A.C. Milan

Naravno da ce se vratiti...:super: Zna se na koja 2 kluba se misli kada se spomene Italija...

Inter je veliki klub, ali je uvek bio u senci ova 2 giganta...

Ono sto je predodredjeno ne menja se u momentu... Vratice se uobicajeni tok... Pre ili kasnije...;)

Pa naravno da je tako,nece Inter sad biti dozivotni sampion:)Valjda si skontao da se zajebavam malo...Jbtt nije mi ovo pitanje zivota ili smrti,volim ja Inter,ali nisam bas toliko lud.Opusteno kad tad ce Juventus opet biti sampion,videcemo koliko cete jos cekati:DNe mrzim ja vas uopste toliko,prvenstveno volim Inter,nisam od onih koji samo zele da komsiji crkne krava....

E sad moram da te ispravim.Rekao si da je Inter bio uvek u senci dva velika rivala,a to nije tacno.Bio je u senci tokom 80-setih i 90-setih istina,ali tokom 60-setih i 70setih nije tada je Juve(a i Milan) bio u senci Intera koji je tada osvojio dve titule sampiona Evrope i jos igrao nekoliko finala.Dok Juve tad nikakve uspehe nije postizao u Evropi,vi ste tek 1985 postali prvaci Evrope prvi put.Znaci svaka ekipa je imala svoj period dominacije.U Italiji postoje tri giganta,i to su Juventus,Milan i Inter,to svako ko prati kalco i fudbal zna...

A kad si vec rekao zna se na koga se pomisli kad se kaze Italija,to reci navijacima Milana a ne meni:p Jel znas koja tekma je najveca zvanicno u Italiji?Pa Juventus-Inter,to se zove derbi cele Italije,jer su to najpopularniji klubovi u Italiji.A i tada kad se prvi put taj naziv pojavio Juve i Inter su bili dva najtrofejnija kluba na cizmi.Nazalost nas je Milan prestigao,kad je pocela Berluksonijeva era...Juventus je ubedljivo najpopularniji klub u Italiji,posle njega ide Inter,pa tek onda Milan.Ja znam jednog italijana koji zivi u okolini Torina i veliki je fan Juventusa.Zamisli zove se Alessandro:)I sta mislis ko mu je idol?Pa naravno Del pjero;)E sa njim sam pricao o fudbalu na cizmi i covek mi je rekao da on vise mrzi Inter nego Milan,i da velika vecina navijaca Juventusa smatra Intera za najveceg rivala,a ne Milan...Zato se to zove derbi cele Italije,ali to dosta ljudi ovde ne zna,jer prate fudbal samo poslednjih desetak godina...Bio bi iznenadjen kad bi cuo kako razmislja ovaj lik,a veruj mi decko zivi za Juventus...

Poslednja izmena:
E sad moram da te ispravim.Rekao si da je Inter bio uvek u senci dva velika rivala,a to nije tacno.Bio je u senci tokom 80-setih i 90-setih istina,ali tokom 60-setih i 70setih nije tada je Juve(a i Milan) bio u senci Intera koji je tada osvojio dve titule sampiona Evrope i jos igrao nekoliko finala.Dok Juve tad nikakve uspehe nije postizao u Evropi,vi ste tek 1985 postali prvaci Evrope prvi put.Znaci svaka ekipa je imala svoj period dominacije.U Italiji postoje tri giganta,i to su Juventus,Milan i Inter,to svako ko prati kalco i fudbal zna...
Pošto je opštepoznato da je Italijanima kalčo svetinja, i da je skudeto bitniji od klempavog pehara, ne može se reći da je Juve bio u senci Intera ikada ...

Ako se ne varam, Milan je bio prvak Evrope pre Intera, tako da nije samo Inter imao uspeha u počecima LŠ-a ...

Tačno je to što si napisao za tri giganta, i tačno tim redom ide ... To nisam ja izmislio, nego se to tako smatra u Italiji i svetu, a tako je bilo i pre osnivanja LŠ, tako da te priče ko je pre osvojio nemaju neke osnove, jer po tome je Notingem daleko veći klub od Barse npr. i Fejnord ili Seltik od Bajerna ...

Pošto je opštepoznato da je Italijanima kalčo svetinja, i da je skudeto bitniji od klempavog pehara, ne može se reći da je Juve bio u senci Intera ikada ...

