5G mreza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Staro je 100 godina, nema na JuTjubu nicega, ja tamo gledam samo filmove :super:
I emisije sa drzavnih televizija su korisne, mozda neka predavanja, sve ostalo je zestoka manipulacija i propaganda...

Mnogo bolje od onih experata sa Balkan info haha.
на балкан инфу је био само Светислав Јордовић који је о томе говорио.. баш чудно да нису довели више људи?
ја би знао причати сатима о томе.. а доводе 100 неких гилиптера из Београда

Znate li da Jordovic za detekciju zracenja koristi iskljucivo raslje? Bio je neki video u kome je to demonstrirao, ne znam da li jos moze da se nadje. Znaci ovako
свака част шредингеру - а то што данашња наука треба да истражи јесу торзиона поља.. мислим
него пробао сам ја мале бакарне рашље у стану - ради! углавном показује на интернет рутер... :(

jer jelte isti spektar a mnogo manja snaga.
ајд да ти дам једноставнији пример, па ћемо схватити и овај са мобилнима..
замисли радио ти емитује нон стоп неку техно-тренс-раве-психоделичну музику 24 сата 7 дана .. нашта би личио? (и ноћу када би требало да имаш тишину).. а не можеш да га искључиш? е то ти раде торњеви за мобилни телефон и сам мобилни и вајфај рутери!

друго што се тиче снаге, не уништавају они тебе снагом већ информацијама које предају твојим органима да не раде како треба! (ендокрине жлезде, срце, мозак... поготово срце и мозак - органи са израженом електро активношћу) - то сам већ писао ту негде - импулсна модулација на фајфај сигна.. а поновићу ако треба.

па тако имаш константно намргођене људе у србији - па да би људе још више увукли у врзино коло покушавају да легализују дрогу! како би им тобоже вратили осмех на лица!

ајд да ти дам једноставнији пример, па ћемо схватити и овај са мобилнима..
замисли радио ти емитује нон стоп неку техно-тренс-раве-психоделичну музику 24 сата 7 дана .. нашта би личио? (и ноћу када би требало да имаш тишину).. а не можеш да га искључиш? е то ти раде торњеви за мобилни телефон и сам мобилни и вајфај рутери!

друго што се тиче снаге, не уништавају они тебе снагом већ информацијама које предају твојим органима да не раде како треба! (ендокрине жлезде, срце, мозак... поготово срце и мозак - органи са израженом електро активношћу) - то сам већ писао ту негде - импулсна модулација на фајфај сигна.. а поновићу ако треба.

па тако имаш константно намргођене људе у србији - па да би људе још више увукли у врзино коло покушавају да легализују дрогу! како би им тобоже вратили осмех на лица!
Sine, steta sto ne mozes da cujes sebe.
Nasmejao si me dobro

јесил ти чуо за "ко се задњи смеје, најслађе то ради"?
него, не знам који део ниси разумео?
Vidi, ja sam fizicar. I to radim sa elektromagnetnim talasima. Potrazih sliku 5G antene sto sam imao ali ne mogu naci, poslacu kad je nadjem. Svi smo bili vrlo nasmejani oko nje, niko nervozan.

Wifi ne moze ucestvovati uopste na nas, i postoje eksperimenti koji to potvrdjuju, cak jedan na youtubu odlicno odradjen gde kontrolise sve uslove pri ispitivanju.

Video sam u mnoge kontra eksperimente ali oni su u skroz glupim uslovima, stavi jednu pored wifi drugu pored sunca. Ova pored wifi u hladu i naravno ne raste.

Svetlo je elektromagnetni talas, infrared daljinskog je emt. I svi su oni znatno stetniji i znatno vise uticu na nas od 5G ili 4G tehnologije.

Tokom evolucije ziva bica su razvila mehanizme odbrane protiv zracenja, koza kao prvi od njih.

Monitor u koji buljis, sijalica i daljinski vise stete od telefonskog signala.

I poslednje, ovo za raspolozenje - lupanje gluposti bez dokaza i kao takvo se moze i odbaciti. A analogija je ireleventna - fizicki talas nije isto sto i emt.

Svetlo je elektromagnetni talas, infrared daljinskog je emt. I svi su oni znatno stetniji i znatno vise uticu na nas od 5G ili 4G tehnologije.
ммм, извини, који си ти физичар - јел онај што ради физику на грађевини???

