A.C. Milan

Lud skroz, al' kod gola je bio dobar...evo penala:

555026_335195393203353_124336330955928_940835_473618645_n.jpg
POgledaj kad je Nesta počeo da vuče Busketsa, a i blok je dozvoljen, tako je MAnu dao Čelsiju gol pre par godina kad je Vidić dva bloka napravio kod kornera ...

Da li ce se sad zaliti na susjenje zivo me zanima!
Jebbiga, ko još traći uzrok kad mu se desi nešto lepo ... Uzrok se traži samo kad je nešto rđavo ... Ako nađeš ekipu koja se žali nakon pobede, piješ celo veče na moj račun :D ...

Jebbiga, ko još traći uzrok kad mu se desi nešto lepo ... Uzrok se traži samo kad je nešto rđavo ... Ako nađeš ekipu koja se žali nakon pobede, piješ celo veče na moj račun :D ...

Naravno da znam da nece, to je bila cista ironija verovatno si i sam provalio. Mnogo sam bio nervozan kad sam ono pisao. I taman odlucim da se ne nerviram vise u vezi fudbala kad ono Partizan i Tole izdominirase veceras protiv Vose. I opet sve ispocetka, nerviranje, svadjanje sa ortacima, napusavanje i ostalo. Evo sad sam zaista resio, nema sanse da ce me ikada nesto vise potresti a da ima veze sa ovim izreziranim sportom :)

Sve u svemu, Milan nije odigrao pederski niti bunkerčinu, imali su lepih šansi u oba meča, i da je bio Pipo mesto Robinja, možda bi i prošli ... No, Barsa je ipak bolja i zasluženo su prošli, bolje su igrali i imali su bolje šanse ...

Ovde nista spektakularno se nije desilo,jedino gol Milita je ofsajd bio,isto kao i gol Pikea...Tako da je tu 1-1,penal nad Alvesom nije postojao ni u prvoj ni drugoj utakmici,klasicna gluma.Ako neko misli da su to penali to je smesno onda,Alves je klasican padavicar...Gol Krkica lopta je zakacila i u ruku i telo Keitu cini mi se...Isto tako zaboravio si da navedes sansa Milita iz prve utakmice kada izlazi sam na Valdesa,sudija svira nepostojeci ofsajd...

Takodje crveni za Mottu,iako je samo naslonio ruku na Busketsa...Dakle kad se sve sabere,ujednacen kriterijum,ako nije i Inter malo vise ostecen..

Mourinho: Svi znamo ko će osvojiti LŠ

Portugalski stručnjak odlučio se da javno pruži podršku ekipi Milana za koju smatra da je oštećena u duelu sa Barcelonom tokom meča revanša četvrtfinala LŠ.

Mourinho je poznat po svom "oštrom jeziku" kada je kritikovanje Barcelone u pitanju. Mnogo puta je isticao da Barcelona ima poseban tretman od strane sudija te da se na taj način "provlači" u Ligi Šampiona.

Još jednom je "Posebni" iskoristio priliku da uputi kritike Evropskoj kući fudbala zbog načina na koji je Barca došla do pobede nad Milanom.

"Svake godine učimo nove stvari. Ovoga puta saznali smo da je moguće dosuditi jedanaesterac pre ubacivanja lopte u igru. Chelsea, Inter, Arsenal, Real Madrid i Milan su klubovi koji su oštećeni u mečevima sa Barcelonom. Dobro je da znamo ko će osvojiti Ligu Šampiona" rekao je Mourinho.

Mourinho je ove konstatacije izrekao nakon evidentne greške sudije u meču Barcelona - Milan, koji je dosudio drugi jedanaesterac za tim Pepa Guardiole a da je pritom Puyol prvi povlačio Nestu dok se cela situacija dešavala u vreme prekida pred izvođenje kornera.

