A.C. Milan

Yepes je bio najopasniji u ofanzivi, dovoljan pokazatelj nase nemoci :dash:

Alegrija ne krivim previse, nema tim, ali morao je poceti ofanzivnije sa Urbijem umesto Flaminija i Pacinijem umesto Saravija i Zapatom umesto nekog od ove dvojice balvana.

Ipak, ne spadam medju navijace Milana koji su popizdeli. Kao sto me nije iznenadila povreda Pata, tako me nije iznenadio ni ovaj poraz. Nadam se da je ovo samo prvi poraz u nizu, i nadam se da cemo izvuci pouke iz ove katastrofalne sezone u najavi, i da cemo se adekvatno pojacati za narednu :)

Evo malo kvalitetne sprdnje na nas racun:

205897hp2.jpg

Jos nas zovu MiLOAN :rotf:

Dosao je Niang iz Marseja....Galijani je hteo da ga dovede na pozajmicu a istice mu ugovor sledece godine. Taj čovek je ili lud ili bezobrazan pa da li on misli da su ovi sisali vesla.......svejedno došeo je za male pare (3 miliona) ima samo 17 godina........ došao je i Krkić na pozajmicu..... bilo bi do yaya da možeš da kupiš sezonsku kartu za utakmice Milana pa na kraju sezone da odlučiš da li želiš da je kupiš ili ne.....u skladu sa politikom kluba.....mislim, pametan je to potez proveriti da li ce igrač da se snađe manji je rizik i tome slično ali jasno je da se mi ciganišemo i da dovodimo igrače na pozajmice jer smo svesni da nemaju kvalitet da bi ih kupili i da nam trebaju samo da nekako preguramo sezonu.....biće blamova ove godine više nego u prethodnih pet skupa čini mi se :(

TINKI VINKI U MILANU!

tinkywpurse.jpg

Kako nezvanicno saznajemo Galijani je otputovao u Teletabisgrad gde bi trebao da se sastane sa agentom Tinki Vinkija. Ipak ovaj transfer nije nimalo siguran kao sto se u prvi mah cinilo, iako Tinki Vinkiju ugovor istice narednog leta visina obestecenja je prevelika, kao i njegova primanja a poznato je da Milan ratuje sa porezom u Italiji.

Razmatra se mogucnost da se Tinki Vinki dovede na pozajmicu sa mogucnoscu otkupa ugovora na kraju godine, ali samo ukoliko pristane na manju platu. Za sada je neizvesno kako ce se izjasniti, ali Galijani ima rezervu opciju u Dipsiju, koji je mlad, nema trenutno toliki kvalitet ali je potencijal. I plata mu je dosta manja. Ostaje da vidimo sta ce se dogoditi u Teletabisgradu.

Kad god je Milan bio u grupi s Anderlehtom osvojio je LP
1994. i 2007.....Kada je Ibrahimovic napustao klub,taj klub je posle i osvajalo ligu prvaka... Haha zato su i razbucali ekipu videli da im je suđeno da je osvoje pa kako god...... elem, stigao i de jong....gaalijani se isciganio i ovaj dosao za 4 miliona,a siti ga kupio za 18...... izgleda je odavno gotova stvar i oko dolaska kake, samo se cekao zadnji dan da bi opet pukla neka euforija, sto cisto sumnjam da će se desiti ovog puta..... moguce je da dodje i Mbiwa....... u tom slucaju trebaju nam jos levi i desni bek i napadač, pomoć sudbine je naša u najavi i stižemo real B)

TINKI VINKI U MILANU!

tinkywpurse.jpg

Kako nezvanicno saznajemo Galijani je otputovao u Teletabisgrad gde bi trebao da se sastane sa agentom Tinki Vinkija. Ipak ovaj transfer nije nimalo siguran kao sto se u prvi mah cinilo, iako Tinki Vinkiju ugovor istice narednog leta visina obestecenja je prevelika, kao i njegova primanja a poznato je da Milan ratuje sa porezom u Italiji.

Razmatra se mogucnost da se Tinki Vinki dovede na pozajmicu sa mogucnoscu otkupa ugovora na kraju godine, ali samo ukoliko pristane na manju platu. Za sada je neizvesno kako ce se izjasniti, ali Galijani ima rezervu opciju u Dipsiju, koji je mlad, nema trenutno toliki kvalitet ali je potencijal. I plata mu je dosta manja. Ostaje da vidimo sta ce se dogoditi u Teletabisgradu.
:lol: :lol: :lol:

mislim da nijesi svijestan koliko se sad smijem na ovo.

al de jong je dobar igrach. mislim,konkurencija mu je tamo Jaja Ture , shta recji coek je najbolji igrac na planeti ali na najdosadnijoj poziciji.
to ste dobro odradili.