Ako se ne varam, Milan je bio prvak Evrope pre Intera, tako da nije samo Inter imao uspeha u počecima LŠ-a ...

Tačno je to što si napisao za tri giganta, i tačno tim redom ide ... To nisam ja izmislio, nego se to tako smatra u Italiji i svetu, a tako je bilo i pre osnivanja LŠ, tako da te priče ko je pre osvojio nemaju neke osnove, jer po tome je Notingem daleko veći klub od Barse npr. i Fejnord ili Seltik od Bajerna ...

Bio je Juve u senci Intera tih godina kad je Inter bio sampion Evrope dva puta zaredom,plus je bio sampion Italije tri puta zaredom istih tih godina kad je osvojio titule sampiona Evrope...Sta je to onda nego dominacija Intera,kad neko suvereno vlada i Italijom i Evropom...Tada ste bili u nasoj senci svidjalo se to tebi ili ne.Mozda jeste nesto bitniji skudeto,ali to ne znaci da klempavi pehar nije bitan.Naprotiv po meni je jednako bitan...A i kao sto ti rekoh Inter je tih godina dominirao i u kalcu,a ne samo u Evropi...Jeste Milan je bio sampion Evrope pre Intera,ali Inter je tih godina ipak bi uspesniji u Evropi...A i ja sam sad poredio Juvetnus i Inter uglavnom,a svi znamo kad ste vi prvi put postali prvaci Evrope...

Bio je Juve u senci Intera tih godina kad je Inter bio sampion Evrope dva puta zaredom,plus je bio sampion Italije tri puta zaredom istih tih godina kad je osvojio titule sampiona Evrope...Sta je to onda nego dominacija Intera,kad neko suvereno vlada i Italijom i Evropom...Tada ste bili u nasoj senci svidjalo se to tebi ili ne.Mozda jeste nesto bitniji skudeto,ali to ne znaci da klempavi pehar nije bitan.Naprotiv po meni je jednako bitan...A i kao sto ti rekoh Inter je tih godina dominirao i u kalcu,a ne samo u Evropi...Jeste Milan je bio sampion Evrope pre Intera,ali Inter je tih godina ipak bi uspesniji u Evropi...A i ja sam sad poredio Juvetnus i Inter uglavnom,a svi znamo kad ste vi prvi put postali prvaci Evrope...
Jeste naravno, Inter je bio sila, i par titula znači suverenu vladavinu ... U pravu su, svi ostali su ludaci i najbitnije je ko je kad postao šampion Evrope, ostali parametri su za **** ...

Pa da, samo što je Juve cenjeniji u Italiji jer je Italijanima kalčo najvažniji, i sve dok bude najtrofejniji po skudetima, Juve će za žabare biti najveći klub, pa makar i Inter i Milan imali po 10 titula LŠ-a, bez obzira u koje vreme da ih osvoje ...
To je standardno za tradicionalno jake lige, Englezi isto razmisljaju, ne znam kakva je situacija u Spaniji. Ali ja nisam Italijan tako da ne razmisljam tako, meni je posle Svetskog prvenstva najvaznija Liga sampiona kada pricamo o titulama. Cini se da se i Inter okrenuo LS, ovakav Kalco ti ne pruza satisfakciju koliko LS cak i ako ga osvajas 4 puta za redom.

To je standardno za tradicionalno jake lige, Englezi isto razmisljaju, ne znam kakva je situacija u Spaniji. Ali ja nisam Italijan tako da ne razmisljam tako, meni je posle Svetskog prvenstva najvaznija Liga sampiona kada pricamo o titulama. Cini se da se i Inter okrenuo LS, ovakav Kalco ti ne pruza satisfakciju koliko LS cak i ako ga osvajas 4 puta za redom.
Ni ja nisam Italijan hvala Bogu, ali mogu da ih razumem, jer kalčo je postojao znanto pre LŠ-a, pa se zato i stvorila ta tradicija ... Englezima je npr. FA kup najbitniji, jer ia najdužu tradiciju od svih takmičenja na svetu, dok je Špancima LŠ najbitnija čini mi se - Realu zbog prestiža, a Barsi zato što su oduvek bili zategnuti odnosi između Katalonije i Španije ...

