A.C. Milan

Majko mila pa oni ko da po zadatku uništavaju ovaj klub....eno kažu Alegri ako pukne od Udinezea dobija otkaz i dolazi čuveni sahranjivač klubova Benitez.....
Pa Liverpool se raspada otkad im je Rafa otišao ... Čovek je dva puta bio menadžer godine u Evropi, ima sjajne rezultate, tako da ne može biti lošiji od Alegrija da ga ebeš ... A i nijedan klub nije sahranio ...

Pa Liverpool se raspada otkad im je Rafa otišao ... Čovek je dva puta bio menadžer godine u Evropi, ima sjajne rezultate, tako da ne može biti lošiji od Alegrija da ga ebeš ... A i nijedan klub nije sahranio ...

Ajde Walken nemoj da se zajeb.avamo? A Inter? Njih nije sahranio? Imali su bolju ekipu nego mi sada pa ih je opet dotukao.... Liverpul je mrcvario godinama pa ga oterali..... ko da će sa nama biti bolji, jes bio trener sa Valensijom pre deset godina.... ona Liga sampiona sa Liverpulom ga je ukenjala kao nikada...a peti u ligi tada bili..... Ne može biti gori od Alegrija alal mi uspeha..... a tri penala za Juventus u tri kola? A petsto miliona neprijavljenih kineza? Tajni tuneli do Kosova? Nemoj da se lažemo ! znači nije dobro .

Inter je posle tripl krune morao da se raspadne, dosta matorih igraca, doslo je do zasicenja. Sto se mene tice moze da dodje i Kosanovic samo Alegrija da ne gledam :mrgreen:

Mada voleo bih da vidim nekog naseg, tipa Van Basten npr :think:

Ajde Walken nemoj da se zajeb.avamo? A Inter? Njih nije sahranio? Imali su bolju ekipu nego mi sada pa ih je opet dotukao.... Liverpul je mrcvario godinama pa ga oterali..... ko da će sa nama biti bolji, jes bio trener sa Valensijom pre deset godina.... ona Liga sampiona sa Liverpulom ga je ukenjala kao nikada...a peti u ligi tada bili..... Ne može biti gori od Alegrija alal mi uspeha..... a tri penala za Juventus u tri kola? A petsto miliona neprijavljenih kineza? Tajni tuneli do Kosova? Nemoj da se lažemo ! znači nije dobro .
Ma dobio je izmrcvareni Inter, iz kog je Murinjo izvukao maksimum, i nijedan igrač mu nije bio ni bleda senka prethodne sezone ... A opet je uzeo ona dva kurččeva superkupa sa njima ... Ne znam šta su od njega očekivali kad mu nijedno pojačanje nisu doveli, a prodali Balotelija ... I to posle superuspešne sezone ... Njih je sahranio Morati, koji godinama nije doveo neku superzvezdu, niti osvežava tim adekvatnim igračima ...

Liverpool je druga priča, otkad ih je Rafa napustio nisu videli LŠ, a sa njim su dva puta igrali finale i jednom polufinale i četvrtfinale ... Vrhunski rezultat ... A i konstantno je bio međ prvih 4, jednom umalo i nije uzeo titulu ... Jedna loša sezona ne znači da ih je sahranio, naprotiv, on je njih vratio u evropski vrh posle 20 godina, i ako on nije mogao dobiti kredita onda ne znam ko je ...

3 penala? Video sam dva samo, i oba su bila, nad Đovinkom i sad nad Asamoom protiv Đenove ... Treći nisam, baci neki link ... Protiv Đenove je Bufon izvukao tekmu, vodili su 1-0 i imali zicer koji je Điđi skinuo i u kontri Juve izjednačio, posle rutinski, samo se čekalo kad će dati gol ...

Videćemo večeras kakvi su, kalčo je preslab da bi se ocenio kvalitet ...

Pa ko da mi nismo izmrcvareni ? Ne kažem ja da je on kriv za inter ali ako nije uspeo sa njima nece ni sa nama. Nama treba neko ko moze i od krs ekipe nesto da zakrpi i sastavi da lici na tim - tipa hidink ili ranijeri (ali ne ranijeri, on je baksuz)...i taj gvardiola je slobodan....ili kad vec tonemo sto da ne potonemo sa nekim nasim , eto taj tasoti nikada nije dobio priliku a vec sto godina je tu.

Sto se mene tice bolje da nemamo trenera nego da je tu alegri, ali taj benitez mi skroz deluje kao neki baksuz skoro ko ranijeri, ne bih voleo da on dođe (mada ne mislim ja da je on los, zezam se malo, ali je baksuz bre ).