Kad god je Milan bio u grupi s Anderlehtom osvojio je LP
1994. i 2007.....Kada je Ibrahimovic napustao klub,taj klub je posle i osvajalo ligu prvaka... Haha zato su i razbucali ekipu videli da im je suđeno da je osvoje pa kako god...... elem, stigao i de jong....gaalijani se isciganio i ovaj dosao za 4 miliona,a siti ga kupio za 18...... izgleda je odavno gotova stvar i oko dolaska kake, samo se cekao zadnji dan da bi opet pukla neka euforija, sto cisto sumnjam da će se desiti ovog puta..... moguce je da dodje i Mbiwa....... u tom slucaju trebaju nam jos levi i desni bek i napadač, pomoć sudbine je naša u najavi i stižemo real B)

Mi prekidamo te tradicije, Ibra je u svim klubovima uvek osvajao domaće prvenstvo, samo u Milanu nije!:hahaha:

De Jong je dobar, budala, ali dobar...još da dođu Kaka' i Mbiwa...uf.:D

Abiatti - od rođenja u Milanu
Amelia - nije bio potreban svom timu/dil sa Đenovom
Abate - igrač iz podmlatka
Mexes - isticao mu ugovor
Yepes - isticao mu ugovor
Aćerbi - dil sa Đenovom
Zapata - pozajmljen
Bonera - Blek Stena
Antonini - igrač iz podmlatka
Mesbah - niko ga neće
Villa - nije prošao medicinski pregled
Montolivo - isticao mu ugovor
Traore - isticao mu ugovor
Flamini - isticao mu ugovor
Ambrozini - od rođenja u Milanu
Noćerino - nije bio potreban svom timu
Boateng - dil sa Đenovom
Muntari - nije bio potreban svom timu
Konstant - dil sa Đenovom
De Jong - nije bio potreban svom timu
Emanuelson - isticao mu ugovor
Niang - isticao mu ugovor
Pato - 22 miliona - da čovek ne poveruje....
Pacini - nije bio potreban svom timu
Robinjo - nije bio potreban svom timu
El Šaravi - dil sa Đenovom
Krkić - pozajmljen, nije bio potreban svom timu

U slučaju da dođu sutra:
Kaka - nije bio potreban svom timu
Mbiwa - isticao mu ugovor.

I šta može da se očekuje osim da nas zovu second hand klub.......a još da počnem da pišem iz kojih klubova su stigli ti otpatci : Đenova, Kjevo, Palermo, Fiorentina, Nansi, Viljareal, Ajax, Leće, Espanjol.....

a između ostalih prodati:
Shevchenko: 50 miliona
Kaka : 65 miliona
Silva i Ibra : 65 miliona.

Poslednja izmena:
Pato 22 miliona? Pa on je ladno vise vredeo sa 17 godina nego sad. Sad nema sanse da ga prodamo za toliko, maksimalno 20. Jedino neki sejk ako bas bude insistirao pa pljune 30 milki cemu se iskreno nadam. Il da ga menjamo za Nejmara i da doplatimo 20 mil ako treba, jer ne gubimo nista. Tj gubimo igraca koji je stalno povredjen a dobijamo igraca koji bi u danasnjem kalcu leteo po terenu i nadavao se golova samo tako.

Inace ovi dilovi sa Djenovom mi i dalje nisu jasni, nase propadanje se tacno poklapa sa pocetkom ove saradnje. Da bog da vise nikoga ne doveli preko tog ukletog kluba.

De Jong mi se svidja, nasli smo zamenu za Gatuza. Jos da nadjemo za Nestu, Maldinija, Kafua, Seedorfa, Pirla i Shevu pa da krenemo u osvajanje trofeja :)

:lol: :lol: :lol:

mislim da nijesi svijestan koliko se sad smijem na ovo.

Mislim da ti nisi ni svesna koliko ima istine u tom mom tekstu, tuga. Inace ova godina je pocela na najgori moguci nacin na svim frontovima za moje klubove , Zvezdu pre svega, ali i Milan. Potpuno sam se razocarao i u fudbal i u sve zivo. Nevera, bes, patnja... Cak i da se desi neko cudo pa da se osvoji neki trofej to ne bi ublazilo ovaj trenutni osecaj.

Čak nam i rezervni dresevi liče na one koje nosi Đenova......a ko je ovog Šaravija proglasio nekim strašnim talentom grdno se zajebao....davno sam to hteo da kažem ali uvek zaboravim.....samo kad je galijani dao merkela i deset miliona za pola njegovog ugovora......

Šta napraviše od onakvog kluba pa to je strašno..... koliko grdan fudbal igra ovaj Milan, sve na silu...sve balvani.....oterali sve kreativne igrače i šta sad da se očekuje od ovog krda polugatuza u ekipi....... Pacini ima neverovatan osećaj za gol,ali imao je i sreće kod drugog i trećeg gola....... zato smo i pobedili - jer smo imali sreće, inače nismo bolji od bolonje, u tom smo rangu.......i boateng i nocerino koji su se prosrali prosle sezone sada igraju na nivou koji i jeste njihov...ispod proseka.....ambrozini je u najboljim danima bio srećan kada sa klupe gleda majstore kako igraju u dresu Milana a sada glumi Pirla........ sve ispodprosečni igrači...ali bitno je da su uzeli iste brojeve kao i Nesta,Pippo,Seedorf....

Back