Sledeci put Srle stavi pare na Inter ako hoces nesto da zaradis
More pis bre ti

Poludeh,u kuci su mi bila tri navijaca Intera,od toga jedan brat blizanac,nije bilo lako biti u dresu Inzagija na tom mecu
mene najvise boli sto je sve ovo zbog katastrofalnih i toliko ociglednih gresaka uprave pre svega ali i trenera(i ancelotija i leonarda).... verovatno i ja previse pametujem , ali bas mi bodu oci jednostavno gluposti koje prave.....
i uzasno me nerviraju svi baksuzi koji se klade na Milan...uhhhhh....
Ma ko te sljivi,ja uzeo pare na Milan protiv Juvea
Sto se tice trenera,covek jednostavno nije dorastao Murinju i kraj! Medjutim,zasto Murinjo nije dobio crveni kada je onako udario kurcevito loptu pred kraj meca?Kad je nabo? Koja je razlika izmedju toga i onoga sto je Piksi dao gol sa klupe?Nikakva...Ili je ovo Italija,a ono Japan...
Lusio je već imao jedan žuti kada je simulirao faul, posle toga je Snajder i dobio crveni...
A i Majkon je ranije igrao rukom u kaznenom...morao je jednom svirati penal...
Barem jedan penal je postaojao,moza je mogao biti i drugi,ali bi svejedno Ronaldinjo promasio OBA! Ako bih isao po pozicijama ko je kako igrao..
Dida odlican,ali je za slobodnjak samo i iskljuivo on kriv.Niti je zivi zid lepo postavio,niti se on lepo postavio,niti je sut bio previse jak.....Da je skocio,mozda bi i odbranio,ovako samo sto nije aplaudirao Pandevu za gol...
Abate je kreten i kraj.Mlad i neiskusan?Sta,ne igra fudbal bar 10 godina,ne zna sta je situacija kao ova?Nemojte ljudi o tome...Igras fudbal od 10 godine,prodjes sve selekcije,ovakve situacije je sigurno imao milion puta na treninzima a nasao je da zezne protiv Intera,i to za loptu koju,da nije diruno,mozda bi i u aut,ne gola ut,nego aut otisla...Strasno...
Favali spor,ovajan,trebao je da popije crveni,ali akzna je bial jos gora,primili smo gol...Ne vredi,povuci se covece....
Jankulovski bolje da ode,da ga prodaju,da mu oduzmu pasos,bilo sta...Zamisli,on je neakd cak i igrac bio...
Ambrosini ipak zasluzuje pohvale,barem sto se trudi,nema sta...Ipak je prava licnost za kapitena
Gatusa je bilo zalosno gledati,steta za takvog igraca da je onoliko pao...Stvarno steta jer sam navikao da ga gledam u mnogo boljem izdanju.
Pirlo..Moj omiljeni DMC...Kad hoce da igra,svuda ga ima,juce,nema ga...
Bekam,istina,nema snage za ceo mec,sem par dobrih nabaca,nista nije uradio.
Ronaldinjo me je max iznervirao jer nije poslao dve upotrebljive lopte u 16 metara.
Borijelo covek ne moze ako mu ne dodajes lopte unutra i niko nije mogao da mu doda...
A sto se tice
Huntelara,ja sam za to da ga se resimo sto pre,dok jos mogu pare da se uzmu! Ili da ga puste da igra,ovako,ne sluzi nikome! I da li je moguce da
Inzagija nije ni razmisljao da ubaci??????
Ali najjaca fora je bila kad su izlazili iz svlacionice

krecu na teren i Ronaldinjo vice AJDE,AJDE

Ne znam sta znaci to na portugalskom,ali je dobro zvucalo