Pa ko da mi nismo izmrcvareni ? Ne kažem ja da je on kriv za inter ali ako nije uspeo sa njima nece ni sa nama. Nama treba neko ko moze i od krs ekipe nesto da zakrpi i sastavi da lici na tim - tipa hidink ili ranijeri (ali ne ranijeri, on je baksuz)...i taj gvardiola je slobodan....ili kad vec tonemo sto da ne potonemo sa nekim nasim , eto taj tasoti nikada nije dobio priliku a vec sto godina je tu.
Sto se mene tice bolje da nemamo trenera nego da je tu alegri, ali taj benitez mi skroz deluje kao neki baksuz skoro ko ranijeri, ne bih voleo da on dođe (mada ne mislim ja da je on los, zezam se malo, ali je baksuz bre ).
Ma ne može nas niko spasiti sa ovom ekipom samo da tog alegrija ne gledam više, nikad me niko nije nervirao kao on.
Tri penala, u svakom kolu po jedan....ali ja ih nisam video, samo znam za to

iskreno zabole me, stvarno ne mogu sad traziti link, nije ni bitno, zezao sam se (za sada

) dobro mi nisi i za kineze odgovorio kakav si ozbiljan debatista
Kontam da ce biti dobra utakmica, voleo bih da ih juve rastavi, ne znam zasto...mozda zbog pirla

ma navijacu za one koji bolje budu igrali, a verujem da ce to biti juve...mada me zestoko nerviraju u seriji a, uvek se izvuku nekako bre.