A.C. Milan

walken ne mogu da verujem da ti pričaš o penalu..........
Gurnuo je Abate malo Pedra, ali Kasai je odličan sudija i procenio je da intenzitet nije bio dovoljno jak, a verovatno je uzeo i Pedrovu reputaciju u obzir ... Neki drugi sudija bi možda svirao ... I bolje je što nije svirao, jer nije bila čista situacija, i sve te situaciju koje nisu čiste ja ne bih ni svirao kao penal ili crveni (tipa Nani), samo useru utakmicu ...

Ruka Pikea:

Al' opet, Barsa je bila bolja i zasluženo prošla.

Za razliku od prošle sezone kada im je sudija mnogo pomogao, ovde nije, al' opet - mora biti grešaka u korist Barse. :lol:

Nakon ocekivanog, ali ipak veoma bolnog ispadanja iz LS okrecemo se Seriji A. Statisticki smo u poslednje vreme veoma dobri, nije to neka blistava igra ali dok su tu rezultati nemamo pravo da se zalimo. Pogledajte ove dve tablice, ova prva je sa poslednjih 10 utakmica kod kuce a druga je poslednjih 20 kola ukupno:

Tek sad kad covek ovo vidi shvata kolika je steta sto smo sezonu poceli onako katastrofalno prvih 8 kola.

santon izjavio kako mu je super u njukaslu i ne ide mu se iz kluba, ali pošto je čuo da se milan interesuje za njega mora da prizna da bi bez razmišljanja spakovao torbe i zapalio nazad u italiju. "u interu mi je bilo lepo ali nisam ja kriv što sam od rođenja milanista" :eek: još samo zaneti da prizna kako je oduvek navijao za milan :hahaha:

Kad smo već kod toga opet ću da se igram menađera :mrgreen: evo kako bih ja voleo da nam izgleda tim sledeće sezone ( bez previše nerealnih opcija (mada je za nas nerealno bilo koji dobar igrač da dođe,ali ajde...), zasnovano na igračima za koje smo navodno bili zainteresovani)...
p.s. izmene u zagradama :)

GK: Lloris (Perrin)
DR: De Sciglio (Abate)
DC: Ogbonna (Mexes)
DC: Benathia (Astori,Albetrazzi)
DL: Santon (Konstant)
MLC: Montolivo (Cristante)
MC: Strootman (De Jong)
MLC: Eriksen (Veratti)
LFW: El Sharawy (Emanuelson)
FC: Balotelli (Pazzini)
RFW: Niang (Saponara)

Poslednja izmena:
Taljavento strajks agen.... dva nepostojeća penala za fiorentinu, čisto simuliranje za karton u oba slučaja ....... vidim da pišu da je posle bio faul nad abateom u fiorentininom šesnaestercu, a i da je posle neko igrao rukom opet u njihovom kaznenom ali to neću da komentarišem pošto nisam video ......

u svakom slučaju imali smo dva nula i igrača više (još im se povredio i jovetić) a onda je alegri odlučio da se brani, znači ne da milan drži loptu i da ih šeta sa jedne strane na drugu nego bukvalno da se brani...dok god je ta sisa od trenera na klupi ovakve stvari će nam se dešavati

Taljavento strajks agen.... dva nepostojeća penala za fiorentinu, čisto simuliranje za karton u oba slučaja ....... vidim da pišu da je posle bio faul nad abateom u fiorentininom šesnaestercu, a i da je posle neko igrao rukom opet u njihovom kaznenom ali to neću da komentarišem pošto nisam video ......

u svakom slučaju imali smo dva nula i igrača više (još im se povredio i jovetić) a onda je alegri odlučio da se brani, znači ne da milan drži loptu i da ih šeta sa jedne strane na drugu nego bukvalno da se brani...dok god je ta sisa od trenera na klupi ovakve stvari će nam se dešavati
Covek koji je igrao ofanzivno protiv Barselone je odlucio da igra bunker protiv Fiorentine na 0:2?

