A.C. Milan

Za pocetak bi Calcio morao da poradi na tribinama posto su vecinom prazne:mrgreen:

e,pa,ne mozesh porediti italijane sa englezima...:rtfm:...meni ti ljudi(englezi) deluju tako nenormalno....i za najmanju utakmicu napune se stadioni do poslednjeg mesta..verovatno im to dodje kao mesto za izlazak........
josh kad vidim nekog u publici,preko 50godina chovek ima,a oblachi dres....smeshno....

;) nekad su u Italiji bile znatno bolje popunjeni stadioni, zato sam to rekao:D
A ovo za Engleze nije nenormalno...ne moze biti nenormalno voljeti svoj klub;) Ja bih isao na Stemford Bridz i kad se ne igraju utakmice:lol::lol::lol: (a nijesam Englez)

;) nekad su u Italiji bile znatno bolje popunjeni stadioni, zato sam to rekao:D
A ovo za Engleze nije nenormalno...ne moze biti nenormalno voljeti svoj klub;) Ja bih isao na Stemford Bridz i kad se ne igraju utakmice:lol::lol::lol: (a nijesam Englez)

mislila sam na ljude od 40-tak godina..;).nisu mi jasni.....npr.ne mogu da zamislim svoje roditelje da trche na svaku utakmicu,a kamoli da oblache dresove......al ipak je to totalno drugi mentalitet....a ti,bez obzira shto volish chelsi,budi sretjan shto ne zivish u onoj odvratnoj drzavi........

mislila sam na ljude od 40-tak godina..;).nisu mi jasni.....npr.ne mogu da zamislim svoje roditelje da trche na svaku utakmicu,a kamoli da oblache dresove......al ipak je to totalno drugi mentalitet....a ti,bez obzira shto volish chelsi,budi sretjan shto ne zivish u onoj odvratnoj drzavi........

Gledaj to ovako...sigurno ti ne bi bilo bzv da odes sa tatom na stadion i da zajedno navijate...jel istina;)
Reci cu ti na ljeto kakvi su moji utisci o toj drzavi...za sad imaju postovanje od mene;)

Danasnja Premier liga je bila triput slabija od Kalca pre deset 9-10 godina ... Tada se cak 7 timova u Kalcu borilo za Skudeto, i sada im nece trebati dve, nego minimum 5 godina da ponovo budu ako ne jaci, onda bar u rangu Primere i Premier lige...

Znam Milan, Juve, Roma, Inter, Lazio, Viola i Parma...svako kolo minimalno jedan derbi :ok:

Mozda je Kalcu potrebno i 10 godina, ali to uopste nije bitno kad ja znam da cu sledece sezone izginuti gledajuci Kalco jer zaista obecava a to nema cenu. Tu su Inter, Juve, Milan, Roma, Viola, Doria, Udine...ma ne moze im prici Premier liga po neizvesnosti. Sledece sezone se opet MUTD i Celzi bore za titulu, Arsenal i Liverpool za trece mesto i to je to. Hebem ti takvu ligu kad se sve zna, ajde neka neko predvidi Kalco...

Znam Milan, Juve, Roma, Inter, Lazio, Viola i Parma...svako kolo minimalno jedan derbi :ok:

