A.C. Milan

Papastathopoulus sluzbeno u Milanu

Sokratis Papastathopoulos (22) prelazi u Milan na posudbu.
Genoa i Milan su dogovorili uvjete oko dolaska Sokratis Papastathopoulos u Rossonere.
Grčki igrac ce preci u Milan na posudbu, a ako bi ga htjeli otkupiti moraju platiti 7.000.000 €, prema Sportitalia.
Ovaj transfer ce biti naj vjerotnije objavljen za 48 sati s obje strane.
Genoa je zeljela Ignazia Abatea kao zamjenu ali je Milan odbio ne zvanicno su zainteresovani i za Massima Odda s kojim je Milan produzio ugovor do 2012.

Slažem se sa tim da bi ga trebalo menjati za Robinja, Ronaldinjo sad već ima 30 godina, ugojio se, šta će nam...i još sledeće sezone može da ode kao slobodan igrač...mada čuo sam da su iz Milana demantovali da ide, šteta...što se tiče Džeka, mislim da za to nema šanse, Volfsburg ga ceni 50 miliona, nemamo mi te pare...Ibrahimović, mislim da nam ne treba, jeste odličan bio u Italiji, ali ko zna, a i preskup je...bolje da dovedu Robinja ili Luis Fabijana...
Čujem da je Kaka' na transfer listi Real Madrida, treba njega da vratimo.:D

ma ne ceni ga toliko...ja sam svuda citao da ga cene 40 ali garantovano bi ga dali za trideset odmah..... mislim da bi bilo ok huntelar,kaladze i 10 miliona i za njih i za nas...za ovu dvojicu su bili zainteresovani,mada su sada kupili kjaera.... popizdecu ako dovedu fabijana....nenormalno je da se za igraca u njegovim godinama kome istice ugovor sledece sezone da 20 miliona koliko ovi traze, a i mislim da od toga nema nista, milan ga ni ne spominje od prosle godine,samo njegov agent svaki dan nesto trabunja....
Od kake tek nema nista, ako real i bude hteo da ga proda on moze samo u siti ili u celzi a u siti nece,,,,
Galijani je juce rekao da bi mogli da prodaju huntelara a kupe podolskog, ni ta ideja mi se ne svidja....

Berluskoni: "Kad vidim koliko sam potrošio na Milan, hoću da se onesvestim"

Berluskoni je izrazio zabrinutost zbog velikih troškova ekipe.

Silvio Berluskoni je obavestio čelnike milanske ekipe da je prošlo vreme velikih transfera i da mora malo da se prištedi u narednom prelaznom roku.

Iako se poslednjih dana špekulisalo o prelasku Edina Džeka i Lukasa Podolskog u Milan, ekipa se suočava sa finansijskim problemima, tako da u prelaznom roku najverovatnije neće biti ojačana velikim imenima.

"Za sedam godina sam uložio 427 miliona evra u klub. Kada sam pogledao bilans stanja, malo je falilo da se onesvestim", rekao je Berluskoni.

Nedavno se takođe pominjalo da će kompanije Gasproma i Falj Emirejts preuzeti klub od Berluskonija.

"Ukoliko mi ponude 427 miliona evra, pristaću", dodao je.

ma ne ceni ga toliko...ja sam svuda citao da ga cene 40 ali garantovano bi ga dali za trideset odmah..... mislim da bi bilo ok huntelar,kaladze i 10 miliona i za njih i za nas...za ovu dvojicu su bili zainteresovani,mada su sada kupili kjaera.... popizdecu ako dovedu fabijana....nenormalno je da se za igraca u njegovim godinama kome istice ugovor sledece sezone da 20 miliona koliko ovi traze, a i mislim da od toga nema nista, milan ga ni ne spominje od prosle godine,samo njegov agent svaki dan nesto trabunja....
Od kake tek nema nista, ako real i bude hteo da ga proda on moze samo u siti ili u celzi a u siti nece,,,,
Galijani je juce rekao da bi mogli da prodaju huntelara a kupe podolskog, ni ta ideja mi se ne svidja....

