A.C. Milan

Gol je bio prazan jer je on napravio kardinalnu gresku...Izleteo 20 m ispred gola da bi ispucao loptu i Deki je sam docekao na volej...Ko Vilja sada protiv Cilea...

Ovaj potez ga vadi:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pa dobro, dešava se svakome da kiksne, ako pratiš Kalčo znaš da dobro brani, Ronaldinju je dva penala odbranio...njie neki ekstra golman, ali nije loš...
Ovaj gol mi se uopšte ne sviđa...;)

Meni je njega zao,jer mi se jako svidjala Barsa koju je on predvodio 2006 godine,cak su mi lepse igrali nego sad sa Mesijem...

A voli covek da loce tu nema sta:lol: Al ima stvarno tehniku i driblinge neverovatne:)

I meni ga je malo žao...mada ovu sezonu je odlično odigrao u poređenju sa prošlim...pogotovo utakmicu Mančesterom.:super:
Evo najbolje iz ove sezone:
A evo i iz utakmice sa Mančesterom:

Neka ga malo, samo da ne preteruje...a čujem da novi trener Alegri u sledećoj sezoni puno očekuje od njega i Pata!!!:)

Šta žalite čoveka koji je svetski prvak, prvak Evrope sa Barsom, par titula domaćih, ne zna šta će sa parama, a uz to je i jedan od najboljih i najgenijalnijih igrača ikada :D ...

Nisam mislio bukvalno da ga zalim,nego mi je zao da vise ne igra na onom nivou iz Barse i tesko da ce ikada vise igrati...

Kao sto si rekao on je jedan od najgenijalnijih igraca u istoriji...Jel se secas njegovog gola na svetskom prvenstvu 2002 iz slobodnog cini mi se?:)

A bogami i nakupio se trofeja,uzeo sa Barsom Ligu sampiona i sa Brazilom Svetsko prvenstvo,a to su dva najbitnija trofeja u fudbalu...

Kako je driblao,asistirao dok je igrao za Barsu,strasan je bio....

Nisam mislio bukvalno da ga zalim,nego mi je zao da vise ne igra na onom nivou iz Barse i tesko da ce ikada vise igrati...

Kao sto si rekao on je jedan od najgenijalnijih igraca u istoriji...Jel se secas njegovog gola na svetskom prvenstvu 2002 iz slobodnog cini mi se?:)

A bogami i nakupio se trofeja,uzeo sa Barsom Ligu sampiona i sa Brazilom Svetsko prvenstvo,a to su dva najbitnija trofeja u fudbalu...

Kako je driblao,asistirao dok je igrao za Barsu,strasan je bio....

Bolje da je i sada poveo njega, mogao je sigurno da barem bude izmene, mesto onog Žilberta od 30 i nešto godina.:roll:

Video: Pogledajte u što se pretvorio Ronaldinho
debeli_ronaldinho_thespoiler.co.uk.jpg

NEVJEROJATNO je što je Ronaldinho napravio od sebe. Nekad najbolji igrač svijeta nad čijim su driblinzima u Barceloni slinili milijuni navijača svakim danom tone sve dublje.

Ogroman novac koji je zaradio i ljubav prema noćnom životu uzeli su svoj danak pa Ronaldinho svakim danom pada u formi i izgledom sve više podsjeća na svojeg sunarodnjaka Ronalda čija je karijera išla sličnom krivuljom.

Ronaldinho je uhvaćen na brazilskoj plaži kako igra odbojku, a u što se pretvorio uvjerite se na slikama i videu.

:hahaha:

Video: Pogledajte u što se pretvorio Ronaldinho
debeli_ronaldinho_thespoiler.co.uk.jpg

NEVJEROJATNO je što je Ronaldinho napravio od sebe. Nekad najbolji igrač svijeta nad čijim su driblinzima u Barceloni slinili milijuni navijača svakim danom tone sve dublje.

Ogroman novac koji je zaradio i ljubav prema noćnom životu uzeli su svoj danak pa Ronaldinho svakim danom pada u formi i izgledom sve više podsjeća na svojeg sunarodnjaka Ronalda čija je karijera išla sličnom krivuljom.

Ronaldinho je uhvaćen na brazilskoj plaži kako igra odbojku, a u što se pretvorio uvjerite se na slikama i videu.

