golman: Dida
stoperi: Bonera(dok se ne oporavi Nesta), Silva
bekovi: Zambrota i Antonini
tri vezna: Ambrozini, Pirlo/Flamini, Seedorf
krila: Ronaldinjo, Pato
napadac: Huntelar
(od 75. Inzagi)
Kakav si to covek,ne volis Bekama

Pazi ovako,Dida ima 37 godina,heeeeej! OK do kraja sezone,ali posle toga,noga u guz i laku noc sviraci...Abiati,moze da bude sjjan rezerva,igrac koji moze da odigra 10 od 50 meceva,cisto da se prvi golman ne opusti.Sve preko toga,truba.Onaj gol Flecera mi se jos vrti u glavi...To je morao da odbrani!
Ne znam sto toliko gotivite SIlvu,OK,dobar igrac ali po meni,prilicno zamenljiv. Bonera mi je OK,opet,na 10 od 50 meceva u sezoni. Da smo mi zivi i zdravi i da nam Nesta odigra jos 2 kvalitetne sezone pa da i njemu nadjemo zamenu.
Zambrota...Moze kao resenje,prinudno,do kraja godine.I to je sve.Isto kao i Antonini.Abate je fudbaler u pokusaju,nista od njega na duze staze. Sve su ovo u odbrani prinudna resenja.
Ambrosini,Pirlo,Sedorf i Flamini....Hmmm....Ja bih prvu dvojicu drzao kao DMC-ove i to ne bih menjao dok se neko ne povredi,ali bukvalno.Jeste Pirlo sada van forme,ali je jos uvek igrac kojijednim potezom resava utakmice.Ambrosini je kapiten i treba da igra,borben je,pa makar i ne znaoo mnogo
Ja bih pre stavio Sedorfa na levo krilo a Pata na desno,mada....Das Patu loptu,kao u bunar da si je bacio...Tja....I tu bih pre pod hitno trazio drugo resenje,a Pata bih gurnuo kao klasicnog spica..Tu je i pozeljno da budes malo sebican.
Ronaldinja bih tutnuo pravo kroz sredinu,u Menadzeru pozicija AMC,dakle,prednji vezni i da ga Bog vidi....
U napadu bi mi bio bilo ko,makar i sporet na drva,samo ne Huntelar. Pa cim se zoves Klas ti imas neki problem covece....

O sporet bi se mozda lopta i odbila pa bi usla u gol...Ili dok je zima,drugi napdac bi se barem ugrejao.Ovaj nicemu ne sluzi.OK,dao je poneki gol,ali premalo je to.Mada,pored zivog Borijela ima on prostora koliko zelis i pored,na zalsot,sve starijeg Inzagija.
A za Inzagijas....rekao sam i ranije,i sada...Jos 4 godine....Po 15-20 minuta,ne bih imao nista protiv,sta vsie,podrzao bih tu ideju