- Poruka
- 3.629
video sam sad taj jedan gol, ne vidim da ih ima vise......pf, to ne znaci nista, opet macka u dzaku...proci ce ko taiwo.... ovaj lik bi nama lego
Ma ima 2...

Videćemo, možda i bude nešto...mada ne verujem...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
video sam sad taj jedan gol, ne vidim da ih ima vise......pf, to ne znaci nista, opet macka u dzaku...proci ce ko taiwo.... ovaj lik bi nama lego
Ma juventus i da izgubi dzaba nam....gledaju se medjusobni dueli...... ponovo nam je ponisten cist gol...... ali i pored toga blam....veliki....tako je to kad je ekipa puna prosecnih i polovnih igraca..... jedino su kasano i ibra izgledali kao mogu nesto uraditi..... robinjo retard. alegri jos veci.......mi gubimo on ne uvodi ni lopeza ni saravija......
e pa sad, koliko bi ti kikseva....... a i mi igramo sa interom, gostujemo sijeni gde uvek ostavimo bodove......![]()
najgore je od svega sto je moguc i taj scenario da mi zbog onog muntarijevog nepriznatog gola na kraju imamo em isto bodova sa juveom em losiji skor i izgubljenu titulu zbog toga..... ako juve recimo izgubi veceras...
Roma igra prilicno lose u poslednje vreme tako da ce ih "Mladost" verovatno lako resiti na svom terenu..
Rekoh ja..10. minut 2:0 za Juventus..
Prica se da ce berluskoni da otera alegrija 100%jer ga ne voli ali kapelo nece zameniti njega nego galijanija... a na mesto trenera zeli da dovede gvardiolu, mada su male sanse za to....
stvarno steta...najveca legenda naseg kluba........ ako ne i najveca fudbalska legenda uopste.....
Penal za Juve - Koluci igrao rukom pola metra van kaznenog i sudija svirao penal....jos je delovalo kao da je ovaj namerno igrao rukom bez ikakvo razloga.... i pirlo promasiza sada i juve i milan lose igraju.... onaj kreten alegri je izveo ocajnu postavu... sa tri defanzivna vezna i emanuelsonom kao kreativcem
za zivo cudo robinjo ne igra ....
"Skrivena kamera" za navijače Milana
Tribinama "San Sira" se proneo glas da je Ćezena izjednačila, usledile ovacije, ali i razočaranje par minuta kasnije.
Neslana šala za navijače Milana, u trenutku kada je Boateng postigao gol za pobedu, Juve je već vodio 1:0 u Ćezeni.
A onda se tribinama pronela glasina da je Ćezena izjednačila, usledile su ovacije, čak su sami igrači Milana poverovali, što je potvrdio strelac Boateng.
Ipak, kada nije bilo potvrde spikera, usledilo je razočaranje.
Poslušajte kako je to zvučalo u radio - prenosu.