A čime ti se bavi muž?

Ne znam cime ce se baviti moj muz....:lol: Valjda me nece smarati ovakivim pitanjima...mada je to sasvim obicno pitanje...

Ma ko jos razmislja o tome....nek pita ko sta hoce....da li cu odg. na pitanje zavisi od toga kakva je osoba, kako pita, zasto pita i tako....:lol: ako je neki davez, nek se izgubi u vidu magle kad mu "zapaprim"....:lol::lol:

Ja mislim da je to kao priča o vremenu... ono kad nemaš šta pametnije da pričaš, dosadno je pa se razbija led.
mada mi je glupo, ali nešto ne mislim da je tako zlobno... I nisam čula to pitanje dok prvo nisam čula - a gde ti radiš? I mrzim na oba pitanja da dogovaram, zato što nekako ne prikažu realno stanje stvari
:hahaha: to sam te ja pitala
poruka primljena
prijem:mrgreen:

@tema ne smeta mi,jedino sto ja ne znam sta mm tacno radi tj radi u delatnosti za koju mnogi ljudi ne znaju da postoji tj niko i ne pomislja da se i to radi(a logicno je da se radi je l) i onda me smara sto moram da opisujem celu delatnost firme da bi im bilo jasno,mada on tu radi sasvim obican posao .ja to pitanje isto mogu da postavim,kad predjemo vec teme je l si udata,imas li decu,cime se bavis,koji ti je nik na forumu :mrgreen: ,pa onda idemo na sire teme poput te

Imam ja jednu koleginicu, koju ne moraš da pitaš čime se njen muž bavi, ali ćeš sigurno to saznati u roku od 5 minuta njene priče. Npr. to deluje ovako:

''Vozim se ja u troli, naidje kondukter i traži mi kartu ... ja ga gledam izbezumljeno ... uvalim mu stvari da mi drži, kako bih ja našla kartu, on se nervira ..... a ja sve polako. Ne nadjoh ja kartu, on meni traži ličnu kartu i počnemo raspravu. Ej, on se samnom raspravlja .... ja ekonomista, a moj muž lekar'' :shock:

I svaku bogovetnu priču završava sa tim da joj je muž lekar (moram da je pohvalim, jer sebe ponekad izostavi iz priče) :mrgreen:

...obično me tako nešto pitaju nakon kratkotrajnog poznanstva, i interesantno- uvek žene. Pre tog pitanja obično ide jedna od ovih rečenica:
Lepe ti cipele!
Interesantna tašna?!
A šta ti je to oko guše?!
.........

Ne pamtim da me je neki muškarac pitao "šta mi radi muž"- valjda ih zabole uvo za mog muža...
Моје је искуство другачије.
Често ми мушкарци постављају то питање и то посебно они амбициозни.
Чак сам стекла утисак да то раде да би се позиционирали у односу на мог дечка ( нисам још увек удата, али као да јесам ).
Есад, то што такавстав не говори ништа претерано добро о њиховом самопоуздању ( или о сујети, ко ће га знати), друга је прича.:D

Ja mislim da je to kao priča o vremenu... ono kad nemaš šta pametnije da pričaš, dosadno je pa se razbija led.
mada mi je glupo, ali nešto ne mislim da je tako zlobno... I nisam čula to pitanje dok prvo nisam čula - a gde ti radiš? I mrzim na oba pitanja da dogovaram, zato što nekako ne prikažu realno stanje stvari

Kao kazes da radis negde a ustvari ne radis tamo... Ne razumem koje realno stanje stvari?

Setala sam se sa momkom po gradu (on je u tom momentu bio student) i sretnla koleginicu sa faksa sa njenim deckom.Nakon sto smo se pozdravile, predstavila sam svog coveka:"Ovo je moj momak, ______." ,dodati ime.
Cura je na to odgovorila (navodim tacan citat) : "A ovo je moj fudbaler."
I dalje otisla sva srecna misleci da je ostavila super utisak.