Mozda je Kalcu potrebno i 10 godina, ali to uopste nije bitno kad ja znam da cu sledece sezone izginuti gledajuci Kalco jer zaista obecava a to nema cenu. Tu su Inter, Juve, Milan, Roma, Viola, Doria, Udine...ma ne moze im prici Premier liga po neizvesnosti. Sledece sezone se opet MUTD i Celzi bore za titulu, Arsenal i Liverpool za trece mesto i to je to. Hebem ti takvu ligu kad se sve zna, ajde neka neko predvidi Kalco...
au...ti očigledno ne poznaješ premijer ligu nimalo.
Čelzi,MAnčester JUnajted,Liverpul,Arsenal se teoretski bore za prvo mjesto,svake sezone.
I to je jedna od najneizvjesnijih liga na svijetu.
Ove sezone su priprijetili Totenhem ,Aston Vila,Everton,Mančester Siti...
Nikad...ama nikad ne možeš da predvidiš ko će je osvojiti.
Sledeće sezone će biti ludnica.
U Italiji svaki tim je bio u B ligi osim Intera...toliko o kvalitetu.
Milan je poprilično nejak ove sezone (pažljivo biram termine),Juventus se tek vratio iz Seriee B i niko nije mislio da će osvojiti Kalćo.I nisu.
I većina,oni koji su neutralni po pitanju Kalća su znali da će to biti Inter...dobro de,mislili su da će biti i Milan ali nakon nekoliko kola vidjeli su ko će biti šampion.Skoro pa cijele sezone (ako ne i cijeli...skroz)Inter je prvi.A u Premijer Ligi se to mjenjalo...liverpul na početku,pa arsenal dugo vremena,pa mančester...i vidi sad...?izjednačeno je,ne zna se ko će osvojiti Premijer Ligu i svi kad pričaju o neizvjeznosti u PL kažu
Ovo je Engleski fudbal i liga.Sve je moguće
To je rekao i Avram Grant...Roma sa svojom čudnom igrom i nepokolebivim Franćeskom Totijem zatim zbog nedostatka opšteg kvaliteta nije mogla da priprijeti lideru ozbiljnije.Uvijek je bilo 3-4 boda razdvajanja ,kad bi se približilo opet bi izgubili i ...Jovo nanovo.Kvalitet Kalća ove sezone je poprilično slab...Fjorentina eto ,izvukla se nekako,ali sad malo srće,Roma ''druga najbolja'' a Inter sa mnogo lažiranja rezultata prvi (bilo je i za očekivanje da će takav biti scenario),Juventus treći ,a mjenjaju se Fjorentina i Milan...
Da li si ti znao ko će da osvoji Bundes Ligu?Svi su govorili Bajern ,Bajern ...a onda na polusezoni verder i bajern su bili razdvajani za jedan bod.Igra se mnogo ljepše čak su imena malo zvučnija...
Reći da se odmah zna ko osvaja PL je apsurdno...Arsenal se svake,ali svake sezone bori za titulu,istina je LIverpul za četvrto mjesto ali stvarno...sledeće godine u Premijer Ligi bit će ludo...ludnica.Mislim da će biti prekirana dominacija velika četvorke.

Tesko da ce biti prekinuta dominacija cetvorke (u stvari trojke posto Liverpul odavno nije bio sampion), tamo niko ne moze da izdrzi trku sa Mancesterom i Celsijem i da pobedjuje tokom cele sezone ...

Kalco je sada ocajna liga, kad ovakav Inter vodi na tabeli ... Onaj Kalco s'kraja 90-ih je bio 3x jaci nego bilo koja liga danas ...

Za Bayern je i bilo ocekivano, jer dobro si rekla da su na polusezoni bili jednaki, ali tek od polusezone se pokazuje jacina (pa prosle godine Palermo je bio medju prvima u kalcu) ... Ipak je kasnije kvalitet isplivao i zato Werder ne moze da izdrzi trku..

E zbog toga je Premier liga najzanimljivija u prvom delu sezone, ali u drugom se to svede (poslednjih godina) ili na Celsi ili na Mancester ...

au...ti očigledno ne poznaješ premijer ligu nimalo.
Čelzi,MAnčester JUnajted,Liverpul,Arsenal se teoretski bore za prvo mjesto,svake sezone.

Teretski DA, ali u praksi NE. Jedino je Everton pre par sezona uspeo osvojiti 4. mesto a jedini razlog toga je taj sto se Liverpul u potpunosti okrenuo LS koju je na kraju i osvojio :)

Ove sezone su priprijetili Totenhem ,Aston Vila,Everton,Mančester Siti...
Nikad...ama nikad ne možeš da predvidiš ko će je osvojiti.
Sledeće sezone će biti ludnica.
U Italiji svaki tim je bio u B ligi osim Intera...toliko o kvalitetu.
Svake sezone neko preti sto je i normalno. Evo sledece sezone ce pretiti Totenhem, Portsmut, City...i opet CORAK. Raspored prvih dvoje se zna, kao i drugih dvoje jer jednostavno mnogo odskacu od ostalih dzokadzijskih ekipa.
Ovaj podatak da je svaka ekipa Kalca igrala Seriju B je moj argument, on ide u prilog neizvesnosti a ne nedostatku kvaliteta.

