A.C. Milan

A razlog zbog kojeg Milan plaća 7 miliona je taj što je Milan Kasana platio 2.5 a Inter Pacinija koji je dve godine mlađi 18 miliona.......mada čudi me opet da je Galijani pristao.......

Ne znam, dok je igrao u Atalanti ja sam mislio da će on biti baš dobar igrač,posle ga nisam pratio ali realno i nije imao neku zapaženu karijeru........ najjača strana mu je što zna da postigne gol (za razliku od ostali naših igrača, ne računajući Noćerina naravno.....) i to i nogom i glavom, i dobro se kreće....e sad, što nama treba par ekstra igrača nije on kriv....

481134_10151013173651937_1101623983_n.jpg

Kad smo vec kod povreda pogodite ko se danas povredio na treningu....pato verovatno mesec dana van terena....eto vec jednog izgovora galijaniju za lošu sezonu.....ko je mogao očekivati da će pato da se povredi a oni baš na njega računali....... što je najcrnje od svega doveli su brže bolje zamenu za njega,valjda da ne bi počele opet priče o tevezu ili nekom drugom dobrom igraču . došao je neki lik iz đenove - ze eduardo, ako ne znate koje on to je zato što nije ni igrao prošle sezone....eto za nih nije dovoljno dobar ali za nas je pojačanje....i naravno stigao je na pozajmicu........ nova taktika nam je izgleda da pozajmljujemo igrače dok im ne isteknu ugovori.......

Kad smo vec kod povreda pogodite ko se danas povredio na treningu....pato verovatno mesec dana van terena....eto vec jednog izgovora galijaniju za lošu sezonu.....ko je mogao očekivati da će pato da se povredi a oni baš na njega računali....... što je najcrnje od svega doveli su brže bolje zamenu za njega,valjda da ne bi počele opet priče o tevezu ili nekom drugom dobrom igraču . došao je neki lik iz đenove - ze eduardo, ako ne znate koje on to je zato što nije ni igrao prošle sezone....eto za nih nije dovoljno dobar ali za nas je pojačanje....i naravno stigao je na pozajmicu........ nova taktika nam je izgleda da pozajmljujemo igrače dok im ne isteknu ugovori......

Za Pata kad sam cuo najnormalnije sam primio tu vest. Ocekivao sam jos protiv Juvea da se povredi, bila bi fora. Al nije ni ovako lose, taman da propusti prva 2,3 kola. Odavno pricam da taj lik treba da se proda, i kada je u top formi on nije taj koji je u stanju da resava utakmice. Da ne pominjem da se ne secam kada je bio u top formi? Zapravo, da li je ikada bio? Ostace upamcen po staklenom kolenu i ostalim zglobovima i tetivama. Ko deda neki :dash:

Njegova zamena Ze Eduardo, sta reci...svi transferi u poslednje vreme idu preko Djenove. Ne znam kakvi su to dilovi, al opet hvala im. Da nema njih mi ne bi skrpili tim, morali bi iz primavere uzimati igrace...mada kad razmislim mozda bi tako imali vise uspeha. Jedini igrac koji nesto vredi a dosao je preko DJenove je Boa, ali on zapravo nikada nije ni bio tamo.

Inace, ja sam shvatio da smo jadni, nadam se najgorem mogucem scenariju ove godine u nadi da ce se opametiti za sledecu sezonu jer ova je vec izgubljena. Najgori scenario bi bio da izborimo to jebbeno 3. mesto u ovoj mrtvoj ligi. Alegrija bi dizali u nebesa, kao i Galijanija, svi bi bili presrecni jer su se obogatili i nastavili sa istim sranjnjima a to sto necemo osvojiti nista u skorije vreme to nema veze.

I jos jednom :dash:

Ma da, seti se samo onog protiv Barse na sredini terena, kada je krenuo da dribla Mesija, šta već...

Mada boljeg nemamo...Bonera, Aćerbi, Jepes - slabiji su igrači od njega, Zapata je dobar bio protiv Juvea.

