.pissbottleman
Iskusan
- Poruka
- 6.368
@ Dusan
Bonera je daleko sigurniji nego Favalli i Kaladze....mada nije bas za prvi tim ali odlicna rezerva i moze da igra na svim pozicijama u odbrani.... a Mancini mislim da moze da koristi mada evo za celo prvo poluvreme nije nista uradio....mada nije niko nista uradio...znao sam da ce da bude ovako smor utakmica, uvek je tako protiv bolonje i slicnih ekipa koje se zatvore protiv Milana, imamo 6 igraca koji kruze oko sesnaesterca i nikoga da razbije odbranu i da gol.....vec godinama tako gubimo bodove....
Bonera je daleko sigurniji nego Favalli i Kaladze....mada nije bas za prvi tim ali odlicna rezerva i moze da igra na svim pozicijama u odbrani.... a Mancini mislim da moze da koristi mada evo za celo prvo poluvreme nije nista uradio....mada nije niko nista uradio...znao sam da ce da bude ovako smor utakmica, uvek je tako protiv bolonje i slicnih ekipa koje se zatvore protiv Milana, imamo 6 igraca koji kruze oko sesnaesterca i nikoga da razbije odbranu i da gol.....vec godinama tako gubimo bodove....
...
Tacno sam znao da ce te posle poraza u derbu od nas da napravite nekoliko kikseva,tu se vidi koliko je ekipa Milana psihicki nestabilna.Pre derbia ste imali neku seriju pobeda,svi se napalili stizemo Inter,i onda pljas-poraz od Intera,poraz u kupu,kiks protiv Livorna i sad protiv Bolonje...Dovoljno za velikih plus 10 za Inter.Nista naravno jos nije gotovo jer ima dosta da se igra,ali tesko cete ovakvom igrom stici Inter...Vasa najveca greska je sto se oslanjate na Ronaldinja,lik je totalno nestabilan i glupost je dati njemu ulogu lidera u timu...
nikada nemoj igrati na Milan!