A.C. Milan

@Johnny
Jedno je zelja, drugo su mogucnosti... Da je sampionat korektan Inter bi osvojio titulu sa 10 bodova razlike...
Ni sa ovim se ne slazem. Roma em je ostecena em je ne prati sreca u zadnja dva kola. Sto svojom krivicom sto krivicom sudija su u zadnja dva kola osvojili samo 2 a zasluzili svih 6 bodova. Da ne pricam o tome kako igraju najlepsi fudbal i o tome koliko je veliki Toti utakmica propustio. Kapa dole Raijeriju, po mojim standardima je medju 5 trenera u Evropi.

Nemoj zamjeriti sta...jer ja uvijek kazem ono sto mislim...;)
Meni je Ambrozini(uz Pirla) vas najbolji igrac...vecina vas(tifoza Milana) ga ni ne voli...
Ne volim ga ali ga postujem, mada daleko manje od Pirla.

U bre ljudi al ste se raspisali,jedva stizem da vas pratim :)

Gledam,akzete da je Bekamovo odsustvo mizerno....Hmmmm...OK,on stvarno ove godien igra dosta slabije nego prosle,ali ljudi..Pogledajte protiv Mancestera,ubacivao je lopte bas kako treba. I na kraju krajeva,pa ko ce nam igrati po desoj strani? OK,sad mozemo da pricamo o Sedorfu,ali i on je mator...Jeste,jak je kao konj i daljemedjutim,mislim dca vise ne moze da izdrzi ritam da svaki mec odigra kao pre recimo 5 godina i tu moze biti veliki problem Milana po desnoj strani.

Pato,koji je jedno od resenja je meni...Tja,jos prosle sezone sam pricao da bi trebalo da ode negde,npr u Kataniju ili Bolonju(lupio sam) na godinu dana,pa da se vrati i igra finu rolu u Milanu.Slazem se da ce te sada reci,hej,pa covek se nadavo golova,ali ljudi....On je sebican koliko hoces,pa ja to skorije nisam video :( E sad,mozda su samo u pitanju godine,mozda je on stvanro takav,videcemo.

Nedostatak Neste u odbrani moze da znai i kraj ansim nadanjima za titulu.Zasto? Bonera ce od 8 meceva 5 odigrati kako treba i onda ce zasrati 3 meca provereno.Favali,Zambrota i ostali ljudi sto cekaju unuke vise nisu za razmatranje,doduse,mogu ako se igra sa nekim timom iz donjeg dela tabele,ako naidje neki tim koji se bori za izalzak u Evropu jao li ga nama :(

Naravno.....Ako se Pirlo probudi,ako Ronaldinjo resi da izvuce nesto iz svog magicnog sesira,ako se neki napadac seti da treba da da gol...Titula je tu....Ali,to je previse AKO...

Sto se Pirla,Gatuza i Ambrosinija tice,posto oni kod mene idu u paketu.....Pirlo je za mene uvek bio majstor,ako treba,i igrac momenta,Gatuso borac do kraja a Ambrosini...Totalno nedefinisan,za mene :D

Ipak,ove sezone me je odusevio kako se borio,trudio,stvarno je bio kapiten za primer.Samo neka nastavi tako i mozda mi postane i simpatican do kraja karijere :D

Spominjali ste Raula?Cuo sam price da hoce u USA na krajus ezone,kao Bekam :D E sad bi bila fora da,ako ga ne uzmemo za dzabe barem da ga pokupimo kao pozajmljenog igraca na dva meseca sledece zime :) :) :) Uostalom,on je tu,generacija sa Sedorfom i polovinom ekipe Milana,ne bi mu bio problem da se uklopi ;)

Kod golmana mi i dalje najvise poverenja uliva Dida (nije smesno!). Svaka cast Abijatiju, nije kikser ali ne ume ni da briljira. Solidan golman i nista vise od toga. Dida ako ima svoje vece ne mozes da mu das gol, i dalje poseduje strasne reflekse. Ja sam za to da on brani pa cak i da kiksne na jednoj utakmici isplatice se jer ce sigurno skinuti koji siguran gol.

Odbrana nam je bez Neste ispod proseka. Nije ni on u sjajnoj formi ali sve to nadoknadjuje iskustvom i svojom pojavom. Veoma je vazan taj psihicki momenat kod napadaca...ne razmisljaju isto kada znaju da ih cuva Favali. Nesta uliva strahopostovanje. Silva ce biti odlican, za sada je veoma dobar. Igrac tipa Lusija, opasan kad krene napred i ostar pozadi, ali cenim da ce biti i bolji nego ovaj zenitu, koji upravo dozivljava u Interu rekao bih.