Bundes liga niti ima zvucnija imena niti je pribliznog kvalitetna Kalcu. Bayern je jaka ekipa ali recimo, poslednjih godina se bas nisu dobro provodili u duelima sa 'talijanima, u prvom redu mislim konkretno na Milan, dva puta smo ih lagano izbacili. Ostale ekipe necu ni pominjati jer zaista ne vidim ko bi osim Bayerna mogao parirati Milanu, Juveu, Interu, Romi i ajde da pomenem i Violu. Dakle Svabska liga je pribliznija po kvalitetu Francuzima nego Italijanima, ovo tvrdjenje zasnivam pre svega na uspesima u Evropi mada to i nije, za mene licno, neoboriv argument jer je uspeh u Evropi relativan, vise nego ocigledan primer je trula ekipa Rendzersa, ali u ovom slucaju jeste.

Dakle, rezime. PL je predvidiva i dosadna za mene (toliko je dosadna da bih vec sada Cronaldu mogao cestitati titulu najboljeg igraca PL za 2009. godinu :lol: a i Totenhemu za najveci transfer promasaj godine, ovo se odnosi na Luku).

Sledece sezone ce Calcio za gledaoce biti ubedljivo najzanimljiviji jer ce se 4 ekipe boriti za skudeto s'tim sto ove 4. ekipe nemaju zagarantovana prva 4. mesta, lako se moze desiti da Viola, Doria i Udine nekome pomrse racune sto je za PL nezamislivo.

Bundes liga ne moze da prne pod prozor Kalcu itd...

Poslednja izmena:
au...t
Nikad...ama nikad ne možeš da predvidiš ko će je osvojiti. Sledeće sezone će biti ludnica.
.

Tako je Saro, sledece godine Hameri napadaju tron!!! Ima sve da ih iskidaju k'o svinja masan dzak! ;)

West_Ham_United_FC-full.jpg

Teretski DA, ali u praksi NE. Jedino je Everton pre par sezona uspeo osvojiti 4. mesto a jedini razlog toga je taj sto se Liverpul u potpunosti okrenuo LS koju je na kraju i osvojio :)

Svake sezone neko preti sto je i normalno. Evo sledece sezone ce pretiti Totenhem, Portsmut, City...i opet CORAK. Raspored prvih dvoje se zna, kao i drugih dvoje jer jednostavno mnogo odskacu od ostalih dzokadzijskih ekipa.
Ovaj podatak da je svaka ekipa Kalca igrala Seriju B je moj argument, on ide u prilog neizvesnosti a ne nedostatku kvaliteta.

Bundes liga niti ima zvucnija imena niti je pribliznog kvalitetna Kalcu. Bayern je jaka ekipa ali recimo, poslednjih godina se bas nisu dobro provodili u duelima sa 'talijanima, u prvom redu mislim konkretno na Milan, dva puta smo ih lagano izbacili. Ostale ekipe necu ni pominjati jer zaista ne vidim ko bi osim Bayerna mogao parirati Milanu, Juveu, Interu, Romi i ajde da pomenem i Violu. Dakle Svabska liga je pribliznija po kvalitetu Francuzima nego Italijanima, ovo tvrdjenje zasnivam pre svega na uspesima u Evropi mada to i nije, za mene licno, neoboriv argument jer je uspeh u Evropi relativan, vise nego ocigledan primer je trula ekipa Rendzersa, ali u ovom slucaju jeste.

Dakle, rezime. PL je predvidiva i dosadna za mene (toliko je dosadna da bih vec sada Cronaldu mogao cestitati titulu najboljeg igraca PL za 2009. godinu :lol: a i Totenhemu za najveci transfer promasaj godine, ovo se odnosi na Luku).

Sledece sezone ce Calcio za gledaoce biti ubedljivo najzanimljiviji jer ce se 4 ekipe boriti za skudeto s'tim sto ove 4. ekipe nemaju zagarantovana prva 4. mesta, lako se moze desiti da Viola, Doria i Udine nekome pomrse racune sto je za PL nezamislivo.

Bundes liga ne moze da prne pod prozor Kalcu itd...

jeste bas ce biti zanimljiviji :rolleyes:
Uporedi Violu sa Evertonom,Doriju sa Aston Vilom i Udineze sa Portsmautom...
ali objektivno...
kalco ce sledece godine biti smoran kao i ove zbog nekoliko razloga
1.namjestanje utakmica :tick:
2.huliganizam (ne mislim na navijace-vec na huligane) :tick:
3.nedostatak KVALITETA :tick:
u PL nema niko zagarantovana 4 mjesta.Ti si rekao corak za Portsmaut i za Totenhem...Totenhem je osvojio Karling Kup-to je ipak prva sezona za Huande Ramosa...aosvrnula bih se na Blekburn za koga se smatra da je slab tim...sedmi su.Ove sezone je bilo prilicno cudno,jer je MC dobro poceo ali se pogubio a kod Clezija je bilo obrnuto.Ako Liverpul ne organizuje radikalne promjene bice 5 ili 6...Ako Arsenal ne dovede nekog klasnog napadaca corak...ako se Celzi ne reformise takodje corak...
p.s. reding je dobio liverpul 3:1 ...Clezi remizirao sa Viganom,Mancester izgubio protiv Vest Hema,Arsenal remizirao sa Blekburnom.Niko nije slab.A u Kalcu su slabiji timovi iako imaju dobru tradiciju...

