kako drugacije da se upoznamo i pronadjemo neke dodirne tacke koje su osnova za dalje upoznavanje...
A što je to toliko VAŽNO pitanje međ ženama... Ja ne znam ko me tako nešto nije pitao u poslednje vreme... Jel to nepristojno pitanje ili je samo glupo ili ni jedno ni drugo nego sam ja tako malo... eto?
Čemu služi ovo pitanje je moje pitanje?![]()
da...ni meni... informacija ko informacija, nekad je verovatno stvar kurtoazije, a nekad ljude zanima... mislim i mene zanima cime se neko bavi kad ga tek upoznam, to mi da ideju u kom smeru da nastavim caskanje...
da...
mene recimo bas zanima cime se bave neki ljudi sa krstarice. pogotovo se redu o ljudima koji su na posredan nacin govorili o svom zanimanju... ili o onima za koje sam mislila da znam cime se bave, a ispostavilo se da im to nije profesija, vec hobi. kako da me ne zaintrigira?

to je OK, niti lično znaš te ljude, niti ćeš ih ikada i videti (možda neke od njih i upoznaš)
i stvarno samo više time proveravaš svoj sud o njima![]()

Сад, да ли је схватила поруку...вероватно није...![]()

A što je to toliko VAŽNO pitanje međ ženama... Ja ne znam ko me tako nešto nije pitao u poslednje vreme... Jel to nepristojno pitanje ili je samo glupo ili ni jedno ni drugo nego sam ja tako malo... eto?
Čemu služi ovo pitanje je moje pitanje?![]()

Хахаха, не могу да верујем, ево управо је свратила код мене у канцеларију "да види слике" и да ме поново пита шта ради и да ли има стан, јер није запамтила јуче.![]()