Ne verujem u dolazak Džeke, iako je sada izjavio da želi u Milan, mi ne možemo da se nosimo sa Sitijem ili nekim drugim klubom, da Džeko bira, on bi u Milan, al' ne pita se samo on, Volfsburg hoće da uzme što više para.
U pravu si što se tiče Fabijana...ali ipak je odličan igrač...:ok:
I ja ne verujem u dolazak Kake, ali bih jako voleo da se vrati...:D
Mislim da u svakom slučaju trebaju prodati Huntelara...inače ja bih od ovih napadača najviše voleo da dođe Robinjo, mlad je, a ekstra igrač.:super:
Evo sad jedna dobra vest.

"Građani" nude Robinja Milanu

Uprava Mančester Sitija želi na sve načine da se oslobodi Brazilca. Mnogi bi ga doveli, ali je problem ogromna plata.

Čelnici Milana u 26 - godišnjem Robinju vide odgovarajuću zamenu za odlazeću zvezdu kluba, Ronaldinja.

Međutim, problem za Milan bi mogla da predstavlja cena od 20 miliona funti, kao i nedeljna plata igrača, koja bi iznosila oko 160.000.

Postoji mogućnost pozajmice, ali bi Milan morao da oslobodi dodatna sredstva za ovaj transfer.

Rosoneri su već izjavili da i moguće angažovanje Podolskog u najvećoj meri zavisi od toga da li će uspeti da prodaju neke igrače.

Berluskoni: "Kad vidim koliko sam potrošio na Milan, hoću da se onesvestim"

Berluskoni je izrazio zabrinutost zbog velikih troškova ekipe.

Silvio Berluskoni je obavestio čelnike milanske ekipe da je prošlo vreme velikih transfera i da mora malo da se prištedi u narednom prelaznom roku.

Iako se poslednjih dana špekulisalo o prelasku Edina Džeka i Lukasa Podolskog u Milan, ekipa se suočava sa finansijskim problemima, tako da u prelaznom roku najverovatnije neće biti ojačana velikim imenima.

"Za sedam godina sam uložio 427 miliona evra u klub. Kada sam pogledao bilans stanja, malo je falilo da se onesvestim", rekao je Berluskoni.

Nedavno se takođe pominjalo da će kompanije Gasproma i Falj Emirejts preuzeti klub od Berluskonija.

"Ukoliko mi ponude 427 miliona evra, pristaću", dodao je.

Ma jeste ulagao je, dovodili smo sve igrače svetske klase...:roll:
Neka proda klub...i ide više...

Real M. želi Thiaga Silvu

El Mundo Deportivo sugerira da bivši trener Intera a sad novi trener Real Madrida šef Jose Mourinho zeli dodati svojoj odbrani Milanovog igraca Thiaga

Devet puta osvajači Lige prvaka imali su velikih problema u odbrani prošle sezone nakon što se Pepe ozlijedio, a sada su u potrazi za novim odrambenim igračima, blizu su dovodjenju Ashley Cole iz Chelsea, a sad žele Silvu.
25-godišnji Silva imao je sjajnu sezonu u crno & crveno kao što je već u svojoj prvoj godini osvojio počasno mjesto u prvih 11 u Milanu.