Ma kad je on igrao ofanzivno protiv Barselone? Kad je Milan već gubio 3:0? jedino tada su stvarno napali..... jeste igrao formaciju 4-3-3 ali igra nije bila ofanzivna,svi su imali defanzivne zadatke...ali ajde to je Barsa, protiv njih se drugačije i ne može...em igraju fudbal, em glume,simuliraju,kukaju, em imaju sudije....ali i inače je to alegrijeva genijalna "taktika" - čim se desi da Milan povede igra se bunker...pa nekad se desi da sačuvaju rezultat ili daju gol iz kontre ali često budu nadigrani od slabijih ekipa i glupavo izgube bodove.....

Inter izgubio kod kuće od Atalante a vodili 3:1... Denis postigao het trik za 15 minuta....eto da smo sačuvali prednost u Firenci mogli smo da skoro osiguramo treće mesto.... ovako nam je Napoli pobegao a Fiorentina ostala na šest bodova.... u sledećem kolu nam dolazi Napoli protiv koga ćemo igrati bez Balotelija koji je glupo dobio žuti karton danas, a onda gostujemo Juventusu...ako izgubimo obe a Fiorentina pobedi Atalantu i Torino preuzeće nam treće mesto pošto imaju bolji rezultat u međusobnim utakmicama...eto belaja....

da li se ti zayebavaš? ovako nešto ni nsgari ne bi odvalio....možda i bi,da to je u njegovom rangu, nema šanse da se oko ovakve izjave bakćem i raspravljam.... valjda će walken videti za njega su ovakve stvari prava zanimacija...pozdrav.

Uh jedva cekam sad da se pojave oni navijaci Milana i Juventusa koji "znaju svaki detalj sudjenja i svaki dokaz i koji ce objasniti da Milan i Juve nisu smeli po nikakvom zakonu biti izbaceni u nisi rang u milanovom slucaju oduzimanje bodova" neosporavam ja vama da ste gigant al aj onako ljudisko priznaj da ste i pored toga teske lopine lopovcine mufljuzi kakvih skoro nije bilo u fudbalu vi ste bas majstori za smuljati...

Inter izgubio kod kuće od Atalante a vodili 3:1... Denis postigao het trik za 15 minuta....eto da smo sačuvali prednost u Firenci mogli smo da skoro osiguramo treće mesto.... ovako nam je Napoli pobegao a Fiorentina ostala na šest bodova.... u sledećem kolu nam dolazi Napoli protiv koga ćemo igrati bez Balotelija koji je glupo dobio žuti karton danas, a onda gostujemo Juventusu...ako izgubimo obe a Fiorentina pobedi Atalantu i Torino preuzeće nam treće mesto pošto imaju bolji rezultat u međusobnim utakmicama...eto belaja....

Jos gore stoje stvari zato sto je Baloteli dobio 3 utakmice suspenzije. Bruka...bas preterana kazna, jos kad dodas dva nepostojeca penala i onaj jedan koji nije dosudjen za nas...bezi stomak me zaboli. Mislio sam da cemo sigurno dogurati do druge pozicije al izgleda da je treca maksimum, i to da pevamo ako budemo treci.

3 utakmice suspenzije je dobio naknadno...dok se svađao sa golmanom fiorentine pored je stajao linijski i baloteli mu je dobacio koji k**** gledaš....zbog toga će dobiti još te tri utakmice, milan će se žaliti ali sve i da mu smanje ni protiv juventusa sigurno neće igrati....isto se desilo prošle godine sa ibrahimovićem i to u ovo vreme.....a kambijaso koji samo što nije polomio nogu đoviniku će dobiti jednu utakmicu zabrane....... nije u redu što je baloteli to rekao sudiji ali često tokom utakmice im igrači govore i gore stvari tako da mi to nije baš jasno....

Back