A.C. Milan

Ma jebbe mi se za Milvol, to je fora iz Mućki :D ...

Primeru sam voleo tek malo manje od kalča, a navijah za La Korunju kad je Đalminja žario i palio ... Ne volim ni španski jezik (iako i njega znam, ne odlično doduše), a isto kao i kod Engleza volim njihovu kinematografiju ... Italija mi je oduvek bila najzanimljivija od svih zemalja, od kulture i umetnosti, preko kinematografije pa do fudbala ... Najviše bi mi legla posle Srbije :D ....

Mucke su najjace, omiljena serija!

Djalminha...uh kako je on bio dobar igrac! svi smo tad u skoli bili Deportivo kad igramo fudbal... mislim da je veca pomama bila na njih nego kasnije na Kjevo...

I meni je Italija uvek bila strava, pogotovo mi se svifja njihov jezik... malo je ciganski, ali tako je nekako masan, veseo, slobodan.... lupam,ali eto...

Hej ljudi,pa da li ste videli kako je prosao Inter :D :D :D

Dakle,samo jos Roma da zezne stvar danas i mi imamo fine sanse da se od sledece nedelje napokon docepamo prvog mesta :D :D :D

Doduse,Rma igra sa Atalantom a mi sa Katanijom....Realno,igramo sa malo tezim rivalom :p :p :p

Kakva situacija...Inter posle ovog kola 99% prepusta prvo mesto Romi...I bezi mu Roma 2 boda....A mi mu se priblizavamo Interu na bod....Kakav kraj sezone,samo da dobijemo danas :D :D :D

Inace,juce sam procitao jednu vest koja mi je...Tja,ni tamo ni ovamo....Fora,Pato zeli da ODE iz Milana! Ako je za verovati,nas klub je opet u teskoj fiannsijskoj situaciji i razlisljau u tom pravcu.

Ako,ali amo ako je to istina,opet radimo pogresno.Iako ja ne gotivim previse Pata,ipak je on mlad igrac i trba mu dodati jos ponekog mladog.Bolje da se rese 3,4 matora igraca ove sezone + jos 3,4 sledece sezone...Dovedu 2 vrhunska ove,2 one sezone....I eto,za godinu i po dana potpuno obnovljena ekipa :D

Ma nece nikoga dovesti...pricalo se da je Leonardo trazio pare za napadaca...sutradan galijani a prekosutra braida rekli da ako leonardo ode Tassoti je spreman da zauzme njegovo mesto.... toliko o njihovim ambicijama...doveli su igraca iz kjeva koji ima 34 godine, hoce da produze ugovor sa didom.... i kao jedino pojacanje za sledecu sezonu najavljuju ponovnu pozajmicu bekama... ***** im ja mater...

A nemamo sanse u zavrsnici... igramo sa juveom,fiorentnom,palermom,djenovom,sampdorijom...a nismo u stanju poslednji livorno da pobedimo kod kuce.... nadam se samo da ce roma osvojiti prvenstvo....

Povlaci rec bedo :P

Mene vise strah recimo Katanije kao gosta nego Juvea. Njih smo vec nadigrali i ako do poslednjeg kola budemo u igri nema razloga da ih ne dobijemo. Nego, pre toga a posle ove izuzetno teske tekme sa Katanijom gostujemo Sampdoriji pa Palermu. 4 boda iz te dve utakmice bi bili kao kuca. Potom docekujemo Fiorentinu, koju smo srecno dobili pa gostujemo Djenovi koju smo napunili. Raspored jeste tezak ali ako ne mozemo da igramo dobro u kontinuitetu onda i ne zasluzujemo titulu. Na muci se poznaju junaci, iskustva imamo, kao i kvaliteta. Aj nek nam je sa srecom pa cemo videti sta ce biti :roll:

Eto gubimo kod kuce od katanije 2:0 na poluvremenu....eeeeeej pa koliko su oni mrtvi jeeeeeee pa ne mogu da verujem kako su upropastili klub mamu im krvopijsku.............. bar Roma vodi protiv Atalante, navijam da oni uymu skudeto, Milan niti moze niti je zasluzio.....a nadam se da ce inter da posustane,imaju paklen ritam do kraja...

Milan igra kao jedno malo,fino govance....Taman kad su mogli da naprave nesto,taman da pridjes Itneru na bod ti sta uradis?Zeznes stvar.....Sad nam Roma bezi,koliko,4 ili 5 bodova,Inter 3....Katastrofa!

