openbox
Poznat
- Poruka
- 8.754
није, пише "evidence that... "!Pise "možda izazove", "nije sigurno ali se sumnja" itd itd.
види сам где и шта пише, ево само закључака истраживања:
https://bioinitiative.org/conclusions/
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
није, пише "evidence that... "!Pise "možda izazove", "nije sigurno ali se sumnja" itd itd.
на жалост у србији колико умире од рака?Ma ista prica je bila, secam se kad se uvodio 3G to je bilo "Svi cemo pomreti"
To nije isti tekst koji si mi poslao.није, пише "evidence that... "!
Pogledajte prilog 917390
Jesi li ti iole svestan kako funkcionisu ovi testovi? Po 1000 puta snazniji talas pustaju na trudnu jedinku misa ili pacova i gledaju sta ce biti s detetom. 5G toranj emituje max 10W, ovde su sa par kiloW gadjali usmereno.није, пише "evidence that... "!
Pogledajte prilog 917390
мислим да би требало да траже сво време лета, јер чак и на авио режиму телефону ради вајфај..!? (што бих питао произвођаче зашто?)zasto traze u avionu pri poletanju i sletanju da se telefoni ugase ili postave na avio-rezim?
Dokazano je da 200puta pojacan signal telefona ne smeta uredjajima u avionu... A kada su iskljuceni uredjaji ljudi su vise skoncentrisani na desavanja u avionu u slucaju nepredvidjene situacije. Cisto psiholoski potez...мислим да би требало да траже сво време лета, јер чак и на авио режиму телефону ради вајфај..!? (што бих питао произвођаче зашто?)
... да се вратим на то зашто траже да се телефони пребаце на "авио мод" да не би у обичном моду било интерференције са сензорима и антенама авиона... јер јесте већина ствари заштићена у фарадејевим кавезима у авиону али сензори не могу бити у кавезу јер треба да примају сигнале са торња или већ да мере висину и навођење на писту у условима магле...
не ради се о јачини већ о фреквенцији, ти ако емитујеш нешто на фреквенцији на којој пилот комуницира са торњем - пилот може да не чује нешто битно само зато што га је преклопио неки други сигнал.Dokazano je da 200puta pojacan signal telefona ne smeta uredjajima u avionu
стави вајфај рутер у јастук на коме спаваш ако си сигуран да је толико лековитHe, ovo je dobro zavuceno
то је екстракт за оне који неће да читају свих 600 страницаTo nije isti tekst koji si mi poslao.
Frekvencija ne znači ništa bez snage.опет, не ради се о јачини сигнала већ о фреквенцији - зато се и потенцира толико та прича да "вајфај не може да скува мозак јер је слаб сигнал" а уопште не ради се о томе.
Taj ekstrat se nigde ne pominje u tekstu. Bukvalno drugi tekstто је екстракт за оне који неће да читају свих 600 страница
ни обрнутоFrekvencija ne znači ništa bez snage.
Pa da ali ako je snaga mala, cega se plasisни обрнуто
Pa komunikacije aviona ne rade na istim frekvencijama kao civilni mobilni uredjajiопет, не ради се о јачини сигнала већ о фреквенцији - зато се и потенцира толико та прича да "вајфај не може да скува мозак јер је слаб сигнал" а уопште не ради се о томе.

A moj daljinski koji radi na nekoliko hiljada puta vecoj frekvenciji od wifi uredjaja?Pa komunikacije aviona ne rade na istim frekvencijama kao civilni mobilni uredjaji![]()
Baš to, plašimo se nekoliko gigaherca a ovde se radi o stotinama terahercaA moj daljinski koji radi na nekoliko hiljada puta vecoj frekvenciji od wifi uredjaja?
oko 350 terahercaBaš to, plašimo se nekoliko gigaherca a ovde se radi o stotinama teraherca

комуникације са торњем су ту негде око 1000мегахерца +- (имам негде листу мрзи ме да тражим) а поједини мобилни су на 900.Pa komunikacije aviona ne rade na istim frekvencijama kao civilni mobilni uredjaji![]()