Ovakav kalčo je sprdnja, ali pre je bilo mnogo značajnije za njih osvojiti skudeto nego LŠ ... Još sam u Tempu čitao o tome kao klinac ...

Jeste naravno, Inter je bio sila, i par titula znači suverenu vladavinu ... U pravu su, svi ostali su ludaci i najbitnije je ko je kad postao šampion Evrope, ostali parametri su za **** ...

Covece sad sam ti napisao da je Inter uzeo tri titule zaredom u kalcu i dve zaredom u Evropi,pa ako to nije dominacija,onda ne znam sta da ti kazem...Necu vise da se raspravljam nema smisla,ti drzis svoje i gotovo...

Ni ja nisam Italijan hvala Bogu, ali mogu da ih razumem, jer kalčo je postojao znanto pre LŠ-a, pa se zato i stvorila ta tradicija ... Englezima je npr. FA kup najbitniji, jer ia najdužu tradiciju od svih takmičenja na svetu, dok je Špancima LŠ najbitnija čini mi se - Realu zbog prestiža, a Barsi zato što su oduvek bili zategnuti odnosi između Katalonije i Španije ...

Ovakav kalčo je sprdnja, ali pre je bilo mnogo značajnije za njih osvojiti skudeto nego LŠ ... Još sam u Tempu čitao o tome kao klinac ...

Nije englezima najbitniji FA cup(ipak je bitnija premijer liga),ali jeste itekako vazan...Kod engleza ne vazi to pravilo da je kup nebitno takmicenje,naprotiv FA cup im je vrlo bitan,jer je to najstarije fudbalsko takmicenje na svetu,pa je i to stvar prestiza da osvojis...Mislim na zvanicna takmicenja,pricao sam bas o tome sa nekim englezima,pa su mi objasnjavali...Dok njihov liga kup ipak ima manju vaznost...Jeste zabari smatraju kalco najbitnijim ali se i to polako menja,pogotovo sad kad je fudbal postao mnogo moderniji,pa je stvar prestiza osvojiti ligu sampiona...

Poslednja izmena:

Slazem se sa tobom.Po meni najvredniji trofej uopste u fudbalu generalno,je zlatna boginja,koju dobija sampion sveta u fudbalu.Pa posle toga ide trofej Lige sampiona-popularni klempavi pehar:) I meni se cini da se Inter okrenuo Ligi sampiona,vidi se da sa mnogo vise zara igraju u LS,to je jedan od razloga sto su popustili u kalcu i dozvolili Romi i Milanu da ih stignu...Sto se tice vasih trofeja u ligi sampiona,za to svaka cast.Stvarno je ogroman uspeh osvojiti 7 puta titulu sampiona Evrope.Treba da budete zahvalni Berluskoniju do neba,jer odkad je on prezueo klub 1986,osvojili ste pet puta ligu sampiona...A vi ga jos pljujete:)

Poslednja izmena:
I meni se cini da se Inter okrenuo Ligi sampiona,vidi se da sa mnogo vise zara igraju u LS,to je jedan od razloga sto su popustili u kalcu i dozvolili Romi i Milanu da ih stignu...Sto se tice vasih trofeja u ligi sampiona,za to svaka cast.Stvarno je ogroman uspeh osvojiti 7 puta titulu sampiona Evrope.Treba da budete zahvalni Berluskoniju do neba,jer odkad je on prezueo klub 1986,osvojili ste pet puta ligu sampiona...A vi ga jos pljujete:)

Pa zbog LS ste oterali Mancinija, zato je doveden Murinjo. Ko zna da li ce ostati ako ne osvoji... Po tome se vidi koliko je Moratiju stalo da konacno zabelezi neki uspeh u Evropi. A i za Italijanski fudbal je sramota da dominantna ekipa belezi tako mizerne rezultate u LS. Vec sada vam cestitam na ulasku u polufinale LS, vodite i u Moski sa 1:0, CSKA plus ima crveni, savrsen scenario. Da dodam jos da sam igrao 2-kvota 2,30 :)

U Serie A pak vam zelim sve poraze do kraja :)