види светло јесте радио талас али није поларизован и импулсног је типа.
све антене што емитују су поларизоване и осцилују у једној равни, те и терају да све што им се нађе на путу осцилује у тој равни док светло не. и светло нема продор толики јер је веома високе фреквенције док су радио таласи подешени да ти побуђују воду у твом телу.

светло настаје прескакањем електрона с једне орбите на другу (мање више) и добијеш фотон који јесте радио талас али не континуалан, а вајфај и 5г су континуални и настају побудом антене - значи континуално ти побуђују ћелије!
Tokom evolucije
жива бића нису развила ништа нити ишта развијају - већ су направљена са низом заштита против будала.
Monitor u koji buljis, sijalica i daljinski vise stete od telefonskog signala.
сијалица не - пошто имам старе, а ни монитор не - јер имам неки старији проверени
ови нови су не дај Боже, паметни телевизори поготово - зраче вајфајом ко луди
Znaš, on je napravio Faradejev kavez
нисам само ја већ има и много других људи као што су рецимо вилхелм рајх, козирјев (козирјева огледала), и многи други.
и то фарадејев кавез од више слојева алуминијума и гвожђа да елиминишем како радио таласе тако и дрндање магнетног поља (харп и ко зна шта).. да повремено мењају локално магнетно поље зарад промене клима може свако видети ако посматра осетљиви компас
I poslednje, ovo za raspolozenje - lupanje gluposti bez dokaza i kao takvo se moze i odbaciti. A analogija je ireleventna - fizicki talas nije isto sto i emt.
то нијам ја измислио ни донео у јавност већ Бери Тровер енглески стручњак у овој области.

а ко хоће да се увери у "безазленост" 3-4-5г и вајфаја нека послуша следеће:
dr. Magda Havas (Canada)
dr. Olle Johansson
(Sweeden)
Barrie Trower (UK)
dr. Konstantin Korokov (Russia)
dr. Cece Doucette (USA)
пук др. Светозар Радишић (Serbia)
инг. ел. Светислав Јордовић (Србија)
Dr. Joseph Mercola (USA)
PhD Beverly Rubik ( )
Dr. Dietrich Klinghardt MD (Germany)
Jeromy Johnson - usa
dottore Fiorenzo Marinelli (Италија)
Corrado Malanga (Italija)
dr. David Carpenter (Canada)
Nick Pineault (Canada)
Dafna Tachover (Canada)

Poslednja izmena:
сијалица не - пошто имам старе, а ни монитор не - јер имам неки старији проверени
ови нови су не дај Боже, паметни телевизори поготово - зраче вајфајом ко луди
Msm da nema razloga dalje razgovarati...

Ps. Nauči razliku izmedju radio talasa, elektromagnetnog talasa, vidljive svetlosti i milimetarskog talasa.

Radio talas i vidljiva svetlost, kao i milimetarski su svi emt.
Svetlost nije radio talas.
Takodje, sama pomisao da radio talasi postoje jos pre drugog svetskog rata i jos nikom nista nije bilo. Kažeš utiče na raspoloženje, no ti pravisnfaradejev kavez da se zastitis, kome ovde lose raspolozenje?

E da, i ovo za wifi, eno ti video od pola sata pa gledaj, svi kontrolisani uslovi i zakljucak da wifu signal odnosno milimetarski talas nikako ne utice na biljku. Sto je i logicno, imaju vrlo malu discipirajucu snagu.

који си ти физичар - јел онај што ради физику на грађевини
Baš taj, racunam trajektoriju kamena ako se baci od treci sprat skele brzinom od 3m/s i pod uglon od π/3

Msm da nema razloga dalje razgovarati...
итекако има,
10так хиљада људи у свету је испиз*ело о томе како се понашају секташи заједно са индустријом и саставили су документ још давне 2007 где све пише на 610 страница!
све, фреквенције, модулације, ефекте на имуни систем..., јес ти такве ствари читао?
https://ccst.us/wp-content/uploads/Bioinitiative_report.pdf

итекако има,
10так хиљада људи у свету је испиз*ело о томе како се понашају секташи заједно са индустријом и саставили су документ још давне 2007 где све пише на 610 страница!
све, фреквенције, модулације, ефекте на имуни систем..., јес ти такве ствари читао?
Pise "možda izazove", "nije sigurno ali se sumnja" itd itd.
Poslao sam ti gore link od lika koji je testirao, odgledaj, ocigledno jos nisi

итекако има,
Na 610 strana uvode standard za EMT a ne da pricaju kako nas ubijaju i stete nasem raspolozenju. I sami napisali da nemaju dokaze ali se sumnja

Back