A.C. Milan

Mi niti imamo igru niti ijednog igrača zbog kojeg bi neko hteo da gleda utakmice Milana.....to nikada pre nije bio slučaj....koliko su zaradili od prodaje Silve i Ibre toliko će da puknu na prodaji karata i tv pravima.......

Čak nam i rezervni dresevi liče na one koje nosi Đenova......a ko je ovog Šaravija proglasio nekim strašnim talentom grdno se zajebao....davno sam to hteo da kažem ali uvek zaboravim.....samo kad je galijani dao merkela i deset miliona za pola njegovog ugovora......

Šaravi nije do sada ništa pokazao, završnica mu je užasna, koliko je puta promašio priliku 1 na 1 ili čak prazan gol, bolje dati priliku ovom Niangu, kažu da je veliki talenat...

Dobro je, pobeda...

Aćerbi je bio odličan, čini se da će biti dobro pojačanje, De Jong solidan...Boateng je dobar, energičan, ume da digne i vuče ekipu...

Pazzini...:worth: Svi što dođu iz Intera u Milan budu dobri, čudno...:D

Inače Boateng je bio jedini igrač večeras u startnoj postavi Milana koji nije Italijan....... i nezvanično ............................................................................ osećao se veoma usamljeno na terenu. Možda je to jedan od razloga zbog kojeg je Alegri kasnije ubacivao samo strance u ekipu - De Jonga, Krkića i Nianga..... i kao da je malo živnuo Boateng nakon toga a samim tim i ekipa Milana....uostalom u tom periodu utakmice su i došli do vođstva koje im je kasnije i obezbedilo tri boda na vrlo nezgodnom gostovanju inače za ovu ekipu....naime od zadnjih deset gostovanja na ovom terenu kada su se utakmice igrale u prvom delu sezone pod uslovom da nije padala kiša što je i večeras bio slučaj......

Poslednja izmena:
Inače Boateng je bio jedini igrač večeras u startnoj postavi Milana koji nije Italijan....... i nezvanično ............................................................................ osećao se veoma usamljeno na terenu. Možda je to jedan od razloga zbog kojeg je Alegri kasnije ubacivao samo strance u ekipu - De Jonga, Krkića i Nianga..... i kao da je malo živnuo Boateng nakon toga a samim tim i ekipa Milana....uostalom u tom periodu utakmice su i došli do vođstva koje im je kasnije i obezbedilo tri boda na vrlo nezgodnom gostovanju inače za ovu ekipu....naime od zadnjih deset gostovanja na ovom terenu kada su se utakmice igrale u prvom delu sezone pod uslovom da nije padala kiša što je i večeras bio slučaj......

Kako je to trener uspeo ,kada su od 32 igraca 17 stranci :S Mada svaka cast,podrzavam,to se poslednjih 10 godina u premijer ligi nije dogodilo...

Dakle Pazzo odusevio. finishing, finishing, finishing to nam je bilo vise nego potrebno. Inace igra je bila losa, nema tu neke sigurnosti, akcija, prodora...sve nesto na silu. Ali lepo je kad znas da imas u ekipi igraca koji ce iskoristiti sansu. Acerbi solidan, a najbolje odigrao po meni De Sciglio, nadam se da povratkom Abatea nece izgubiti mesto u timu. Montolivo katastrofa...i on da bude novi Pirlo...ma daaaaj.

Penal i crveni za nesega Brku...prestroga kazna. Mozda samo penal, mada pitanje je da li je i to bilo. Iskoristimo priliku da malo pljujemo sudije dok smo jos na -3. Za jedno 4,5 kola kad juve ode na 7,8 razlike bolece nas dj o k a :lol:

Ajde sad malo da pustim masti na volju... Dakle:

Ronaldo: Nesrećan sam u Realu

Ronaldo je sa dva gola učestvovao u trijumfu nad Granadom sa 3:0 u nedelju, a posle utakmice je rekao da nije slavio zbog nezadovoljstva nekim ljudima u klubu.

„Nisam slavio jer sam nesrećan zbog nekih ljudi. U klubu vrlo dobro znaju o čemu se radi, u pitanju su profesionalni problemi“, rekao je Ronaldo.

U Realu su odmah kontaktirali Ronaldovog menadžera da bi proverili da li je bilo nekih ponuda u finišu prelaznog roka, ali nije bilo nikakvih pomena toga. Ipak, gotovo izvesno je da je u pitanju loš odnos koji Ronaldo ima sa nekoliko saigrača u Realu i ukoliko se situacija ne promeni, Španci smatraju da postoji mogućnost da dođe do transfera Portugalca.

