A.C. Milan

1148793_369508406485048_2113516605_n.jpg

Tim kojim krecemo u "napad" na skudeto.

Nakon Honde ispusili smo ga i za Ljajica. Verovali ili ne sve sto je trebalo da uradimo jeste da iskesiramo 14 mil i ona igraca bi bila nasa, ali ne. Hteli smo da se nadmudrujemo, u proslosti je to palilo ali Galijani je procitan. Jednom je izjebba Fiorentinu za Montoliva pa nisu ni oni veverice ne mozes ih dva puta izjebbati na istu foru. Traze lepo ljudi 10 milki mi nudimo 8, oni 10 mi 8 i tako mesec dana. Onda uleti Roma da 10 i uzme ga. Sa Hondom imamo srece jos niko nije uleteo, istice mu ugovor u januaru i verovatno ce tad doci ali tad vec necemo biti u igri niti za jedan jedini trofej. Trazili su 4 milke mi 1.5, oni 4 mi 2, oni 4 mi 2 i tako mesecima. Bas ko Bejla da dovodimo za 100 milki tako se ponasamo. Jos jedna mucna sezona na pomolu, smooorcina.

Nakon Honde ispusili smo ga i za Ljajica. Verovali ili ne sve sto je trebalo da uradimo jeste da iskesiramo 14 mil i ona igraca bi bila nasa, ali ne. Hteli smo da se nadmudrujemo, u proslosti je to palilo ali Galijani je procitan. Jednom je izjebba Fiorentinu za Montoliva pa nisu ni oni veverice ne mozes ih dva puta izjebbati na istu foru. Traze lepo ljudi 10 milki mi nudimo 8, oni 10 mi 8 i tako mesec dana. Onda uleti Roma da 10 i uzme ga. Sa Hondom imamo srece jos niko nije uleteo, istice mu ugovor u januaru i verovatno ce tad doci ali tad vec necemo biti u igri niti za jedan jedini trofej. Trazili su 4 milke mi 1.5, oni 4 mi 2, oni 4 mi 2 i tako mesecima. Bas ko Bejla da dovodimo za 100 milki tako se ponasamo. Jos jedna mucna sezona na pomolu, smooorcina.

Tesko je stanje u Italiji moras to uzeti u obzir... klubovi su u dugovima, poseta na stadionima je slaba, od tv prava se isto ne zaradjuje puno, slabi sponzori itd... sve to povlaci jedno za drugim. Stvarno steta, jer Serija A jer nekad bila najbolja, najatraktivnija i najgledanija liga, i nadam se nekoj promeni u buducnosti jer ovako vise ne ide...

Tesko je stanje u Italiji moras to uzeti u obzir... klubovi su u dugovima, poseta na stadionima je slaba, od tv prava se isto ne zaradjuje puno, slabi sponzori itd... sve to povlaci jedno za drugim. Stvarno steta, jer Serija A jer nekad bila najbolja, najatraktivnija i najgledanija liga, i nadam se nekoj promeni u buducnosti jer ovako vise ne ide...

Da ali imas jednog Napolija koji ulozi 100 mil ovog leta, sad ces ti reci prodali su Kavanija...pa jesu, prodao je i Milan Kaku, Shevu, Ibru, SIlvu i opet nista nije ulagao. Milanov problem je sto se Silviu u poslednje vreme **** za klub a niko nista ne moze da mu prigovori jer je ga je upravo on ucinio najtrofejnijim. A sto se Ljaje tice pa Milan je tu bitku izgubio upravo od kluba iz Serije A, od Rome.

Pre par godina su neki arapi hteli da kupe klub al SIlvio nije dao, nadam se da ce se to dogoditi u skorije vreme :)

A da ne pričamo o Juventusu koji je izbačen u seriju b,napustili ga skoro svi najbolji igrači,izgubio sponzore,pare od tv prava, nije igrao evropska takmičenja..... a sada imaju svoj stadion i ubedljivo najjaču ekipu u Italiji.....

Jednostavno uprava Milana je pravila očajne izbore i sa igračima i sa trenerima.....pa mi več par sezona u ekipi imamo po 30 igrača koji konkurišu za prvi tim, ali svi su polovnjaci... bolje da imamo 15 odličnih igrača a ostali da su iz podmlatka nego ovako...... umesto da dovedu jednog igrača od 15 miliona koji nešto vredi, Galijani dovede 3 igrača od po 4 miliona koji ne vrede ničemu.....