Ma i protiv Juvea kad je udario ne sećam se koga...pa idi bre, dobiješ crveni u takvoj utakmici i šta onda......... drugo je to što nam je odbrana sramotna....meni je Jepes možda čak i bolji igrač od njega ali je sad već previše mator i spor, pa nije on Nesta...tog Aćerbija tek treba da vidimo a Bonera je mit, legenda. Valjda će doći taj Mbiwa i valjda je dobar.

Genova i Milan ponovo posluju zajedno?

Prema La Gazzetti, ova dva kluba udružuju snage kako bi osvojili mladog igrača Brescie, Omara El Kaddourija.

22-godišnji fantazista bi mogao u narednim danima da pređe u Genovu, koji će međutim, igrača odmah proslediti klubu sa "San Sira".

Jel moze neko da mi objasni kakvi su ovo dilovi sa Djenovom? Poslednje dve sezone od kad smo poceli da se raspadamo dovodimo samo igrace preko njih... :ljutko:

Ma i protiv Juvea kad je udario ne sećam se koga...pa idi bre, dobiješ crveni u takvoj utakmici i šta onda......... drugo je to što nam je odbrana sramotna....meni je Jepes možda čak i bolji igrač od njega ali je sad već previše mator i spor, pa nije on Nesta...tog Aćerbija tek treba da vidimo a Bonera je mit, legenda. Valjda će doći taj Mbiwa i valjda je dobar.

:hahaha::worth:

Borijela, ako ga je.:mrgreen:

Budala je i to stoji, mada imam više u njega poverenja nego ove majmune, još kad bi mu našli nekog dobrog, možda to bude Zapata ili kada bi Mbiwa došao...

Nadam se da ce nas sa Acerbijem usrrati kao sa Nocerinom.

Mada opet kazem, zaista bih voleo da se maksimalno obrukamo ove godine i da sledece godine ozbiljnije shvatimo prelazni rok.

Ma kakav Aćerbi, ako si barem malo pratio pripremne tekme, ili onaj Tim kup gde učestvuju Milan, Juve i Inter...video bi da je teški vezer, ono kada je Guarin dao gol glavom, Aćerbi je to pokušao nogom da izbaci, skoro dva metara visine...:eek:

Emanuelsona treba gurniti na levi bek, to je Alegri najavljivao pred početak sezone, mada je izgleda računao da Ibra i Silva ostaju...da dođe Kaka' pa da se nadamo barem nečemu...Kaka', Mbiwa...ne tražimo mnogo, pa Galatasaraj sebi može da priušti Kaku, a Milan ne.:lol:

Ma kakav Aćerbi, ako si barem malo pratio pripremne tekme, ili onaj Tim kup gde učestvuju Milan, Juve i Inter...video bi da je teški vezer, ono kada je Guarin dao gol glavom, Aćerbi je to pokušao nogom da izbaci, skoro dva metara visine...:eek:

Emanuelsona treba gurniti na levi bek, to je Alegri najavljivao pred početak sezone, mada je izgleda računao da Ibra i Silva ostaju...da dođe Kaka' pa da se nadamo barem nečemu...Kaka', Mbiwa...ne tražimo mnogo, pa Galatasaraj sebi može da priušti Kaku, a Milan ne.:lol:

Urby sto bude igrao ofanzivnije to bolje po nas. Protiv Salke i Celzija je izdominirao, bas me odusevio. Dakle na beka samo bas kad mora, inace na leve krilo. A za Acerbija polako, necemo odmah da ga osporavamo...dacemo mu sansu pa ako pocne da se kretenise ko Bonera onda cemo ga pljuvati :D

SQUIDE olose neopevani...
koe se kurcis tuj kao da ste najaci se pretvaras....a kad smo igrali medjusobno otelimo ve od qrazz da me izvines....
doduse na pocetku je bilo povuci a malo mi ga i potegni, ali posle je sve doslo na svoje mesto....bolji tim je prosao dalje i pobedio :D

SQUIDE olose neopevani...
koe se kurcis tuj kao da ste najaci se pretvaras....a kad smo igrali medjusobno otelimo ve od qrazz da me izvines....
doduse na pocetku je bilo povuci a malo mi ga i potegni, ali posle je sve doslo na svoje mesto....bolji tim je prosao dalje i pobedio :D

To smo vas pustili, da se proslavite kao klub...inače svet ne bi čuo za vas.:sad2:

Back