E sad kad bi se otvorili to bi bio pun pogodak. Poznato je da Silvio voli da dovodi zlatne lopte i velike zvezde tipa Rivaldo, Ronaldinjo, Ronaldo itd. Hipoteticki tranfer bi iznosio najmanje 90 mil, bar pola bi vratili od ulaznica, TV prava, dresova i ostalih marketinskih aktivnost jer bi bio jedina prava zvezda u celoj ligi. Da ne pominjem da bi u ovakvom kalcu davao po 50ak golova u sezoni.

Naravno sve je ovo u domenu maste, mi ne mozemo ni Mbiwu da dovedemo, ali bila bi to lepa prica, svakako lepsa od od odlaska u Psg, City, Anzi :sad2:

Pazi Berluskoni kakav je ludak možda bi uprkos svemu i puko pare za njega jer je poznato da se prima na cronalda a kad se matori napali........ ali ne verujem da bi ovaj pod bilo kakvim uslovima došao u ovako raspadnutu ekipu.......a i sve i on da nam dođe mi bi opet imali prosečnu ekipu sa jednim ekstra igračem....koliko smo loši ....strašno...

I dok mi ovde mastamo Zenit je ulozio 70 mil eura u Hulka i Vitsela (nesudjeni Milanovac), grupa je teza nego sto se cini na prvi pogled i nismo sigurni ucesnici 1/8 finala LS. Sta vise, za mene ce uspeh biti ako budemo medju 2. Imali smo srece pri zrebanju mora se reci, ali mozete zamisliti koliko smo jadni kad ni u ovakvoj grupi nismo sigurni :)

Penal i nekako, al crveni nikako. Od svih penala najnepravedniji je onaj za Bolonju, ali dobili smo pa se o tome sad ne prica. Bili smo sve samo ne pogurani od sudija u tom mecu, a za Juve se ne moze bas reci tako. Mada ja mislim da bi Juve to svakako dobio, al nije na odmet naglasiti.

I dok mi ovde mastamo Zenit je ulozio 70 mil eura u Hulka i Vitsela (nesudjeni Milanovac), grupa je teza nego sto se cini na prvi pogled i nismo sigurni ucesnici 1/8 finala LS. Sta vise, za mene ce uspeh biti ako budemo medju 2. Imali smo srece pri zrebanju mora se reci, ali mozete zamisliti koliko smo jadni kad ni u ovakvoj grupi nismo sigurni :)

80 miliona ! Po 40 za svakog ! I ponudili su 30 za Nanija ! ****** smo ježa u leđa....... u Malagu stigli Roke Santa Kruz i Saviola.....

Više je to bio penal nego ovo nad Pacinijem ... Brkic je pokupio Sebu, nenamerno doduše, ali opet je bilo očiglednog kontakta ... A ovamo Pacini vuče protivnika i sudija svira penal za Milan :eek: ...

Ovaj Pacinijev nisam video ali verujem da je neispravno dosuđen ako tako kažeš, uvek je tako u korist velikih timova kada igraju protiv malih.....tako je i ovo sa Đovinikom..... Šta je on tu mogao da uradi ? Gurno loptu u stranu, tamo je gradio jedan igrač udinezea,stizao ga drugi, Brkić ispred njega, i šta je on tu mogao, kontakt je bio nakon što je on loptu gurnuo u jednu stranu a pao u drugu, kakav je i vetar bi ga oduvao a ne Brkić..... za mene to nikako nije penal a kamoli još i crveni karton....****** se i sudije i takvo pravilo, upropaste utakmicu...... mislim boli me da li je Juventus u pitanju ili bilo ko drugi....nije korektno prema Udinezeu.... . Djoviniko tu ništa nije mogao da uradi i da je ostao na nogama i da nije bilo kontakta sa Brkićem a oni dobiju i penal i igrača više ! Pa gde je tu sveopšta pravda ?! Di su naši novci ?!

Penal i nekako, al crveni nikako. Od svih penala najnepravedniji je onaj za Bolonju, ali dobili smo pa se o tome sad ne prica. Bili smo sve samo ne pogurani od sudija u tom mecu, a za Juve se ne moze bas reci tako. Mada ja mislim da bi Juve to svakako dobio, al nije na odmet naglasiti.

Ja mislim da je Juve u prošloj sezoni baš guran od strane sudija.....ali na stranu to, oni kao da igraju sa 200% odsto mogućnosti kad ih porediš sa ekipama u kalču.... bar ja koliko sam gledao....rastrče se svuda, imaju jaku sredinu, Pirlo ih lepo organizuje....nije ni čudo što se izdvajaju u ovako mrtvoj ligi...... Napoli može da se meri sa njima,ali oni nemaju tu konstantnost....možda baš jer nemaju tu pomoć sa strane............ uostalom videćemo kako će Juve da gura u Ligi šampona....... šamPon !