Ovde nista spektakularno se nije desilo,jedino gol Milita je ofsajd bio,isto kao i gol Pikea...Tako da je tu 1-1,penal nad Alvesom nije postojao ni u prvoj ni drugoj utakmici,klasicna gluma.Ako neko misli da su to penali to je smesno onda,Alves je klasican padavicar...Gol Krkica lopta je zakacila i u ruku i telo Keitu cini mi se...Isto tako zaboravio si da navedes sansa Milita iz prve utakmice kada izlazi sam na Valdesa,sudija svira nepostojeci ofsajd....
E jebbiga, ovo više stvarno nema smisla ... Penal koji je Snajder napravio je čist da ne može biti čistiji, start sa dve noge, sa leđe i još mu pada na stajnu nogu ... To što je Aveš cigan i padavičar ne menja fudbalska pravila a po pravilima ono je čist penal ... Ali naravno, pošto je Barsa oštećena to onda naravno nije penal, dok bi sa druge strane bila penalčina i po :rotf: ... Druga situacija je čist faul za koji se ne zna gde je napravljen, pošto Muntari počinje da vuče Alveša za ruku negde na liniji ali nastavlja i u 16-ercu, nešto slično kao Maluda - Alveš u "krađi veka" ... No, nisam mislio na taj penal, nego na onaj kad je Lusio pocepao Ibru ...

Gol Krkića čist ko suza, apsolutno niko ne svira ruku uz telo, posebno kad je toliko pripijena kao kod Turea i još je samo malo zakačila ruku ... Ovo su sve sudijske greške koje su možda koštale Barsu prolaska, i mogu ih nabrojati kolko oćeš još, i jednostavno morate da shvatite da je to normalno jer sudije nisu roboti, i da nekad pogreše u korist Barse a nekad na njihovu štetu ...

Samo ovde vlada tolika paranoja i patološka mržnja prema Barsi da se i utakmice gde je Barsa oštećena (Arsenal, Real i sad Milan) vode kao tekme gde su je pogurali :rotf: ...

Takodje crveni za Mottu,iako je samo naslonio ruku na Busketsa...Dakle kad se sve sabere,ujednacen kriterijum,ako nije i Inter malo vise ostecen..
Ma naravno :ok: ... Naslonio ruku :rotf: ...

Ovde lopta ne mora biti u igri da bi se svirao faul, jer igrači počinju da se kreću i traže pozicije i pre nego što izvođač prekida krene sa izvođenjem ... I dalje ne razumem ovaj Nestin potez, potpuno amaterski...

Ja stvarno ne znam kada je tako nešto svirano, u 99% slučajeva bi sudija pozvao igrače i opomenuo ih, mogao je i dati žuti Nesti, al' penal nikako...

A ovde se vidi i faul Pujola, kada se lopta ubacuje u igru.

555026_335195393203353_124336330955928_940835_473618645_n.jpg

Ja stvarno ne znam kada je tako nešto svirano, u 99% slučajeva bi sudija pozvao igrače i opomenuo ih, mogao je i dati žuti Nesti, al' penal nikako...
Sudija opominje kad je međusobno guranje i koškanje, a ovde Buskets ne gura Nestu nego ide na loptu, a Nesta ga vuče za dres ... Nesta je već napravio faul kad je Pujol ušao u blok ... Još čistiji je faul bio kad je neko vukao Pujola u prvom meču a tad sudija nije svirao mada je mogao mirne duše ...

Samo ovde vlada tolika paranoja i patološka mržnja prema Barsi da se i utakmice gde je Barsa oštećena (Arsenal, Real i sad Milan) vode kao tekme gde su je pogurali :rotf: ...

Ma meni nije naročito krivo što je Milan ispao, pogotov od Barse, a i sada su otišli korak dalje, tj. četvrtfinale...al' 2 penala, pa mnogo je...još kada se uzme u obzir da je drugi nepostojeći.

Mesi je u utakmicama sa Milanom dao 3 gola, toliko je dao i italijanskim timovima, i sva tri iz penala...

Sad, Milan nije kriv što je Barsa bila bolja, a nije iskorišćavala prilike, ako su već nadmoćniji, šta će im taj penal, pri rezultatu od 1-1, kada je Milan krenuo malo...

Sudija opominje kad je međusobno guranje i koškanje, a ovde Buskets ne gura Nestu nego ide na loptu, a Nesta ga vuče za dres ... Nesta je već napravio faul kad je Pujol ušao u blok ... Još čistiji je faul bio kad je neko vukao Pujola u prvom meču a tad sudija nije svirao mada je mogao mirne duše ...

Ali lopta nije u igri...

