A.C. Milan

zlatan.jpg

Milanovi igrači propustili 237 mečeva, Juventusovi samo 33

U Italijanskoj Seriji A veliku borbu za titulu vode aktuelni šampion Milan, i ekipa Juventusa.
Trenutno Allegrijev tim ima 2 boda više, međutim i utakmicu više, a Conteova ekipa će noćas biti na ispitu protiv Lazia.

Pored borbe za Scudetto velika zanimljivost je da se "Rossoneri" bore sami sa sobom, odnosno sa povredama koje su zadesile većinu važnih igrača.
Neverovatan je tako broj mečeva koji su zbog povreda propustili igrači Milana, čak 237, dok su Juventusovi propustili samo 33 utakmice.
U Torinskoj ekipi najviše je mečeva propustio Laquinta(8), a Italijan više nije igrač "Stare dame".
Kod Milana je čak 7 igrača, mahom iz prvog tima, propustilo 10 i više nastupa.

Propuštene utakmice igrača Milana:
Flamini(32), Gattuso(26), Cassano(21), Pato(20), Boateng(16), Nesta(12), Yepes(11), Aquilani(9), Mexes, Robinho, Strasser, Merkel(8), Seedorf, Abate(7), Abbiati(6), Thiago Silva, Maxi Lopez(5), Ambrosini(4), Ibrahimović, Inzaghi, Amelia, Roma(4), Taiwo, Antonini, Van Bommel, Bonera(2), Zambrotta, Nocerino, Muntari, Mesbah(1).

Razmena bez obestecenja s Milanove strane?
Ako se to dogodi,najbolji potez Galijanija jos od dovodjenja Kake..

E to ne znam...nije realno očekivati da ne doplati Milan...al' Galijani je veliki muvator, ako kiša padne u Tunguziji, u 5 sati, a u Milanu suvo kada Ganso da gol, daće 5 miliona Santosu posle prve sezone i tako...:lol:

Nesta: Nikad u Juventus

Odbrambeni fudbaler Milana Alessandro Nesta demantovao je danas da razmišlja o prelasku u torinski Juventus na kraju sezone.

Nestin ugovor sa Milanom ističe na leto i on još nije počeo pregovore o produžetku saradnje, a italijanski mediji nedavno su objavili da bi ga čelnici Juventusa rado videli u crno-belom dresu.

"Videćemo šta će se desiti narednih meseci, odlučiću o svemu na kraju sezone. Ono što je sigurno, neću otići u Juventus. Sve što su mediji objavili o tome je neistina. Niko me nije kontaktirao. Nije mi potreban Juve, kao ni ja njemu", rekao je 36. godišnji Nesta klupskoj televiziji Milana.

Nesta je u Milan došao u leto 2002. godine iz Lacija, a za Rossonere je do danas odigrao 318 utakmica i postigao 10 golova.

Ovaj fudbaler je sa Milanom po dva puta bio prvak Evrope i Italije.

Milan i Montolivo završili posao?

Na apeninskom poluostrvu su se danas pojavile infomacije koje potvrđuju da je Rikardo Montolivo dogovorio sve detalje vezane za prelazak u redove šampiona naredne sezone.

Italijanski mediji danas su objavili detalje ugovora koji su rosoneri predložili Rikardu Montolivu.

Itaijanski reprezentativac će na leto kao slobodan igrač napustiti Fiorentinu, gotovo izvesna nova destinacija je Milan.

Kako svedoče italijanski mediji, Montolivo je pristao na predlog rosonera i potpisaće ugovor do 2016. godine po kome će zarađivati 2.5 miliona eura po sezoni.

Fantastični igrač Fiorentine je inače ove sezone odigrao 28 utakmica za Violu i postigao dva pogotka.

Novi dresovi...

http://4.***************/-mq96xTBZ92s/T5AumgP-6tI/AAAAAAAAAtw/7i_BRNfRwU4/s1600/pks.jpg

Treći se još ne zna, Galijani je rekao da Milan više nikada neće igrati u crnoj opremi, posle 4-0 od MUFC-a, 3-0 od Arsenala, 2-0 od Lacija...protiv Arsenala nisu hteli da igraju u crnim, al' su morali, Galijani je rekao da je alternativa bila da izađu goli, a to nisu mogli...:lol:

Ovo bi mogli da budu treći...veoma lepo.:ok:

42249536482392021779411.jpg

nemam pojma uopste ko je taj lik...koliko sam skontao on je neki defanzivni vezni........za njega bili zainteresovani njukasl,aston vila, lil, marsej....eto u kom smo mi rangu sada...... on dolazi valjda umesto flaminija kome nece ponuditi novi ugovor kao ni romi, zambroti,jepesu,sedorfu,inzagiju i van bomelu.... a najverovatnije hoce ambroziniju,gatuzu i nesti.

Back