Ma ne može nas niko spasiti sa ovom ekipom samo da tog alegrija ne gledam više, nikad me niko nije nervirao kao on.

Tri penala, u svakom kolu po jedan....ali ja ih nisam video, samo znam za to :mrgreen: iskreno zabole me, stvarno ne mogu sad traziti link, nije ni bitno, zezao sam se (za sada :mrgreen: ) dobro mi nisi i za kineze odgovorio kakav si ozbiljan debatista :lol:

Kontam da ce biti dobra utakmica, voleo bih da ih juve rastavi, ne znam zasto...mozda zbog pirla :confused: ma navijacu za one koji bolje budu igrali, a verujem da ce to biti juve...mada me zestoko nerviraju u seriji a, uvek se izvuku nekako bre.

Poslednja izmena:
Pa ko da mi nismo izmrcvareni ? Ne kažem ja da je on kriv za inter ali ako nije uspeo sa njima nece ni sa nama. Nama treba neko ko moze i od krs ekipe nesto da zakrpi i sastavi da lici na tim - tipa hidink ili ranijeri (ali ne ranijeri, on je baksuz)...i taj gvardiola je slobodan....ili kad vec tonemo sto da ne potonemo sa nekim nasim , eto taj tasoti nikada nije dobio priliku a vec sto godina je tu.
Ma de ste izmrcvareni, u ovoj ekipi Milana nijedan igrač nije prošao svoj zenit ... Ranijeri bi bio najbolje rešenje, štaviše idealan za prilike u Milanu ... Ali najbolje bi bilo da Galijani odreši kesu, da nađe adekvatne zamene Silvi i Ibri i da dovede nekog superstara u sredini ... Guardioli bi trebalo vreme, teško je preneti Barsin DNK u ligu gde je menatlitet defanzivniji nego igde drugde ...

Kontam da ce biti dobra utakmica, voleo bih da ih juve rastavi, ne znam zasto...mozda zbog pirla :confused: ma navijacu za one koji bolje budu igrali, a verujem da ce to biti juve...mada me zestoko nerviraju u seriji a, uvek se izvuku nekako bre.
Dobra tekma bila, sjajni golovi Oskara (mada bi Điđi skinuo prvi da Bonući nije zakačio loptu), i sjajna asistencija Markizia ... I Vidal dao odličan gol onako šepav ...

2 crvena, Milan u slobodnom padu..

Nadam se damo pasti sto pre kako bi poceli polako da se dizemo.

Dakle Alegri mrs, pokupi svoje prnje i pali. Ne pamtim gori start sezone, nije samo njegova krivica naravno, covek nema tim, ali imao ga je prosle sezone pa je opet uprskao, Dakle dokazano los trener za ovako velike klubove.

Silvio kuka kako bi rado prodao Milan ali nema kome...nadam se da je neki nalozeni arapin cuo ovo. Dakle oterati trenera, u januaru vec poceti stvaranje tima za naredne sezone. M Biva, Eriksen...itd ima dosta dobrih igraca na trzistu samo nas nema nigde. Prodati Pata neke se tera u k u r a c sa svojim staklenim nozicama, Robinja pustiti u Brazil kad vec hoce da ide.

Alegri je sisa ! Pa on kod kuce protiv tih krs ekipa igra sa tri defanzivna vezna ?! Pa kako da das gol protiv ekipe koja igra bunker ako i ti sam opicis bunker? A da zlo bude vece eto uspeli su i da prime po gol u svakoj.....ali to je tako od kada je on dosao, jednostavno nema hrabrosti da igra fudbal , nego je navikao da igra ziheraski kao u kaljariju.
Ej pa kada je dosao imao je od kreativnih igraca pirla, ronaldinha i sedorfa i svu trojicu je on oterao jer se ne uklapaju u njegovu igru sa tri defanzivna vezna. I Kasano je bio tu, eto od cetiri kreativna igraca mi smo ostali bez i jednog. a svi koji su dosli su defanzivni vezni koje je on trazio. Ok ne moze on Galijaniju da kaze dovedi mi tog i tog igraca ocigledno, ali vidi se da mu stalno trazi igrace takvih karakteristika.
Cak i u ovoj situaciji on bi mogao da igra ofanzivnije ali nece. sisa je.
Pa jasno je da paciniju treba prostora da se krece i ubacuje, a to ne moze ako igramo u ovoj formaciji , sto onda ne stavi abatea kao desno krilo, emanuelsona levo i boatenga iza da ga pune loptama? iza njih de jong i montolivo i to je izbalansirana ekipa koja opet moze nesto da uradi u napadu...ali ne..... mi nikada nismo imali fizicki jake igrace , pa smo koristili to sto su dobri tehnicari i prilagodili igru tome, sad vise nemamo ni tehnicare pa bar da iskoristimo sto su ova dvojica brza po krilima, sto se pa cini dobro krece i boateng dobro ubacuje....ali za to treba da se rasiri igra...a on se stiso....
I u odbrani se uhvatio za tog Boneru majko mila...pa sto su doveli Zapatu?
Inace poslednji put kada je Milan startovao sa dva poraza kod kuce sezona je bila 1930/1931...