Kada je Demirel udario Kolera na EP 2008., u svom šesnaestercu, koliko se sećam nije bilo penala, a Demirel je isključen...

Pujola Mesbah jeste vukao, baš naivno, glupo...al' Pujol je nastavio, i tek kada je promašio gol...tražio je penal...da je stao, ili pao, siguran sam da bi se svirao penal.

Ma meni nije naročito krivo što je Milan ispao, pogotov od Barse, a i sada su otišli korak dalje, tj. četvrtfinale...al' 2 penala, pa mnogo je...još kada se uzme u obzir da je drugi nepostojeći.
Nije nepostojeći, nego jedan od onih za koje ne znaš šta da sviraš, kao i ovaj Čelsijev ... Samo kad je Čelsi/biloko u pitanju, onda je to čist penal ovde na forumu, a kad je Barsa u pitanju onda je to krađa ... Po pravilima ovo je penal, kao i u prvom meču ona dva (Sančez i Pujol), na sudiji je da odluči dal će striktno poštovati pravila ili će neke druge okolnosti uzimati u obzir ...

Mesi je u utakmicama sa Milanom dao 3 gola, toliko je dao i italijanskim timovima, i sva tri iz penala...
Mesi je juče bio odličan, najbolji na terenu daleko, za razliku od prvog meča gde je bio anemičan ...

Sad, Milan nije kriv što je Barsa bila bolja, a nije iskorišćavala prilike, ako su već nadmoćniji, šta će im taj penal, pri rezultatu od 1-1, kada je Milan krenuo malo...
Sudija treba da im da i deset penala ako su svi bili, Nesta i Antonini su sami krivi što nisu pazili, tako da Barsina nadmoć nema nikakve veze sa poštovanjem pravila ...

Ali lopta nije u igri...
Nema veze što nije u igri ...

Kada je Demirel udario Kolera na EP 2008., u svom šesnaestercu, koliko se sećam nije bilo penala, a Demirel je isključen...
Jebbem li ga, ne sećam se toga ... Daj neki video ...

Pujola Mesbah jeste vukao, baš naivno, glupo...al' Pujol je nastavio, i tek kada je promašio gol...tražio je penal...da je stao, ili pao, siguran sam da bi se svirao penal.
I kad sudija da prednost ekipi, a ekipa ne iskoristi prednost, sudija prekida igru i vraća loptu na mesto faula, te ekipa kojoj je svirana prednost izvodi faul ... Mada mislim da se u šesnaestercu ne svira prednost ...

Nije nepostojeći, nego jedan od onih za koje ne znaš šta da sviraš, kao i ovaj Čelsijev ... Samo kad je Čelsi/biloko u pitanju, onda je to čist penal ovde na forumu, a kad je Barsa u pitanju onda je to krađa ... Po pravilima ovo je penal, kao i u prvom meču ona dva (Sančez i Pujol), na sudiji je da odluči dal će striktno poštovati pravila ili će neke druge okolnosti uzimati u obzir ...

Ja mislim da je onaj penal sinoć dosuđen za Čelsi - opravdano dosuđen...Benfika je oštećena za penal, kada je Teri igrao rukom...nisam fan Čelsija, čak šta više, volim Benfiku, al' mora se biti realan...

Onaj ''penal'' nad Sančezom je iz prve izgledao kao debelo foliranje, tako je odskočio, kasnije se videlo da je bilo kontakta, mislim da je Aleksis previše išao na penal...za Pujola sam rekao.

Mesi je juče bio odličan, najbolji na terenu daleko, za razliku od prvog meča gde je bio anemičan ...

Bio je dobar...šteta možda što tu igru nije krunisao golom iz igre.:lol:

Sudija treba da im da i deset penala ako su svi bili, Nesta i Antonini su sami krivi što nisu pazili, tako da Barsina nadmoć nema nikakve veze sa poštovanjem pravila ...

Za Antoninia je ok, tu je sve čisto...kao što je Alegri rekao, jedan penal im je Milan poklonio, drugi sudija.

O prvom penalu niko ne priča, to je korektna odluka, al' drugi nije bio penal...

Šta će im nepostojeći penal pored tolike nadmoći?