Silva je već izjavio da bi želio ostati u Milanu. Igrač je posle Svietskog kupa otisao na odmor.

attachment.php

Rekoh ja...
Dinho ostaje , nista od Dzeke

Adriano Galliani otkrio je planove Milana oko transfera.
Ronaldinho ostaje u Milanu. Nismo dobili nikakve ponude od Flamenga ", Galliani je inzistirao. "Ponavljam: Dinho će igrati sljedeće sezone u Milanu.
"Uncle Fester", govorio je kasnije o Sokratis Papastathopoulos. 22 godisnjem igracem Geonove koji je povezan s Milanom, a Galliani je potvrdio pregovore.
"Mi smo u pregovorima s Genoviom u vezi Papastathopoulos u ovom trenutku", izjavio je. "Mi ćemo vidjeti što će se dogoditi tijekom sljedećeg dana."
Na pitanje o nedavnim glasinama sugerirajući da su se ponovno pridružili utrci za Wolfsburgovu zvijezdu Edin Džeko, Galliani je rekao: "Džeko Milan? Nema pregovora. "

Sutra sastanak Ronaldinha i uprave!

Cini se da je napokon odluceno rijesiti pitanja koja se pisu o odlasku Ronaldinha.Sutra ce Ronaldinho i njegov menadzer sastati se sa celnim ljudima Milana i rijesiti jednom zauvijek pitanje hoce li ostati ili ce nastaviti karijeru u Flamengu.
Ako Ronaldinho ode postoji mogucnost da ga zamjeni Robinho kojeg Man City nudi Milanu za 20 miliona.A i vec se dogovara transfer sa Ibrahimovicem a mozda ostanak Dinha bi sve to mogao promijeniti.

Super! Neka ide i neka dovedu Robinja...:worth:

Milan - televizija "dovodi" pojačanja?

Unosni ugovor za TV prava bi mogao da popravi "krvnu sliku" tima.

Milan velikaIako je većina klubova u Seriji A odlučilla da svoja prava prenosa proda Unikredit kompaniji, Inter Milan i Sampdorija su se odlučili za Mps.

Prema tom ugovoru, Milan i Inter će u narednoj sezoni, na TV pravima, zaraditi od 75-90 miliona evra, dok će sampdorija zaraditi od 38-40 miliona.

Ovaj novac će biti iskorišćen u različite svrhe, mada bi navijači najviše voleli da vide neka nova pojačanja u timu.

Bord direktora će dobro razmotriti u šta bi najpre trebalo da se uloži taj novac, a već se pominje podmlađivanje tima kao prioritet.

Sutra startuje Milan, na prozivci i Berluskoni

Silvio Berluskoni objavio da će prisustvovati prvom treningu Milana u novoj sezoni. Tako nešto se nije desilo već duži niz godina. Navijači očekuju od njega dela, ne reči...
BerluskoniSilvio Berluskoni će, ukoliko mu to obaveze bude dozvolile, po prvi put posle nekoliko godina prisustvovati prvom treningu Rosonera u sezoni, koji će voditi novi trener Masimilijano Alegri.

Prvi čovek Milana ima veoma loš odnos sa navijačima, koji nemaju razumevanja sa poslednja posrtanja kluba.

Navijači se nadaju da će Berluskoni na prvom treningu objaviti imena zvučnih pojačanja, koja su neophodna ovoj ekipi da bi se vratila u sam vrh italijanskog fudbala.

Pato: Milan može da osvoji Ligu šampiona

Napadač Milana Alešandre Pato očekuje da će, za razliku od prethodnih sezona, "Rosoneri" igrati značajnu ulogu kako u Ligi šampiona, tako i u Seriji A.

Jedan od najvećih klubova Evrope, Milan je u prošloj sezoni eliminisan u osmini finala Lige šampiona, dok je u italijanskom prvenstvu zauzeo treće mesto sa 12 bodova manje od aktuelnog šampiona, gradskog rivala Intera.

Pato je zbog povrede, propustio veliki broj utakmica Milana u prošloj godini, nastupivši za klub na samo 25 mečeva u svim takmičenjima, ali Brazilac veruje da će pod rukovodstvom novog trenera Masimilijana Alegrija, crveno-crni imati mnogo više uspeha.

"Spreman sam. Ove godine želim da sve uradim kako treba, i da ostvarimo ono najbitnije, pobede. Sa novim trenerom možemo da osvojimo Seriju A i Ligu šampiona", ubeđen je Alešandre Pato.