Da ali imas jednog Napolija koji ulozi 100 mil ovog leta, sad ces ti reci prodali su Kavanija...pa jesu, prodao je i Milan Kaku, Shevu, Ibru, SIlvu i opet nista nije ulagao. Milanov problem je sto se Silviu u poslednje vreme **** za klub a niko nista ne moze da mu prigovori jer je ga je upravo on ucinio najtrofejnijim. A sto se Ljaje tice pa Milan je tu bitku izgubio upravo od kluba iz Serije A, od Rome.

Pre par godina su neki arapi hteli da kupe klub al SIlvio nije dao, nadam se da ce se to dogoditi u skorije vreme :)

A jos su Kavanija prodali za 60 a ulozili su 100... ali to je drugo, De Laurentis je onaj stari fudbalski romantik, dace i poslednji dinar samo da se igra dobar fudbal :) I Morati je nekad bio takav, a za Berluskonija ne znam sta da mislim, da li sebi stavlja pare u dzep ili sta...

Mozemo da damo za Matrija 12 iako nam napadac nije neophodan??? Baloteli, El Saravi, Niang, Patanja i Pacini koji ce se vratiti...sta ce nam koji klinac Matri? Ej covece za 10 smo mogli Ljajica, za 4 smo mogli Hondu i mi ne mozemo a mozemo za ovog raspada 12... Katastrofa, iz godine u godinu sve losije i losije uprava posluje. Oni su nas i srozali ovoliko.

Da,da...ode Boateng...... i ako.... ionako je više manekenisao nego igrao fudbal....... samo se nadam da će taj keš iskoristiti da dovedu Eriksena.........mada znam da neće....evo da se opkladimo da će doći Kaka na pozajmicu od godinu dana sa obavezom otkupa njegovog ugovora ako odigra određen broj utakmica...naravno na rate......

Kaka je inače juče izjavio da je razgovarao sa Anćelotijem i Perezom i da želi da ide.....i to će naravno Galijani sad da iskoristi da se ciganiše do zadnjeg dana.... ne bi me čudilo da opet traži Kaku za džabe....a Kaka je ionako pristao na upola manju platu da se vrati.....

Nikako mi nije jasno to ciganisanje na sve strane a onda iskeširaju tolike pare na Matrija koji ima 29 godina....ajde i to je na rate,ali opet.......

Kontam da ćemo za Boatenga da dobijemo 15-20 miliona....još 30 za lš ....baš smo mogli lepo da sredimo ekipu,ali jeb.iga....

A pri tom je Galijani rekao nakon prodaje Silve i Ibre da je situacija u klubu u potpunosti sređena i da će od tada sve pare koje klub dobije biti korišćene na kupovinu igrača.....

A da Gandini izjavio kako nismo probali da kupimo Eriksena jer će Honda ionako kad tad doći (tj u januaru) a Matri nam je neophodan jer je Pacini povređen i vraća se tek u oktobru :lol:
Matri je naravno Alegrijeva želja, i sad smo pljunuli tolike pare za igrača koga je Juventus ionako hteo da se otarasi jer imaju previše napadača.....

Matri je i zvanično stigao a Petanja koji je dao najviše golova na pripremama je poslat na pozajmicu u Sampdoriju.......

Ne mislim ja da će Matri biti loš, ali ovo je totalno debilan potez uprave....

A taj isti Juventus je sa druge strane za 22 miliona doveo Vidala (najbolji igrač lige) , Pogbu (klinac kida), Teveza, Ljorentea , Barzaljija i Pirla...... neka je Pirlo za dž, poenta je u odabiru igrača........ zato oni rutinski osvajaju prvenstvo a mi gubimo od Verone......

Boateng uveo Milan u LŠ i otišao, taman uhvatili kad mogu nešto da uzmu za njega.

Da dođu Kaka' i Sakho - odlično.

- - - - - - - - - -

Eto o tome pričam...... kupićemo Matrija za 12 miliona a za iste pare će Totenhem dovesti Eriksena..... bem ti upravu nenormalnu......

Matri nije bolji od Pacinija, ne razumem, stvarno glup potez uprave, a i navijači su rekli da ga ne žele, nejasno skroz.

