A.C. Milan

@ Dusan
Bonera je daleko sigurniji nego Favalli i Kaladze....mada nije bas za prvi tim ali odlicna rezerva i moze da igra na svim pozicijama u odbrani.... a Mancini mislim da moze da koristi mada evo za celo prvo poluvreme nije nista uradio....mada nije niko nista uradio...znao sam da ce da bude ovako smor utakmica, uvek je tako protiv bolonje i slicnih ekipa koje se zatvore protiv Milana, imamo 6 igraca koji kruze oko sesnaesterca i nikoga da razbije odbranu i da gol.....vec godinama tako gubimo bodove....

Inter vodi 3-0 protiv kaljarija..... mada je cist gol ponisten kaljariju na 2-0...ali eto iner igra sa 3 napadaca i postigne gol i kada se ekipa otvori napune ih....a ovi kruze li kruze i nista.... koliko bi nam znacio ovaj pandev da su bili malo pametniji da ga uzmu pre intera...razbija u interu a taman nam treba neko na toj poziciji....

@ Dusan
Bonera je daleko sigurniji nego Favalli i Kaladze....mada nije bas za prvi tim ali odlicna rezerva i moze da igra na svim pozicijama u odbrani.... a Mancini mislim da moze da koristi mada evo za celo prvo poluvreme nije nista uradio....mada nije niko nista uradio...znao sam da ce da bude ovako smor utakmica, uvek je tako protiv bolonje i slicnih ekipa koje se zatvore protiv Milana, imamo 6 igraca koji kruze oko sesnaesterca i nikoga da razbije odbranu i da gol.....vec godinama tako gubimo bodove....

Da, sigurniji je od Kaladzea i Favalia, imao je i on ispada, al mlađi je, i koliko toliko bolji...
Moramo ovde postići gol do kraj utkmice, da ne ode Inter predaleko...

Poslednja izmena:
Inter vodi 3-0 protiv kaljarija..... mada je cist gol ponisten kaljariju na 2-0...ali eto iner igra sa 3 napadaca i postigne gol i kada se ekipa otvori napune ih....a ovi kruze li kruze i nista.... koliko bi nam znacio ovaj pandev da su bili malo pametniji da ga uzmu pre intera...razbija u interu a taman nam treba neko na toj poziciji....

Čist gol poništen Kaljariju, lepo se vidi da je Santon gurnuo loptu...

0-0 jadno..... ne znam kome je gore...nama koji prodajemo najbolje igrace a ostajemo sa polovnjacima i samo iste takve dovodimo za sitniis...ili juventusu koji se razbacuje parama a opet dovode pogresne igrace....u svakom slucaju najbolje prolazi inter koji ce 5 godina za redom biti sampion sa ekipom kojom ne bi mogao da pridje blizu Milana i Juvea u nekim normalnim vremenima i sa timom koji je dostojan njihovog imena....

Bologna 0 - 0 Milan

Jadno, samo 0-0, sad Inter ode na 10 boda...nemamo više šansi za Skudeto:(...
Jedino ostaje Liga Šampiona...

Bravo za Bolonju :klap: Tacno sam znao da ce te posle poraza u derbu od nas da napravite nekoliko kikseva,tu se vidi koliko je ekipa Milana psihicki nestabilna.Pre derbia ste imali neku seriju pobeda,svi se napalili stizemo Inter,i onda pljas-poraz od Intera,poraz u kupu,kiks protiv Livorna i sad protiv Bolonje...Dovoljno za velikih plus 10 za Inter.Nista naravno jos nije gotovo jer ima dosta da se igra,ali tesko cete ovakvom igrom stici Inter...Vasa najveca greska je sto se oslanjate na Ronaldinja,lik je totalno nestabilan i glupost je dati njemu ulogu lidera u timu...