Bekovi su nam losi, tu i tamo Zambrota zna da odusevi ali i to se retko desava. Abate ne napreduje, konstantno je los u odbrani a napadu doprinosi minimalno. Antonini bolji od Abatea ali nedovoljno. Odo, Jankulovski - no comment.

E omiljeni deo terena - sredina. Imam jednu dobru i jednu losu vest. Aj prvo ovu losu. Oporavio se Gatuzo. Ne shvatajte me pogresno, coveku zelim sve najbolje u zivotu, ali sto dalje od startne postave milaneza. I dobra je da se povredio Bekam, kome takodje zelim sve najbolje u zivotu.
Igra sa tri defanzivna vezna u formaciju koju Leo naziva 4-3-3 ne moze da urodi plodom. Il stisnes mudda i igras ono sto si zamislio il menjaj nesto. Vecinu utakmica pocinjemo sa Pirlom, Ambrozinijem i Flaminijem/Gatuzom. Alo pa ko koga ovde zajebava...jos plus Bekam glumi neko krilo. Dakle, bez Seedorfa i Pata u postavi Milan ne ume da igra 4-3-3. Nisam neki strucnjak da se razumemo ali to i Gari vidi :lol: .
Idealna postava sa kojom bi ravnipravno konkurisali Interu bi po meni izgledala ovako:

golman: Dida

stoperi: Bonera(dok se ne oporavi Nesta), Silva

bekovi: Zambrota i Antonini

tri vezna: Ambrozini, Pirlo/Flamini, Seedorf

krila: Ronaldinjo, Pato

napadac: Huntelar (od 75. Inzagi)

p.s. Ni majka me jutros nije Huntelar :rotf:

golman: Dida

stoperi: Bonera(dok se ne oporavi Nesta), Silva

bekovi: Zambrota i Antonini

tri vezna: Ambrozini, Pirlo/Flamini, Seedorf

krila: Ronaldinjo, Pato

napadac: Huntelar (od 75. Inzagi)

Kakav si to covek,ne volis Bekama :( Pazi ovako,Dida ima 37 godina,heeeeej! OK do kraja sezone,ali posle toga,noga u guz i laku noc sviraci...Abiati,moze da bude sjjan rezerva,igrac koji moze da odigra 10 od 50 meceva,cisto da se prvi golman ne opusti.Sve preko toga,truba.Onaj gol Flecera mi se jos vrti u glavi...To je morao da odbrani!

Ne znam sto toliko gotivite SIlvu,OK,dobar igrac ali po meni,prilicno zamenljiv. Bonera mi je OK,opet,na 10 od 50 meceva u sezoni. Da smo mi zivi i zdravi i da nam Nesta odigra jos 2 kvalitetne sezone pa da i njemu nadjemo zamenu.

Zambrota...Moze kao resenje,prinudno,do kraja godine.I to je sve.Isto kao i Antonini.Abate je fudbaler u pokusaju,nista od njega na duze staze. Sve su ovo u odbrani prinudna resenja.

Ambrosini,Pirlo,Sedorf i Flamini....Hmmm....Ja bih prvu dvojicu drzao kao DMC-ove i to ne bih menjao dok se neko ne povredi,ali bukvalno.Jeste Pirlo sada van forme,ali je jos uvek igrac kojijednim potezom resava utakmice.Ambrosini je kapiten i treba da igra,borben je,pa makar i ne znaoo mnogo :D

Ja bih pre stavio Sedorfa na levo krilo a Pata na desno,mada....Das Patu loptu,kao u bunar da si je bacio...Tja....I tu bih pre pod hitno trazio drugo resenje,a Pata bih gurnuo kao klasicnog spica..Tu je i pozeljno da budes malo sebican.

Ronaldinja bih tutnuo pravo kroz sredinu,u Menadzeru pozicija AMC,dakle,prednji vezni i da ga Bog vidi....

U napadu bi mi bio bilo ko,makar i sporet na drva,samo ne Huntelar. Pa cim se zoves Klas ti imas neki problem covece.... :D :D :D O sporet bi se mozda lopta i odbila pa bi usla u gol...Ili dok je zima,drugi napdac bi se barem ugrejao.Ovaj nicemu ne sluzi.OK,dao je poneki gol,ali premalo je to.Mada,pored zivog Borijela ima on prostora koliko zelis i pored,na zalsot,sve starijeg Inzagija.