Kaku ćemo ladno dobiti za džabe .... još je pristao da smanji platu sa deset na pet miliona ali je Galijaniju i to bilo puno pa je došao na genijalnu ideju da potpiše ugovor sa njim do marta a onda da Kaka ide u Ameriku a nama će u međuvremenu doći Honda........ blam nad blamovima..... u svakom slučaju izgleda će se sve završiti tako što će Kaka pristati da smanji platu na 2,5 miliona da bi potpisao dvogodišnji ugovor......

Inače pojavila se i vest da je Alegri tražio Ozila i da je moguća razmena za El Šaravija.....nije nerealno jer je Ozil izgubio mesto u Realu...na njegovoj poziciji je Isco...a Šaravi dosta slabije igra od kada je došao Baloteli a i Alegri hoće da igra u napadu sa tandemom Baloteli - Matri a iza njih Ozil..... ali onda opet koja je poenta dovođenja Kake...osim da se napale navijači....

p.s. ovo sve ako je verovati propagandi

Kaku ćemo ladno dobiti za džabe .... još je pristao da smanji platu sa deset na pet miliona ali je Galijaniju i to bilo puno pa je došao na genijalnu ideju da potpiše ugovor sa njim do marta a onda da Kaka ide u Ameriku a nama će u međuvremenu doći Honda........ blam nad blamovima..... u svakom slučaju izgleda će se sve završiti tako što će Kaka pristati da smanji platu na 2,5 miliona da bi potpisao dvogodišnji ugovor......

Inače pojavila se i vest da je Alegri tražio Ozila i da je moguća razmena za El Šaravija.....nije nerealno jer je Ozil izgubio mesto u Realu...na njegovoj poziciji je Isco...a Šaravi dosta slabije igra od kada je došao Baloteli a i Alegri hoće da igra u napadu sa tandemom Baloteli - Matri a iza njih Ozil..... ali onda opet koja je poenta dovođenja Kake...osim da se napale navijači....

p.s. ovo sve ako je verovati propagandi

Sta ce nam Ozil pored Kake ;)

Dobrodosao kuci legendo nad legendama, ljudino nad ljudinama. Plakao sam kad je odlazio, evo konacno smo docekali da se vrati...

Pa to sam i ja rekao..... eno ga ode u Arsenal za 45 miliona :eek: Bejl 100 :eek: kojim se parama oni razbacuju pa to nije normalno ... a deca u Srbiji gladuju.....i deca u Africi..... zato podrška Galijaniju,on štedi, eto uštekao je čak i Kaku za džabe legenda .....

Mi poslujemo realno, nema nerealnih obestecenja, nema nerealnih plata. Baloteli ima oko 4-5 mil godisnje, tako da oni sad nisu mogli Kaki da daju 8 jer bi se ovaj bunio, sa razlogom. Dakle Kaka je dobio po poslednjim informacijama 4 plus 1 ako bude dobar :lol:

Zao mi sto je Matri dosao al ae ko zna mozda i to ispadne dobro. Alegri je bas insistirao na njemu.

Sinoc smo bili solidni, mada ako hocemo icemu da se nadamo mora to mnogo bolje. Raduje dobra igra Robinja, sjajan je on kad se trudi i kad mu se igra a prethodne godine je to bilo bas retko. Sa Kakom dobijamo veliku raznovrsnost u napadu i konacno taj zavrsni pas koji nemamo odavno. FORZA MILAN :)

Nama je ogroman problem odbrana.....a tu se najslabije pojačavamo.....eto, možda dođe Astori...

Alegri je skoro izjavio da Milan ima možda i najbolju zadnju liniju u Italiji, pa samim tim nije potrebna kupovina, mada verujem da će Galijani dovesti Astorija, čak ga je i Alegri hvalio u poslednje vreme.

Nego, došao je Kaka'.:worth: Pristao je na duplo manju platu.

1235934_10151716226652670_196647350_n.jpg

1186077_376379162464639_2131360436_n.jpg

Alegri je izjavio da će ako dođe Kaka' igrati 4-3-3, više ima smisla 4-3-1-2, Kaka' iza Šaravija i Balotelija, al' taktički mag ipak najbolje zna. :mrgreen:

Priča se da Siti nudi 30 miliona za Šaravija.:(

Poslednja izmena:

Back