Da je sviran pri rezultatu od 1-0, ili 2-1 za Barsu pa i da razumeš...al' baš pri rezultatu od 1-1, kada se Milan razigrao, i pred poluvreme...:think:

Nema veze što nije u igri ...

Kako nema? Onda bi po tekmi moglo komotno da se sudi 10-ak penala...ili to pravilo samo za Barsu važi?!

Jebbem li ga, ne sećam se toga ... Daj neki video ...

Sad tražim na You Tube-u i nema...:eek:

Evo, Demirel je dobio crveni za to...zato i nije branio protiv Hrvata i Nemaca...

Volkan+Demirel+Jan+Koller+Turkey+v+Czech+Republic+NchfapqVvQel.jpg

I kad sudija da prednost ekipi, a ekipa ne iskoristi prednost, sudija prekida igru i vraća loptu na mesto faula, te ekipa kojoj je svirana prednost izvodi faul ... Mada mislim da se u šesnaestercu ne svira prednost ...

Pa sad...ako nije dao gol, onda penal...pa to nema ni u našoj ligi...:D

Ja mislim da je onaj penal sinoć dosuđen za Čelsi - opravdano dosuđen...Benfika je oštećena za penal, kada je Teri igrao rukom...nisam fan Čelsija, čak šta više, volim Benfiku, al' mora se biti realan...
Ma ok penal, i ja mislim da je bio, ali mogao je i da ne svira ... Samo je to nemoguće ljudima kad je Barsa u pitanju :D ...

Onaj ''penal'' nad Sančezom je iz prve izgledao kao debelo foliranje, tako je odskočio, kasnije se videlo da je bilo kontakta, mislim da je Aleksis previše išao na penal...za Pujola sam rekao.
E pa to je ono što sam ti pričao, po striktnim pravilima to je penal, ali ni ja ga ne bi svirao jer je Sančez očito išao na to da ga iznudi ...

Bio je dobar...šteta možda što tu igru nije krunisao golom iz igre.:lol:[/QUOTE]IMao je par lepih šansi ali ćorak :D ... No, bliži se 70-om golu u sezoni, a u LŠ je oborio rekord od 12 golova, postaće verovatno po 4-i put najbolji strelac LŠ-a i postaviti novi rekord ... A nema ni punih 25 godina jebbote :eek: ... Za dve godine stiže Raula, mada me ne bi čudilo da zasedne na tron već sledeće sezone :D ...

Šta će im nepostojeći penal pored tolike nadmoći?
E jebbiga sad, jel to znači da Partizanu u košarci protiv Zvezde ne treba da daju da šutira slobodna bacanja jer je nadmoćniji od njih?

Što Milanu sviraju toliko penala u kalču kad su nadmoćniji od svih?

Što Realu svaku tekmu u Primeri sviraju penale kad su daleko nadmoćniji (izuzev Barse naravno)?

Jednostavno, sviraju penale jer su bili penali ...

Da je sviran pri rezultatu od 1-0, ili 2-1 za Barsu pa i da razumeš...al' baš pri rezultatu od 1-1, kada se Milan razigrao, i pred poluvreme...:think:
A šta bi bilo da je sviran pri rezultatu 0-0 u MIlanu :think:?

Kako nema? Onda bi po tekmi moglo komotno da se sudi 10-ak penala...ili to pravilo samo za Barsu važi?!
Ne bi moglo da se sudi, jer nije isto ako ti udariš igrača dok je lopta u tvom posedu, ili daleko od gola, ili kad napraviš faul dok je igrač u poziciji da postigne gol, kao što je Buskets bio ... Video sam par takvih golova, samo je slobodnjak bio u pitanju a ne korner, kad me ne bude mrzelo da tražim pronaću pa ću okačiti ...

Pa sad...ako nije dao gol, onda penal...pa to nema ni u našoj ligi...:D
Takvo je pravilo jebbiga, nisam ga ja pisao :D ... U košarci ti je to situacija koš i faul ... Ako igrač ne da koš, ide na bacanja, a ako postigne dobija dodatno ...