80 miliona ! Po 40 za svakog ! I ponudili su 30 za Nanija ! ****** smo ježa u leđa....... u Malagu stigli Roke Santa Kruz i Saviola.....
Brate podhitno finansijski ferplej, ograniciti budzet za plate i za transfere, uvesti salari kep ko u nba...ma bilo sta uraditi samo na neki nacin spreciti arape i ruse da gospodare evropskim trzistem. Ne ide mi u glavu kako to da mi ne mozemo da potrosimo 10 mil a oni koji nam nisu ni do clanaka trose po 100???!!! Jebbem ti i SIlvija i Galijanija i Barbaru (nju vrlo rado :D)

40 mil za hulka je nesto sto smo mogli da uradimo ovog leta, zaradili smo oko 70.

Ovaj Pacinijev nisam video ali verujem da je neispravno dosuđen ako tako kažeš, uvek je tako u korist velikih timova kada igraju protiv malih.....

tako je i ovo sa Đovinikom..... Šta je on tu mogao da uradi ? Gurno loptu u stranu, tamo je gradio jedan igrač udinezea,stizao ga drugi, Brkić ispred njega, i šta je on tu mogao, kontakt je bio nakon što je on loptu gurnuo u jednu stranu a pao u drugu, kakav je i vetar bi ga oduvao a ne Brkić.....
Šta je mogao da uradi ne znamo, možda bi stigao, možda ne bi, ali Brkić ga je pokupio i to dobrano ...

za mene to nikako nije penal a kamoli još i crveni karton....****** se i sudije i takvo pravilo, upropaste utakmicu...... mislim boli me da li je Juventus u pitanju ili bilo ko drugi....nije korektno prema Udinezeu.... . Djoviniko tu ništa nije mogao da uradi i da je ostao na nogama i da nije bilo kontakta sa Brkićem a oni dobiju i penal i igrača više ! Pa gde je tu sveopšta pravda ?! Di su naši novci ?!
Penal je čist, kao i crveni, to što je to glupo pravilo je drugi par opanaka ...

Pa onda je 90% penala nezasluženo, jer u 9 od 10 slučajeva igrač teško može da da gol nakon faula u 16-ercu ...

Brate podhitno finansijski ferplej, ograniciti budzet za plate i za transfere, uvesti salari kep ko u nba...ma bilo sta uraditi samo na neki nacin spreciti arape i ruse da gospodare evropskim trzistem. Ne ide mi u glavu kako to da mi ne mozemo da potrosimo 10 mil a oni koji nam nisu ni do clanaka trose po 100???!!! Jebbem ti i SIlvija i Galijanija i Barbaru (nju vrlo rado :D)

40 mil za hulka je nesto sto smo mogli da uradimo ovog leta, zaradili smo oko 70.

Pazi ti to - Hulki i Witsel 80 a Silva i Ibra 65 miliona....pa mi smo se zajebali.... ali ovo više stvarno nije normalno koliko su skočile cene....

Šta je mogao da uradi ne znamo, možda bi stigao, možda ne bi, ali Brkić ga je pokupio i to dobrano ...

Penal je čist, kao i crveni, to što je to glupo pravilo je drugi par opanaka ...

Pa onda je 90% penala nezasluženo, jer u 9 od 10 slučajeva igrač teško može da da gol nakon faula u 16-ercu ...

E moj Pacini bar da je pao kad ga je ovaj gurnuo a ne nekoliko koraka posle.......

Ma ne znam ja i dalje mislim da je to prestrogo za penal a kamoli i crveni, ovaj je jednostavno premali i preslab i pobegla mu je lopta........

ma nije ni bitno...... iskreno ja ni ne bih svirao pola penala koji se sviraju .... kad vidim da nekog pogodi lopta u ruku a ide od gola i sudija svira penal....ma ajde bre....... penal je ako ti možeš da dođeš u priliku za gol ili dodaš saigraču da on dođe u šansu za šut....a sad lopta se odbije nekom od noge i slučajno ga pogodi u ruku....pa gde je to penal sokole moj ....... neki indirektan i neka ih đavo nosi.......

E moj Pacini bar da je pao kad ga je ovaj gurnuo a ne nekoliko koraka posle.......
Ma ajd da ga je gurnuo, nego Pacini njega vuče ...

Ma ne znam ja i dalje mislim da je to prestrogo za penal a kamoli i crveni, ovaj je jednostavno premali i preslab i pobegla mu je lopta........
Nije mu lopta pobegla i dalje je Seba u prilici, iako verovatno ne bi puno uradio ... Što kažeš, ni ja to pola ne bih svirao, ali teško je utvrditi neka konkretna pravila koja bi zadovoljila sve kriterijume ...

Back