:hahaha:

Evo i snimak:

Sramota! Kažu da će ostati, mislim da ga je bolje prodati sada dok ga još neko hoće, i onog Huntelara se moramo pod hitno osloboditi.
Dovesti Fabijana...zainteresovani su i za Dempsija i Hondu...neka barem dovedu jednog od ove trojice, mislim da najveće šanse za dolazak ima L. Fabijano, a i najviše bi voleo da on dođe...samo neka dovedu nekog...:confused:

Ronaldinjo i Gatuzo ostaju u Milanu

Pomoćni trener Milana Mauro Tasoti rekao je danas da očekuje da će fudbaleri Ronaldinjo i Djenaro Gatuzo i u predstojećoj sezoni igrati za taj italijanski klub.

"Mislim da će Ronaldinjo i Gatuzo ostati. Jedini igrač koji bi mogao da napusti klub je (Klas Jan) Huntelar, ali ne znam da li on želi da ode", rekao je Tasoti za Gazeta delo Sport.

Mediji su spekulisali da će Gatuzo prihvatiti ponudu kluba iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, ali njegov agent Klaudio Paskalin je odbacio tu mogućnost.

"Nisu nam stigle ponude iz Dubaija", rekao je on.

Tasoti je pomoćni trener u Milanu od 2001. godine, a novi trener Masimo Alegri će biti četvrti trener sa kojim je sarađivao. Alegri je preuzeo klub od Leonarda, koji je posle jedne sezone napustio San Siro.

"Upoznali smo se u ponedeljak, a do tada smo razgovarali telefonom. Pričali smo o raznim stvarima i pitao sam ga kakve će biti moje obaveze i šta očekuje", rekao je on.

Milan je prošlu sezonu u Seriji A završio na trećem mestu, a takmičenje u Ligi šampiona završio je u osmini finala, porazom od Mančester junajteda.

Uprava Milana je u ovom prelaznom roku do sada angažovala golmana Marka Ameliju, koji je došao na pozajmicu iz Đenove i Marija Jepesa, defanzivca Kjeva.

Predsednik Milana Silvio Berluskoni nedavno je rekao da neće ulagati više novca u klub, pa će Alegri i Tasoti morati da dovode igrače na pozajmicu ili da traže slobodne igrače.

"Takvo je vreme, novac se brzo troši i morate da budete snalažljivi. Moramo dobro da se pripremimo za novu sezonu i izvučemo najbolje iz igrača", rekao je Tasoti.

:dash::dash::dash:
Treba se što pre otarasiti Huntelara, koji će nam...samo što on neće nigde, samo odbija ponude...

Milan potpisao sa 19-godišnjim defanzivcem

Italijanski 19-godišnji defanzivac Luca Santonocito novo je pojačanje italijanskog fudbalskog velikana Milana. U redove “Rossonera” Santonocito stiže iz Celtica...

Zanimljivo je kako je italijanski fudbaler produkt omladinske škole Intera, Milanovog velikog gradskog rivala, iz kojeg je u redove Celtica prešao 2007. godine.

Santonocito može da igra i na poziciji levog beka, kao i na poziciji centralnog defanzivnog, a u Milan dolazi bez obeštećenja uz zasad nepoznatu dužinu trajanja ugovora.

Ibrahimović odabrao novi klub

ibrahimovicmilan.jpg

Zlatan Ibrahimović odabrao je svoj sledeći klub. On se želi vratiti u Italiju i to u dresu ljutog rivala njegovog bivšeg kluba Inteera, Milan.

Šveđanin za da je njegovo vrijeme u Barci prošlo već nakon 12 mjeseci. Barca je dovela Davida Villu, a mladići Bojan i Pedro su pokazali mnogo više od skupog Ibrahimovića.

Kako prenos el Mundo Deportivo, list blizak Barci, agent Ibrahimovića Mino Raiola radi na tome da dovede Ibru u Milan, koji bi Šveđanin radije izabrao od Juventusa i Manchester Citya koji sledeđe sezone neće igrati Ligu šampiona.

Uprava Milana će uraditi sve kako bi snizila cijenu Ibrahimovića.

Novi predsjednik Barce Sandro Rossel, shvativši da nema kluba koji je spreman ponuditi traženih 50 miliona, cijenu je spustio na 35.

Koliko će to biti dostupno Milanu pod velikim je znakom pitanja nakon Milanovog odustajanja od Edina Džeka, za kojeg je Wolfsburg tražio od 35-40 miliona.