Uprkos najavama, za sada nije bilo značajnijih transfera na "San Siru", a i ostanak Ronaldinja je pod velikim znakom pitanja, pa je teško očekivati da bi, bez kvalitetnih pojačanja, Milan u novoj sezoni mogao da ostvari rezultate adekvatne renomeu kluba.

Pato: Milan može da osvoji Ligu šampiona

Napadač Milana Alešandre Pato očekuje da će, za razliku od prethodnih sezona, "Rosoneri" igrati značajnu ulogu kako u Ligi šampiona, tako i u Seriji A.

Jedan od najvećih klubova Evrope, Milan je u prošloj sezoni eliminisan u osmini finala Lige šampiona, dok je u italijanskom prvenstvu zauzeo treće mesto sa 12 bodova manje od aktuelnog šampiona, gradskog rivala Intera.

Pato je zbog povrede, propustio veliki broj utakmica Milana u prošloj godini, nastupivši za klub na samo 25 mečeva u svim takmičenjima, ali Brazilac veruje da će pod rukovodstvom novog trenera Masimilijana Alegrija, crveno-crni imati mnogo više uspeha.

"Spreman sam. Ove godine želim da sve uradim kako treba, i da ostvarimo ono najbitnije, pobede. Sa novim trenerom možemo da osvojimo Seriju A i Ligu šampiona", ubeđen je Alešandre Pato.

Uprkos najavama, za sada nije bilo značajnijih transfera na "San Siru", a i ostanak Ronaldinja je pod velikim znakom pitanja, pa je teško očekivati da bi, bez kvalitetnih pojačanja, Milan u novoj sezoni mogao da ostvari rezultate adekvatne renomeu kluba.

Bas je vickast ovaj Pato...Mozda moze ali na soniju:D

Realno sa ovim timom nemaju nikakve sanse...Mora ekipa na remont ako zele trofeje...

Trenutno su Barsa,Real,Celzi,Mancester,Inter i Bajern mnogo jaci od Milana...
Sto se najbolje videlo u medjusobnim duelima Milana sa Mancesterom i Interom,lagano su ispraceni sa puno golova u mrezi...

Milan ako hoce trofeje ne moze da se oslanja na Ronaldinja,jer je on nestabilan i ne moze da igra cele sezone u vrhunskoj formi.Moze da odigra mesec dva odlicno i onda pad...

Treba vam bar 3-4 kvalitetna i mladja igraca,da bi bili ponovo konkurentni u Evropi i u Italiji...To je realnost koju svaki navijac Milana zna...

Bas je vickast ovaj Pato...Mozda moze ali na soniju:D

Realno sa ovim timom nemaju nikakve sanse...Mora ekipa na remont ako zele trofeje...

Trenutno su Barsa,Real,Celzi,Mancester,Inter i Bajern mnogo jaci od Milana...
Sto se najbolje videlo u medjusobnim duelima Milana sa Mancesterom i Interom,lagano su ispraceni sa puno golova u mrezi...

Milan ako hoce trofeje ne moze da se oslanja na Ronaldinja,jer je on nestabilan i ne moze da igra cele sezone u vrhunskoj formi.Moze da odigra mesec dva odlicno i onda pad...

Treba vam bar 3-4 kvalitetna i mladja igraca,da bi bili ponovo konkurentni u Evropi i u Italiji...To je realnost koju svaki navijac Milana zna...

Tačno! Što se tiče pojačanja, nema šanse, možda dovedemo jednog napadača, kad bi to bio Robinjo, al' koliko je to sve moguće.:neutral:

Al' ko zna, možda budemo dobri i s' ovim, ko zna šta će Alegri da uradi, možda bude dobar i Pato ''eksplodira''...sve je moguće...:lol:

Nikad ne reci nikad...Ali realno kao sto rekoh cak i da Pato eksplodira,mislim da vam on nece biti dovoljan da uzmete Ls,a ni kalco...Mora biti nekoliko dobrih pojacanja...