Pa zbog LS ste oterali Mancinija, zato je doveden Murinjo. Ko zna da li ce ostati ako ne osvoji... Po tome se vidi koliko je Moratiju stalo da konacno zabelezi neki uspeh u Evropi. A i za Italijanski fudbal je sramota da dominantna ekipa belezi tako mizerne rezultate u LS. Vec sada vam cestitam na ulasku u polufinale LS, vodite i u Moski sa 1:0, CSKA plus ima crveni, savrsen scenario. Da dodam jos da sam igrao 2-kvota 2,30 :)

U Serie A pak vam zelim sve poraze do kraja :)

Pa upravo to,Murinjo je doveden zbog lige sampiona.I dobro mu ide,evo vec u drugoj godini je dosao do polufinala,a videcemo da li moze da eliminise i Barsu i uvede nas u finale:) Mislim da sad Italija nece izgubiti jedno mesto u LS.Nadam se da ce Mancester eliminisati Bajern,jer je to dobro za italijanske timove:) Da bila je dobra kvota na Inter,ja sam hteo da singliram dvojku na Inter,ali nisam stigao u kladzu danas..

Covece sad sam ti napisao da je Inter uzeo tri titule zaredom u kalcu i dve zaredom u Evropi,pa ako to nije dominacija,onda ne znam sta da ti kazem...Necu vise da se raspravljam nema smisla,ti drzis svoje i gotovo...
Pričali smo o tome da su Juve i Milan bili u senci Intera u to vreme, a dve-tri titule nisu dovoljne da se kaže da je Inter obeležio taj period ... I Čelsi je dominirao PL 2005-e i 2006-e pa se neće moći reći za određeno vreme da je Manu bio u njihovoj senci, jer ako se gleda generalno Manu je nedodriljiv u deceniji na izmaku ...

Tokom 60-ih i Inter i Juve su osvojili po 3 titule, dok je 70-ih Juve uzeo 5 a Inter 1, te ne možeš reći da je Juve bio u nekakvoj senci Intera ... Inter jeste dominirao par godina i bio najbolji, ali ne možeš na osnovu toga reći da su i Juve i Milan bili u njihovoj senci ...

Nije englezima najbitniji FA cup(ipak je bitnija premijer liga),ali jeste itekako vazan...Kod engleza ne vazi to pravilo da je kup nebitno takmicenje,naprotiv FA cup im je vrlo bitan,jer je to najstarije fudbalsko takmicenje na svetu,pa je i to stvar prestiza da osvojis...Mislim na zvanicna takmicenja,pricao sam bas o tome sa nekim englezima,pa su mi objasnjavali...Dok njihov liga kup ipak ima manju vaznost...Jeste zabari smatraju kalco najbitnijim ali se i to polako menja,pogotovo sad kad je fudbal postao mnogo moderniji,pa je stvar prestiza osvojiti ligu sampiona...
Ja sam gledajući dokumentarce i čitajući intervjue što igrača, što trenera, što navijača stekao utisak da je njima FA najbitniji, i da su najsrećniji kad to osvoje ... Naravno da nije svakom najbitniji, ali generalno jeste, tj. ja sam bar stekao takav utisak, a uzorak je bio i više nego reprezentativan ...

Mislim da im je bitniji čak i od LŠ (do skora) jer su Britanci uvek imali nekakvu odbojnost prema Evropi, i uvek su bili prilično nadmeni ... Dugo vremena nisu ni svetsko igrali čini mi se, jer su smatrali da su najbolji i da nema potrebe da igraju ...

Ne znam koliko se menja to kod žabara, ali moguće je pošto je liga u teškom raspadu, i nije više toliki prestiž osvojiti je ....

Pričali smo o tome da su Juve i Milan bili u senci Intera u to vreme, a dve-tri titule nisu dovoljne da se kaže da je Inter obeležio taj period ... I Čelsi je dominirao PL 2005-e i 2006-e pa se neće moći reći za određeno vreme da je Manu bio u njihovoj senci, jer ako se gleda generalno Manu je nedodriljiv u deceniji na izmaku ...

Tokom 60-ih i Inter i Juve su osvojili po 3 titule, dok je 70-ih Juve uzeo 5 a Inter 1, te ne možeš reći da je Juve bio u nekakvoj senci Intera ... Inter jeste dominirao par godina i bio najbolji, ali ne možeš na osnovu toga reći da su i Juve i Milan bili u njihovoj senci ...