Svako bi bio bolji od Alegrija..... Basten pogotovo... probao bi bar da igra napadacki , razmrdao bi ekipu... i Leonardo je imao krs ekipu pa je forsirao napadacku i dobru igru.

A čitam skoro neku izjavu, Alegri je navodno izjavio da nikada ne bi igrao defanzivno...:eek:

Van Basten je dobar, jer igra napadački fudbal, isto je i sa Leonardom...Basten je trenutno zauzet...

Da, priča se o tom "prokletstvu" otkako je stavljena nova podloga na San Siro ni Milian ni Inter nisu pobedili kod kuće u evo već 9 utakmica ukupno. A igrali sve protiv slabih ekipa....
Danas bi to moglo da se prekine pošto je Alegri suspendovan i utakmicu će voditi Tassoti, jedino što nas koči je to što će ipak Alegri odrediti početni sastav.
Dušane za ovo tvoje forza alegri ćemo se gadno posvađati :per:

Hvala Spuki, živ bio i dogodine.

Imali smo igrača više pola sata a Kaljari imao veći posed lopte i više šuteva na gol...... igra i dalje slaba,ali bar onaj baksuz nije bio na klupi pa smo pobedili.

Rece Galijani da ce uskoro dobiti otkaz ako se nesto drasticno ne promeni, a posto nema sanse da se nesto promeni otkaz je sasvim izvestan. Nadam se da cemo dovesti neku trenercinu kako bi otkaz Alegriju imao smisla. Ako dovedu nekog jos goreg onda svaka im cast...

Rece Galijani da ce uskoro dobiti otkaz ako se nesto drasticno ne promeni, a posto nema sanse da se nesto promeni otkaz je sasvim izvestan. Nadam se da cemo dovesti neku trenercinu kako bi otkaz Alegriju imao smisla. Ako dovedu nekog jos goreg onda svaka im cast...

Neka Alegri izgura celu sezonu, ja sam za Alegrija od sada...a na kraju sezone ako ništa ne uradi, uzmu Gvardiolu, Bastena...

U ovom trenutku nemaju nekog trenera na raspolaganju...

Ako ovaj dobije otkaz ostace tasoti do kraja sezone pa ce onda da jure gvardiolu, najverovatnije je da će tako biti...... ili ce cim alegri dobije otkaz probati sa spaletijem ili benitezom...ma sve je bolje nego da ostane alegri.

Ako ovaj dobije otkaz ostace tasoti do kraja sezone pa ce onda da jure gvardiolu, najverovatnije je da će tako biti...... ili ce cim alegri dobije otkaz probati sa spaletijem ili benitezom...ma sve je bolje nego da ostane alegri.

Ma ako dođe Spaleti ili Benitez, propašćemo kao Inter one sezone, nećemo ni LŠ igrati, najvažnije je da se osvoji treće mesto ove sezone, LŠ nije bitna, makar grupu da pređu, da se ne brukaju...

Mislim da Alegri može do trećeg mesta...

Sad se izgleda očekuje da dolaskom Gvardiole Milan radi sve ono što je Pep radio sa Barsom, nije realno, oni imaju igrače, imaju tim, što se tiče Bastena, kod njega je jedino dobro što igra napadački fudbal, mada nije se proslavio sa Holandijom, a ni Ajaxom...

Ti si puko čoveče... žao mi je ali neko mora da ti kaže.

Ti od početka bojkotuješ Alegrija, od dana kada je postavljen za trenera.:lol:

Polako, vratio je titulu prvaka Italije u Milan, na onu pravu stranu...:mrgreen:

Ja verujem u Alegrija i dolazak boljih dana, i ranijih sezona nismo imali neke startove, al' kasnije kad se uđe u seriju...a i da se vrate povređeni...videćeš, veruj mi...;)

Back