A za Inzagijas....rekao sam i ranije,i sada...Jos 4 godine....Po 15-20 minuta,ne bih imao nista protiv,sta vsie,podrzao bih tu ideju :)

Lacio je u tim ulozio ogromne pare, tako da nije neko ogromno iznenađenje ... Pa oni su Stankovića debelo platili, a dodaj tu Salasa, Verona, Krespa, Vijerija i ostale ... Baš mnogo para je uloženo, te je i bilo za očekivati da uzmu bar jedan veliki trofej ...

Pa tako onda i ja mogu reći za penale protiv Napolija da zavisi od sudijske procene jer ni ono nisu bili čisti penali ...

Ono Maikonovo je čisto simuliranje jer je krenuo da pada i pre nego što je došlo do kontakta koji nije ni bio jak niti nedozvoljen ...

Protiv Napolija je sudijska procena, a protiv Đenove ne znam o čemu pričaš jer mi ništa ne deluje sumnjivo ...

Snajder je ispravno isključen jer takvo ponašanje igrača ne sme da se toleriše ... Kad bi svi tako reagovali na sudijske greške fudbal bi bio cirkus, i uloga sudije bi bila mizerna ... Kolko god da je Snajder u pravu, tako nešto je nedopustivo i sudija je ipak neki autoritet ... Podsećam te, tako je onaj Danac Nilsen isključio Runija protiv Viljareala ...

I Kordoba i Samuel su ispravno dobili crvene, i tu je sudija odradio dobar posao iako mu je ceo stadion zviždao i stvarao ogroman pritisak ...

OK, samo po mojoj realnosti je Inter "na nuli" a Milan malo više poguran ... Taman tih 4-5-6 bodova ...

Samo, što nisi o toj realnosti pričao prošlih sezona kad se u korist Intera grešilo daleko više nego za Milan sada, a kontra Juvea se grešilo 10x više nego sad kontra Intera ... Tad je sve bilo zasluženo a ja sam bio lud i samo zbog mržnje prema Interu i ljubomore sam pisao to, iako je bilo bar 50 video klipova ...

OK, nemoj pričati o prošlim, ali nemoj ni imati dvostruke standarde ...

Koliko primećujem, ovde od rosonera niko ne gubi dodir sa realnošću jer možeš pročitati da se skoro svi slažu da je Milanu potrebna rekonstrukcija, da imaju dosta problema u timu, da Leonardo nije baš najsajniji trener, da forma varira itd.

Niko od njih nije ubeđen u to da je Milan apsolutno najjači tim u Italiji i da bi trebalo da budu prvi sa 10-15 bodova prednosti, te da već u februaru kao što ti reče obezbede skudeto ...

Jeste Lacio imao odlican tim,ali bez obzira iznanedjenje je kad neko drugi uzme skudeto,sem ove trojke...Zaboravio si Mendijetu,koji je igrao za Lacio:)

Protiv Napolija je Inter ostecen za jedan penal sigurno,a ovaj drugi je i mogao da se svira ali i ne.To je ona situacija kad zavisi od sudije,da li ce da pokaze na belu tacku...

Mislim da je ipak bilo kontakta sa Majkonom,jeste on lako pao,ali potkacio ga je cini mi se...Protiv Djenove pogledaj kad je Milito imao sansu pred golom,jedan igrac Djenove ga je potkacio po nozi i time sprecio da uputi pravi sut ka golu.Jedino je fora sto Milito nije pao...Sto se tice derbia tu je i penal za Milan i crveni za Lusia...A za Snajdera po meni je to prestrogo jeste on bio malo bezobrazan,ali mogao je da mu da zuti,kao upozorenje.

Ovo za navijace Milana me nisi dobro razumeo,rekao sam da su Srle i Dusan master skroz realni likovi,a ovi ostali kako kad.Nekad znaju namerno da provociraju i da pisu nebuloze...

A ni ti Walken ne bi trebao da pricas o dvostrukim standardima,jer recimo za tebe je ona situacija kad je Del pjero sam pao(i to van sesnasterca) penal,a realno nije bio.Cak su se ovde i vecina navijaca Milana,koji tebe podrzavaju,slozili da je Del pjero iscenirao to...;)

Jeste Lacio imao odlican tim,ali bez obzira iznanedjenje je kad neko drugi uzme skudeto,sem ove trojke...Zaboravio si Mendijetu,koji je igrao za Lacio:)
I za njega su pukli masne pare, ali on je došao posle titule čini mi se ...