Inter nije osvojio dve-tri titule kao sto si ti rekao,vec je osvojio PET velikih trofeja tokom te decenije.To su tri skudeta i dve titule sampiona Evrope...Juventus je osvojio dva skudeta u toj deceniji a ne tri, 1960 godina pripada prethodnoj deceniji pa se na racuna:D Dalje,ja nisam rekao da je Juventus bio tada smesan,vec da je ipak bio u senci Intera.Inter je u toj deceniji osvojio kao sto rekoh pet velikih trofeja,a Juventus dva.Mi smo dominirali i u kalcu i Evropi,i to nekoliko godina zaredom,a igrali smo jos jedno finale lige sampiona 1967...Dok je Juve uzeo dva skudeta ali bez ikakvih uspeha u Evropi.Samim tim Inter je obelezio tu deceniju,jer je 5-2 za nas u velikim titulama...:)I jos jedan podatak Juve jeste osvojio pet skudeta tokom sedamdesetih,ali Inter nije osvojio jedan,vec dva skudeta...
Niste bili losi,daleko od toga,ali ste ipak bii u senci Intera...:)

Ja sam gledajući dokumentarce i čitajući intervjue što igrača, što trenera, što navijača stekao utisak da je njima FA najbitniji, i da su najsrećniji kad to osvoje ... Naravno da nije svakom najbitniji, ali generalno jeste, tj. ja sam bar stekao takav utisak, a uzorak je bio i više nego reprezentativan ...

Mislim da im je bitniji čak i od LŠ (do skora) jer su Britanci uvek imali nekakvu odbojnost prema Evropi, i uvek su bili prilično nadmeni ... Dugo vremena nisu ni svetsko igrali čini mi se, jer su smatrali da su najbolji i da nema potrebe da igraju ...

Ne znam koliko se menja to kod žabara, ali moguće je pošto je liga u teškom raspadu, i nije više toliki prestiž osvojiti je ....

Realno Walken sad da pitas Runija i Terija sta bi pre voleli da osvoje premijer ligu ili FA cup,sta mislis sta bi rekli?Pa premijer ligu.Ali to ne znaci nikako da FA cup nije bitan,naprotiv to je jako vazno i prestizno takmicenje.Kao sto ti rekoh pricao sam sa navijacima nekoliko engleskih klubova o tome,kad sam bio u Engleskoj(Celzijevim,Arsenalovim,Mancesterovim,West Hemovim i sa jednim navijacem Evertona:D),i svi su mi rekli ovo sto ja pisem...Jednostavno izgubila se ta tradicija koja je pre postojala,ipak je sad premijer liga vaznija.Ipak je sad moderan fudbal sto bi rekli,pa sve manje ima mesta za tradiciju...Mada za ove manje klubove Fa cup jeste najbitniji jer samo u tim kupovima imaju sanse za trofej...

Jeste u pravu si englezi jesu veoma nadmeni i smatraju sebe najboljima...I oni kad putuju u inostranstvo,kazu da idu u Evropu.Jbtt ko da oni nisu u Evropi tako se ponasaju,oni kazu za sebe mi smo sa "ostrva" i drugaciji smo od ostatka Evrope,sto donekle i jeste istina...:D

I kad si vec pomenuo tu nadmenost,imao sam jednu raspravu sa jednim englezom,navijacem Man.Uniteda,koji mi je tvrdio kako je Manu najveci klub na svetu,sto nije realno...Jeste jedan od najvecih ali nije najveci.Ja mu kazem kako je najveci na svetu kad nije najtrofejniji ni u Engleskoj,i kazem Liverpul ima dve lige sampiona vise i jednu titulu sampiona Engleske vise(tada je bilo tako sad imaju isto titula u Engleskoj kad je United osvojio ovu poslednju).I on mi kaze na to-"Liverpool?They are losers!"I pocne da se smeje ko lud:lol: Ja mu kazem bez obzira sto nisu 20 godina sampioni Engleske bili,oni su i dalje trofejniji od vas,i u domacim takmicenjima i u Evropi...Plus sam mu pomenuo da Real ima 9 titula sampiona Evrope i mnogo vise titula u domacoj ligi nego Manu,i jos nekoliko klubova koji su trofejniji od njih...Ali ne vredi covek drzi svoje i nece da popusti.Kad sam ga saterao u cosak,iskusno je narucio novu turu piva i kao ajde da nazdravimo:lol::lol::lol:Ludi englezi sta drugo reci...

