A.C. Milan

evo i porto izbacen iz LS na godinu dana,zbog skandala sa podmicivanjem sudija......

ma mora milan da uapdne......

forza pirlo !!!!!!!!!!!
Ova UEFA je paradoks sama po sebi ... Izbace Porto zbog namestanja dve tekme u domacem prvenstvu iz 2003 i 2004, a Milan dobije priliku da igra ...

*Prema Članu 1 pravila Lige Šampiona, klub „ne sme biti uključen u bilo kakvu aktivnost usmerenu ka nameštanju ili uticanju na rezultat meča na nacionalnom ili međunarodnom nivou“.

Poslednja izmena:
Znaci jedina sansa da Milan ucestvuje u LS jeste ta da se dokaze da je jedan od 4 bolje plasirana tima u Italiji namestao utakmice i to je to. Ajmo bre Rosoneri, pa ovo je maciji kasalj za vas...pocnite od Intera, imam neki osecaj da su oni namestali, kako bi to sladak osecaj bio...uskratili bi im skudeto i ucestvovanje u LS :)

FORZA SILVIO :super:

Znaci jedina sansa da Milan ucestvuje u LS jeste ta da se dokaze da je jedan od 4 bolje plasirana tima u Italiji namestao utakmice i to je to. Ajmo bre Rosoneri, pa ovo je maciji kasalj za vas...pocnite od Intera, imam neki osecaj da su oni namestali, kako bi to sladak osecaj bio...uskratili bi im skudeto i ucestvovanje u LS :)

FORZA SILVIO :super:
To mi vise deluje kao Interov stil ... Ako nisu zasluzili da igraju LS (a nisu ove godine) onde nek i ne igraju, nece propasti kao klub ... Milan kao veliki klub ne bi smeo da sad ganja druge i preko zelenog stola dobija ono sto nije zasluzio na terenu ...

Inace jos malo pa Interu pocinje sudjenje pa cemo videti kako ce proci, posto smatraju da su najcistiji tim Italiji ...

jony taraba samo se ti nadaj vidim koliko te pece sto je Inter sampion,pomiri se sa istinom.mozes ti da imas samo puste zelje,2007 ste se izvukli i igrali Ligu sampiona skroz nezasluzeno ove cete lepo u kup uefa pa izvolte tamo se dokazujte.

e na kakve ste grane spali rosoneri sad kao opet imate premijera Italije pa kao pokusacete da podmetnete Interu,Romu,Juveu i Fiorentini nesto da bi igrali LS,to samo dokazuje kako ste prljavi i sta sve ste spremni da uradite...

Ova UEFA je paradoks sama po sebi ... Izbace Porto zbog namestanja dve tekme u domacem prvenstvu iz 2003 i 2004, a Milan dobije priliku da igra ...

*Prema Članu 1 pravila Lige Šampiona, klub „ne sme biti uključen u bilo kakvu aktivnost usmerenu ka nameštanju ili uticanju na rezultat meča na nacionalnom ili međunarodnom nivou“.

mafija mafija mafija
to je i mene iznerviralo kad je milan namještao i pustili ih da igraju kvalifikacije
i ove godine će milan zaigrati kvalifikacije vidjećeš...imam neki feeling
a to je sramota
mene bi bilo sramota da sam navijačica milana

a hoce li vam odmah dati jedno 1/4 mesto (prevelika ste mafija,to vam priznajem) ili cete u kvalifikacije??

u ovom drugom slucaju,daj nekako da ponistimo Partizanovu titulu i damo vam ubogu crvenu zvezdu u trecem kolu.. sve za mafiju :thumbdown:

Walken:
Izbace Porto zbog namestanja dve tekme u domacem prvenstvu iz 2003 i 2004, a Milan dobije priliku da igra ...

