milisav sound
Zainteresovan član
- Poruka
- 288
O thenx punoo,stvarno nisam znao da najboli igrac postao otac...
C. Ronaldo je postao otac ?! Nisam znao ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O thenx punoo,stvarno nisam znao da najboli igrac postao otac...
C. Ronaldo je postao otac ?! Nisam znao ...
duhovito......kao i uvek...........![]()
Jarane izvini sto ti kazem al od tebe nije nista trazeno...ako je neko nekom najboli nemora da znaci da i ostalim je najboli...a sto se tice onog igraca kako rece ti c.ronaldo...on moze biti najboli samo kad postane kao covek najboli..a jedno bez drugo ne ide![]()
milisav sound:C. Ronaldo je postao otac ?! Nisam znao ...
Morao sam postaviti ovaj tekst, na zalost to je surova istina...Dodvaravanjem do nasamarivanja
Polaskan - postoji li gora riječ od ove u nogomet. Ako ste veliki navijač nekog kluba ova riječ onda vjerojatno znate pravo značenje te riječi - igrač vašeg omiljenog kluba sve je bliže odlasku iz kluba.
Riječ polaskan nikad nećete čuti od lošeg igrača jer za njega nema interesa, ali čim pročitate da neki igrač kaže da je u godinama i da mu godi ponuda za njega vrlo vjerojatno samo gleda kako napustiti klub.
Nema tu više ljubavi prema klubu, ponudite li igraču tjednu plaću od 80 tisuća i dodvoravanje stotina tužnih budala koji vole klub on će vrlo vjerojatno bez imalo grižnje savjesti napustiti klub. Pravi primjer toga su dvojica velikih napadača koji su odlascima iz sredina u kojima su bili pravi idoli izgubili doslovno sve. Andrej Ševčenko i Thierry Henry bili su idoli navijača Milana, odnosno Arsenala, ali želja za novcem dovela ih je do toga da se danas ulaze s klupe te skupljaju mrvice u prvoj ekipi.
Igrači pokušavaju kupiti navijače izjavama poput onih volim ovaj klub, imaju odlične navijače, sretan sam ovdje, a onda dođe ponuda Romana Abramoviča, Real Madrida ili Barcelone i sva ljubav pada u zaborav. 80 tisuća eura svaki tjedan sjeda na račun, a oni postaju najskuplji navijači svojih novih ekipa.
Igrači jednostavne zaboravljaju na one zbog igraju. Ne, nisu tu zbog novca, oni su tu zbog navijača, ali nažalost previše je onih koji su to zaboravili.
Postoje iznimke
Nije još uvijek sve tako sivo, još uvijek postoje igrači kojima nije jedini cilj novac, koji imaju motiv igrati za svoj klub, za svoje navijače. Samo se tako stvaraju legende. Zbog toga se cijene igrači poput Raula, Gerrarda, Giggsa i Maldini.
Ljubav prema klupskoj boji je ono što se pamti, zaboravite izljeve ljubavi poput oni lijepo mi ovdje, ali želim se dokazati i drugdje. Oni bi tu trebali biti zbog navijača, a ne zbog novca.
da............kaka je genije.........![]()
mislim da taj video clip zasluzuje posebnu temu......... kralj kaka
Jarane izvini sto ti kazem al od tebe nije nista trazeno...ako je neko nekom najboli nemora da znaci da i ostalim je najboli...a sto se tice onog igraca kako rece ti c.ronaldo...on moze biti najboli samo kad postane kao covek najboli..a jedno bez drugo ne ide![]()
Milisave ne pravi se naivan dobro si ga razumeo sta je hteo da kaze. Fudbalski kvaliteti Kake i Ronalda se mogu porediti ali ljudski...nema sanse.
Ali me interesuje ko bi u rotaciji onda izgubio mesto u postavi Milana?Pirlo,Ambrosini,Kaka,Sedorf![]()