Poslednja izmena:
Inter nije osvojio dve-tri titule kao sto si ti rekao,vec je osvojio PET velikih trofeja tokom te decenije.To su tri skudeta i dve titule sampiona Evrope...Juventus je osvojio dva skudeta u toj deceniji a ne tri, 1960 godina pripada prethodnoj deceniji pa se na racuna:D
Pod 2, 3 titule sam mislio na skudeta jer sam mislio na kalčo ...

Mi smo dominirali i u kalcu i Evropi,i to nekoliko godina zaredom,a igrali smo jos jedno finale lige sampiona 1967...Dok je Juve uzeo dva skudeta ali bez ikakvih uspeha u Evropi.Samim tim Inter je obelezio tu deceniju,jer je 5-2 za nas u velikim titulama...:)I jos jedan podatak Juve jeste osvojio pet skudeta tokom sedamdesetih,ali Inter nije osvojio jedan,vec dva skudeta...
Niste bili losi,daleko od toga,ali ste ipak bii u senci Intera...:)
Pa rekoh da je Inter dominirao jedno vreme i da je stekao nadimak Grande Inter, ali pošto si ti spomenuo i sedamdesete, tu Inter već nije izazvao nikakvo pomračenje nad ostalima ...

Dobro dva je osvojio, iako je pravilno računanje suprotno, kad se pomene 80-a godina svi misle na 80-e godine i na tu dekadu a ne na 70-e ...

Realno Walken sad da pitas Runija i Terija sta bi pre voleli da osvoje premijer ligu ili FA cup,sta mislis sta bi rekli?Pa premijer ligu.Ali to ne znaci nikako da FA cup nije bitan,naprotiv to je jako vazno i prestizno takmicenje.
Da pitaš par navijača oni bi rekli drugačije, da pitaš par novinara oni bi rekli LŠ npr ... Sve je relativno, ali na neki čudan način njima je FA kup svetinja, iako je naravno PL daleko jača i bitnija nama ostalima koji možda ne razumemo taj engleski mentalitet ...

Jednostavno izgubila se ta tradicija koja je pre postojala,ipak je sad premijer liga vaznija.Ipak je sad moderan fudbal sto bi rekli,pa sve manje ima mesta za tradiciju...Mada za ove manje klubove Fa cup jeste najbitniji jer samo u tim kupovima imaju sanse za trofej...
Moguće, zadnjih godina slabije pratim i PL i taj njihov kup, a svi dokumentarci koje sam gledao su starije produkcije ... Otkako je PL postala mašinerija za pranje para onda je samim tim i istina da je tradicija izbledela, i da se sad uglavnom gleda profit i izlazak iz dugova, a FA kup ne donosi čini mi se puno novca ...

Ja samo čekam da Milvol osvoji kup :D ...

Jeste u pravu si englezi jesu veoma nadmeni i smatraju sebe najboljima...I oni kad putuju u inostranstvo,kazu da idu u Evropu.Jbtt ko da oni nisu u Evropi tako se ponasaju,oni kazu za sebe mi smo sa "ostrva" i drugaciji smo od ostatka Evrope,sto donekle i jeste istina...:D
Ni ja ih ne volim, ni jezik njihov, ni hranu, ni muziku baš nešto ne volim njihovu, ni fudbal (ostale sportove ni nemaju), i jedino što volim kod njih su glumci i kinematografija ...

Da pitaš par navijača oni bi rekli drugačije, da pitaš par novinara oni bi rekli LŠ npr ... Sve je relativno, ali na neki čudan način njima je FA kup svetinja, iako je naravno PL daleko jača i bitnija nama ostalima koji možda ne razumemo taj engleski mentalitet ...

Moguće, zadnjih godina slabije pratim i PL i taj njihov kup, a svi dokumentarci koje sam gledao su starije produkcije ... Otkako je PL postala mašinerija za pranje para onda je samim tim i istina da je tradicija izbledela, i da se sad uglavnom gleda profit i izlazak iz dugova, a FA kup ne donosi čini mi se puno novca ...

Ja samo čekam da Milvol osvoji kup :D ...