Najveca glupost je sto sam ja danas iz stosa odigrao celu italjiansku ligu i pogodio sve meceve...Pazite,SVE!!! Naravno,sem Milana.....Ja rekoh,da li da igram od 0-2 ili da odigram an Milano...I sta? Navijacki pojedem g..no i ostanem bez para....

Izem ti ja ovakam moj Milan....

Nesta i Pato pod znakom pitanja

Pored loših rezultata, trenera Milana, Leonarda, brinu i povrede dvojice bitnih igrača njegovog tima, Neste i Pata, čiji oporavak ne ide željenim intezitetom.

Milanezi u svim takmičenjima nisu osetili slast pobede na poslednje četiri utakmice, a već 16. februara igraju prvi meč osmine finala protiv Mančester Junajteda na svom terenu.

Predugo se to razvlači. Moraćemo da proverimo za nekoliko dana kakva je situacija sa njihovim povredama. Da bi igrali protiv Mančestera, morali bi da odrade nekoliko treninga na kojima bi proverili njihovo stanje. Nije u pitanju samo njihovo zdravlje, već i neka tehnička pitanja. – rekao je Brazilac na klupi Milana.

On je dodao da se nada povratku Neste i Pata, ali da razmišlja i o drugim opcijama.

Nadam se samo da će se oporaviti do utakmice sa Mančesterom...

Ja sam procitao malo pre da je Nesta poceo sa punim treninzima i da ce igrati protiv udinezea... bice nam jako potreban protiv mancestera da se ne obrukamo..... od Pata izgleda nista, iako je izjavljivao da ce biti spreman za mancester, mada i da se oporavi do tada duga pauza je iza njega nece biti bas spreman....
Izgleda se za Kaladzea interesuju rubin i zenit, bilo bi dobro da im ga uvalimo, i favali ode u penziju i onda dovedemo jednog mladog a dobrog odbrambenog igraca koji ce u narednim godinama biti dobra zamena za Nestu i Silvu i u medjuvremenu se uigrati sa ovim drugim dok Nesta ne ode u penziju, nadam se tek za tri godine....a Bonera je uvek odlicna opcija za rezervu.

Inace,ebo me Milan na kladionici.... Sve se mislim,sad ce,ajmo momci i sta...Nista...

No,da se okrenem sledecem mecu,Udineze,jel tako? Dobili su prethodni mec,pa ja sam igrao na njih :D Kod kuce su dobri,ali u gostima blage veze nemaju,doduse,bas su nas dobili u gostima u kupu.

Meni samo nije jasno zasto Leonardo ne igra sa 2 klasicna i sa jos jednim napadacem koji bi mogao da ulece....Zvucace mozda neobicno,ali ako je Pirlo nekad bio AMC,tj.prednji vezni,zasto ga sad ne bi bacio ponovo na tu poziciju? Kad bi ga gurnuo malo vise ka golu,mozda bi bio i efikasniji ,sta znam...Sedorf je mator za takve kombinacije,Bekam je dobar samo po krilu,ostali..Tja...Bilo bi dobro da u napadu igraju i Borijelo i Inzagi dok se ne vrati Pato,a da odmah iza njih bude Ronaldinjo.Onda,po krilima Bekam i Sedorf,u sredini Pirlo i Ambrosini....Malo pozadi Gatuso i jos dva igraca u odbrani...Ako moze tako da igra Inter,pa valjda mozemo i mi...

Ja sam procitao malo pre da je Nesta poceo sa punim treninzima i da ce igrati protiv udinezea... bice nam jako potreban protiv mancestera da se ne obrukamo..... od Pata izgleda nista, iako je izjavljivao da ce biti spreman za mancester, mada i da se oporavi do tada duga pauza je iza njega nece biti bas spreman....
Izgleda se za Kaladzea interesuju rubin i zenit, bilo bi dobro da im ga uvalimo, i favali ode u penziju i onda dovedemo jednog mladog a dobrog odbrambenog igraca koji ce u narednim godinama biti dobra zamena za Nestu i Silvu i u medjuvremenu se uigrati sa ovim drugim dok Nesta ne ode u penziju, nadam se tek za tri godine....a Bonera je uvek odlicna opcija za rezervu.