Nikada ga nisam gotivio, ali mislim da bi nam dobro došao...vreme je za neko veće pojačanje...

Kad ga je Inter odbio vratiti,on sad hoce u Milan:lol:

Ako ga Milan dovede bice to dobro pojacanje,jer se Ibra odlicno snalazi u Italiji i u Juveu i Inter je igrao odlicno,pa nema razloga da tako ne bude i u Milanu...

To bi vam bilo bas jako pojacanje,ali polako da vidimo sta ce biti dugo je leto:)

Milan potpisao sa 19-godišnjim defanzivcem

Italijanski 19-godišnji defanzivac Luca Santonocito novo je pojačanje italijanskog fudbalskog velikana Milana. U redove “Rossonera” Santonocito stiže iz Celtica...

Zanimljivo je kako je italijanski fudbaler produkt omladinske škole Intera, Milanovog velikog gradskog rivala, iz kojeg je u redove Celtica prešao 2007. godine.

Santonocito može da igra i na poziciji levog beka, kao i na poziciji centralnog defanzivnog, a u Milan dolazi bez obeštećenja uz zasad nepoznatu dužinu trajanja ugovora.

Pa vi sve dovodite bivse igrace Intera:D

Kad ga je Inter odbio vratiti,on sad hoce u Milan:lol:

Ako ga Milan dovede bice to dobro pojacanje,jer se Ibra odlicno snalazi u Italiji i u Juveu i Inter je igrao odlicno,pa nema razloga da tako ne bude i u Milanu...

To bi vam bilo bas jako pojacanje,ali polako da vidimo sta ce biti dugo je leto:)

Ne volim te igrače baš što idu iz rivalskih klubova, al' ne bi mi smetalo da on dođe...a i Ibra bi verovatno voleo, bolje Milan (koji igra LŠ), nego Siti koji ne igra...a kako će tek onda Ibru mrzeti navijači Intera, i ovako ga ne vole, a tek iz Juve-a...čim primi loptu ima da mu zvižde...
Dobro se snalazi, u pravu si, nego nisam siguran da li Milan ima toliko para...:neutral:

:mrgreen:Seti se i gde su počeli Sedorf, Pirlo...:D
Interovci kad dođu kod nas, budu odlični.:mrgreen:

To je istina...Pa Pirlo je potekao u Interovoj skoli,i Morati degen ga proda Milanu,a ovaj postane jedan od najboljih vezista sveta...Ali on je svejednio nas proizvod iako je slavu doziveo u vasem dresu:D

Srecom pa se Morati vise skoro nista ne pita oko transfera u Interu,sad to vode direktori Branka i ostali,Morati samo daje kes i tako treba da bude...

A sto se tice Sedorfa jel znas tu pricu za njega sto je otisao iz Intera...Opalio je tadasnju devojku ili zenu Ronalda,i Ronaldo je porucio Moratiju da bira ili on ili Sedorf...

Ovaj je naravno odabrao Ronalda jer je tada bio bolji igrac i eto prodase ga...Samo mi nije jasno sto Milanu mogao je nekom drugom:)

Ne volim te igrače baš što idu iz rivalskih klubova, al' ne bi mi smetalo da on dođe...a i Ibra bi verovatno voleo, bolje Milan (koji igra LŠ), nego Siti koji ne igra...a kako će tek onda Ibru mrzeti navijači Intera, i ovako ga ne vole, a tek iz Juve-a...čim primi loptu ima da mu zvižde...
Dobro se snalazi, u pravu si, nego nisam siguran da li Milan ima toliko para...:neutral:

Za Ibru to nije nista cudno,presao je iz Juvea u Inter vec...Ali ovog puta on je prvo zvao Moratija da ga moli da ga ovaj otkupi od Barse,a posto je ovaj to odbio,sada mu je ostao samo Milan kao mogucnost u Italiji...Sto se tice velikih klubova naravno,ne bi on igrao za Parmu ili tako nesto:D

Bolje mu je u Milanu zbog lige sampiona ali bi mnogo veci kes imao u Citiju...

Da ovi iz Juvea ga ne podnose,ako predje u Milan zamrzece ga i Interovi maksimalno...

A sto se tice para ima Milan sigurno para,samo Berluskoni nece da se otvori ...