Licno,ne razumem odluku da se promeni Leonardo....OK,prva mu je sezona,odradio je do sada dobar posao,mozda je pravio neke pocetnicke greske sa menjanjem igraca ali.....On ej covek pocetnik u velikoj ligi i OK se snasao....I sad treba da ga menjaju.

Ima istine u tome da Milan tapka u mestu.Ne bi me cudilo da stavrno prodaju Pata,mozda se sete da daju jos nekog mladog igraca,sta znam....

srle leonarda hoce da oteraju jer trazi kes da se dovede par igraca i da se on pita kojih......a njima ne pada na pamet tako nesto, i zato im je lakse njega da sutnu i da ostane tassoti koji nece smeti da trazi nista...mozda ce cak da bude i trener/igrac.....a ako on slucjno se pobuni kontam da je sledeca opcija da galijani bude trener...sve samo da ne daju ni dinar a sto vise da izvuku....

Znaci,uzeh ja iz Balkan beta kladionicarke novine i citam,uzivam,kladim se i vidim...Sta????

AC Milan se pojacava sa dva igraca u toku ove sezone i tokom sledece...Aj pogadjajte sa koja dva?

Prvi je Ronaldinjo,dakle,izgleda da je gotova stvar da potpise ugovor koji je 25% nizi od prethodnog..Ako on prihvati to,svaka cast,znaci da ipak i dalje zeli da igra fucu a da juri pare...Pa valjda ih je do sada nahvatao :D

Ali onda ide druga,udarniaj vest.....Galijani je predlozio Paolo Maldiniju da se VRATI i da odigra poslednjih 5,6 kola ovog sampionata i da pomogne ekipi da osvoji titulu jer nema nikog sem Tiaga Silve da mu ira kao centralni defanzivac!!!! nesta je valjda opet povredjen pa mu je ponudio...A jos gore,fora je da ce mu ponuditi da to igra i sledece sezone! Maldini je imao 24h da razmisli ali je na kraju odbio tu mogucnost.....

A zamisli foru da se predomisli i potpise ugovor sledece sezone...Kuku...Covek ima 42 godine....Pa kuda ide ovaj klub?

Inace,tamo jos pise da se presednicki bord otprilike zafrkava sa Leonardom i da su vec resili da ga se rese,nego se trude da ga nateraju da sam da otkaz :( Ovo postajae sve smesnije....

Koancno smo izgubili i sve sanse za titulu....Konacno,ostala su samo dva kandidata za titulu i navijacu da to bude Roma.....

Izgubli smo od Sampdorije golom u 90-om minutu i to je tooooo.....Sad bi,da smo normalan klub,krenule korenite promene,nasle bi se pare i sve ostalo....Ali od toga neam nista i sledece sezone ocekujem da AC Milan bude na nivou Juventusa ove godine :(

cisto onako da pitam...
izvinite sto upadam :D
ali sta mislite sad o odlasku ancelottia?
znam, cinio je dosta gresaka ali...da li je on iamo neki uticaj zapravo na dovodjenje igraca,reformisanje ekipe i tako? dvije LS jesu velika stvar.
eto, nije se mnogo promijenilo...a on odlicno prolazi sa celzijem

cisto onako da pitam...
izvinite sto upadam :D
ali sta mislite sad o odlasku ancelottia?
znam, cinio je dosta gresaka ali...da li je on iamo neki uticaj zapravo na dovodjenje igraca,reformisanje ekipe i tako? dvije LS jesu velika stvar.
eto, nije se mnogo promijenilo...a on odlicno prolazi sa celzijem

Ne zalim sto je otisao al drago mi je sto mu ide dobro sa Celzijem. Voleo bih da osvoji PL :)
A sto se nas tice, svidja mi se fudba koji forsira Leo. Na zalost trenutno nemamo igrace koji mogu njegovu ideju maksimalno da odrade na terenu ali valjda ce se gazda otvoriti napokon.

Ne zalim sto je otisao al drago mi je sto mu ide dobro sa Celzijem. Voleo bih da osvoji PL :)
A sto se nas tice, svidja mi se fudba koji forsira Leo. Na zalost trenutno nemamo igrace koji mogu njegovu ideju maksimalno da odrade na terenu ali valjda ce se gazda otvoriti napokon.

da, u pravu si za leonarda...cini mi se potpuno ok, bilo bi glupo da ga smijene...1 sezona, a nije u njemu, vec u ekipi...
treba vam neki signature signing, za klub velicine kao ac milan ...i da nema 151 godinu :) (mada, ako bas hocete, Deco je uvijek slobodan :mrgreen: )

Galijani: Ne smejte se, navijaću za Inter

Potpredsednik Milana priznao da će navijati za gradskog rivala protiv Bajerna u interesu italijanskog fudbala.

