Johnny_taraba_9
Domaćin
- Poruka
- 4.590

Tim kojim krecemo u "napad" na skudeto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nakon Honde ispusili smo ga i za Ljajica. Verovali ili ne sve sto je trebalo da uradimo jeste da iskesiramo 14 mil i ona igraca bi bila nasa, ali ne. Hteli smo da se nadmudrujemo, u proslosti je to palilo ali Galijani je procitan. Jednom je izjebba Fiorentinu za Montoliva pa nisu ni oni veverice ne mozes ih dva puta izjebbati na istu foru. Traze lepo ljudi 10 milki mi nudimo 8, oni 10 mi 8 i tako mesec dana. Onda uleti Roma da 10 i uzme ga. Sa Hondom imamo srece jos niko nije uleteo, istice mu ugovor u januaru i verovatno ce tad doci ali tad vec necemo biti u igri niti za jedan jedini trofej. Trazili su 4 milke mi 1.5, oni 4 mi 2, oni 4 mi 2 i tako mesecima. Bas ko Bejla da dovodimo za 100 milki tako se ponasamo. Jos jedna mucna sezona na pomolu, smooorcina.
Tesko je stanje u Italiji moras to uzeti u obzir... klubovi su u dugovima, poseta na stadionima je slaba, od tv prava se isto ne zaradjuje puno, slabi sponzori itd... sve to povlaci jedno za drugim. Stvarno steta, jer Serija A jer nekad bila najbolja, najatraktivnija i najgledanija liga, i nadam se nekoj promeni u buducnosti jer ovako vise ne ide...
Da ali imas jednog Napolija koji ulozi 100 mil ovog leta, sad ces ti reci prodali su Kavanija...pa jesu, prodao je i Milan Kaku, Shevu, Ibru, SIlvu i opet nista nije ulagao. Milanov problem je sto se Silviu u poslednje vreme **** za klub a niko nista ne moze da mu prigovori jer je ga je upravo on ucinio najtrofejnijim. A sto se Ljaje tice pa Milan je tu bitku izgubio upravo od kluba iz Serije A, od Rome.
Pre par godina su neki arapi hteli da kupe klub al SIlvio nije dao, nadam se da ce se to dogoditi u skorije vreme![]()
Eto o tome pričam...... kupićemo Matrija za 12 miliona a za iste pare će Totenhem dovesti Eriksena..... bem ti upravu nenormalnu......
Kaku ćemo ladno dobiti za džabe .... još je pristao da smanji platu sa deset na pet miliona ali je Galijaniju i to bilo puno pa je došao na genijalnu ideju da potpiše ugovor sa njim do marta a onda da Kaka ide u Ameriku a nama će u međuvremenu doći Honda........ blam nad blamovima..... u svakom slučaju izgleda će se sve završiti tako što će Kaka pristati da smanji platu na 2,5 miliona da bi potpisao dvogodišnji ugovor......
Inače pojavila se i vest da je Alegri tražio Ozila i da je moguća razmena za El Šaravija.....nije nerealno jer je Ozil izgubio mesto u Realu...na njegovoj poziciji je Isco...a Šaravi dosta slabije igra od kada je došao Baloteli a i Alegri hoće da igra u napadu sa tandemom Baloteli - Matri a iza njih Ozil..... ali onda opet koja je poenta dovođenja Kake...osim da se napale navijači....
p.s. ovo sve ako je verovati propagandi
Inače sa Kakom ne da smo im vratili za Redonda nego mislim da im više nikada neće pasti na pamet da kupe igrača iz Milana![]()
Nama je ogroman problem odbrana.....a tu se najslabije pojačavamo.....eto, možda dođe Astori...