Teško možemo na Mančester bez Pata i Neste, Nesta je veoma bitan za odbranu, a sa Patom dobijamo onu brzinu u napadu, nadam se da će zaigrati protiv Mančestera...Borielo jednu utakmicu odigra odlično,a na drugoj ga nema...
Kaladzea treba uvaliti dok još nešto vredi...

Alesandro Nesta se vratio punim treninzima

Igrač Milana se u potpunosti oporavio.

Nesta će se naći u redovima ekipe iz Milana u petak u meču protiv Udinezea.

On je bio van terena od januara, kada je istegao mišić, i bilo je u planu da zaigra protiv Bolonje, ali se razboleo od gripa.

Prema izveštajima koji stoje na zvaničnom sajtu kluba, one je odradio pun trening u ponedeljak i lako bi mogao da se nađe u timu već na sledećoj utakmici.

Nesta je trenirao sa ostalim igračima, radio je sa loptom i ostale vežbe. Igrači koji su igrali protiv Bolonje su trenirali u teretani.

Alesandro Pato i Đanljuka Zambrota se i dalje oporavljaju od povreda.

Ma smesno je sto nama u celoj prici sada i Zabrota igra bitnu ulogu :(

Sto se Pata tice,ako se ne oporavi,a mislim da nece,mislim da ce Milano morati da igra na minimalac,doduse,to vak i umemo da odigramo.

Pazite,Mancesteru ce najverovatnije faliti i Vidic i Ferdinand,eto prilike da se uvali neki gol preko Ronaldinja,naravno,ako bude bio raspolozen....Mancester sa i bez ove dvojice nije uopste ista ekipa!

No,kad igramo prvi mec?

Vidić sve bliži Italiji

Čelnici Mančester junajteda spremni su da se odreknu usluga najboljeg štopera sveta Nemanje Vidića za manje od 20 miliona evra, piše italijanski Korijere delo sport, a prenosi Press. Isti list navodi da su se odgovorni sa "Old Traforda" odlučili da skoro prepolove obeštećenje za sjajnog defanzivca zbog velike finansijske krize i nemogućnosti da zainteresovani klubovi "iskeširaju" letos traženih 35 miliona evra.

Zbog svega navedenog rukovodstvo Milana će diplomatskom akcijom već ovih dana pokušati da obezbedi dolazak snažnog Srbina na "San Siro". Naime, klub iz prestonice mode je spreman da za "užičku stenu" izdvoji potrebnih 20 miliona evra i prema određenim informacijama, "roso-neri" su već obezbedili preko potreban novac za transfer decenije. Mašinerija kojom rukovodi premijer Italije Silvio Berluskoni potpisala je sponzorski ugovor sa kompanijom "Flaj Emirejts", vredan 60 miliona evra, a Korijere delo sport tvrdi da će deo sredstava biti utrošen kako bi se realizovala "misija Vidić".

I ostala štampa sa Apeninskog poluostrva euforično najavljuje prelazak Nemanje Vidića u Milano i uglavnom konstatuje da će sedmostruki šampion Evrope konačno dobiti štopera sa kojim će moći ponovo da stremi najvišim ciljevima. Navodi se da Vidić ima poziv Real Madrida, ali da mu je Milan prva opcija verovatno zbog blizine Srbije i činjenice da bi u sistemu Brazilca Leonarda postao ključni igrač odbrane, jer se Alesandro Nesta i Đuzepe Favali povlače sa terena po završetku sezone.

U svlačionici Junajteda otvoreno se razgovara o odlasku Nemanje Vidića na kraju sezone, dok je menadžer kluba ser Aleks Ferguson rekao svojim najbližim saradnicima da se srpski reprezentativac odavno "ne oseća kao deo Junajteda" i da je zbog toga najbolje da ode.

Milan - Džeko ne, Krasić i Vidić da!

