- Poruka
- 3.629
Prodamo Silvu i Ibru, dva najbolja igraca u Italiji po meni, mozda i na svetu na svojim pozicijama i sta sad? Sad mi tu kao nesto da se nerviramo, te docice ovaj, te nece taj nego onaj, te bolje ovaj... Uopste me ne zanima vise, sve dok je Silvio na celu kluba (valjda nece jos dugo da pozivi) ovako cemo se nervirati. mada kad se setim kako mi je tesko pao odlazak Sevcenka, pa zatim i Kake ovo sad mu dodje kao maciji kasalj. Milan vise nema taj smek koji ga je krasio i zbog cega su ga svi postovali.
Prosle godine smo imali problema sa odbranom...ove ne smem ni da zamislim sta nas ceka bez Neste i Silve.
Imali smo problema i sa napadom...ne smem ni da zamislim kako ce biti bez Ibre. Nemoj slucajno neko da je pomislio "ma opusteno dovesce nekog rasnog tipa Dzeko itd" jer NECE! Znaci necemo dovesti nijednog klasnog igraca bilo u odbrani bilo u napadu. Takodji ni na sredini koja nam je jako losa. Mrtvi montolivo ce nam biti glavni igrac, uz Kasana. Al ko zna mozda i njih prodamo ako stigne primamljiva ponuda. Jebbem ti fudbal u sta se pretvorio, sejkovi dominiraju. Daj nek neko nas kupi da ne gubim zivce. jedan sejk u Milan jedan u Zvezdu i extra![]()
A videćemo i Ibru u PSG-u, on je samo za Italijansku ligu, a ekipa koja ga ima u LŠ redovno nema uspeha...
Za Ibru bi Tevez bio dobra zamena, možda bi i više s njim napravili, mada zayebano je što se tiče odbrane, oni prave rekonstrukciju tima i oslobode se Pirla (najboljeg od stare garde) i sada Silve i Ibre.

Treba kupiti napadač, to se mora, Milan ga nema, štopera, i levog beka, pa da bude nešto...i posle odlaska Ševe Milan je uzeo LŠ, onako jadan.