5G mreza

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pise "možda izazove", "nije sigurno ali se sumnja" itd itd.
није, пише "evidence that... "!
види сам где и шта пише, ево само закључака истраживања:
https://bioinitiative.org/conclusions/
bio.png

Poslednja izmena:
није, пише "evidence that... "!
види сам где и шта пише, ево само закључака истраживања:
https://bioinitiative.org/conclusions/
Pogledajte prilog 917390
Jesi li ti iole svestan kako funkcionisu ovi testovi? Po 1000 puta snazniji talas pustaju na trudnu jedinku misa ili pacova i gledaju sta ce biti s detetom. 5G toranj emituje max 10W, ovde su sa par kiloW gadjali usmereno.
I sve to da dodam, sece se drvece zato sto je 5G signal toliko slab da ne moze proci ni kroz list...a ti ovde pricas kao da je jaci od metka

Bilo je jedno istrazivanje 2018. godine gde se trazila povezanost izmedju telefona i kancera.
Pronasli su povezanost izmedju muskih pacova, telefona i kancera. Ali su istrazivali i nad zenskim pacovima i nad misevima. Niko drugi nije bio zahvacen sem muskih pacova. Oni su izbacili uz zakljucak da telefoni izazivaju kancer.
Sto je besmislica i cherrypicking jer da izaziva bilo bi izrazeno i kod muskih miseva a i kod ostalih zivotinja.

To je samo jedan od primera da je dosta ovog neki baised a ne objektivno istrazivanje. jer ocigledno neko zeli da predstavi to kao kancerogeno i uradice sve sto moze da to ucini. Znam da zvuci ko teorija zavere, ali pogledajte slucaj sa amerikom i huawei. Huawei ima tehnologiju da uvede novu mrezu ali amerika to odbija na svaki moguci nacin jer oni zele da profitiraju od toga a ne kina.

zasto traze u avionu pri poletanju i sletanju da se telefoni ugase ili postave na avio-rezim?
мислим да би требало да траже сво време лета, јер чак и на авио режиму телефону ради вајфај..!? (што бих питао произвођаче зашто?)

... да се вратим на то зашто траже да се телефони пребаце на "авио мод" да не би у обичном моду било интерференције са сензорима и антенама авиона... јер јесте већина ствари заштићена у фарадејевим кавезима у авиону али сензори не могу бити у кавезу јер треба да примају сигнале са торња или већ да мере висину и навођење на писту у условима магле...

мислим да би требало да траже сво време лета, јер чак и на авио режиму телефону ради вајфај..!? (што бих питао произвођаче зашто?)

... да се вратим на то зашто траже да се телефони пребаце на "авио мод" да не би у обичном моду било интерференције са сензорима и антенама авиона... јер јесте већина ствари заштићена у фарадејевим кавезима у авиону али сензори не могу бити у кавезу јер треба да примају сигнале са торња или већ да мере висину и навођење на писту у условима магле...
Dokazano je da 200puta pojacan signal telefona ne smeta uredjajima u avionu... A kada su iskljuceni uredjaji ljudi su vise skoncentrisani na desavanja u avionu u slucaju nepredvidjene situacije. Cisto psiholoski potez...

Dokazano je da 200puta pojacan signal telefona ne smeta uredjajima u avionu
не ради се о јачини већ о фреквенцији, ти ако емитујеш нешто на фреквенцији на којој пилот комуницира са торњем - пилот може да не чује нешто битно само зато што га је преклопио неки други сигнал.

опет, не ради се о јачини сигнала већ о фреквенцији - зато се и потенцира толико та прича да "вајфај не може да скува мозак јер је слаб сигнал" а уопште не ради се о томе.
He, ovo je dobro zavuceno
стави вајфај рутер у јастук на коме спаваш ако си сигуран да је толико лековит

опет, не ради се о јачини сигнала већ о фреквенцији - зато се и потенцира толико та прича да "вајфај не може да скува мозак јер је слаб сигнал" а уопште не ради се о томе.
Frekvencija ne znači ništa bez snage.

Pa komunikacije aviona ne rade na istim frekvencijama kao civilni mobilni uredjaji :)

Back