U skladu sa temom -Gledala sam emisiju na Metropolisu, vodi je Isidora Bjelica i bile gošće ona Sanja Marinković voditeljka na Pinku(:mrgreen:) i Goca Tržan...I tako one nešto razgovaraju i Goca kaže kako se ona trudi da sve postigne i da ima veliku pomoć od muža,eto sad ima i dete i tako to..A ova druga je pita a izvini šta je tvoj muž beše po profesiji tj. čime se on bavi(ali uopšte mi se nije svidelo kako ju je ona to pitala) i Goca kaže on radi u firmi osam sati i tako to..tek će ova kao e pa moj je muž valjda reče producent ili već ne znam šta i to onako reče sa naglašavanjem.............:mrgreen: ****** ko je ona da naglašava čime se njen muž bavi, a ona pojma nema dve da složi, što je ovde neko jednom reko ima harizmu ko mrtvi konj! Moje mišljenje je da žena što je samostalnija,samosvesnija,pametna prosto joj neće biti bitno da li je njen muž biznismen ili je službenik u nekoj firmici..Mislim bitno je koliko se kapiraš sa nekim, danas je to toliko relativna stvar da ako si pametan, načitan da obavezno moraš imati i dobar posao, ma važi..Eto po meni je Goca Tržan jedna ostvarena žena, zadovoljna sobom i našla je jednog sasvim običnog tipa, prosečnog i smatram da joj ništa ne fali:super:

To je pitanje kao i svako drugo.Ne smeta mi,narocito ako sa osobom koja me to pita razgovaram o braku,porodici,deci....to nekako pitanje i ide uz to.
Naravno,desi se da neko to pita ili da bi istakao sebe,ili recimo ako kazem da ulazem u neku vecu investiciju pita me,a cime se bavi tvoj muz?
Sta da,mi mozda on nije to omogucio?E to me nervira,mozda on ima bolje prihode od mene,ali ne znaci da sam ja nesposobna da zaradim.U poslednje vreme sam radila k'o luda,tako da i treba da zaradim valjda nesto.
Mada,opet kazem pitanje je kao pitanje.Moja stvar da li cu odgovoriti ili ne.

Kao kazes da radis negde a ustvari ne radis tamo... Ne razumem koje realno stanje stvari?
Kad kažem mama i ja imamo firmu Za (nebitno sad za šta), odmah zvuči kao da smo truli kapitalisti i puni para - zbog privatne firme; a i da ja ništa ne radim i ništa nisam radila ceo život, jer bože moj radim sa mamom u firmi :roll:
A muž mi ima građevinsku firmu i to isto odmah zvuči kao da ležimo na parama; a to što je on krenuo sam, bez dinara, što nije bio na godišnjem godinama i što kod kuće samo prespava; to nikom ništa.
Razumeš li sad?

Nekim ženama nije baš po volji zanimanje njihovih partnera ili se možda stide ... pa možda zato smeta ... šta znam.
Sa druge strane, neki ljude umeju da stvore predrasude o porodici, na osnovu tog podatka.

a ja sam baš tako formulisala pitanje da se zna da nije to : )
razumeš - nije isto... barem meni - Šta radi Žare? Čime se Žarko bavi? Jel još uvek Žarko radi tamo gde je radio? I sl - nego sam ga baš tako sročila ,,Čime ti se bavi muž" zanima me... a ni ime mu ne znam, jer to očigledno nije bitno... il je ovo drugo bitnije... eto

''Vozim se ja u troli, naidje kondukter i traži mi kartu ... ja ga gledam izbezumljeno ... uvalim mu stvari da mi drži, kako bih ja našla kartu, on se nervira ..... a ja sve polako. Ne nadjoh ja kartu, on meni traži ličnu kartu i počnemo raspravu. Ej, on se samnom raspravlja .... ja ekonomista, a moj muž lekar'' :shock:

I svaku bogovetnu priču završava sa tim da joj je muž lekar (moram da je pohvalim, jer sebe ponekad izostavi iz priče) :mrgreen:

:hahaha::hahaha:

a ja sam baš tako formulisala pitanje da se zna da nije to : )
razumeš - nije isto... barem meni - Šta radi Žare? Čime se Žarko bavi? Jel još uvek Žarko radi tamo gde je radio? I sl - nego sam ga baš tako sročila ,,Čime ti se bavi muž" zanima me... a ni ime mu ne znam, jer to očigledno nije bitno... il je ovo drugo bitnije... eto

Nije ovo aludiranje bilo na tebe ... nego sam rekla uopšteno šta još može da bude razlog :kiss:

Poslednja izmena:
PItanje ko pitanje....postavljam ga i postavljaju mi,ne smeta mi da odgovaram,zasto bi kad spada u najobicniju komunikaciju ljudi koji se ne znaju.
S tim sto kod mene drugi deo tog pitanja obicno bude : jel kolega?[/QUOTE]

Nisi valjda luda??! :lol:
naravno da nisam,,,ako vec mora da ebe sa strane,e vala to nece biti polupismene sestrichice koje bi mi se smejale iza ledja :bye:

Back