Bosanac preskup, "vukovi" traže 40 miliona, pa su rosoneri poručili da ih napadač više ne zanima. Prve dve mete na leto, Krasić i Vidić.
KrasicMilan je odustao od Edina Džeka. Naime, Bosanac je preskup, Volfsburg traži 40 miliona evra i rosoneri ni u kom slučaju nisu spremni da plate tu cenu.

Zbog toga su se povukli iz pregovora, ostavljajući otvorena vrata Čelsiju.

Italijanski mediji su špekulisali da bi novac od novog, arapskog sponzora mogao da bude utrošen za pojačanja, ali niko u redovima Milana ne bi bio spreman da isplati toliku sumu.

Prve mete biće Srbi, Nemanja Vidić i Miloš Krasić.

Procenjuje se da bi za njih dvojicu bilo dovoljno oko 35 miliona evra, čime bi Milan rešio dva velika problema, Nestinog naslednika i spoljnog napadača, odnosno nekog ko bi igrao po desnoj strani, gde je sada Bekam, koji će se na kraju sezone vratiti u Ameriku.

Ovo bio vam bio pun pogodak,dva izuzetno kvalitetna igraca...

Milan - Džeko ne, Krasić i Vidić da!

Bosanac preskup, "vukovi" traže 40 miliona, pa su rosoneri poručili da ih napadač više ne zanima. Prve dve mete na leto, Krasić i Vidić.
KrasicMilan je odustao od Edina Džeka. Naime, Bosanac je preskup, Volfsburg traži 40 miliona evra i rosoneri ni u kom slučaju nisu spremni da plate tu cenu.

Zbog toga su se povukli iz pregovora, ostavljajući otvorena vrata Čelsiju.

Italijanski mediji su špekulisali da bi novac od novog, arapskog sponzora mogao da bude utrošen za pojačanja, ali niko u redovima Milana ne bi bio spreman da isplati toliku sumu.

Prve mete biće Srbi, Nemanja Vidić i Miloš Krasić.

Procenjuje se da bi za njih dvojicu bilo dovoljno oko 35 miliona evra, čime bi Milan rešio dva velika problema, Nestinog naslednika i spoljnog napadača, odnosno nekog ko bi igrao po desnoj strani, gde je sada Bekam, koji će se na kraju sezone vratiti u Ameriku.

Ovo bio vam bio pun pogodak,dva izuzetno kvalitetna igraca...

Eh...kad bi doveli Vidića i Krasića, kakav bi onda tim bili...mislim da Džeko ne vredi baš 40 miliona....

Vala ne vredi toliko! Ako mozes da dovedes za te pare Vidica i Krasica,to je koliko hoces puta bolja investicija!

Inace,nisam znao da se Nesta povlaci na kraju sezone,mada,mozda ipak i za ocekivati...

Ali evo jos jedne interesantne vesti!
http://www.footballpress.net/?action=read&idsel=54275

Dakle,toliko o tome da veruju Leonardu...A one glasine za Robinja..Neeeeeeeeeeee.......Ne jos Brazilaca...Pa dokle vise....DOvedite nekog Srbina,Hrvata,Azerbejdzanca,samo nemojte vise Brazilce....

Otkud ti to za Nestu?

Ne znam, ja nisam za Vidica i on je blizu 30 godina,treba nam neko mlad na duze.... a voleo bih da Krasic dodje...mada nisam siguran da li je bas tako dobar....i Dzeko je spor mozda bolje i da ne dodje, pogotovo ne za 40 miliona...ja bih bio najsrecniji kada bi ispruzili jedno 20 miliona za onog Higuaina, nisam ga mnogo gledao ali on je izgleda odlican...samo steta sto su i ovi u realu to shvatili nude mu ugovor do 2016 godine, a na pocetku sezone mogli smo ga uzeti za dz....

A robinjo nikako....problematican je... svremenanavreme odigra dobro, ali nema konstantnost....

Back