Kad bi recimo doveli Dzeka,Ozila i Vidica,onda bi vec imali daleko bolji tim i mogli bi necemu da se nadate...A to su pojacanja u svim linijama tima i tesko ce Berluskoni dati toliko para...

Nikad ne reci nikad...Ali realno kao sto rekoh cak i da Pato eksplodira,mislim da vam on nece biti dovoljan da uzmete Ls,a ni kalco...Mora biti nekoliko dobrih pojacanja...

Kad bi recimo doveli Dzeka,Ozila i Vidica,onda bi vec imali daleko bolji tim i mogli bi necemu da se nadate...A to su pojacanja u svim linijama tima i tesko ce Berluskoni dati toliko para...

Teško da ćemo uzeti bilo koji trofej, al' ko zna...
Ma kakav Džeko, Ozil, Vidić...ja ni ne maštam o tome, znam da nema šanse, Berluskoni je već rekao da neće ulagati, tako da bih barem jednim pojačanjem, u napadu, Robinjo...ili nešto tako...bio presrećan, mada koliko je i to realno.

Grk prešao u Milan

Milan je izgleda odlučio da malo podmladi tim za narednu sezonu. Plejadi prekaljenih igrača "roso-nera" pridružio se dosadašnji defanzivac Đenove, Sokratis Papastopulos (22), koji je prema pisanju medija potpisao ugovor na četiri godine, a po sezoni biće "dobar" 1,2 miliona evra.

"Roso-neri" su putem zvaničnog sajta potvrdili realziaciju transfera, a Đenova je od Milana dobila pravo na 50 odsto ugovora trija mladih igrača kluba sa "San Sira", Namdija Odumadija, Rodnija Štrasera i Đanmarka Zigonija.

Dan ranije grčki reprezentativac je saopštio da je postao novi igrač višestrukog prvaka Italije i Evrope.

- Dolazim u sredinu među odlične igrače i moraću što bolje da se uklopim - izjavio je Papastopulos, koji igra na poziciji štopera, a snalazi se i po bokovima.

Berluskoni spušta rampu Dinju

Berluskoni će pokušati da ubedi Brazilca da ostane u timu.

RonaldinjoSilvio Berluskoni je spreman da upotrebi svoje pregovaračku veštinu, kako bi naterao Ronaldinja da ostane u timu.

Vlasnik kluba će doputovati u Milan danas, na početak priprema, kako bi poželeo sreću igračima, a zatim će se pozabaviti pitanjem Ronldinjovog mogućeg odlaska, odnosno ostanka.

Ronaldinjo je u poslednje vreme bio povezivan sa prelaskom u Flamengo i LA Galaksi, ali je uprava Milana izrazila želju da zadrži nekadašnjeg najboljeg igrača sveta.

Abijati produžio ugovor sa Milanom

Golman Milana Kristijan Abijati produžio je ugovor sa italijanskim klubom na još dve godine, objavljeno je danas na sajtu "roso-nera".

Mediji spekulišu da će Abijati godišnje zarađivati dva miliona evra.

Abijati (33) je propustio početak prošle sezone zbog operacije kolena, a za mesto u prvom timu rival mu je Marko Amelija, pošto je Brazilac Dida po isteku ugovora, na kraju sezone napustio klub.

Abijati je branio još za Moncu, Juventus, Torino i Atletiko Madrid.

