A.C. Milan

Ma juventus i da izgubi dzaba nam....gledaju se medjusobni dueli...... ponovo nam je ponisten cist gol...... ali i pored toga blam....veliki....tako je to kad je ekipa puna prosecnih i polovnih igraca..... jedino su kasano i ibra izgledali kao mogu nesto uraditi..... robinjo retard. alegri jos veci.......mi gubimo on ne uvodi ni lopeza ni saravija......

Ma juventus i da izgubi dzaba nam....gledaju se medjusobni dueli...... ponovo nam je ponisten cist gol...... ali i pored toga blam....veliki....tako je to kad je ekipa puna prosecnih i polovnih igraca..... jedino su kasano i ibra izgledali kao mogu nesto uraditi..... robinjo retard. alegri jos veci.......mi gubimo on ne uvodi ni lopeza ni saravija......

Onda postoji nada za još jedan kiks Juvea...ako Juve večeras dobije, mislim da je sve gotovo...

e pa sad, koliko bi ti kikseva....... a i mi igramo sa interom, gostujemo sijeni gde uvek ostavimo bodove......
405147_223557524416589_162336803871995_366363_1970244441_n.jpg

najgore je od svega sto je moguc i taj scenario da mi zbog onog muntarijevog nepriznatog gola na kraju imamo em isto bodova sa juveom em losiji skor i izgubljenu titulu zbog toga..... ako juve recimo izgubi veceras...

e pa sad, koliko bi ti kikseva....... a i mi igramo sa interom, gostujemo sijeni gde uvek ostavimo bodove......
405147_223557524416589_162336803871995_366363_1970244441_n.jpg

najgore je od svega sto je moguc i taj scenario da mi zbog onog muntarijevog nepriznatog gola na kraju imamo em isto bodova sa juveom em losiji skor i izgubljenu titulu zbog toga..... ako juve recimo izgubi veceras...

Već imaju puno uzastopnih pobeda, valjda će opet ući u onaj niz sa remijima...:D

Milan je oštećen u te tri utakmice i to baš onako, osim sudija, Milan su strašno uyebale i povrede, ja ne znam kakvi to lekari ili igrači...u Barsi i Realu retko ima povređenih...a ne ovoliko...:roll:

Ni ja nisam više na strani Alegrija...

Mnogo se Kapelo muva po Milanu, što bi moglo značiti da će biti novi trener...Silviu se ne sviđa Alegri, jasno je, kao pred odlazak Karlita.

Možda i Basten, stara želja vlasnika...Kapelo ili Basten?!:think:

Prica se da ce berluskoni da otera alegrija 100%jer ga ne voli ali kapelo nece zameniti njega nego galijanija :eek: ... a na mesto trenera zeli da dovede gvardiolu, mada su male sanse za to....

Da, čuo sam to za Kapela, mada ne verujem, ćelavi da ode, nije moguće, ima veliko poverenje Berluskonija...

E sad, sramota je što Maldiniju ne daju neku ulogu u klubu, ipak je on legenda...

Kapelo ili Basten bi bili dobri...za Gvardiolu ne verujem, Berluskoniju se sviđa njegov stil igre...videćemo.

Maldini nije u dobrim odnosima sa njima, vise puta je javno rekao kako mu je stavljeno do znanja da nije pozeljan u milanu iako galijani javno govori drugacije..... maldini kaze da je to zato sto on uvek kaze sta misli, a da su perverzni i celavi navikli na ulagivanja...sad ko ce ga znati....

Penal za Juve - Koluci igrao rukom pola metra van kaznenog i sudija svirao penal....jos je delovalo kao da je ovaj namerno igrao rukom bez ikakvo razloga.... i pirlo promasi :mrgreen: za sada i juve i milan lose igraju.... onaj kreten alegri je izveo ocajnu postavu... sa tri defanzivna vezna i emanuelsonom kao kreativcem :roll: za zivo cudo robinjo ne igra ....

Penal za Juve - Koluci igrao rukom pola metra van kaznenog i sudija svirao penal....jos je delovalo kao da je ovaj namerno igrao rukom bez ikakvo razloga.... i pirlo promasi :mrgreen: za sada i juve i milan lose igraju.... onaj kreten alegri je izveo ocajnu postavu... sa tri defanzivna vezna i emanuelsonom kao kreativcem :roll: za zivo cudo robinjo ne igra ....

Robinjo nije mogao da igra...Boateng majstor...znači mnogo...:D

"Skrivena kamera" za navijače Milana

Tribinama "San Sira" se proneo glas da je Ćezena izjednačila, usledile ovacije, ali i razočaranje par minuta kasnije.

Neslana šala za navijače Milana, u trenutku kada je Boateng postigao gol za pobedu, Juve je već vodio 1:0 u Ćezeni.

A onda se tribinama pronela glasina da je Ćezena izjednačila, usledile su ovacije, čak su sami igrači Milana poverovali, što je potvrdio strelac Boateng.

Ipak, kada nije bilo potvrde spikera, usledilo je razočaranje.

Poslušajte kako je to zvučalo u radio - prenosu.

Ja gledam, i vidim svi se raduju...i kaže komentator izgleda da je Juve primio gol...prebacim, ono Juve vodi.:lol:

E kad sad nisam popizdeo... Flamini danas izjavio kako je odavno prestao njegov problem sa kolenom i da on vec dva meseca trenira sa prvim timom a ne igra jer ga alegri ne zove..... pa ***** ti papana slinavog da li je moguce, mi se tu mucimo da skrpimo ekipu a on igraca koji moze odlicno da odigra na vise pozicija otpisao eto tako......
inace kapelo izjavio da se ne vraca u milan, ali da se definitivno vraca klupskom fudbalu kada mu ponude neki zanimljivi projekat..... u prevodu ni on ne misli da bi mogao uspeti bilo sta sa ovom okocoperenom ekipom bez ikakvih najava boljitka ..... da, sad smo izgleda zainteresovani i za kalua posto mu jelte istice ugovor ove sezone...

Back