Jugoslav Čvarak
Buduća legenda
- Poruka
- 31.366
Dalje nisam čitao.Trebalo je imati hrabrost javno se izjasniti. Trebalo je biti spreman na otkaz, pritiske raznih vrsta i dr.
Da se podsjetimo hrabrih i poštenih muzičara:
Severina,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dalje nisam čitao.Trebalo je imati hrabrost javno se izjasniti. Trebalo je biti spreman na otkaz, pritiske raznih vrsta i dr.
Severina,
Žao mi je, ali dosadilo mi je više da me usred Srbije nazivaju ustašom. Ko god a posebno ne ljudi koji ne trpe od ovog režima, već dolaze ovde zarad fotelja. Najgore u celoj priči što isti ti ljudi iz Srpske i dalje ne veruje da će ih ovaj baciti niz vodu, prvom prilikom, ne veruju da sve što radimo, ide u prilog i njima. Džabe...odlazio je balasevic i brukao nas , svast je trljao o nama, pa i hrvatski jezik mu lepsi...
a 1991 je pevao ej janezi cekaju vas kanezi i ebo nas onaj ko nas sastavi...
pa ga opet ove velicali...
jbg sta ces svi oni gledaju svoju guzu d prodaju koncerte, a seve se vratila u hrvatsku sa srpskom djecom ... sigurno je ne gledaju mnogo simpaticno pa sta ce jadna odvali ponekad neku domoljubnu glupost kao i onu oko jasenovca da se dodvori malo pucanstvu...
ali ok podrska necemu sto je dobro i bori se protiv zla neka podrzi svaka normalna osoba na svjetu
jer ovo sto rade nasi studenti je univerzalno , nesto sto svugde u svjetu normalnom covjeku treba
funkcionalne institucije, odgovornost...
no -no
tamo branis hrvate da nisu svi proustase a ovamo sikces na bracu ... isto tako i sa puno vise razumevanja moras znatida nisu svi u rs kao recimo neki koje znamo jel...
razumem ja tebe i ja nekad popizdim al...
pazi i u sbriji ima placenika nasih srba odavde pa ?
svi oni treba da odgovaraju jednog dana... za to sto su za pare i licnu korist sejali zlo medju svojim narodom i bili na strani zla...
taj kome se obracas nije ni dostojan konverzacije, jer za interes tajce da pise da si ti ljepsa od sandre bulok... samo mu plati...
polovina nije iz srbije , ****** vas oniTrebalo je imati hrabrost javno se izjasniti. Trebalo je biti spreman na otkaz, pritiske raznih vrsta i dr.
Severina, Seka Aleksić, Milan Topalović Topalko, Nikolija i Relja Popović, Lena Kovačević, Sevdah Bejbe, Ana Đurić Konstrakta, DLZ, Yu grupa, Marčelo, Darko Rundek i Ekipa, Bojana Vunturišević, Buč Kesidi, Ritam Nereda, Nikola Demonja i Ana Štajdohar, Oxajo, Dram, Stefan Đurić Rasta, Babe, Ida Prester, Bajaga, Ničim izazvan, S.A.R.S, Vasil Hadžimanov, Leksington bend, Piloti, Rambo Amadeus, BG Sindikat, Van Gogh, Ana Stanić, Zorana Pavić, Zera, Maja Marijana, Mihajlo Veruović Vojaž, Ksenija Knežević, Angelina, Zorja Pajić i drugi.
A nema ni Cece, ne važi se ovo, je l da?polovina nije iz srbije , ****** vas oni
nije bitno sta kaze , vec ko kaze !Žao mi je, ali dosadilo mi je više da me usred Srbije nazivaju ustašom.
tacno , slepi kod ociju. kad ovaj rezim ode onda su oni sigruniji. inace bice kao kosovo prica...Ko god a posebno ne ljudi koji ne trpe od ovog režima, već dolaze ovde zarad fotelja. Najgore u celoj priči što isti ti ljudi iz Srpske i dalje ne veruje da će ih ovaj baciti niz vodu, prvom prilikom, ne veruju da sve što radimo, ide u prilog i njima. Džabe...
Šta fali Sevi?
Али ладно Бајагино име на списку, и познато да је подржао студенте, а неко напише ово што је написао?Meni zanimljivo da su Babe podrzale studente blokadere a Bajaga i instruktori ne. Da li to znaci da su clanovi benda Babe protivu clanova benda Bajaga i Instruktori? Jer ovde na blogu kad pitas podrzavaoce studenata blokadera da ki se druze sa onima koji su za zvaloustog ili neutralni kazu da ne mogu da se druze sa takvim ljudima jer imaju totalno drugaciji zivotni, moralni i svaki drugi stav od njih.
Pa tako posto je NZS (najmanji zajednicki sadrzalac) za bendove Babe i Bajaga i instruktori persona pod imenom Zika sledi li da ce Zivorad da napusti bend Bajaga i instruktori? Jer, bar po logici nasih forumasa podrzavalaca studenta blokadera, nije prirodno da Zivorad radi sa Momcilom koji ne podrzava studente blokadere. Sledi li raspad tog benda posle 40+ godina karijere? Ili ce Zivorad progutati svoj blokaderski ponos i zarad kinte sa turneja benda po belom svetu ipak svirati gitaru na bini sa politickim protivnicima?
Nikad ne sumnjaj u snagu budale u većoj grupi / skupiniJeste. I u Srbiji i Republici Srpskoj također.
Pa ovdje u RS I oni anti humoristi iz Audicije napune veliku salu, ne što se ljudi grabe za karte, nego što vlast dijeli besplatno. Što gluplji, to podobniji.
Na pitanje da li zaista sviraju u Zagrebu, Cane Partibrejkers je odgovorio: “Misliiim, lepo je to što nas Gobac zove da gostujemo u Hrvatskoj, al’ gde ćemo da spavamo? U Jasenovcu?”Kako uvijek upadnem u vašu smjenu?
Evo Djavolak mi dao nekakvu kaznu C1. Šta je to?
Navodite me na klizav teren, ali imam ja eksere na dzonovima.
Lijepa anegdota.Na pitanje da li zaista sviraju u Zagrebu, Cane Partibrejkers je odgovorio: “Misliiim, lepo je to što nas Gobac zove da gostujemo u Hrvatskoj, al’ gde ćemo da spavamo? U Jasenovcu?”
Koncert Brejkersa u Hrvatskoj, između pesama neko od prisutnih počinje da psuje Caneta, a on odgovara: “Ooo, pa imamo i Srbe u publici”
Koji sluhista!Znate pored Cece ja strašno volim Caneta Partibrejkersa
Najvažnije mi da ime umetnika počinje na C da bih slušao nešto
Nije. Dobra je Seve.dobro
al ona mi je manitulja, ovi ostali ok...
Dobar je Bog sto je drzi , al ajde...Nije. Dobra je Seve.