Bez obzira sto navijam za Milan, UEFA je ovim dokazala VRHUNAC duplih standarda.

alo ljudi pa da li niko nije procitao da ce umesto cska ici levski a umesto porta benfika?
ili samo vise volite da napadate milan?

nece milan ici u ligu sampiona.....

a taj clan je ja mislim unesen posle calciopola jer ni tada ovi iz uefe nisu hteli da puste milan,ali nisu imali takvu odredbu,pa su morali...tako nesto je izjavio blater ili ko vec.....

i te price da je milan mafijaski klub su jako smesne ne zato sto nije vec zato sto sve klubove drze neke mafijaske porodice,pa pogledajte kolike se pare tu vrte...postenim ljudima tamo nema mesta nije to vise samo fudbal....... i samo mi nemojte reci da je berluskoni najveci mafijas,jer da jeste sigurno bi bolje iskoristio taj skandal u kalcu(a prvo ne bi dozvolio da se milan tu zakaci,kao sto morati to nije dozvolio(verovatno zato sto to i jeste njegovo maslo))

mislim da je milan u prosle tri godine mogao i morao da uradi mnoooooooogo vise nego sto jeste, s obzirom na kvalitet igraca, a i na kvalitet kalca u ove tri godine.........

a i milan se dokazao u evropi !!! vise nego bilo koji drugi klub. Milan je klub sa najvise internacionalnih trofeja na svetu !!!

pa nista me to ne cudi od Milana,to su njihove metode prljave...nisu mogli da budu medju prva 4 u kalcu pa sad hoce prevarom kao i prosli put da igraju Ligu sampiona...strasno,znaci ako dopuste Milanu da igra Ligu sampiona to je kraj UEFE...mafijasi obicni

pogle ovog...navijaci intera izgleda imaju jako puno problema i velike posledice.......

kakve veze ima to sa milan sto je cska u bankrotu,sto je porto namestao utakmice?
sto pravila uefe kazu jedno ili drugo? kakve veze ima sa milanom.
a i receno je vec da nece milan ici u LS i stvarno mi nije jasno da i dalje ljudi ne shvataju nego idu i pricaju gluposti i to navijaci intera ciji je vlasnik najveci mafijas u italiji dodju da drze predavanja....

NS GARI:
pa nista me to ne cudi od Milana,to su njihove metode prljave...nisu mogli da budu medju prva 4 u kalcu pa sad hoce prevarom kao i prosli put da igraju Ligu sampiona...strasno,znaci ako dopuste Milanu da igra Ligu sampiona to je kraj UEFE...mafijasi obicni

Nema ovde nista neregularno sto se tice Milana.
Da je Inter najbolje rangiran na UEFA listi, a da ne ucestvuje u LS, u ovom slucaju bi njega pustili.

ja bas ne verujem u to...........

prvo milan nema veze sa tim sto su ovi timovi namestali...i njih je kaznio prvo nacionalni savez pa tek onda uefa na osnovu toga jer po pravilima mora tako..... znaci nije ih berluskoni izbacio za sve interove navijace koji imaju problema sa razumevanjem situacije.....

u prethodna dva slucaja po pravilima sledeci tim iz prvenstva ide u LS i tako ce biti....

e sad.....ovde navodno dinamo nece u LS!? nisam siguran da je to istina,mozda samo jos jedna novinarska prica...ali iako jeste da li onda milan ide u ls(ne zato sto je milan nego zato sto je najvise rangirani tim koji ne ucestvuje u LS(to je pravilo od ranije,nije ga berluskoni uveo(nadam se da cemo nepotrebne rasprave (sa raznim garijima) oko toga izbeci)) ili sledeci tim u rumunskom prvenstvu......

Milan ne zasluzuje da mu se pokloni LS jer su bili ocajni prosle sezone.......

ali da bi igrao LS klub mora da ispuni odredjene uslove,a ako nema rumunskog tima koji te uslove ispunjava,onda je milan sledece prirodno resenje.....

mada svaki klub bi na sve moguce nacine se izborio za priliku da igra LS,ne znam da li su ti rumuni bas tako jadni......mada vredi se i zaduziti pa i igrati na tudjem stadionu jer LS donodi toliko para, sponzora,popularnost,tv prava....ne verujem da bi neko to odbio zato sto mu je berluskoni ponudio par miliona za to......posto pretpostavljam da ce vecina na to da cilja....

ali nikad se ne zna.......

Back