A.C. Milan

Berluskoni: "Možda ću prodati Milan"

Berluskoni najavio promenu vlasnika kluba.

Berluskoni je priznao da, nakon 24 godina provedenih u upravi Milana, razmišlja o prodaji ekipe.

"Možda prodam Milan", rekao je Berluskoni.

"Prodavanje kluba bi ugrozilo moju reputaciju. Teška je to odluka. Setite se prodaje Kake. Izgubio sam tri poena na izborima. A s obzirom da vlada ekonomska kriza, bilo bi teško pronaći kupca", dodao je.

Ovakvo razmišljanje Berluskonija je posledica raznih kritika od strane navijača zbog nezadovoljstva načinom na koji on upravlja klubom.

Međutim, dodatni razlog bi mogla da bude i ekonomska kriza

Trenutno mu je reputacija kod navijaca Milana znatno gora nego prilikom prodaje Kake, tako da ako se odluci prodati klub moze biti samo na dobiti. To je trenutno bolja varijanta i za njega i za navijace. Hvala njemu na svemu ali borba za ligu sampiona mozda zadovoljava navijace Sampdorije, Palerma...nas ne nikako.

Upravo tako,sve mi se cini da ec AC Milan potresti ozbiljan kriza...I sto se tice para,i vlasnika i same organizacije....Tja,ipak ej Milan veliki klub,ali mozemo ocekivati da ce mo par godina biti tu negde,od 4 do 7 mesta....Grrrrrr....

Po meni je najveci problem u Milanu - starost nekih igraca.
Dobar je meni Pirlo i Gatuzo, ali ipak, mozda je vreme da prepuste Milano mladjim igracima.

Ne znam, to je moje misljenje. A i Berluskoni, prodao Kaku?!

Ajde ti decko malo iskuliraj, Milan je po svim sportskim parametrima medju 5 klubova u Evropi, ako ne i u uzem krugu. Trenutno je u krizi ali nece ni ona doveka, mada tacno je da joj se jos ne nazire kraj.

Elem, skroz sam sjebban posle poraza od Gane. Ali ajde idemo dalje, nije valjda sve izgubljeno...

Naidjoh slucajno na netu na nove dresove Milana za sezonu 2010/11, nisu losi. Evo pogledajte:

27y8kd1.png

303fznk.jpg

Moram na ovoj temi da pohvalim Onjevua, dečko je odigrao doktorski i bez problema zaustavio sve one zvezde iz Engleske :worth: ...

Sa Tiago Silvom ako se uigra može da čini paklen tandem, ali problem je oće li dobiti šansu u Milanu ...

Ajde ti decko malo iskuliraj, Milan je po svim sportskim parametrima medju 5 klubova u Evropi, ako ne i u uzem krugu. Trenutno je u krizi ali nece ni ona doveka, mada tacno je da joj se jos ne nazire kraj.

Elem, skroz sam sjebban posle poraza od Gane. Ali ajde idemo dalje, nije valjda sve izgubljeno...

Naidjoh slucajno na netu na nove dresove Milana za sezonu 2010/11, nisu losi. Evo pogledajte:
27y8kd1.png

303fznk.jpg

Sviđaju mi se naši novi dresovi, ja sam tražio da vidim, ali nisam našao.:ok:
Mani ovu budalu gore.;)

Moram na ovoj temi da pohvalim Onjevua, dečko je odigrao doktorski i bez problema zaustavio sve one zvezde iz Engleske :worth: ...

Sa Tiago Silvom ako se uigra može da čini paklen tandem, ali problem je oće li dobiti šansu u Milanu ...

Odlično je odigrao, dobar igrač, dobro skače...
Bilo bi dobro da on i Silva čine štoperski par u Milanu, mada čisto sumnjam da će Nestu da presele na klupu, nema šanse.
U svakom slučaju trebaju mu pružiti više priliku, ove sezone ja sam ga video samo jednom, dobro, bio je i povređen.

Kaljari pustio Alegrija u Milan!

Perspektivni trener Kaljarija Masimo Alegri će se na kraju balade naći na klupi Milana naredne sezone nakoan što je klub sa Sardinije potvrdio da je završen posao sa sedmostrukim prvakom Evrope.

Alegri se već neko vreme pominjao kao novi trener Milana, ali je bilo puno problema tokom pregovora sa prvim čovekom Kaljarija Masimom Ćelinom koji nije želeo da ga pusti.

Ćelino je u aprilu suspendovao Alegrija sa klupe i doveo Džordža Melisa da vodi tim do kraja sezone, a u Milanu umalo nisu odustali od akcije ovih dana jer je Alegri imao još godiu dana ugovora sa Kaljarijem koje je Ćelino želeo da ispoštuje.

Situacja se danas ipak smirila nakon što je Alegri dobio zeleno svetlo od kluba da promeni sredinu.

“I pored razočaranja koje nam je ostavio Masimo Alegri klub je odlučio da mu omogući da ode nakon što je za njegove usluge interesovanje pokazao Milan. Iako nam je ponuđena novčana nadokanda za prevremeno puštanje Alegrija, odlučili smo se da je ne prihvatimo, a njegovim odlaskom klub je sada primoran da pronađe novog trenera“, saopšteno je iz Kaljarija.

Kako prenose mediji telefonski razgovor Ćelina i potpredsednika Milana Adrijana Galijanija je rešio sve probleme pa se popularni „Ujka Fester“ javno zahvalio kolegi po odelu.

“Uspeli smo da posle dugo vremena pronađemo zajednički jezik i ja bih želeo da se zahvalim Masimu Ćelinu to nam je omogućio transfer usput ne želevši nikakvu nadokandu“, rekao je Galijani.