Evo tabele PREMIJER LIGE
Man Utd 37 84
Chelsea 37 84
Arsenal 37 80
Liverpool 37 73
Everton 37 62
Aston Villa 37 59
Blackburn 37 58
Portsmouth 37 57
Man City 37 55
West Ham Utd 37 48
Tottenham 37 46
Newcastle 37 43
Wigan Athletic 37 40
Middlesbrough 37 39
Sunderland 37 39
Bolton 37 36
Fulham 37 33
Reading 37 33
Birmingham 37 32
Derby County 37 11

...toliko o neizvjesnosti...a ostalo je jos jedno kolo...
Vidjecemo sledece sezone-ko je bio u pravu...JA ...ili TI...dakle ja tvrdim da ce PL biti sledece sezone jaka kao i danas ako ne i jaca...takodje tvrdim da ce se u Italiji igrati poprilicno dosadno kao i danas,bice sve isto osim ako se Milan ne reformise.
TI kazes da ce Kalco biti neizvjestan kao i do sada...ahem ahem...i da NECE jedan tim od sledecih Inter,Milan ,Juve,Roma biti u top 4...ja tvrdim da nece biti isti raspored u PL (sto se top 4 tima tice),a ti tvrdis da hoce.Ja tvrdim da ce biti u Kalcu isto kao i ove godine...inter,milan,juve i roma ce biti u top 4...ne znam kojim redosledomi,zavisi od Milana najvise,ali znam da nece biti prvi npr.Palermo.Toliko.Deal?
Vidjecemo ko je bio u pravu.

Sport
Toti: Moja je krivica ako Inter osvoji skudeto
Autor: Blic online | 06.05.2008 - 17:56

Kapiten Rome Frančesko Toti prihvatio je poraz i činjenicu da će Inter odbraniti titulu u Seriji A, ali je dodao da je to dobrim delom i njegova krivica.

"Vučica" je već dugo u trci za "neroazurima", održavala je konstantan pritisak, ali nikako nije uspela da preskoči rivala uprkos nekoliko šansi. Toti sada krivi sebe za propuštene prilike.
"Inter će sigurno osvojiti skudeto. Imam da žalim za mnogo stvari u ovoj sezoni. U nekoliko utakmica nisam igrao dobro, propustili smo prilike, bio sam i povređen, ali i to je fudbal. Što se moje povrede tiče, počeo sam sa rehabilitacijom i uskoro ću početi sa tenisom. Nadam se da ću biti spreman za sledeću sezonu", rekao je "princ Rima".

Roma i dalje ima malu šansu za osvajanje trofeja, ukoliko pobedi u preostala dva kola (dočekuju Atalanta i gostuju Kataniji) uz jedan poraz Intera (dočekuje Sijenu i gostuje Parmi).

...cak je i Totti priznao da Inter sigurno ove godine osvaja titulu.Da ,da, taj bolesno potentni Totti.
Iako ce MAncester JUnajted najvjerovatnije odnijeti titulu ne mora da znaci...i da osvoji razdvojice Celzi i Mancester GOL razlika a ne 4-5 poena koliko razdvaja ROMU I INTER.

Al se ovde pisaolo na siroko i na dugacko......

Dakle,moje misljenje o svemu ovome recenom-Italiijanska liga JESTE slabija nego ranije,ali nikako nije slabija od Bundes lige! Dajte,ne budite smesni,znalo se od samog starta da Bajern osvaja! I sta bi?Vrlo ubedljivo,zar ne? Najjaca liga je sigurno ona engleska,ali samo zbog pomenuta 4 kluba.A i tu se zna-Celzi i Mancester,pa Arsenal i Liverpul.Realno,Liverpul i nema ekipu za veci domet od ovog sada,pa vi mislite sta hocete.Arsenal-mozda,ako se mladci pravilno raziju,e onda ce biti svasta,za sada ne.