Protiv Napolija je Inter ostecen za jedan penal sigurno,a ovaj drugi je i mogao da se svira ali i ne.To je ona situacija kad zavisi od sudije,da li ce da pokaze na belu tacku...
Ako onu ruku računaš kao čist penal, onda moraš i Lusiovu protiv Milana, jer Maikon je napucao protivnika sa pola metra ... Kod Milita isto situacija nije skroz čista, ali više vuče da je bio penal nego suprotno ...

Mislim da je ipak bilo kontakta sa Majkonom,jeste on lako pao,ali potkacio ga je cini mi se...Protiv Djenove pogledaj kad je Milito imao sansu pred golom,jedan igrac Djenove ga je potkacio po nozi i time sprecio da uputi pravi sut ka golu.Jedino je fora sto Milito nije pao...
Maikon je već počeo da pada pre kontakta, i to nije bio kontakt po nogama, nego sasvim dozvoljen kontakt gornjim delom tela ... A ne znam šta spominješ tu tekmu, kad je Inter dobio 1-0 ... Za koliko bodova je Inter tu zakinut?

Penal nad Militom nikako nije bio, jer ako igrač ne padne i nastavi akciju onda se ne svira penal ... Imaš primer Ronalda koji je izdržao startove i bio na ivici da padne (što mu je i Robson sugerisao), ali je izdržao i nije bio penal ... Da je Ronaldo pao sudija bi svirao penal ...

A i ne čini mi se da ga je gadno potkačio, jer Milito je imao dobru priliku posle "kačenja" ...

Ovo za navijace Milana me nisi dobro razumeo,rekao sam da su Srle i Dusan master skroz realni likovi,a ovi ostali kako kad.Nekad znaju namerno da provociraju i da pisu nebuloze...
Od tih nebuloza ja mislim da nijedna nije vezana za to da je Milan super jak tim koji nema konkurenciju, nego su uglavnom vezane za Inter, mada ove sezone niko i nije puno napadao Inter, jer nema previše razloga za razliku od prošlih ...

A ni ti Walken ne bi trebao da pricas o dvostrukim standardima,jer recimo za tebe je ona situacija kad je Del pjero sam pao(i to van sesnasterca) penal,a realno nije bio.Cak su se ovde i vecina navijaca Milana,koji tebe podrzavaju,slozili da je Del pjero iscenirao to...;)
Ja nisam rekao da je to penal, nego da je situacija sumnjiva iz razloga što je jako teško odrediti dal je faul bio u 16 metara ili van, pošto se odigralo iznad linije 16-erca ... Del Pjero u toj situaciji nije dajvao, nego ga je igrač Đenove potkačio - nenamerno, ali dovoljno da DP u tom trenutku (kad je on u trku) izgubi balans, jer da ga igrač Đenove nije potkačio, DP se ne bi sapleo o svoju nogu ...

Slažem se ja de je penal sumnjiv, ali ne slažem se da je DP iscenirao ...

Protiv Lacia isto nije dajvao, nego je u padu pokušao da šutne, ali je sudija pokazao na penal iako nije postojao ...

Galliani: Naravno da navijam za Juve i Inter, samo da budemo bolji od Nijemaca
Totalsport
Foto: AFP

ADRIANO GALLIANI, dopredsjednik Milana, neskriveno je podržao svoje velike konkurente u talijanskim okvirima, Inter i Juventus, u europskim pohodima.

"Naravno da čestitam Interu. Pobijedili su velikog suparnika nakon odlične dvije utakmice", rekao je Galliani o pobjedi gradskog rivala u osmini finala Lige prvaka.

"I nije samo Inter momčad koju podržavam. Volio bi i da Juventus prođe Fulham u Europa ligi. Kakva su to pitanja? Time bi zadržali bolji prosjek od njemačkih klubova, a to nam je valjda svima u interesu."

Moguće je da Galliani želi Interu što duži boravak u Ligi prvaka, jer bi time trošili više snage, a u Seriji A trenutačno Inter i Milan vode borbu za naslov prvaka Italije. Inter ima tek jedan bod više.

