NS GARI
Ističe se
- Poruka
- 2.079
Naravno da ce se vratiti...Zna se na koja 2 kluba se misli kada se spomene Italija...
Inter je veliki klub, ali je uvek bio u senci ova 2 giganta...
Ono sto je predodredjeno ne menja se u momentu... Vratice se uobicajeni tok... Pre ili kasnije...![]()
Pa naravno da je tako,nece Inter sad biti dozivotni sampion
Valjda si skontao da se zajebavam malo...Jbtt nije mi ovo pitanje zivota ili smrti,volim ja Inter,ali nisam bas toliko lud.Opusteno kad tad ce Juventus opet biti sampion,videcemo koliko cete jos cekatiE sad moram da te ispravim.Rekao si da je Inter bio uvek u senci dva velika rivala,a to nije tacno.Bio je u senci tokom 80-setih i 90-setih istina,ali tokom 60-setih i 70setih nije tada je Juve(a i Milan) bio u senci Intera koji je tada osvojio dve titule sampiona Evrope i jos igrao nekoliko finala.Dok Juve tad nikakve uspehe nije postizao u Evropi,vi ste tek 1985 postali prvaci Evrope prvi put.Znaci svaka ekipa je imala svoj period dominacije.U Italiji postoje tri giganta,i to su Juventus,Milan i Inter,to svako ko prati kalco i fudbal zna...
A kad si vec rekao zna se na koga se pomisli kad se kaze Italija,to reci navijacima Milana a ne meni
Jel znas koja tekma je najveca zvanicno u Italiji?Pa Juventus-Inter,to se zove derbi cele Italije,jer su to najpopularniji klubovi u Italiji.A i tada kad se prvi put taj naziv pojavio Juve i Inter su bili dva najtrofejnija kluba na cizmi.Nazalost nas je Milan prestigao,kad je pocela Berluksonijeva era...Juventus je ubedljivo najpopularniji klub u Italiji,posle njega ide Inter,pa tek onda Milan.Ja znam jednog italijana koji zivi u okolini Torina i veliki je fan Juventusa.Zamisli zove se Alessandro
I sta mislis ko mu je idol?Pa naravno Del pjero
Poslednja izmena:
Zna se na koja 2 kluba se misli kada se spomene Italija...
Mada,ako se desi neka bajkovita prica,mozda za 2 kola budemo i prvi
Ja mu kazem bez obzira sto nisu 20 godina sampioni Engleske bili,oni su i dalje trofejniji od vas,i u domacim takmicenjima i u Evropi...Plus sam mu pomenuo da Real ima 9 titula sampiona Evrope i mnogo vise titula u domacoj ligi nego Manu,i jos nekoliko klubova koji su trofejniji od njih...Ali ne vredi covek drzi svoje i nece da popusti.Kad sam ga saterao u cosak,iskusno je narucio novu turu piva i kao ajde da nazdravimo