lapsi
Iskusan
- Poruka
- 5.992
U prahu i u kožici.Imali smo trumanova jaja sad i vuciceva.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U prahu i u kožici.Imali smo trumanova jaja sad i vuciceva.
Ponio je ponude, pa ko ispruži ruku.Oće li pored jaja,dobiti još nešto?
Nije valjda da si ženu doveo na forum?! Izvini čvarak!Gospođa je mudra, isto tako kao što je gospođa!![]()
Победило јаје Александра вучићаŠta misliš čije je najjače jaje bilo u Ćacilendu?
Nije valjda?!Победило јаје Александра вучића
јел га сањаш Ноћима...мислим јаје?Nije valjda?!
Zna gdje i kako da udari.
Jadan ti.јел га сањаш Ноћима...мислим јаје?
а које боје Он..
тј,јаје?
Ajd dobro, izvini. Ne trpim vulgarnost. Zezanje do daske može, ali imaj malo mjeru.Jadan ti.
Gospođa sa slike je malo razroka.
Ponio je ponude, pa ko ispruži ruku.![]()
Bolje ispruži ruke.Ajd dobro, izvini. Ne trpim vulgarnost. Zezanje do daske može, ali imaj malo mjeru.
Ma kakvi razrokost?! Pošla jadna da prevrće očima, pa se sjetila kamera. Zamrznula prevrtanje.Gospođa sa slike je malo razroka.
Ne primam Trojanske darove. Zadrži, možda ti zatreba, možda.Bolje ispruži ruke.![]()
Koješta.Ma kakvi razrokost?! Pošla jadna da prevrće očima, pa se sjetila kamera. Zamrznula prevrtanje.![]()
Dapače. Gdje si ti mačak? Gazda botova nagovorio ove mlitavce da me ignorišu. Nemam s kime da ćakulam.
Plenky mi je omogućio da živim u Periklovom dobu HDZ vladavine, dovoljno mi ga je vidjeti i ja sretan.Dapače. Gdje si ti mačak? Gazda botova nagovorio ove mlitavce da me ignorišu. Nemam s kime da ćakulam.
Je li Plenki darovao jajca?
Može cvekla, kurkuma, aleva paprika, maslačak, kopriva....Plenky mi je omogućio da živim u Periklovom dobu HDZ vladavine, dovoljno mi ga je vidjeti i ja sretan.
Mislio sam danas farbati jaja, izbijelio ih i kada sam načeo čaj od hibiskusa, vidim da nije u listićima, već mljeven, tako da je sve propalo.
OK, čaj će se popiti, ali pitam se što sada s devet tvrdo kuhanih jaja, razmišljam u neku krumpir salatu udrobiti, moram još razmisliti.
pa mudo je sustina rezimske politikeUvijek se vrti oko nekih jaja!![]()
sve pokusavaju ljudima da ogade...
Ne, ja baš želim hibiskus, plava jaja poput HDZ-ovsko plave.Može cvekla, kurkuma, aleva paprika, maslačak, kopriva....
A možeš i Vučiću pisati i pitatati ga je li mu ostalo šta jaja.