Inter neće imati podršku samo svojih navijača u finalu Lige šampiona 22. maja u Madridu protiv Bajerna. Za prvaka Italije navijaće i potpredsednik ljutog, gradskog rivala, Milana, Adrijano Galijani.

On je svestan da će, ukoliko Inter ne dobije utakmicu pre izvođenja penala, Italija izgubiti četvrtog predstavnika u elitnom takmičenju i da će to mesto pripasti Nemačkoj.

Dakle, Inter i Bajern neće igrati samo za sebe, već će zastupati i nacionalne interese.

"Navijaću za Inter", jasan je Galijani.

U tekućem ciklusu Italija je imala četiri predstavnika u Ligi šampiona, tri su se direktno plasirala u grupnu fazu, dok je Fiorentina morala u kvalifikacije.

"Neroazuri' moraju da pobede, a ko god da se smeje ovom mom komentaru, ne koristi zdrav razum. Jer, ako Inter izgubi, trećeplasirani iz našeg prvenstva igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a četvrtoplasirani u kvalifikacijama za Ligu Evrope".

Milan je trenutno na trećem mestu, sa četiri boda prednosti u odnosu na Sampdoriju, tri kola pre kraja Serije A.

"Penali ili poraz Intera bi štetili italijanskom fudbalu. Zato kažem da Inter mora da dobije pre penala, inače će nas Nemci preteći", dodao je potpredsednik Milana.

Нормално да ће навијати за Интер, не видим шта је ту необично... Као што бих ја навијао за Партизан у неком евро-такмичењу, иако сам навијач Звезде...
Иначе, да ли је истина да Липи долази у Милан после СП? Ако је тако, онда мислим да је Милан главни фаворит за титулу следеће сезоне...

Нормално да ће навијати за Интер, не видим шта је ту необично... Као што бих ја навијао за Партизан у неком евро-такмичењу, иако сам навијач Звезде...
Иначе, да ли је истина да Липи долази у Милан после СП? Ако је тако, онда мислим да је Милан главни фаворит за титулу следеће сезоне...

Pa priča se, al' on je bio izjavio da u Italiji može trenirati samo Juventus, bilo bi odlično da dođe, mada ne verujem baš u to...:confused:

Galijani: Ne smejte se, navijaću za Inter

Potpredsednik Milana priznao da će navijati za gradskog rivala protiv Bajerna u interesu italijanskog fudbala.

Inter neće imati podršku samo svojih navijača u finalu Lige šampiona 22. maja u Madridu protiv Bajerna. Za prvaka Italije navijaće i potpredsednik ljutog, gradskog rivala, Milana, Adrijano Galijani.

On je svestan da će, ukoliko Inter ne dobije utakmicu pre izvođenja penala, Italija izgubiti četvrtog predstavnika u elitnom takmičenju i da će to mesto pripasti Nemačkoj.

Dakle, Inter i Bajern neće igrati samo za sebe, već će zastupati i nacionalne interese.

"Navijaću za Inter", jasan je Galijani.

U tekućem ciklusu Italija je imala četiri predstavnika u Ligi šampiona, tri su se direktno plasirala u grupnu fazu, dok je Fiorentina morala u kvalifikacije.

"Neroazuri' moraju da pobede, a ko god da se smeje ovom mom komentaru, ne koristi zdrav razum. Jer, ako Inter izgubi, trećeplasirani iz našeg prvenstva igraće u kvalifikacijama za Ligu šampiona, a četvrtoplasirani u kvalifikacijama za Ligu Evrope".

Milan je trenutno na trećem mestu, sa četiri boda prednosti u odnosu na Sampdoriju, tri kola pre kraja Serije A.

"Penali ili poraz Intera bi štetili italijanskom fudbalu. Zato kažem da Inter mora da dobije pre penala, inače će nas Nemci preteći", dodao je potpredsednik Milana.

Gleda ćelavi majmun svoje interese, da ide i 4. u LŠ, verovatno je svestan da Milan sledeće sezone ne može više od 4...

Pa ti navijaj za Partizan na F4, kao sto cu i ja. Sto se Lipija tice mislim da su to obicni tracevi, Leo verovatno odlazi a trenutno najvise sansi da ga nasledi ima Van Basten. Opet kazem tako se pise...mozda nista od navedenog nije tacno.

Back