Ljudi jel zna neko,da li italijani definitivno gube jedno mesto u ligi sampiona,ili to mogu spasiti Inter i Juve ako daleko doguraju?Recimo kad bi se desilo da Inter osvoji Ligu sampiona,a Juventus Ligu Evrope.Da li bi onda spasili to cetvrto mesto u LS? :)

Poslednja izmena:
Imaju Italijani priliku da se cupaju i sledece sezone, na kraju ove ce sigurno imati 4 ucesnika. Negde sam citao da bi osvjanje Lige Evrope od strane Juvea stvorilo bezbednu zalihu, nebitno od toga sta Inter uradi :)

Pa onda mislim da je realno da Italija sacuva to cetvrto mesto.Svaka cast nemcima ali nije to "to",ako kalco ne daje 4 predstavnika:) Skroz realno je da Juventus dodje do finala Lige Evrope,a i Inter moze do finala Lige sampiona sigurno,pogotovo ako ih zreb posluzi...;)

Pa onda mislim da je realno da Italija sacuva to cetvrto mesto.Svaka cast nemcima ali nije to "to",ako kalco ne daje 4 predstavnika:) Skroz realno je da Juventus dodje do finala Lige Evrope,a i Inter moze do finala Lige sampiona sigurno,pogotovo ako ih zreb posluzi...;)

Da ali nisam bas siguran u te koeficijente i kako to ide. Bilo bi zalosno da gledamo 4 nemacke ekipe. Ok je njihova liga, atraktivna, pada dosta golova ali na to se samo klinci mogu loziti. Obican laik vidi da su im odbrane krs. *** pa njima su Subotic i Josip Dzo jedni od najboljih defanzivaca.

Da ali nisam bas siguran u te koeficijente i kako to ide. Bilo bi zalosno da gledamo 4 nemacke ekipe. Ok je njihova liga, atraktivna, pada dosta golova ali na to se samo klinci mogu loziti. Obican laik vidi da su im odbrane krs. *** pa njima su Subotic i Josip Dzo jedni od najboljih defanzivaca.

I meni je bzvz da gledam 4 Nemačke ekipe, puno je, verovatno će nam uzeti mesto, pošto je Juve ispao i LE, sada je sve na Interu...i nemoj Subotića da diraš.:D

I po meni je glupo da gledam 4 Nemačke ekipe:confused:, ali Nemci su bolji od Italijana u Evropi, eno prošle sezone je Verder bio u finalu Kupa Uefa, a Bajern u četvrtfinalu LŠ...mislim da ćemo da izgubimo mesto, možda je i bolje, u Evropi nismo dorasli ni Englezima, ni Špancima + Juve ispao iz LE, mi trenutno imamo samo 1 predstavnika...evo Inter je sada napravio nešto i prošao u četvrtfinale, ali mislim da mogu i dalje, jer stvarno su sjajno odigrali u obe utakmice protiv Čelsi...nadam se da nam ostaje 4. mesto...

Najbolji tim Milana(u ovom trenutku) po meni bi izgledao ovako...

---------------------Kalac-----------------------
Odo-----Bonera------Silva-----Zambrota
-----------Ambrozini----Gatuzo-------------
----------------------Pirlo------------------------
Sidorf-----------------------------Ronaldinjo
------------------Huntelar----------------------

Inzagi i Pato ulaze u 60. minutu umjesto Sidorfa i Huntelara...
Borijelo igra kup utakmice...

Zasto hvalim Silvu? Zato sto je u skoku nevjerovatan...mnogo neopravdanih faulova mu sude sudije zato sto je mlad(ali to ce se promijeniti)... Tesko bilo ko moze da ga prodje... Ima tehniku da ide naprijed... Ima osjecaj da da gol... Ima osjecaj za asistenciju... Ima znanje da posalje izuzetan dug pas...
Od Neste je ostalo samo ime... To nije dovoljno ako Milan hoce da napravi nesto...

Najbolji tim Milana(u ovom trenutku) po meni bi izgledao ovako...

---------------------Kalac-----------------------
Odo-----Bonera------Silva-----Zambrota
-----------Ambrozini----Gatuzo-------------
----------------------Pirlo------------------------
Sidorf-----------------------------Ronaldinjo
------------------Huntelar----------------------

Inzagi i Pato ulaze u 60. minutu umjesto Sidorfa i Huntelara...
Borijelo igra kup utakmice...

Zasto hvalim Silvu? Zato sto je u skoku nevjerovatan...mnogo neopravdanih faulova mu sude sudije zato sto je mlad(ali to ce se promijeniti)... Tesko bilo ko moze da ga prodje... Ima tehniku da ide naprijed... Ima osjecaj da da gol... Ima osjecaj za asistenciju... Ima znanje da posalje izuzetan dug pas...
Od Neste je ostalo samo ime... To nije dovoljno ako Milan hoce da napravi nesto...