U Italiji,koliko god voleo Milan,ne mogu da se otmem utisku da ce sve da ih pokida Juve koliko sledece sezone...Volim milan,ali Juve je ipak najveci klub u Italili,ko je ta uzeo do sada,uzeo je,next season-Juve je prvi.....Iako to ne bih voleo. Smesno je kad je jedan matori Del Pjero za 2 goal iza najboljeg strelca lige...Kuku....

A Inter bi vec mogao i da prsne,bio bi red....Kao sto su prsli u poslednjem derbiju,hehehehe ;)

Inter neka prsne kao...ponestaje mi termina :mrgreen:
Stvarno su mi odvratni.
Priča se da će Ibrahimović da pođe u Real Madrid (ne kontam ovo ali nema veze),a Adriano u Milan
Samo tračevi ništa više.
U Premijer Ligi je svaki tim jak osim Derbija...trust me.

:rotf:
Joj gde nadje ovo svega ti...kad sam video plavusu kake face slaze dok peva umro sam od smeha :D

Plavusa bolje peva no sto igra fudbal :lol:

ne diraj mi plavushu.....:lol: nemam pojma gde sam ovo iskopala......pochela sam od kronaldovog funny interview i naishla sasvim sluchajno na ovo.....e jesu talentovani...:lol: karlito posebno....:mrgreen:
p.s. nisam znala da je pippo ovako stidljiv.....:mrgreen:

ovde imash gatussa kako peva(dodushe nije milan vetj italijanska reprezentacija,al bash mi se svidja kako pevaju....
gatusso 0.12-0.20
extra pesma....totti dobro peva....:ok:

ne diraj mi plavushu.....:lol: nemam pojma gde sam ovo iskopala......pochela sam od kronaldovog funny interview i naishla sasvim sluchajno na ovo.....e jesu talentovani...:lol: karlito posebno....:mrgreen:
p.s. nisam znala da je pippo ovako stidljiv.....:mrgreen:

ovde imash gatussa kako peva(dodushe nije milan vetj italijanska reprezentacija,al bash mi se svidja kako pevaju....
gatusso 0.12-0.20
extra pesma....totti dobro peva....:ok:
:lol:
svakog bi bilo stid da tako loše pjeva...

Controcampo: Gattuso sve dogovorio s Bayernom

Controcampo piše da je Milanov defanzivni veznjak Gennaro Gattuso već sve dogovorio s njemačkim gigantom Bayern Münchenom, te da će uskoro potpisati četverogodišnji ugovor...

Brojni veliki europski klubovi poput Manchester Uniteda i Real Madrida pokazali su veliko zanimanje za Gattusa, ali čini se da je najkonkretniji bio Bayern.

Controcampo tvrdi da će Gattuso uskoro potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 5.5 milijuna eura po sezoni, te da je jedino preostalo da se Milan i Bayern dogovore o visini odštete. “Rossoneri” za Gattusa traže oko 12.5 milijuna eura.
:think:

Nadam se da ovo nije tacno jer bi nam on bio jedan od najvaznijih srafova u pohodu na titulu. Malo je igraca sa takvom kondicijom i onom pozitivnom drskoshcu na terenu. Njegov izostanak niko nece uspeti da nadomesti, jednostavno Gatuso ume da stimulishe celu ekipu...licno sam mislio da ce on biti taj koji ce naslediti Maldinijevu kapitensku traku.
Mada opet, velike su sanse da je ovo samo jos jedan u nizu traceva...ipak je Gattuso Milanov zastitini znak, ja ga ne mogu zamisliti u nekom drugom klubu :roll:

:worth:

Johnny_taraba_9:
Nadam se da ovo nije tacno jer bi nam on bio jedan od najvaznijih srafova u pohodu na titulu. Malo je igraca sa takvom kondicijom i onom pozitivnom drskoshcu na terenu. Njegov izostanak niko nece uspeti da nadomesti, jednostavno Gatuso ume da stimulishe celu ekipu...licno sam mislio da ce on biti taj koji ce naslediti Maldinijevu kapitensku traku.
Mada opet, velike su sanse da je ovo samo jos jedan u nizu traceva...ipak je Gattuso Milanov zastitini znak, ja ga ne mogu zamisliti u nekom drugom klubu

Zbog toga je verovatno doveden Flamini. Valjda nije istina.
A kad Maldini ode u penziju kapitenska traka ide Ambroziniju, jer je on najduze u Milanu.

Back