GRIZZLY
Iskusan
- Poruka
- 6.920
Svako pojacanje koje je besplatno je dobro pojacanje
(Flamini)

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Za pocetak bi Calcio morao da poradi na tribinama posto su vecinom prazne![]()
nekad su u Italiji bile znatno bolje popunjeni stadioni, zato sam to rekao
A ovo za Engleze nije nenormalno...ne moze biti nenormalno voljeti svoj klubJa bih isao na Stemford Bridz i kad se ne igraju utakmice
(a nijesam Englez)
mislila sam na ljude od 40-tak godina...nisu mi jasni.....npr.ne mogu da zamislim svoje roditelje da trche na svaku utakmicu,a kamoli da oblache dresove......al ipak je to totalno drugi mentalitet....a ti,bez obzira shto volish chelsi,budi sretjan shto ne zivish u onoj odvratnoj drzavi........
Danasnja Premier liga je bila triput slabija od Kalca pre deset 9-10 godina ... Tada se cak 7 timova u Kalcu borilo za Skudeto, i sada im nece trebati dve, nego minimum 5 godina da ponovo budu ako ne jaci, onda bar u rangu Primere i Premier lige...
au...ti očigledno ne poznaješ premijer ligu nimalo.Znam Milan, Juve, Roma, Inter, Lazio, Viola i Parma...svako kolo minimalno jedan derbi
Mozda je Kalcu potrebno i 10 godina, ali to uopste nije bitno kad ja znam da cu sledece sezone izginuti gledajuci Kalco jer zaista obecava a to nema cenu. Tu su Inter, Juve, Milan, Roma, Viola, Doria, Udine...ma ne moze im prici Premier liga po neizvesnosti. Sledece sezone se opet MUTD i Celzi bore za titulu, Arsenal i Liverpool za trece mesto i to je to. Hebem ti takvu ligu kad se sve zna, ajde neka neko predvidi Kalco...
au...ti očigledno ne poznaješ premijer ligu nimalo.
Čelzi,MAnčester JUnajted,Liverpul,Arsenal se teoretski bore za prvo mjesto,svake sezone.
Svake sezone neko preti sto je i normalno. Evo sledece sezone ce pretiti Totenhem, Portsmut, City...i opet CORAK. Raspored prvih dvoje se zna, kao i drugih dvoje jer jednostavno mnogo odskacu od ostalih dzokadzijskih ekipa.Ove sezone su priprijetili Totenhem ,Aston Vila,Everton,Mančester Siti...
Nikad...ama nikad ne možeš da predvidiš ko će je osvojiti.
Sledeće sezone će biti ludnica.
U Italiji svaki tim je bio u B ligi osim Intera...toliko o kvalitetu.
au...t
Nikad...ama nikad ne možeš da predvidiš ko će je osvojiti. Sledeće sezone će biti ludnica.
.
Teretski DA, ali u praksi NE. Jedino je Everton pre par sezona uspeo osvojiti 4. mesto a jedini razlog toga je taj sto se Liverpul u potpunosti okrenuo LS koju je na kraju i osvojio
Svake sezone neko preti sto je i normalno. Evo sledece sezone ce pretiti Totenhem, Portsmut, City...i opet CORAK. Raspored prvih dvoje se zna, kao i drugih dvoje jer jednostavno mnogo odskacu od ostalih dzokadzijskih ekipa.
Ovaj podatak da je svaka ekipa Kalca igrala Seriju B je moj argument, on ide u prilog neizvesnosti a ne nedostatku kvaliteta.
Bundes liga niti ima zvucnija imena niti je pribliznog kvalitetna Kalcu. Bayern je jaka ekipa ali recimo, poslednjih godina se bas nisu dobro provodili u duelima sa 'talijanima, u prvom redu mislim konkretno na Milan, dva puta smo ih lagano izbacili. Ostale ekipe necu ni pominjati jer zaista ne vidim ko bi osim Bayerna mogao parirati Milanu, Juveu, Interu, Romi i ajde da pomenem i Violu. Dakle Svabska liga je pribliznija po kvalitetu Francuzima nego Italijanima, ovo tvrdjenje zasnivam pre svega na uspesima u Evropi mada to i nije, za mene licno, neoboriv argument jer je uspeh u Evropi relativan, vise nego ocigledan primer je trula ekipa Rendzersa, ali u ovom slucaju jeste.
Dakle, rezime. PL je predvidiva i dosadna za mene (toliko je dosadna da bih vec sada Cronaldu mogao cestitati titulu najboljeg igraca PL za 2009. godinua i Totenhemu za najveci transfer promasaj godine, ovo se odnosi na Luku).
Sledece sezone ce Calcio za gledaoce biti ubedljivo najzanimljiviji jer ce se 4 ekipe boriti za skudeto s'tim sto ove 4. ekipe nemaju zagarantovana prva 4. mesta, lako se moze desiti da Viola, Doria i Udine nekome pomrse racune sto je za PL nezamislivo.
Bundes liga ne moze da prne pod prozor Kalcu itd...
za sve rossonere.....nash klub je prepun talenata.......pippo,ambrosini(samo za johnnyja) i carlo pevaju......lol
Joj gde nadje ovo svega ti...kad sam video plavusu kake face slaze dok peva umro sam od smeha
Plavusa bolje peva no sto igra fudbal![]()
ne diraj mi plavushu.....nemam pojma gde sam ovo iskopala......pochela sam od kronaldovog funny interview i naishla sasvim sluchajno na ovo.....e jesu talentovani...
karlito posebno....
p.s. nisam znala da je pippo ovako stidljiv.....
ovde imash gatussa kako peva(dodushe nije milan vetj italijanska reprezentacija,al bash mi se svidja kako pevaju....
gatusso 0.12-0.20
extra pesma....totti dobro peva....![]()
Controcampo: Gattuso sve dogovorio s Bayernom
Controcampo piše da je Milanov defanzivni veznjak Gennaro Gattuso već sve dogovorio s njemačkim gigantom Bayern Münchenom, te da će uskoro potpisati četverogodišnji ugovor...
Brojni veliki europski klubovi poput Manchester Uniteda i Real Madrida pokazali su veliko zanimanje za Gattusa, ali čini se da je najkonkretniji bio Bayern.
Controcampo tvrdi da će Gattuso uskoro potpisati četverogodišnji ugovor vrijedan 5.5 milijuna eura po sezoni, te da je jedino preostalo da se Milan i Bayern dogovore o visini odštete. “Rossoneri” za Gattusa traže oko 12.5 milijuna eura.
Inter neka prsne kao...ponestaje mi termina
Stvarno su mi odvratni.
Priča se da će Ibrahimović da pođe u Real Madrid (ne kontam ovo ali nema veze),a Adriano u Milan
Samo tračevi ništa više.
U Premijer Ligi je svaki tim jak osim Derbija...trust me.
Johnny_taraba_9:Nadam se da ovo nije tacno jer bi nam on bio jedan od najvaznijih srafova u pohodu na titulu. Malo je igraca sa takvom kondicijom i onom pozitivnom drskoshcu na terenu. Njegov izostanak niko nece uspeti da nadomesti, jednostavno Gatuso ume da stimulishe celu ekipu...licno sam mislio da ce on biti taj koji ce naslediti Maldinijevu kapitensku traku.
Mada opet, velike su sanse da je ovo samo jos jedan u nizu traceva...ipak je Gattuso Milanov zastitini znak, ja ga ne mogu zamisliti u nekom drugom klubu