E jebbiga, ovo više stvarno nema smisla ... Penal koji je Snajder napravio je čist da ne može biti čistiji, start sa dve noge, sa leđe i još mu pada na stajnu nogu ... To što je Aveš cigan i padavičar ne menja fudbalska pravila a po pravilima ono je čist penal ... Ali naravno, pošto je Barsa oštećena to onda naravno nije penal, dok bi sa druge strane bila penalčina i po :rotf: ... Druga situacija je čist faul za koji se ne zna gde je napravljen, pošto Muntari počinje da vuče Alveša za ruku negde na liniji ali nastavlja i u 16-ercu, nešto slično kao Maluda - Alveš u "krađi veka" ... No, nisam mislio na taj penal, nego na onaj kad je Lusio pocepao Ibru ...

Gol Krkića čist ko suza, apsolutno niko ne svira ruku uz telo, posebno kad je toliko pripijena kao kod Turea i još je samo malo zakačila ruku ... Ovo su sve sudijske greške koje su možda koštale Barsu prolaska, i mogu ih nabrojati kolko oćeš još, i jednostavno morate da shvatite da je to normalno jer sudije nisu roboti, i da nekad pogreše u korist Barse a nekad na njihovu štetu ...

Ma naravno :ok: ... Naslonio ruku :rotf: ...

Ni govora o penalu Snajdera,zaustavio se na vreme,a ovaj padavicar se samo spustio na zemlju...Naravno da nema vise smisla kad ti u prepirci posle meca Milan Barsa,uvek moras da pominjes Inter,i kao Inter je osvojio LS uz pomoc sudija......Jedino je Celzi ostecen protiv Intera i to jeste istina,za penal...Barsa jeste primila gol iz ofsajda,Milito,ali ga je i dala,Pike,takodje pominjao sam ti jos situacija,kao onaj nepostojeci ofsajd Militu..
Pa pogledaj snimak pa ces videti da je mahinalno naslonio ruku na glavu Busketsa ,nije ga udario,a ovaj pao i jos posle rasirio prste da vidi sta ce sudija da uradi:rotf:

Pomenuo si jos duel Lusia i Ibre,tu je mozda jos bilo materijala za faul,ali to je nejasno,na ovom snimku se ne vidi tacno sta je bilo...

U svakom slucaju sudjenje je bilo ujednaceno u najmanju ruku,to jest greske na stetu Barse(gol iz ofsjda Milita,moguci penal nad Ibrom,i moguci penal nad Dani Alvesom od Muntarija) su kompezovani greskama na stetu Intera...(gol iz ofsajda Pikea,nepostojeci ofsajd Militu kad ide sam ka Valdesu i previse strogo dat crveni Motti zbog jajarre Busketsa)
E to je tvoj problem,sto samo nabrajas greske koje su na stetu Barse..A onda prozivas druge ljude da to rade protiv Barse,a ti isto radis..

Da se razumemo Barsa je vec godinama najbolji tim na svetu,i nije im potrebno ovo.Ajde protiv Intera je bilo gresaka na obe strane,to je ok.Ali Celzi je 2009 ostecen za 2 cista penala,tu nema price!Moguce i treci,ali ajde...Milan je ostecen 2006 kod gola Sevcenka,i sada kod ovog drugog penala...Takodje Van Persi mislim da je dobio prestrogo crveni a i protiv Reala prosle godine u polufnalu je bilo gresaka u korist Barse...

Ni govora o penalu Snajdera,zaustavio se na vreme,a ovaj padavicar se samo spustio na zemlju...
Gari, ako ti ovo nije penal, onda ne znam šta da ti kažem ... Prost zakon fizike pobija tvoju tvrdnju, a u prirodne zakone se ne sumnja :D ...

Naravno da nema vise smisla kad ti u prepirci posle meca Milan Barsa,uvek moras da pominjes Inter,i kao Inter je osvojio LS uz pomoc sudija......
Ja Inter nisam pominjao u kontekstu osvajača LŠ, nego kao Barsinog protivnika ... Kao i Čelsijevog, jer sam ga pominajo i na toj temi ... Pominjem i Real i Arsenal, nema to veze sa Interom, on je samo bio u Barsinom žrebu i to u tekmi gde je suđenje bilo loše ...

Jedino je Celzi ostecen protiv Intera i to jeste istina,za penal...Barsa jeste primila gol iz ofsajda,Milito,ali ga je i dala,Pike,takodje pominjao sam ti jos situacija,kao onaj nepostojeci ofsajd Militu..

Back