Ni ja ih ne volim, ni jezik njihov, ni hranu, ni muziku baš nešto ne volim njihovu, ni fudbal (ostale sportove ni nemaju), i jedino što volim kod njih su glumci i kinematografija ...

Posto je globalizacija fudbala ucinila svoje,Fa cup vise nije bitniji od Premijer lige.Ali kao sto rekoh jeste izuzetno bitan!Ja pratim premijer ligu itekako,najvise posle kalca.Dok me spanska primera maksimalno smara,tu samo odgledam el klasiko i to je to...

Ja navijam isto da neki manji klub uzme kup,moze Milvol a moze i West Ham recimo:)

Ja daleko od toga da ih ne volim,ali mi cesto nervira kako su prepotentni i misle da su najbolji i najpametniji...Njihov jezik gotivim,jer ga pricam odlicno,dok hranu i muziku kao i ti ne volim...A njihov fudbal ipak gotivim,ali na prvom mestu je kalco:)Od kad znam za sebe vezao sam se za italijanski fudbal i tako je ostalo do sada:D

Posto je globalizacija fudbala ucinila svoje,Fa cup vise nije bitniji od Premijer lige.Ali kao sto rekoh jeste izuzetno bitan!Ja pratim premijer ligu itekako,najvise posle kalca.Dok me spanska primera maksimalno smara,tu samo odgledam el klasiko i to je to...
Ja sam je pre pratio, tokom 90-ih najviše kad se i bolji fudbal igrao po meni tamo, ali onda su počeli da me nerviraju a da nemam neki konkretan razlog ... Možda baš zbog bahatosti koju sam sve više uviđao kod njih ...

Ja navijam isto da neki manji klub uzme kup,moze Milvol a moze i West Ham recimo:)
Ma jebbe mi se za Milvol, to je fora iz Mućki :D ...

Ja daleko od toga da ih ne volim,ali mi cesto nervira kako su prepotentni i misle da su najbolji i najpametniji...Njihov jezik gotivim,jer ga pricam odlicno,dok hranu i muziku kao i ti ne volim...A njihov fudbal ipak gotivim,ali na prvom mestu je kalco:)Od kad znam za sebe vezao sam se za italijanski fudbal i tako je ostalo do sada:D
Primeru sam voleo tek malo manje od kalča, a navijah za La Korunju kad je Đalminja žario i palio ... Ne volim ni španski jezik (iako i njega znam, ne odlično doduše), a isto kao i kod Engleza volim njihovu kinematografiju ... Italija mi je oduvek bila najzanimljivija od svih zemalja, od kulture i umetnosti, preko kinematografije pa do fudbala ... Najviše bi mi legla posle Srbije :D ....

Ja sam je pre pratio, tokom 90-ih najviše kad se i bolji fudbal igrao po meni tamo, ali onda su počeli da me nerviraju a da nemam neki konkretan razlog ... Možda baš zbog bahatosti koju sam sve više uviđao kod njih ...

Ma jebbe mi se za Milvol, to je fora iz Mućki :D ...

Primeru sam voleo tek malo manje od kalča, a navijah za La Korunju kad je Đalminja žario i palio ... Ne volim ni španski jezik (iako i njega znam, ne odlično doduše), a isto kao i kod Engleza volim njihovu kinematografiju ... Italija mi je oduvek bila najzanimljivija od svih zemalja, od kulture i umetnosti, preko kinematografije pa do fudbala ... Najviše bi mi legla posle Srbije :D ....

Ja sam pratio i tokom devedesetih ali i sad pratim premijer ligu...Nisam bas siguran da se tad igrao bolji fudbal,ali su bili dobri i tada...A bahati jesu,to nije tesko videti:D

Ma znam da je to fora iz mucki,ali meni je stvarno gotivno kad neki manji klub uzme neki trofej:) Zato sam to i rekao,da bi bili lepo-nemoraju trofeji uvek da budu rezervisani za najvece klubove...

Da secam se Djalminje:) Spanija mi niti smrdi niti mirise,uvek mi je primera bla u zapecku,iza kalca i premijer lige......Meni je isto uvek Italija bila najzanimljivija od svih zemalja,stvarno su mi najgotivniji,i meni bi najvise legli posle Srbije naravno:)

Back