Poslednja izmena:
To je istina...Pa Pirlo je potekao u Interovoj skoli,i Morati degen ga proda Milanu,a ovaj postane jedan od najboljih vezista sveta...Ali on je svejednio nas proizvod iako je slavu doziveo u vasem dresu:D

Srecom pa se Morati vise skoro nista ne pita oko transfera u Interu,sad to vode direktori Branka i ostali,Morati samo daje kes i tako treba da bude...

A sto se tice Sedorfa jel znas tu pricu za njega sto je otisao iz Intera...Opalio je tadasnju devojku ili zenu Ronalda,i Ronaldo je porucio Moratiju da bira ili on ili Sedorf...

Ovaj je naravno odabrao Ronalda jer je tada bio bolji igrac i eto prodase ga...Samo mi nije jasno sto Milanu mogao je nekom drugom:)

Nisam znao ovo za Sedorfa i Ronaldovu devojku...zanimljivo...:lol:
Pirlo je bio izuzetan, sada već dosta, dosta slabije igra, nije toliko on star, mada mislim da ne bi pogrešili da su ga prošlo leto prodali Čelsiju...

Za Ibru to nije nista cudno,presao je iz Juvea u Inter vec...Ali ovog puta on je prvo zvao Moratija da ga moli da ga ovaj otkupi od Barse,a posto je ovaj to odbio,sada mu je ostao samo Milan kao mogucnost u Italiji...Sto se tice velikih klubova naravno,ne bi on igrao za Parmu ili tako nesto:D

Bolje mu je u Milanu zbog lige sampiona ali bi mnogo veci kes imao u Citiju...

Mnogo veću bi imao u Sitiju, čuo sam da su mu ponudili 220.00 evra nedeljno.:eek:
A J. Toure-u daju 200.000.:dash:

Da ovi iz Juvea ga ne podnose,ako predje u Milan zamrzece ga i Interovi maksimalno...

Čoveče, mrzeće ga cela Italija, a i sada ga dosta njih mrze, pogotov ovi iz Juve-a, a i znam da je imao sukob sa Interovim navijačima, kada je dao gol, ako se ne varam Laciju, znam da ih je ''utišavao''...tada mu je i Murinjo pokazivao da nije normalan.

A sto se tice para ima Milan sigurno para,samo Berluskoni nece da se otvori ...
Tu si u pravu, imaju oni mnogo, mnogo para tj. Berluskoni, koliko se samo taj nakrao...mogao bi malo da uloži, ali on ne želi ništa da ulaže, skoro je izjavio da neće ništa ulagati...:dash:

Nisam znao ovo za Sedorfa i Ronaldovu devojku...zanimljivo...:lol:
Pirlo je bio izuzetan, sada već dosta, dosta slabije igra, nije toliko on star, mada mislim da ne bi pogrešili da su ga prošlo leto prodali Čelsiju...

Istina tako je bilo...Spletom okolnosti je zavrsio kod vas:lol:

Mator je Pirlo vec ne moze on sada da igra konstantno na visokom nivou...

Milan je trebao i morao da napravi smenu generacija 2007 godine posle osvojene LS...

Mnogo veću bi imao u Sitiju, čuo sam da su mu ponudili 220.00 evra nedeljno.:eek:
A J. Toure-u daju 200.000.:dash:

Čoveče, mrzeće ga cela Italija, a i sada ga dosta njih mrze, pogotov ovi iz Juve-a, a i znam da je imao sukob sa Interovim navijačima, kada je dao gol, ako se ne varam Laciju, znam da ih je ''utišavao''...tada mu je i Murinjo pokazivao da nije normalan.

Tu si u pravu, imaju oni mnogo, mnogo para tj. Berluskoni, koliko se samo taj nakrao...mogao bi malo da uloži, ali on ne želi ništa da ulaže, skoro je izjavio da neće ništa ulagati...:dash:

Citao sam da je Jaja Ture postao najplaceniji igrac na svetu...A Ibri nude jos vise da dodje kod njih...Uzas sad vec preteruju sa tim ciframa sumanutim.

Pa realno ako predje Ibra kod vas,zamrzece ga i Interovi a kad se na to dodaju Juveovi,to je onda dobar deo Italije koji ce ga mrzeti...Ali bole njega patka on gleda svoj interes:D

Citao sam i ja za Berluskonija da je rekao da nece dovoditi skupa pojacanja...Mozda ga je stvarno ova ekonomska kriza dobro udarila:lol:

Back