Kalac je otišao.

Uh bre Grzilly nemoj Nestu da mi diras odlican je ove sezone...imao je jednu prosecnu utakmicu(protiv Mancestera) u ostalima je bio najbolji cak je i golove davao...pa svi pricaju da je ponovo pokazao da je najbolji odbrambeni igrac na svetu ti sad kazes ostalo samo ime....ne znam bas koliko si gledao milan posto ocigledno ne znas da je kalac otisao, da je gatuzo ocajan,vise nikoga ne moze da stigne a kamoli nekome loptu da uzme...da je odo ocajan i povredjen skoro celu sezonu, zambrota isto tako....a huntelar dva puta pipne loptu u tri utakmice...pri tom ne zna da primi loptu....

Seca li se ko kada je Milan poslednji put bio na prvom mestu, makar i na kratko? Ja zaista ne, cak ni posle uvodnih kola nismo bili jedno 5 godina jer smo od starta kiksali. Evo konacno je dosla ta prilika, valjda im je to dovoljan motiv.

Samo da ne igraju Favali i Gatuzo i imamo velike sanse. Ocekujem da krenemo ofanzivno 4-3-3. Zna li ko sta je sa Patom? Valjao bi nam k'o hleb po desnoj strani. Zuba levo standardno, u samom spicu Borijelo ili Huntelar. Svejedno, samo nek iskoriste bar jednu asistenciju Ronija i ja cu biti zadovoljan. I jedva cekam da vidim da li je Leo ukapirao da nemamo boljeg veznog od Seedorfa?

Evo jedan lep post:
Milan

Beckham, Onyewu, Nesta and Bonera are out with injuries.

Probable Lineup (4-2-1-3): Abbiati, Abate, Thiago Silva, Favalli, Zambrotta; Pirlo, Ambrosini; Seedorf:heart:; Pato, Inzaghi, Ronaldinho
Steta, pored Neste i Bonera je povredjen. Bice problema u odbrani. Za napad se ne brinem, pogotovu ako izadje bas ovakva formacija sa Seedorfom na sredini i Inzagijem u napadu. Vidim i Pato ce biti spreman :super:

Napoli

Grava, Santacroce, Dossena, Hoffer and Aronica are out while Pazienza is struggling for match fitness.

Probable Lineup (3-4-2-1): De Sanctis, Campagnaro, Cannavaro, Rinaudo; Maggio, Gargano, Pazienza, Zuniga; Lavezzi, Hamsik; Quagliarella
Pogledajte vi taj napad? Jedan od najacih u ligi definitivno.

PLAYERS TO WATCH

Clarence Seedorf (Milan)

The Dutch veteran scored a late winner against Chievo last weekend and although he is past his prime, Seedorf still holds importance for Milan. The former Real Madrid midfielder will start against Napoli on Sunday and he will be keen to etch his name on the score sheet once again.

Marek Hamsik (Napoli)

The Slovakian international midfielder scored against Roma recently to salvage a point. Hamsik has looked great this season but only intermittently and has not been very consistent either. However, the Milan backline should be wary of Hamsik's quality and without Alessandro Nesta may struggle.

PREDICTION :whistling:

Milan are strong at home while Napoli have looked erratic of late. The Neapolitans do have quality in their side but the Rossoneri are on a high and will get all three points.:klap:

Seca li se ko kada je Milan poslednji put bio na prvom mestu, makar i na kratko? Ja zaista ne, cak ni posle uvodnih kola nismo bili jedno 5 godina jer smo od starta kiksali. Evo konacno je dosla ta prilika, valjda im je to dovoljan motiv.

Samo da ne igraju Favali i Gatuzo i imamo velike sanse. Ocekujem da krenemo ofanzivno 4-3-3. Zna li ko sta je sa Patom? Valjao bi nam k'o hleb po desnoj strani. Zuba levo standardno, u samom spicu Borijelo ili Huntelar. Svejedno, samo nek iskoriste bar jednu asistenciju Ronija i ja cu biti zadovoljan. I jedva cekam da vidim da li je Leo ukapirao da nemamo boljeg veznog od Seedorfa?

Ja se sećam kada smo bili prvi, prošle sezone, kada smo dobili na svom terenu 1-0 Napoli, ali smo sledećeg kola već pali na drugo mesto...ovo je jako dobra prilika da dođemo do prvog mesta i moramo je iskoristiti...

Back