Navijači izviždali Berlusconija, skandirali Ronaldinhu i Allegriju

Razlog njihova nezadovoljstva politika Berlusconija, koji je stigao u Milanov trening-centar helikopterom. Mrskog vlasnika koji izbjegava uložiti u pojačanja navijači su izvrijeđali

Nogometaši Milana u utorak su se okupili u Milanellu na prozivci uoči početka priprema za novu sezonu. Okupile su se i dvije tisuće nezadovoljnih navijača. Razlog njihova nezadovoljstva politika je predsjednika kluba i talijanskog premijera Silvija Berlusconija, koji je stigao u Milanov trening-centar helikopterom oko 14.20. Mrskog vlasnika koji i ove sezone izbjegava uložiti novac u prava pojačanja navijači su izvrijeđali i izviždali.

Pokazali su također fotoreporterima svoje transparente. Na jednom je pisalo "Berlusconi, pokaži malo više ljubavi za Milan", a na drugom "Glasove si dobio, počni ispisivati čekove".

Okupljeni su navijači stoga odobravanjem dočekali svoje ljubimce-nogometaše, njih 12 koliko ih se skupilo uoči prvoga, poslijepodnevnog treninga. Među prvima je stigao Brazilac Ronaldinho, koji se dao na potpisivanje autograma, baš kao i Pato, Nesta i Inzaghi. Posebno je toplo dočekan i novi trener Massimiliano Allegri.

Zao mi je ali mislim da od Milana u ovoj sezoni u LS ne treba ocekivati nesto puno...osmina finala puna kapa...sve vise ima ozbiljnijih timova u LS a Milan mi ne deluje ozbiljnije nego prosle sezone..Daj boze da gresim jer bih voleo da Milan i Roma zaigraju u LS dobro kao i Inter..Mislim da ce Roma proci bolje u LS ove sezone nego Milan...NE NAVIJAM ni za koga od ova dva kluba ali realno kazem (da se nebi fanovi Milana nabrusili na mene).;)

Ma ko da se obrusi, mislimo i gore nego ti.....

http://www.goal.com/en/news/11/tran...-ac-milan-striker-klaas-jan-huntelaar-arrives

bilo bi dobro da ga se otarasimo, dodamo 10-15 miliona i dovedemo ekstra napadaca..... mozda bi vredelo i rizikovati sa Balotelijem...da se ubacimo u poslednji cas,ipak on navija za nas...mada ce izgleda da predje u siti.....ako ne on, tu je Dzeko koji isto navija za Milan i odabrao bi nas pre nego bilo koji drugi klub....u sitiju je guzva kada su napadaci u pitanju,mozda bi mogli opet Adebajora da probamo kupiti, mada niko od njih trojice nije bas sigurna opcija da bi nam bio idealan napadac... mislim da cemo imati gadnih problema ako ne kupimo dobrog ofanzivnog kreativnog veznog igraca... nesto sto je Gurkuf mogao da igra da ga kreteni nisu prodali..... ronaldinhu ne ide kroz sredinu, seedorf ne moze izdrzati ni pola sezone a ne celu... mozda ne bi bio losa opcija Anderson iz mancestera,za njega se prica da bi ga ferguson prodao jer nije bas zadovoljan njim, mada on ga je gurnuo nazad u sredinu dok je u portu proglasen za novog ronaldinha bas dok je igrao na toj poziciji na kojoj bi nama trebao...a ne bi bio skup..... pod hitno nam treba i dobar desni bek..... kad bi ta tri mesta kvalitetno popunili i skrpili bi nekako i ovu sezonu....

GK AMELIA (ABIATTI)
DR BONERA (ZAMBROTTA)
DL ANTONINI ( JANKULOVSKI)
DC NESTA (PAPASTATHOPOULOS)
DC SILVA (ONYEWU)
DMC FLAMINI (AMBROSSINI)
MC PIRLO ( GATUSSO (mada on bi mogao da predje u olipmijakos, sto bi bilo dobro ako se nadje prava zamena))
AMC SEEDORF (ANDERSON)
SC PATO ( ADYIAH)
SC RONALDINHO (MANCINI)
FC DZEKO ( BORIELLO)

ono....prilicno siromasno......cak i ovako "pojacani"...

Back