Masimo Alegri (42) se smatra jednim od perspektivnijh stručnjaka u Italiji, pogovo posle rezultata sa Kaljarijem u poslednje dve sezone, a nema sumnje da je posle trenerske karijere u Aljanezeu, Grosetu, Sasuolu i Kaljariju naišao na najveći izazov od kako je 1984. godine zakoračio u profi fudbal.

Ovo je dobro po meni, mislim bio je dobar u Kaljari, možemo nešto da očekujemo!!!

Ovaj Modji i dalje zari i pali na "cizmi",malo malo pa on daje neke izjave savetuje razne klubove koga da kupe:lol: On je rekao Interu da se zajebao kad je prodao Ibru na pocetku prosle sezone,i u fazonu necete vise osvajati skudeto.A Inter onda osvoji triplu krunu,ukljucujuci Ligu sampiona :lol: Medjutim mislim da je ovaj put u pravu,Ibra je dobar u kalcu i snasao bi se lako u Milanu...

Mođi Milanu: "Kupite Ibru"

Mođi veruje da bi Ibrahimović bio idealno rešenje za probleme milanskog kluba.

Lućijano Mođi je dao savet upravi Milana, da bi trebalo da angažuju otpisanog igrača Barselone.

"Mislim da bi uprava Milana trebalo da dovede u svoje redove igrača kao što je Ibrahimović", rekao je.

On smatra da bi Ibrahimović i Pato bili sjajan duo u napadu milanske ekipe.

"Ibrahimović i Pato zajedno u napadu mogu da naprave nešto za šta je, u normalnim okolnostima, potrebno najmanje tri igrača", dodao

Ovaj Modji i dalje zari i pali na "cizmi",malo malo pa on daje neke izjave savetuje razne klubove koga da kupe:lol: On je rekao Interu da se zajebao kad je prodao Ibru na pocetku prosle sezone,i u fazonu necete vise osvajati skudeto.A Inter onda osvoji triplu krunu,ukljucujuci Ligu sampiona :lol: Medjutim mislim da je ovaj put u pravu,Ibra je dobar u kalcu i snasao bi se lako u Milanu...

Mođi Milanu: "Kupite Ibru"

Mođi veruje da bi Ibrahimović bio idealno rešenje za probleme milanskog kluba.

Lućijano Mođi je dao savet upravi Milana, da bi trebalo da angažuju otpisanog igrača Barselone.

"Mislim da bi uprava Milana trebalo da dovede u svoje redove igrača kao što je Ibrahimović", rekao je.

On smatra da bi Ibrahimović i Pato bili sjajan duo u napadu milanske ekipe.

"Ibrahimović i Pato zajedno u napadu mogu da naprave nešto za šta je, u normalnim okolnostima, potrebno najmanje tri igrača", dodao

Ma ko tu budalu uopšte sluša, samo nešto lupeta!!!
Mislim da je ovde u pravu, mada skup je Ibra, nema Milan toliko!!!

Amelija prošao testove

Goman Đenove prošao je medicinske testove u Milanu i za očekivati je da Marko Amelija već u utorak potpiše ugovor sa roso-nerima. Amelija bi trebalo da, kao pozajmljeni igrač, sledeće sezone brani na “San Siru”, a ukoliko zadovolji uprava Milanista će imati “pravo preče” kupovine.

Da bi napravili mesto za Ameliju Milan je prodao rezervnog golmana Marka Storarija Juventusu.

Trebao nam je golman, ovo je dobro što su kupili.:ok:

Fabiano se sam seli u Milano

Prema pisanju Il Corriere dello Sporta, Luis Fabiano je, navodno, svojim prijateljima rekao da će se preseliti u Milano.

- Idem u Milano, ja sam njihov navijač - navodna je izjava Fabijana, koji se saigračima u reprezentaciji Brazila hvalio o novom angažmanu.

Napadač Sevilje i prošlog leta je bio meta rosonera, no Corriere tvrdi kako je ovaj put situacija drugačija. Fabiano bi donio više alternativa u napadu Milana, budući da može da igra kao centralni, ali i kao krilni napadač, kao što su Ronaldinjo ili Pato.

Sevilja za svog golgetera traži 10-12 miliona evra, a to je, po svemu sudeći, cena koja odgovara Milanu. Prošlog leta su Andalužani zahtevali 15 miliona što su na “San Siru” odbili.
Uf, bilo bi dobro da njega dovedemo, pomaže nam još što on to hoće, odličan fudbaler, odlično igra na SP...e konačno da dolaze neka pojačanja, koja su baš pojačanja, a ne neke dede koje nemaju veze...

Amelija dosao na jednogodisnju pozajmicu pa kako se pokaze.... a Fabiano jeste dobar ali ima vec 30 godina i samo jos godinu dana ugovora ludo bi bilo dati 15 miliona za njega...za te pare mozemo dovesti mladog,dobrog napadaca....ili dodati huntelara na tih 15 -20 i ponuditi za Toresa npr.

Amelija dosao na jednogodisnju pozajmicu pa kako se pokaze.... a Fabiano jeste dobar ali ima vec 30 godina i samo jos godinu dana ugovora ludo bi bilo dati 15 miliona za njega...za te pare mozemo dovesti mladog,dobrog napadaca....ili dodati huntelara na tih 15 -20 i ponuditi za Toresa npr.

Fabiano je odličan, nego kao što kažeš te godine malo yebu, inače nema šanse da dođe Tores ili neki bolji napadač kod nas, jel relno nemamo neki jak tim.
Bio bih veoma zadovoljan da dovedu i Fabiana, odlično igra i sada na SP-u za Brazil...a i izjavio je da bi voleo da igra u Milanu, odnosno čuo sam da je odbio Totenhem da bi igrao u Milanu.

Back